Prodám byt 2+1 53m2

Prodám byt 2+1 53m2
Před 25 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji byt 2+1 53m2 (sdružení podílových spoluvlastníků) na ulici Růžový pahorek 552 ve Frýdku-Místku. Součástí bytu je sklepní kóje a byt se nachází v 5. patře pětipodlažního domu s výtahem na patře. Dům je po kompletní revitalizaci včetně pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 800 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
****Prosím Realitky NEVOLAT!!! *** Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 59m2 s balkónem a s možností pronájmu garáže 18m2, která se nachází přímo v domě ve Frýdku na ulici J.E. Purkyně. Byt se nachází ve 3. patře ve 4. podlažním domě bez výtahu. Před garáží je navíc jedno parkovací místo. Dům je po kompletní revitalizaci včetně plastových oken, fasády, vchodu. V bytě je vyzděné jádro s vanou a odděleným WC. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Americká
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Americká
Přidáno včera - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 65m², nacházející se ve zvýšeném přízemí cihlového domu v žádané části Úšovice v Mariánských Lázních. Byt prošel v roce 2010 rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení ihned bez dalších investic. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny, samostatné toalety a předsíně. Vytápění centrální, dálkové, o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 650 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Byt 2+1 PRONÁJEM, Ostrava - Hrabůvka
ČTĚTE PROSÍM POZORNĚ. Dlouhodobý pronájem čistého bytu 2+1 po kompletní rekonstrukci. Hledám jednoho nebo dva slušné a inteligentní nájemníky, nekuřáky, bez zvířat a dětí. V domě je velmi čisté a tiché bydlení, v dosahu ob... (více v detailu)
10 790
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu Hostinné
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 1+1 43m2 v Hostinném. Byt se nachází v bytovém domě v ulici Karla Čapka. Cena včetn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Byt k pronájmu 2+1 Blatná okres Strakonice
Kód zakázky: N2416193, Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2 + 1 na adrese Ulice Na Bílé husi, Část obce Blatná, okres Strakonice. Jedná se o byt po celkové rekonstrukci, umístěný ve velmi dobrém stavu cihlového objektu. Tento byt disponuje podlahovou plochou 65m²... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
byt 2+1
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Cihlový byt 2+1+balkon+sklep v ulici Bratří Čapků 256. Byt ve třetím patře po rekonstru... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 600 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 1+1, 33 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64028, Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v ulici Budovatelů v Hlinsku. Byt s celkovou plochu 34 m2 se nachází v 1.NP panelového domu s výtahem. V bytě se nachází prostorný obývací pokoj, koupelna s W... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, Ostrava - Zábřeh, ul. Volgogradská
Prodej bytu 3+1, Ostrava - Zábřeh, ul. Volgogradská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečný byt 3+1 se zasklenou lodžií v klidné části Ostravy - Zábřehu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu a prošel nedávnou velmi kvalitní rekonstrukcí. Součástí bytu je zasklená lodžie, ideální pro relaxaci či pěstování rostlin. Díky nízkým provozním nákladům je tento byt vhodný nejen pro vlastní bydlení, ale také jako skvělá investiční příležitost. D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 950 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 53 m2
Kód zakázky: 130803, Pro ty z vás, kteří hledají byt v původním stavu, ať už pro sebe či na investici, tady něco mám. Byt 2+1, 53 m2, 8. patro s výtahem. Byt je v původním stavu, tudíž je vhodný k rekonstrukci podle vlastních představ, ale vzhledem k tomu, že byl udržovaný, není rekonstrukce úplnou nutností a dá se v něm hned pohodlně bydlet. Byt se nachází v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností. V blízkosti jsou dvě základní školy, dvě mateřské školy, pošta, supermarket, zdravotnické zařízení, dětská hřiště. U domu je parkoviště a v blízkosti zastávka MHD. Bytový dům prošel revitalizací - nové p... (více v detailu)
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Brništi, Luhov
Prodej bytu 1+1 v Brništi, Luhov
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej v Luhově o ploše 34 m². Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, bez výtahu, cihlového domu po nedávné revitalizaci a zateplení. Nemovitost je v původním stavu před rekonstrukcí, což nabízí skvělou příležitost pro úpravy dle vlastních představ a potřeb. Vytápění bytu zajišťují akumulační kamna a k dispozici je také vlastní bojler. Díky tě... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 320 000
 Kč
Byt 2+kk
Byt 2+kk
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den! Nabízíme k prodeji byt 2+kk v Teplicích. Je to družstevní byt v panelovém domě v 6 patře na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 089 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 2+1 v Tanvaldě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pronajmeme byt 2+1 v klidné lokalitě,dobrá dostupnost služeb, obchodů a veřejné dopravy.Hledáme bezkonfliktní a seriozní zájemce, kteří nejsou na soc.... (více v detailu)
5 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 104 m², Milovice, ul. Lesní
Prodej bytu 4+1, 104 m², Milovice, ul. Lesní
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi světlý a prostorný byt o dispozici 4+1 a užitné ploše 104 m², který se nachází ve městě Milovice, ulice Lesní. K bytu náleží 3 lodžie, které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci. Orientace oken na jih, východ a západ zajišťuje dostatek světla po celý den. Byt původně disponoval uspořádáním 3+1, avšak díky rozdělení velkého pokoje vznikl další pokoj, který sice nemá okno, ale může skvěle sloužit jako pracovna či úložný prostor. Byt je vybaven klimatizací v obývacím pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m2, Studeněves, okr. Kladno
Pronájem bytu 2+kk, 40 m2, Studeněves, okr. Kladno
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk v obci Studeněves, jen 2 km od Slaného, 20 min. autem po D7 od stanice metra A Veleslavín, 15 min. od letiště Václava Havla. Byt se nachází v klenutém přízemí panského domu při místním statku, který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt má větší obytnou místnost s kuchyňským koutem, menší ložnici do klidného dvora, předsíň a koupelnu s WC, užitná plocha činí 40 m2. Výhodou bytu je přímý vstup ze dvora. Vzduchotechnika s rekuperací vzduchu a krásná nová okna zaručují ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Litoměřice
Pronájem bytu 2+kk Litoměřice
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu útulný byt o dispozici 2+kk s celkovou užitnou plochou 40m,který se nachází ve 3.patře panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími.Dům je vybaven výtahem pro Váš pohodlný přístup.Byt se skládá ze dvou pokojů,prostorné komory, chodby a koupelny a WC.Komfortní bydlení zajišťuje centrální dodávka tepla a teplé vody. K bytu náleží také sklep,který poskytuje další úložné prostory.Nemovitost se nachází v části Pokratice(u točny autobusu) s výbo... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 500
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODJ BYTU PRAHA 5, 1+KK 35 M2 + 14 M2 TERASA, OSOBNÍ VLASTNICTVÍ, CENA 5240000,- KČ
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Prodej bytu 1+kk v Praze 5 o velikosti 35 m2 + terasa 14 m2, předzahrádka 15 m2 a sklep 3,5 m2. Osobní vlastnictví. Byt se nachází v rezidenčním komplexu Šafránka. Byt je světlý, slunný, orientovaný na jihozápad. Dům je cihlový, zateplený čedičovou vatou, úsporná energ. náročnost C. Nízké poplatky, včetně fondu oprav 3000,- kč. V domě je výtah. Bezproblémové parkování v uzavřeném komplexu. Příjemné, klidné b... (více v detailu)
5 240 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Moderní 1+KK byt s lodžií v centru Orlové na ul. Osvobození
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 2869, Nabízíme exkluzivní podnájem útulného bytu 1+KK v srdci Orlové na ul. Osvobození. Tento byt o rozloze 31m2 se nachází v 6NP/12 NP a prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nových omítek, plovoucí podlahy a zděného jádra. Koupelna je elegantně spojena s WC, disponuje vanou s moderní sprchov... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 56 m2
Kód zakázky: 130904, Nabízíme k prodeji příjemný a prostorný byt o velikosti 2+1 o rozloze 56 m2, který se nachází ve 4. patře revitalizovaného bytového domu na ulici Kpt. Jaroše v Orlové / Lutyni. Byt prošel částečně rekonstrukcí. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, zděnou koupelnu, samostatné WC, obývací pokoj se vstupem na lodžií, kuchyň se zánovní kuchyňskou linkou a ložnici. V do... (více v detailu)
1 220 000
 Kč
Slunný byt 2+1 s balkonem, ul.8.května, Šumperk
Slunný byt 2+1 s balkonem, ul.8.května, Šumperk
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Perfektní lokalita. K pronájmu prostorný byt 2+1 (53m2) s balkonem nacházející se ve4.patře panel. domu po revitalizaci. Byt je po kompletní rekonstrukci a nabízí příjemnou, slunnou orientaci celého bytu na JZ stranu. K bytu náleží sklep. V blízkosti veškerá občanská vyb... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Havířská
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Havířská
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji investiční byt 2+1 o celkové užitné ploše 65 m². Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu. K bytu náleží také sklepní prostor.Byt je vhodný pro investora a je obs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 899 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu byt 1+1, 50m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Nabízím pronájem nadstandardně velkého (50 m2) bytu 1+1 v blízkosti kruhového objezdu v Hrabůvce. Byt je velmi dobře dispozičně řešen, nemá žádné průchozí pokoje a má i dlouhý balkón. Nachází se v 9. patře z 11 v panelovém domě po revitalizaci, jeho stav je původní ale zachovalý a pronajímá se jako nevybavený viz. fotografie. V bytě je nová kuchyňská linka. B... (více v detailu)
8 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 2+kk, 62 m2 -
Kód zakázky: 64454, Spolehlivým zájemcům nabízíme pronájem prostorného bytu 2KK v obci Česká u Brna. Byt se nachází v druhém patře cihlového domu, který je situován na kraji obce, v blízkosti v přírody a zároveň u blízkého sjezdu na rychlostní silnici. Byt o celkové velikosti 62 m2 má dispozici 2+KK a je umístěn v 2. patře domu. Je vybaven moderní kuchyní, prostornou koupelnou s vanou, velkou výhodou pro je osmimetrová lodžie. K bytu patří vlastní parkovací stání a velká sklepní místnost. Byt je pronajímán nezařízený náby... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 89 m2 - Liberec VI-Rochlice
Kód zakázky: 64289, Nabízíme ke koupi atypický byt, vzniklý spojením dvou bytových jednotek 1+kk a 2+kk, který se nachází v podkroví malého bytového domu v ulici Chabarovská v Liberci. Tento útulný byt prošel rekonstrukcí a jeho nynější dispozice poskytuje variabilní využití místností, které lze přizpůsobit vašim potřebám. Výhodou je strategická poloha – byt se nachází v těsné blízkosti nájezdu na rychlostní silnici, což zajišťuje rychlé spojení do Prahy i dalších směrů.... (více v detailu)
5 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Sedlčanech, ul. K Cihelně
Prodej bytu 2+kk v Sedlčanech, ul. K Cihelně
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný byt, o dispozici 2+kk, s užitnou plochou 64 m2. Byt má prostorný sklep s plochou 3,7 m2 a balkonem o ploše 8,2 m2. Umístění ve 3. NP zděného domu s výtahem, výhodou je bezbariérové bydlení. Dispozice: obývací pokoj + kuchyňský kout, ložnice, předsíň, koupelna, samostatná toaleta. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno pomocí te... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 184 000
 Kč
Pěkný byt 1+kk, Přemyslova, Kralupy n/Vlt.
Pěkný byt 1+kk, Přemyslova, Kralupy n/Vlt.
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 1+kk, 40 m2, v Kralupech nad Vltavou včetně parkovacího stání. Byt se nachází v 5.patře v cihlového domu s výtahem. Dům je zateplen, stavba z roku 2007, je zde bezbariérový vstup do domu i bytové jednotky. Byt je moderní. Na podlahách v obytné části jsou plovoucí podlahy, v koupelně a chodbě dlažba. Ve vstupní chodbě se nachází vestavěná skříň s úložným prostorem a zrcadlem. Kuchyňská linka je vybavena: el. sporákem s... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory