Prodám rodinný dům

Prodám rodinný dům
Před 77 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
https://swisslife-reality.cz/reality/prodej-rodinneho-domu-202-m2-na-balkane,-holice-21867
Pardubický kraj
8 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům
Rodinný dům
Před 4 dny - SBAZAR
Dobrý den, Prodám rodinný dům v České Bělé. Podlahová plocha 250m2, pozemky kolem domu 750m2. Garážové stán... (více v detailu)
4 800 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Rodinný dům ve Frýdku na ul. Třešňová. Zachovalý - ihned k nastěhování. Voda,kanalizace, ply... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200 000
 Kč
Dům se zahradou ve Vlašimi
Dům se zahradou ve Vlašimi
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám rodinný dům se zahradou na adrese: Vlašim, Vlasákova č.p. 559. Zastavěná plocha a nádvoří 192m2, zahrada 192m2, garáž + dílna 37m2. Plynová a telefonní (internetová) přípojka v domě. Přízemí: 2 obytné místnosti 38m2, uzavřená veranda 3,5m2, průchozí chodba domem 6,5m2, WC + špajz 1,7m2, sklep 6m2 (rozvod vody ze... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 800 000
 Kč
Horní Jiřetín, dům pro 16 osob
Horní Jiřetín, dům pro 16 osob
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný dům se zahradou, pergolou a možností parkování pro celkem 16 osob v Horním Jiřetíně u Litvínova. V každém patře je vybavená kuchyně se společenskou místností Rozměry postelí 90×200 cm Neomezená Wi-Fi Bezproblémové parkování přímo u domu Zahradní pergola s možností příjemného posezení na zahradě Balkón 100m od autobusové za... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Horní Jiřetín, dům pro 11 osob
Horní Jiřetín, dům pro 11 osob
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný dům se dvěma bytovými jednotkami 3+1 a jednou jednotkou 1+1. Dům disponuje využitelnou zahradou s možností parkování. Možnost ubytování pro celkem 11 osob. V každém bytě je vybavená kuchyně, obývací pokoj, koupelna a toaleta Rozměry postelí 90×200 cm Neomezená Wi-Fi Bezproblémové parkování přímo u domu Zahrada je volná k uživání 100m od a... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Luxusní rodinný dům k pronájmu v Pětihostech u
Luxusní rodinný dům k pronájmu v Pětihostech u
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Luxusní rodinný dům k pronájmu v Pětihostech u Senohrab.Hledáte unikátní domov, který kombinuje moderní bydlení s klidným prostředím? Máme pro vás exkluzivní nabídku! Představujeme vám nádherný rodinný dům o dispozici 5+kk s užitnou plochou 300 m², situovaný v klidné neprůjezdné ulici v malebné obci Pětihosty na Praze-Východ. Tento prostorný dům je novostavbou provedenou v originálním industriálním stylu, kde se dokonale snoubí prvky oceli a dřeva. Klíčové vlastnosti domu: Prostorné a světlé interiéry: Přivítá vás vstupní hala s velkou šatnou. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou o velikosti 100 m² je srdcem domu, kde můžete relaxovat a užívat si pohled na designovou kuchyni v elegantním bílém provedení. Výhody moderní technologie: Dům je vybaven 24 střešními okny, která zajišťují dostatek přirozeného světla. V letních měsících se neprohřívá díky venkovním střešním roletám a během zimy slunce pomáhá šetřit náklady na topení. Podlahové topení v přízemí a radiátory v pat... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 250 m2
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout dvougenerační celo podsklepený rodinný dům v jedné z nejvyhledávanějších částí Karviné na ulici Mickiewiczova v těsné blízkosti Černého lesa o dispozici 3+kk, 120m2 a 3+1, 130m2. Rodinný dům prošel před cca 8 lety rekonstrukcí. Za domem jsou dva prostorné dřevěné altány s grilem a udírnou, velký bazén a také dřevěná kůlna na nářadí. Výhodou při koupi této nemovitosti je další stavební parcela, která se nachází za domem a její výměr ... (více v detailu)
6 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 147 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130881, Prodej dvougeneračního rodinného domu v Prostějově – ulice Cyrila Boudy Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dvou bytových jednotkách, který se nachází v klidné části Prostějova, na ulici Cyrila Boudy. Tento cihlový dům, postavený před 35 lety, je v původním stavu a nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci podle vašich představ. Hlavní přednosti: Zastavěná plocha domu činí 147 m² a dům je zcela podsklepený. V přízemí se nachází bytová jednotka 2+1, která zahrnuje prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a dále do zahrady, stejně jako kuchyni s vlastním vstupem do zahrady. V prvním patře je umístěn byt 3+1 s dvěma lodžiemi, ideální pro rodinu, která ocení dostatek místa. Podkrov... (více v detailu)
10 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, rodinný dům 5+1 250 m2, Prostějov, ul. Krásná
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , K prodeji rodinný dům 5+1 o užitné ploše 250 m2 ve vyhledávané lokalitě města Prostějov na ulici Krásná. Dům je postavený v roce 1976 z pórobetonových tvárnic Suporex. Topení a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem. Dům je napojen na městskou kanalizaci i vodovod. Během posledních 15 let byla položena nová střešní krytina, usazena plastová okna a plynový kotel. V prvním nadzemním podlaží domu nalezneme tři samostatné pokoje, velký obývací pokoj s ,,terasou", kuchyní, k... (více v detailu)
8 390 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Kroučová
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64601, Hledáte rodinný dům za dobrou cenu s velikým potenciálem? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme prostorný rodinný dům v malebné Kroučové u Rakovníka s obytnou plochou přesahující 150 m2. Tento dům již má novou střechu a je v bezvadném technickém stavu bez jakýchkoli vlhkostních či technických problémů. Interiér však čeká na kompletní rekonstrukci, která vám umožní vytvořit až 5+kk se dvěma koupelnami. Dům je navíc kompletně podsklepený a disponuje další vedlejší budovou, dvěma garážemi a malebnou zahradou s výhledem do zeleně a okolní přírody. Obec Kroučová je situována v okrese Rakovník, kraji Středočeském, pouhých 12 km severovýchodně od Rakovníka a 10 km severozápadně od Nového Strašecí. S 289 obyvateli poskytuje klidnou a pohodovou atm... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
Prodam Rodinný dům
Prodam Rodinný dům
Prodáme rodinný dům v Lubné u Rakovníka. Jedná se o velký RD, ktery lze využít jako dvougenerační. Je v dobrém st... (více v detailu)
7 800 000
 Kč
PRODÁM RODINNÝ DŮM
PRODÁM RODINNÝ DŮM
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novostavbu zděného rodinného domu, 7+kk+garáž, 213 m², Liberec - Vesec, pozemek 873 m². Klidná ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 226 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130893, Prodej samostatně stojícího rodinného domu s dvěma byty 4+1 a 3+1 v Přáslavicích. Dispozičně je budova rodinného domu členěna takto: 1. NP - dvě garáže, kotelna, prádelna se sprchovým koutem, kuchyně, šatna, obytná hala s krbem, WC 2. NP - vstupní hala, čtyři pokoje, jídelna, kuchyň, WC a koupelna Obytné podkroví - tři pokoje, kuchyň, koupelna a WC Dům je po kolaudaci z r. 1985. Byla vyměněna o... (více v detailu)
7 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Rodinný dům
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledám dlouhodobý pronájem rodinného domku,chaty nebo chalupy k celoročnímu bydlení.
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
PO REKONSTRUKCI Domek, chata,chalet,mobilheim dům
PO REKONSTRUKCI Domek, chata,chalet,mobilheim dům
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
ŠIROKÝ CELOROČNÍ ZATEPLENÝ DOMEK PO REKONSTRUKCI !!!! NOVÝ INTERIÉR S PLASTOVÝMI OKNY!!!!! Mobilní chata. Při rychlém jednání - doprava Zdarma. NOVÉ::: plovoucí podlaha, vata, OSB stěny, strop, podlaha. Zateplení EPS podlahy, stropu. Izolace kámen. Nový komín, IPA střechy, luxus rozkl. rohová sedačka, lehátko. Levné topení krbovými kamny. Dispozice 2kk, do velkého 7m pokoje vejde ložnice, koupelna, záměrně není aby šlo i na nestavební pozemek. Dřevostavba, Sedlová střecha, dřevěná fasáda Ne ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
469 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 145 m2 - Poděbrady
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64612, Residence Velké Zboží se nachází v nádherné klidné lokalitě Poděbrad se skvělou občanskou vybaveností a zejména výbornou dopravní dostupností. Lokalitu ocení hlavně rodiny s dětmi, sportovci a všichni ti, kteří chtějí bydlet na výjimečném místě s moderní architekturou. Urbanistické a architektonické řešení rodinných domů včetně okolních úprav na pozemku je navrženo citlivě vzhledem k dané lokalitě a stávající okolní zástavbě. Stavby domů budou plynule začleněny do okolí. Minimální plocha pozemku pro jeden byt je 316 m2 a objekty budou přístupny z nově navržené komunikace. V návrhu byl kladen důraz na řešení veřejného prostoru (obytné zóny) tak, aby působil příjemným nestísněným dojmem a každý vlastník měl dostatek soukromí. Objekty mají oplocené až samotné plochy se zahradou. Nabízený dům A o dispozici 5+KK, který je řešen jako třípodlažním je určen pro bydlení až 5-ti osob. Všechny potřebné informace (dispozice, standardy, půdorysy aj.) naleznete na webových stránk... (více v detailu)
14 970 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Starší rodinný dům, před rekonstrukcí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Hledáte dům, který si můžete upravit podle svých představ? Nabízíme jednopodlažní dům v obci Běrunice, který je ideální pro rekonstrukci a rozšíření. Dům má stávající dispozici 2+1, avšak nabízí možnost vestavby v podkroví, čímž lze téměř zdvojnásobit obytnou plochu. K domu patří garáž a menší zahrada, ideální pro ty, kteří rádi tráví čas venku a pěstují si vlastní zeleninu, ale zároveň nechtějí trávit hodiny sekáním trávy. Velkou výho... (více v detailu)
2 499 990
 Kč
Prodám rodinný dům v Novém Rychnově
Prodám rodinný dům v Novém Rychnově
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám rodinný dům v Novém Rychnově. Pozemek 2tis M2. Rodinný dům je neobyvatelný velká ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Chcete prodat dům nebo byt za vyšší cenu než je tržní? Kdekoliv v rámci Moravy.
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Chcete prodat dům nebo byt za vyšší cenu než je tržní? Kdekoliv v rámci Moravy. Nespěcháte na peníze? Mám pro Vás nabídku jak dostat za svůj byt nebo dům více peněz. Částku byste dostávali ve splátkách, ale byt nebo dům bude pořád... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Kroučová
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64601, Hledáte rodinný dům za dobrou cenu s velikým potenciálem? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme prostorný rodinný dům v malebné Kroučové u Rakovníka s obytnou plochou přesahující 150 m2. Tento dům již má novou střechu a je v bezvadném technickém stavu bez jakýchkoli vlhkostních či technických problémů. Interiér však čeká na kompletní rekonstrukci, která vám umožní vytvořit až 5+kk se dvěma koupelnami. Dům je navíc kompletně podsklepený a disponuje další vedlejší budovou, dvěma garážemi a malebnou zahradou s výhledem do zeleně a okolní přírody. Obec Kroučová je situována v okrese Rakovník, kraji Středočeském, pouhých 12 km severovýchodně od Rakovníka a 10 km severozápadně od Nového Strašecí. S 289 obyvateli poskytuje klidnou a pohodovou atm... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
RODINNÝ DŮM NEMOCHOVICE
RODINNÝ DŮM NEMOCHOVICE
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme vám ke koupi krásný domek po kompletní rekonstrukci, který se nachází jen 10 km od Bučovic, v obci Nemochovice. Celý domek je z pálených cihel. V rámci rekonstrukce byla realizována nová střecha včetně vazby, zateplení 20 cm polystyrenem, topení a veškeré rozvody, koupelna, podlahy, okna a nová kuchyňská linka. Dům je dispozičně řešený jako 4+kk a nabízí celkovou užitnou plochu 90 m2. K domu náleží krásná zatravněná zahrada s posezením o velikosti cca 300 m2, na které můžete odpočívat, relaxovat a nebo g... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Mobilní dům 2kk, 12x4m
Mobilní dům 2kk, 12x4m
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Mobilní dům v dispozici 2kk a o rozměru 12x4m. Podrobná specifikace u foto. Možnost odpočtu DPH, domek je připraven k prodeji. Dopravu můžeme zprostředkovat. Stavíme mobilní domky o všech typech a rozměrech na přání zákazníka. Jedná se... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 349 m2 -
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63320, Rodinný dům s penzionem a velkou zahradou v blízkosti NP České Švýcarsko Sháníte klidné kouzelné místo k bydlení? Oceníte rozlehlou zahradu? Baví Vás přivydělat si ubytováváním hostů? Pak tu máme nemovitost v klidném prostředí 100 m od náměstí právě pro Vás! Stylový rodinný dům s bytem 5+1 s terasou v patře a dvěma apartmány s vlastními koupelnami, společenskou místností a kuchyňkou v přízemí nabízí různé možnosti využití, vchody mohou být oddělené. V domě je celkem 9 obytných místností, 3 koupelny a 2 kuchyně. Před domem je parkovací místo až pro 4 auta a na zahradě je také možnost parkovat. V krásné upravované zahradě můžete Vy i Vaši hosté relaxovat v mnoha zákoutích, posedět u jezírka, zchladit se v bazénu, grilovat na terase, stanovat, případně pěstovat květiny či zeleninu nejen ve dvou prostorných sklenících. Můžete navázat na tradici současné majitelky - kytičky ze zahrady zdobily nejkrásnější květinové plesy… A kutil si najde vyžití v dalším zděném domku na ... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Rodinný dům Moderně zrekonstruovaný cihlový dům s dispozicí 3+kk nabízí svým novým majitelům útulné bydlení v klidné lokalitě. Nemovitost o rozloze 116 m² se nachází na pozemku o velikosti 636 m², což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Dům je po celkové rekonstrukci, střecha je v původním udržovaném stavu což zaručuje novým majitelům bezstarostné bydlení bez nutnosti dalších investic. Vybavenost domu je nevybavená, což umožňuje novým maji... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 390 000
 Kč
Prodám rodinný dům v Aši
Prodám rodinný dům v Aši
Prodám rodinný dům 5+1 v Aši ve velmi klidné lokalitě s pozemkem o ... (více v detailu)
3 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty