K pronájmu, komerční prostor s kuch

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru s kuchyňkou a sociálním zázemím v 1. patře na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice, ul. Dr. Stejskala č.p. 108. Dispozici prostoru naleznete na orientační plánku mezi fotografiemi. Cena pronájmu je 16 000,- Kč/měsíc + služby 4 0... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč

Podobné inzeráty

K pronájmu, komerční prostory s kan
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor se sociálním zázemím, s parkovacími místy, v objektu Dům Služeb Šumava na vítězném náměstí na adrese J. Opletala č.p. 20, ve čtvrti Čtyři Dvory ve městě České Budějovice. Bezkonkurenční cena pronájmu je 65,- Kč za m měsíčně! Nabízíme komerční a kancelářské prostory různých velikostí. Dispozice jednotlivých prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Součástí areál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 575
 Kč
Prodej, stavební pozemek pro komerč
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o rozloze 6.439 m v Úsilném ve městě České Budějovice. Pozemek par. číslo 269/4 zapsaný na LV 167 v kú Úsilné. Územně plánovací informaci s informacemi o možnosti zástavby na pozemku naleznete mezi fotografiemi. Ve vzdálenosti cca 600 m vede plyn, vodovod a kanalizace. Doporučuji prohlídku, pozemek se nachází cca 10 minut od centra města České Budějovice. K dispozici máme komplet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
K prodeji, pozemek o výměře 9.632 m
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku parc. č. 4155 o výměře 9.632 m zapsané na LV 314 v k.ú. Čičenice, okr. Strakonice. Druh pozemku je orná půda, k dispozici máme územně plánovací informaci, dle které jsou pozemky zahrnuty do nezastavěného území s funkčním využitím plochy zemědělské s označením ZPF - Orná. Plochy ZPF - orná jsou území vhod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
369 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek Hrachovišt
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Hrachoviště. V současné době probíhá zpracování projektu stavby rodinného domu. Dům je možné napojit na obecní vodovod, kanalizace bude řešena domácí čističkou odpadních vod. Pozeme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Pronájem, skladovací prostory, areá
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan ve městě Třeboň. Prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o netemperovaný, nízkopodlažní skladovací prostor o celkové ploše 750m. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (7,- Kč bez DPH za kWh)... (více v detailu)
Jihočeský kraj
46 875
 Kč
Pronájem restaurace se zahrádkou, L
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor restaurace se zázemí zázemím na Lannově třídě ve městě České Budějovice. Komerční prostory o celkové podlahové ploše 138 m se nachází na strategicky nejfrekventovanějším místě hlavní pěší zóny Lannovy ulice. Protory jsou po kompletní rekonstrukci včetně kuchyně. Součástí pronájmu je i externí sklad ve dvoře domu o velikosti 18 m. Dispozici všech prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Zahrádku a po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem, výrobní/skladovací prosto
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních/skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan, Třeboň. Jedná se o temperovanou halu o celkové výměře 432m, kterou lze využít jako výrobní nebo skladovací prostory. Zároveň je možné si pronajmout venkovní oplocený prostor před logistickou halou o celkové výměře 400m. Dále k tomu nabízíme i možnost pronájmu kancelářského zázemí, šaten a stravovací místnosti o celkové výměře 80,5m. Veškeré prostory si lze pronajmout i samostatně pouze jako logistickou halu nebo kancelářské zázemí nebo jenom venkovní oplocený prostor. Nebytové komerční prostory se nachází v místě tranzi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
57 062
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, Tře
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor se sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Ke kancelářím je možnost využití reprezentativních zasedacích místností s klimatizací. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o možnost pronájmu celkem tří kanceláří, které lze pronajmout i jednotlivě.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 216
 Kč
K pronájmu, komerční prostor s kuchyňkou a soc. zázemím v ce
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
+ poplatky ve výši 4.000,-Kč měsíčně. Více informací Vám poskytne realitní makléř Tomáš Pelda., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru s kuchyňkou a sociálním zázemím v 1. patře na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice, ul. Široká č.p. 108. Dispozici prostoru naleznete na ori... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor s výloh
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor s výlohou na Slovanské tř. v Plzni. Jedná se o 2 místnosti + sklad a wc v zadním traktu budovy. Možnost využití jako obchod,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 900
 Kč
Pronájem zpevněné plochy ke komerčn
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem zpevněné plochy v uzavřeném areálu o velikosti 550m ve Starém Městě u Frýdku-Místku. Prostor je asfaltovaný a také oplocen a jde také samostatně uzavřít, takže se dá využít jak ke skladování, nebo jako odstavná plocha pro kamióny, větší nákl. auta a nebo různé stroje. Kromě tohoto prostoru mohu také nabídnout dalších cca 1500m nezpevněné plochy. Pozemek je umístěn na okraji obce takže umožňuje také dob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 17725 m², Pernink
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou nabídku na nákup rozlehlé louky o ploše 17 725 m2, která se nachází v srdci překrásné obce Pernink. Tento pozemek je skutečným rájem pro milovníky přírody a klidu. Jeho mírná sklonitost vytváří dokonalé podmínky pro budoucí komerční využití, například ve formě glampingu. Glamour camping, neboli glamping, je nový trend v cestovním ruchu, který kombinuje dobrodružství kempování s luxusem a komfortem hotelového ubytování. Jeho polo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej stavebního komerčního pozemk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej celého stavebního komerčního pozemku- areál bývalého JZD v obci Občov, okres Příbram. Obec leží pouhých 5 km od města Příbram. Pozemek se nachází na okraji obce, jedná se o pozemek-celý areál uzavřený stavbami. Na pozemku jsou ze... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 036 800
 Kč
Komerční objekt na frekventovaném m
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Vítejte v srdci malebného města Dobřany, kde se naskýtá jedinečná příležitost v podobě komerčního objektu na prodej. Tato budova, nacházející se v samém centru města, představuje skvělou možnost pro ty, kteří hledají multifunkční prostor s neomezeným potenciálem. Vstupujte do přízemí a dejte se unést do atmosféry minulosti, kdy zde bušilo srdce městského dění. Prostory, dříve využívané jako kavárna, bistro a kebab, představují ideální základ pro vaši podnikatelskou vizi. Sociální zařízení, kuchyně, kancelářské prostory a sklad vám poskytnou veškerý komfort a praktičnost potřebnou pro úspěšný provoz. S mnoha možnostmi upgradu a renovace můžete tyto prostory přetvořit podle vašich představ a záměrů. Ale to není vše! Vstupte do patra a objevte další poklady této b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 390 000
 Kč
Prodej ateliéru, 53 m² v Klobukách
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Tento multifunkční ateliér vám nabízí flexibilitu využití. Může sloužit jako umělecký ateliér, kreativní pracovní prostor nebo kancelář pro vaše podnikání. Tato variabilita vám umožní přizpůsobit prostor vašim potřebám a využít ho tak, jak vám nejlépe vyhovuje. Nechybí zde toaletní zařízení a vana. Příprava na kuchyňskou linku je samozřejmostí... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 847 000
 Kč
Komerční objekt s pozemkem pro výst
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerční budovy včetně pozemku ke komerční výstavbě o celkové ploše 8842m. Jedná se o třípodlažní budovu s celkovou užitnou plochou 1601m, s tím, že 1.PP má užitnou plochu 517m, 1.NP má užitnou plochu 542m, 2.NP má užitnou plochu 542m. Stavba byla v minulosti využívána pro vojenské účely v areálu havlíčkobrodských kasáren, aktuálně je využívána ke skladování zboží. Je více možností dalšího komerčního využití a dále možnost výstavby skladovací, výrobní haly na pozemku, který je v územním plánu určen jako plocha VD - plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba. Hlavní využití území: malovyroba, řemeslná či přidružená vyroba, vyrobní i nevyrobní služby, plochy pro malé a střední formy podniká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990 000
 Kč
Pronájem, byt 1+kk, 16 m2, Branky
Přidáno dnes - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 1+kk o podlahové ploše 16 m, který se nachází v Brankách u Valašského Meziříčí. Byt prošel rekonstrukcí,... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 250
 Kč
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zaplatím Vám odstupné za jakýkoliv obecní byt v Praze. Právní formality zařídím. Případné dluhy na nájmu uhradím. Při pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem pokoje 15 m2, Pilská, Prah
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pokoje 15m v ulici Pilská, Praha Hostavice . Pokoj je vybaven nábytkem. 2X Koupelna s WC, kuchyňská linka, jsou s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
K prodeji, rodinný dům 6+2 s pergol
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi zatepleného prostorného dvougeneračního rodinného domu 6+2 se dvěma koupelnami, pergolou na posezení, bazénem, přístřeškem na automobily, dílnou a rozlehlou oplocenou zahradou v klidné a žádané lokalitě v Králově Dvoře, ul. Na Poříčí č. p. 46, Králův Dvůr u Berouna. Tento dům je ideální volbou pro rodiny hledající komfortní bydlení s možností relaxace v soukromí. Výjimečnou vlastností této nemovitosti je celková užitná plocha domu, která činí 286,4 m. Vytápění a ohřev teplé vody je plynovým kondenzačním kotlem, možnost využití krbových kamen s výkonem 11 kW v obývacím pokoji. K domu náleží bazén a rozlehlá zahrada ve vnitrobloku zástavby, která nabízí dostatek soukromí pro odpočinek a rodinné aktivity. Na pozemku se nachází kryté parkovací stání pro dva automobily a dílna. Dům je částečně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory