Pronájem obchodního prostoru 44m2, Vodičkova, Praha 1

Před 652 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodního prostoru 44m, který se nachází v pasáži domu u Nováků ve Vodičkově ulici. Prostory jsou po kompletní rekonstrukci, mají prodejni plochu s výlohou, lze provozovat kavárnu takeaway, nebo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 333
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem kanceláře 19m2, Vodičkova,
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 19 m, které se nachází ve Vodičkově ulici v domě U Nováků. Jedná se o jednu samostatnou místnost, která je vybavena základním nábytkem, (možnost dovybaveni), toalety jsou na společné chodbě,kde se nachází i kuchyňka. Cena je včetně veškerých poplatků a internetu na 1 rok. Do společných prostor se vchází přes recepc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 15m2,
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem nebytový prostor 15m, které se nachází v pátém patře domu U Nováků, ve Vodičkově ulici na Praze 1.Jedná se jednu místnost s oknem, je idelální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 250 m2 Praha 1
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 250 m2 v centru Prahy v ulici Karlova pár kroků od Staroměstského náměstí. K dispozici je prostor v úrovni chodníku s výlohou do rušné ulice a sklepní prostory se vzduc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2,
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2, sociální zařízení - komerce.Hledáte ideální místo, kde začít nebo rozšířit svůj podnik? Představujeme vám nabídku pronájmu obchodních prostor ve městě Znojmě, které jsou skvělou příležitostí pro každého podnikatele. Jedná se o obchodní prostory o celkové rozloze 104 m2, které jsou v současnosti využívané jako podlahové studio. Výhodou je výborná s dobrou dostupností autem i MHD. Přímo před obchodem je možnost parkování a v případě zákazníků, kteří cestují MHD je zastávka kousek od pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 500
 Kč
Pronájem nebytových prostor o ploše
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlé nebytové prostory o celkové ploše 35 m, nacházející se v 1. patře budovy bez výtahu na ulici Červenohrádecká v Plzni, Červený Hrádek. Prostory zahrnují dvě neprůchozí místnosti, každá o rozloze přibližně 10 m, a nabízí útulné a světlé prostředí pro vaše podnikání. K dispozici je vlastní zázemí se sprchou a umyvadlem. Toalety (pánské a dámské) jsou společné na patře. Součástí prostor je také menší místnost o velikosti cca 4 m, kterou lze využít jako kuchyňku, sklad či šatnu – výběr záleží pouze na vás. Prostory lze pronajmou s vybavením či prázdné - dle domluvy. Možné využití pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Pronájem prostorných kanceláří v centru Ostravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám k pronájmu prostorné kancelářské prostory o celkové velikosti 101,5 m² vhodné pro Vaše podnikání. Prostor nabízí velkou vstupní halu, jenž lze využít jako čekárna pro Vaše klienty. Přímo z haly je vstup na toaletu. Dále jsou k dispozici 2 místnosti. Z jedné se dostanete na balkón a do koupelny, v níž je vana a prostor na pračku i sušičku. Z druhé místnosti o velikosti štědrých 33 m² s... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem nebytového prostoru 618m2,
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru 618m, který se nachází v pasáži v domě u Nováků a je v současné době kolaudovaný jako restaurace. Prostory mají v přízemí 237m plochy pro stoly, je zde místnost pro menší kuchyni a sklady. Dole v suterénu jsou prostory 381m, kde se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru - Hrušovany nad Jevišovkou
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte obchodní prostor, kde uplatníte svůj podnikatelský záměr? Máme pro Vás nabídku! V zastoupení majitele Vám nabízíme obchodní prostor na ulici Nádražní v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prostor nabízí podlahovou plochu 118 m2 a skládá se z následujících místností: 1.) prodejna (45,16 m2) 2.) kancelář 1 (30,24 m2) 3.) kancelář 2 (14,70 m2) 4.) Koupelna s WC (4,50 m2) 5.) Technická místnost (2,93 m2) 6.) Kuchyňka (1,80 m2) 7.) WC (2,40 m2) 8.) chodba (16,16 m2) Jednotliv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodní prostor k pronájmu 33m2, Praha 1 - Staré Město.
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v jedné s nejfrekventovanějších a nejžádanějších lokalit centra Prahy, s velkou návštěvností turistů. Prostor lze provozovat jako prodejnu, obchod se suvenýry, nebo jiný podnikatelský záměr dle do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 150m2 (174m2), Praha 8 - Kar
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3432 Evidenční číslo / ID zakázky: V3432 **Neplatíte provize** Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností. Jedná se o třípodlažní prostory plochou 150m2 (vč. add-on faktoru 174m2) umístěné ve vyšších patrech moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Všechna tři podlaží jsou propojena schodištěm. V nejvyšším patře se nachází prostorná místnost se 2 terasami na každé straně do ulice a do dvora s uklidňujícím výhledem. V mezipatře jsou umístěné 2 samostatné prostory a sociální zařízení. Ve spodním patře je kuchyň a další prostorná místnost se vstupem na terasu. Prostory jsou klimatizované a díky fra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
352
 Kč
pronajem obchodniho prostoru Ostrava-Zabreh
Před 7 dny - AVIZO_CZ
nabizim pronajem obchodniho prostoru cca 25m2 + social. zazemi + maly sklad na ul. Volgogradska 2475/1a v objektu restaurace Kahan.. tento obchodni prostor se nachazi v huste zabydlene oblasti na... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem přednáškového sálu v centru Prahy na akci
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím, jednorázově na Vaše eventy, pronájem luxusního přednáškového sálu/zasedací místnosti/konferenční místnosti v historickém domě s geniem loci. Ideální místo pro vaše schůzky, školení či přednášky. Velký přednáškový sál Tento variabilní prostor lze přizpůsobit vašim potřebám: Zasedací uspořádání : až 20 osob ke stolům. Školní uspořádání : dvojice u stolů, kapacita pro 20 osob. Divadelní uspořádání : pohodlně se vejde 30 účastníků. Místnost je vybavena velkou obrazovkou či plátnem+proj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 280 m2 (337m2), Praha 8 - Ka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3430 Evidenční číslo / ID zakázky: V3430 **Neplatíte provize** Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností. Jedná se o prostory celkovou plochou 280m2 (vč. add-on faktoru 337m2) umístěné ve 6.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd. Thámova 16 se nachází v samém srdc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
352
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 235 m2 (283 m2), Praha 8 - K
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3296 Evidenční číslo / ID zakázky: V3296 **Neplatíte provize** Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností. Jedná se o prostory celkovou plochou 235m2 (vč. add-on faktoru 283m2) umístěné ve 3.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd. Thámova 16 se nachází ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
352
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 705 m2 (794 m2), Praha 8 - K
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3295 Evidenční číslo / ID zakázky: V3295 **Neplatíte provize** Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností. Jedná se o prostory celkovou plochou 705m2 (vč. add-on faktoru 794m2) umístěné v 2.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, k dispozici otevírací okna s vnějšími žaluziemi, reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, moderní výtahy, optické vlákno s vysokorychlostním připojením na internet. Thámova 18 se nachází v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
377
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 275,68m2 (321,25m2), Praha 8
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3431 Evidenční číslo / ID zakázky: V3431 **Neplatíte provize** Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností. Jedná se o prostory celkovou plochou 275,68m2 (vč. add-on faktoru 321,25m2) umístěné v 2.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd. Použité fotografie byly pořízeny z podobné kancelář... (více v detailu)
Hlavní město Praha
377
 Kč
Pronájem obchodních prostor s obytnými prostory,108 m², Troubky
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5355, Hledáte kancelářský nebo obchodní prostor pro své podnikání? BO! reality Vám nově nabízí k dlouhodobému pronájmu prostory o velikosti 108 m², které se nacházejí v přízemní budově v obci Troubky na ulici Sadová, u hlavní cesty. Tento prostor je vhodný pro kanceláře, sklady, pro e-hopy nebo jiné podnikatelské ú... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dispozici společná kuchyňka a toalety. Dům je zateplen, má plastová... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dispozici společná kuchyňka a toalety. Dům je zateplen, má plastová... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem kanceláře 19m2, Vodičkova, Praha 1
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena vcetne veskerych poplatku a sluzeb. + 150kč za klimatizaci, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 19 m², které se nachází ve Vodičkově ulici v domě U Nováků. Jedná se o jednu samostatnou místnost, která je vybavena základním nábytkem, (možnost dovybaveni), toalety jsou na společné chodbě,kde se nachází i kuchyňka. Cena je včetně veškerých poplatků a internetu na 1 rok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 131 m² Havlíčkova, Praha 1 - No
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prémiový obchodní prostor v novém business centru v ul. Havlíčkova, Praha 1. Prostor o výměře 131 m2 se nacházejí v 1.NP je ve stavu Shell & Core. Vybavení a služby: vstupní hala s recepcí, moderní vstupní lobby, 24hodinová ostraha budovy, restaurace pro nájemníky, EZS, CCTV, optické vlákno. Pro všechny nájemce jsou na střechách budov k dispozici komunitní zelené střešní terasy s příjemným posezením. Výborná dopravní dostupnost díky stanici metra Náměstí Republiky a několika tramvajovým zastávkám. V docházkové vzdálenosti je i Hlavní nádraží a autobusové nádra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
960
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 135 m2 Praha 2
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor na rušné ulici v Praze 2 v těsné blízkosti Náměstí I.P.Pavlova.Prostor je vhodný jak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláře, 40 m2 - Brno - Černá Pole
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07496, Nabízíme k pronájmu atraktivní kanceláře s plochou 40 m2 na prestižní adrese třída Kpt. Jaroše v části Brna - Černá Pole. Tyto moderně zařízené prostory se nacházejí v velmi dobře udržované cihlové budově na prvním nadzemním podlaží. Kancelář sdílí chodbu, kuchyňku a sociální zázemí s architektonickým studiem. Vzájemně lze také sdílet velkou zasedací místnost. Díky svému umístě... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem dvoukanceláře 31m2, Vodičk
Před 8 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem dvou kanceláře 27m, která se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem ve Vodičkově ulici na Praze 1. Kancelář má dvě místnost, které mohou být průchozí, ale lze je také uzavřít dveřmi mít tak dvě samostatné neprůchozi kanceláře s vl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 kk, 32m2, ulice Hořejší nábřeží, Praha 5 -
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3513 Evidenční číslo: V3513 **Bez provize realitní kanceláři** Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný útulný byt 1+1 kk o ploše 32 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového domu s výtahem na Praze 5 v ulici Hořejší nábřeží. Interiér bytu tvoří stylový obývací pokoj spojený s menší kuchyní. K dispozici je kuchyňský stůl se židlemi a sedací souprava s TV naproti. Díky vysokým stropům je zde krásné patro na spaní, kde jsou kromě manželské postele také úložné prostory pro vaše věci. Další skříňky najdete na chodbě. Okouzlující koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem.. Dům je situován v malebném a živém městském prostředí hned na levém břehu řeky Vltavy, v historické části Smíchova, která ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Služby a ostatní nemovitosti