Prodej ateliéru 4+1, 231 m², Buštěhrad, ul. Švermova

Prodej ateliéru 4+1, 231 m², Buštěhrad, ul. Švermova
Před 84 dny - ANNONCE
Prodej novostavby jednotky (ateliéru) v rodinném domě o výměře 4+1 a podlahové ploše 81 m² s vlastní zahrádkou a terasou o výměře 150 m² na bezkonkurenčním místě v obci Buštěhrad, 10 minut od hranice Prahy, v klidné zástavbě rodinných domů. V případě koupě je zde možnost odpočtu 21% DPH a tím pádem se jedná také o zajímavou investici za účelem dalšího pronájmu. Kolaudováno bylo v roce 2023 a při stavbě byly použity výhradně kvalitní materiály s důrazem na maximální komfort nového majitele. Obvodové s... (více v detailu)
Před 84 dny
7 750 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej komerční nemovitosti, 451 m2 + poz. 355 m2, Praha 10
Prodej komerční nemovitosti, 451 m2 + poz. 355 m2, Praha 10
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej komerční nemovitosti, plocha 451 m2 + pozemek 355 m2, Praha 10 Petrovice. Nabízím k prodeji samostatně stojící budovu bývalé restaurace s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím. Celková plocha nemovitosti: 451 m2 * z toho 1.NP: 303 m2 * z toho 1.PP: 148 m2 + vlastní venkovní pozemek: 355 m2 Využitelná plocha předmětu koupě je 806 m2. V budově byla donedávna provozována restaurace s teplou kuchyní, dětským koutkem a vlastní výrobnou. Disponuje zásobovací rampou umístěnou u zadního vchodu do budovy a rozsáhlým skladovacím prostorem. Provozovna má tedy celkovou rozlohou 451 m2 (rozloha... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1, 65 m², Praha, ul. Teplická
Prodej bytu 4+1, 65 m², Praha, ul. Teplická
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej družstevního bytu 4+1 na sídlišti Střížkově, umístěného ve 3. nadzemním podlaží z 8. nabízí ideální domov pro rodinu s dětmi. Byt o celkové užitné ploše 65 m² je před rekonstrukcí, což dává novým majitelům jedinečnou příležitost přizpůsobit si prostor dle vlastních představ. Výhodou této nemovitosti je výborná poloha přímo u metra, z čehož plyne snadná dostupnost do centra města, a současně lokalita s bohatou nabídkou s... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 110 m², Čáslav, ul. Pod Pilou
Prodej rodinného domu 5+1, 110 m², Čáslav, ul. Pod Pilou
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o dispozici 5+1 s celkovou užitnou plochou 110 m², situovaný ve vyhledávané klidné části Čáslav - Nové Město. Dům, postaven z kvalitní cihly, se rozprostírá na 3 nadzemních podlažích doplněn o 1 podzemní podlaží, které skýtá dodatečný úložný prostor či možnosti volnočasových aktivit. Pozemek o rozloze 279 m² poskytuje dostatečný prostor pro relaxaci a zahrádkaření. Nemovitost, umístěná v bloku d... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
4 995 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Vyškov, ul. Sídliště Osvobození
Prodej bytu 3+1, 75 m², Vyškov, ul. Sídliště Osvobození
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 75,32 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží z celkových 7 v panelovém domě, v oblíbené části obce Dědice u Vyškova. Byt je určen k rekonstrukci, což dává novým majitelům vynikající příležitost upravit si interiér přesně podle vlastních představ a potřeb. Dispozice bytu zahrnuje pokoje o rozměrech 20,65 m², 12 m² a 16,2 m², dále předsíň 6,85 m², kuchyně 11,9 m², koupelna 2,26 m², WC 0,91 m² a balkonu 2,27 m². Sklepní kóje 1,98 m² v podzemním podlaží poskytne dostatečné úložné prostory. Díky umístění v klidné části sídliště se ... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Zruč-Senec, ul. Sluneční
Prodej rodinného domu, 220 m², Zruč-Senec, ul. Sluneční
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám představuji podej patrového rodinného domu se zastavěnou plochu a nádvořím 440 m² a zahradou o velikosti 255 m² v obci Zruč - Senec v ulici Sluneční. V přízemí domu vstupní předsíň, šatna, obývací pokoj společně s kuchyňským koutem a možností vyjít rovnou na terasu posedět, ložnice, koupelna s masážní vanou, sprchou a WC. Dále zde pracovna, technická místnost, WC, vchod do sklepa a na půdní prostor. V horním patře je možnost si dokončit pokoje dle své představy a využít připravenou střechu na po... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
12 942 000
 Kč
Atypický byt s terasou, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Atypický byt s terasou, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Před 2 dny - Hlavní město Praha - I_BAZAR
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi jedinečný atypický byt s terasou o výměře 139m2 s výhledem do vzrostlé zeleně klidného vnitrobloku v budově vzdálené jen 3 minuty chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad a od Riegrových sadů. Mezonetový byt po kompletní rekonstrukci o velikosti 139m2 zahrnuje na vstupním podlaží obývací pokoj s kuchyňským koutem /kuchyňská linka včetně značkových spotřebičů/, ložnici, koupelnu s vanou a s WC, předsíň a terasu 33m2 s výhledem do zahrady a o patro níže níže relaxační ateliér s vestavěnou profesionální saunou se solným panelem pro 6 osob, se sprchou, s toaletou, s prádelnou a s úklidovou komorou. Vytápění celého bytu je podlahové. Většina místností je vybavená nábytkem vyrobeným na míru ve stylu architektury domu. Na podlahách jsou dílem pravé parkety a dílem stylové dlažby. Dům z přelomu 19. a 20. století si po právě dokončené celkové rekonstrukci zachovává původní secesní noblesu a z... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
16 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Chrást, ul. V Podlesí
Prodej rodinného domu, 85 m², Chrást, ul. V Podlesí
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Představujeme vám k prodeji překrásnou dřevostavbu v Chrástu u Plzně. Samostatně stojící dům je umístěn na pozemku o velikosti 708 m2 na okraji obce a tím poskytuje dokonalé soukromí a klid. S dispozicí 4+kk nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům se rozkládá na jednom nadzemním podlaží a disponuje užitnou plochou 85 m². Dům byl dostavěn v roce 2023 a což zajišťuje minimální potřebu dalších investic. Napojen je na obecní vodovod a vlastní ČOV. Není položena podlaha a dodána kuchyňská linka. ... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
10 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Brno, ul. V Újezdech
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Brno, ul. V Újezdech
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+kk o užitné ploše 84m² v oblíbené lokalitě Brno - Medlánky. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu s výtahem, disponuje 72,4 m² podlahové plochy, 6 m² lodžií s markýzou, 3 m² zaskleným balkonem a 2,45 m² sklepem. Každá místnost má samostatný vstup z předsíně, což zajišťuje ideální dispozici a soukromí. Obývací pokoj je spojen s kuchyní a má přímý vstup na jihozápadně orientovanou lodžii, zatímco obě ložnice vedou na severovýchod do klidné slepé ulice, jedna z ložnic má vstup na zasklený balkon,... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihomoravský kraj
8 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, 191 m², Oldřichov u Duchcova
Prodej rodinného domu 6+kk, 191 m², Oldřichov u Duchcova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Příjemný, solidní dům s velkorysou dispozicí 6+kk uspokojí početnou rodinu či poskytne prostor pro bydlení i práci z domu. Dům zaujímá užitnou plochu 191 m2 a celková výměra pozemku činí 1.145 m². Pozemek je oplocen a osázen vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami, což zaručuje dostatek soukromí. Dvoupodlažní cihlový dům z roku 2008 disponuje prostornou garáží. Další 2 vozy lze parkovat přímo na pozemku na zpevněné parkovací ploše. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel doplněný o krbová kamn... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 240 m², Velké Heraltice, ul. Růžová
Prodej rodinného domu, 240 m², Velké Heraltice, ul. Růžová
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení rodinný dům o dispozici 5+1, prostornou udržovanou zahradou o výměře 1296 m2 se zahradním domkem se zimní zahradou s krbem, grilem a udírnou a vlastním parkovištěm pro 3 auta. Na pozemku dále stojí stodola a zastřešený dřevník. Dům má vlastní FWE o výkonu 5,2 kW a novou pyrolýzní kotelnu, čímž je jeho provoz a náklady mimořádně levné. Dále má dům vlastní vrt na vodu ... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 93 m², Svinařov, ul. Rudé armády
Prodej rodinného domu, 93 m², Svinařov, ul. Rudé armády
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rodinný dům s užitnou plochou 93 m², umístěný na velkém, soukromém pozemku o rozloze 1064 m² v klidné části Svinařova u Kladna. Dům se nachází na samostatném pozemku a jeho konstrukci tvoří cihla. Nemovitost nabízí 1 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. Dům je ve stavu hodnoceném jako dobrý, ačkoliv vyžaduje dokončení fasády. Vnitřní prostory jsou kompletně dokončené a připravené k bydlení. Součástí nemovitosti jsou přilehlé pozemky, které nabízejí pohodlí velkého soukromí, přičemž lokace se může pochlubit příjemným okolím s hřištěm, rybníkem a obchodem přímo u domu... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej chalupy, 146 m², Staré Heřminovy
Prodej chalupy, 146 m², Staré Heřminovy
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní chalupu v klidné části obce Staré Heřminovy. Tento samostatně stojící objekt s cihlovou konstrukcí nabízí pět místností rozložených mezi jedno nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Celková užitná plocha domu je 146 m², což spolu s rozlehlým pozemkem o výměře 2953 m² představuje ideální prostor pro rodiny hledající klid a soukromí. Dům se nachází v příjemném prostředí Starých Heřminov, kde každodenní život plyne v pohodovém duchu mimo hlavní ruch města. Přestože je stav nemovitosti hodnocen jako dobrý, noví majitelé mohou mít prostor pro případné úpravy dle... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej, byt 2+1, 57 m2, Orlová - Lutyně, ul. Vnitřní
Prodej, byt 2+1, 57 m2, Orlová - Lutyně, ul. Vnitřní
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme převod družstevního podílu v bytovém družstvu, se kterým je spojeno právo nájmu družstevního bytu 2+1 o podlahové ploše 57 m2 jehož součástí jsou dvě sklepní kóje (cca 5 m2). Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (2.patro) panelového domu na ul. Vnitřní. Jedná se o velmi příjemné a klidné bydlení ve vyhledávané části městského obvodu. Přednosti nabídky: - Dobrá cena - Měsíční náklady na bydlení včetně záloh na služby (4 025,-Kč/měs.) - Umístění domu v klidné a žádané lokalitě města - Výhledy z bytu pouze do klidu zeleně vnitrobloku - Možnost rekonstrukce dle vlastních představ Byt je v původním, ale velice udržovaném stavu. Dispozici bytu tvoří předsíň, kuchyně, koupelna, WC se samostatným vstupem z předsíně a dva pokoje, kdy výraznou předností bytu je prostorný výklenek v hlavní obývací místnosti s možností využití jako pracovna, menší ložnice, komora či šatna. Podlahy v pokojích tvoří zachovalé původní parkety kryté PVC, stejně tak ... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
1 190 000
 Kč
Na prodej RD 6+kk 256m2 s poz. 1995 m2, Bohušice okr. Třebíč
Na prodej RD 6+kk 256m2 s poz. 1995 m2, Bohušice okr. Třebíč
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Na prodej RD 6+kk (256 m2) se zahradou 1 739 m2 v obci Bohušice u Jaroměřic nad Rokytnou na Vysočině (zak.č. 186) Hledáte moderní a komfortní rodinný dům pro rodinu v klidné lokalitě a hezké přírodě, který bude splňovat Vaše představy o bydlení a přesto v blízkosti města? Jeden tu pro Vás máme v nabídce! Ve výhradním zastoupení klienta Vám nabízíme k prodeji přízemní RD 6+kk (256 m2) na pozemku o celkové výměře 1 995 m2 v obci Bohušice u Jaroměřic nad Rokytnou na Vysočině. Obec Bohušice je vzdálena cca 2 Km od Jaroměřic nad Rokytnou a cca 7 Km od Moravských Budějovic. Dispozice domu: - vstupní chodba, sam.WC, tech.místnost, 1.pokoj, kuchyň + obývací pokoj, 2.pokoj, koupelna - vana + WC, 3.pokoj, ložnice se samostatnou koupelnou - sprch.kout, vana + WC, šatna, kancelář - 1 x garáž, vjezd na zahradu, terasa s posezením, v suterénu zadní části domu prostory vhodné na ... (více v detailu)
Před 4 dny
Kraj Vysočina
12 900 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 79 m², Jirkov, ul. Na Borku
Prodej bytu 4+1, 79 m², Jirkov, ul. Na Borku
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej družstevního bytu 4+1 s lodžií o výměře 79 m2 v klidné lokalitě města Jirkov. Byt se nachází v 6. patře panelového domu s výtahem, je ve velice dobrém stavu, vhodný ihned k nastěhování. Má plastová okna, v koupelně je sprchový kout, keramická dlažba, v pokojích plovoucí podlahy. Z bytu je pěkný výhled na okolní krajinu. V blízkosti... (více v detailu)
Před 7 dny
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej byt 4+kk, 103㎡
Prodej byt 4+kk, 103㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Představuji vám nabídku prodeje bytu v rodinném domě o dispozici 4+KK, který vzniká v rámci projektu výstavby 22-ti prostorných bytů v rodinných domech s vlastní zahradou a parkovacím stáním. Výstavba projektu probíhá na východním okraji obce Hostouň pouhých 13 minut od okraje Prahy. V rámci projektu vznikla také nová ulice s pěší zónou a park s dětským hřištěm o výměře téměř 1.000 m2. Okna domu o užitné ploše 103 m2 jsou orientována na jižní stranu domu do přilehlé zahrady a na severní stranu do klidné ulice. Zahrada domu o velikosti 161 m2 je orientována na jižní stranu domu, přístupná přímo z obývacího pokoje. Byt je dispozičně řešený vstupní chodbou, ze které se vchází do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, šatny, toalety a technické místnosti. Druhé nadzemní podlaží je přístupné po betonovém schodiště, kde se nacházejí dvě dětské ložnice, rodičovská ložnice a prostorná koupelna s toaletou, vanou, sprchovým koutem a umyvadly. Z chodby je sklápěcími schody přístupný pů... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
9 905 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 82 m², Litvínov, ul. Luční
Prodej bytu 4+1, 82 m², Litvínov, ul. Luční
Před 8 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 4+1 o velikosti 81 m2, který se nachází v klidné části Janova v ulici Luční. Byt se nachází ve 3. podlaží revitalizovaného panelového domu. Centrem bytu je prostorná chodba, ze které se vchází do jednotlivých místností. Byt je po částečné rekonstrukci v udržovaném stavu a nabízí mnoho příležitostí řešení prostoru. K bytu patří zasklená prostorná lodžie a sklepní koje. Byt je vhodný k vlastním... (více v detailu)
Před 8 dny
870 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 359 m², Horní Bezděkov, ul. Luční
Prodej rodinného domu, 359 m², Horní Bezděkov, ul. Luční
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velkoryse řešený rodinný dům 6+kk o celkové užitné ploše 359 m², nacházející se v klidné části žádané obce Horní Bezděkov, a to na jejím samotném okraji přímo u lesa, zajišťující naprosté soukromí a klid. Dům je umístěn na pozemku o rozloze 1.463 m² a naleznete zde vše, co potřebujete pro pohodlný život - bazén, garáž pro dvě auta i vlastní wellness domek se saunou pro odpočinkové chvíle na vlastní zahradě. Dům byl postaven v roce 2001 a v roce 2011 prošel rozsáhlou rekonstrukcí interiéru. Celý interiér domu tak působí velmi vzdušně a prostorně. Hlavní domin... (více v detailu)
Před 7 dny
Středočeský kraj
19 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 167 m², Barchov
Prodej rodinného domu, 167 m², Barchov
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům s dispozicí 6+1 o podlahové ploše 167 m² s prostorným a udržovaným pozemkem s celkovou výměrou 1 145 m², který je umístěný v klidné části obce Barchov. Jedná se o novější dům postavený výhradně z kvalitních materiálů na přání majitele, zkolaudován byl 13.8.2020. Na zahradě, která je propojena s domem venkovní terasou, je umístěný bazén a jsou zde vysázeny ovocné stromky. Dům je připojený na všechny inženýrské sítě a zároveň disponuje vlastní vrtanou studnou. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel v... (více v detailu)
Před 7 dny
Pardubický kraj
12 890 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 79 m2, OV - ul. Tkalcovská, Jirkov
Prodej bytu 4+1, 79 m2, OV - ul. Tkalcovská, Jirkov
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01486 Nabízíme k prodeji byt po rekonstrukci 4+1 v osobním vlastnictví o výměře 79 m2, ve třetím patře revitalizovaného panelového domu v Jirkově, v ulici Tkalcovská. Byt se skládá z prostorné předsíně, zděného koupelnového jádra s vanou, umyvadlem a WC. Kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, jako je horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska a myčka nádobí. Dále čtyři místnosti, z nichž k jedné náleží prostorná lodžie. V bytě jsou vnitřní dveře s obložkami a na podl... (více v detailu)
Před 8 dny
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, dům 3+kk, 135 m2, Orlová - Lutyně, ul. K Zimovudce
Prodej, dům 3+kk, 135 m2, Orlová - Lutyně, ul. K Zimovudce
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Úvod: Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí částečně podsklepený rodinný dům v započaté rekonstrukci o dispozici 3+kk s rozlehlou oplocenou zahradou polosvažitého rázu. Velmi klidná a žádaná lokalita. Přístup z obecní komunikace. V zadní části stojí původní zděná kůlna. Rozlehlé podkrovní prostory. Dispozice: 1.PP - Sklepní prostory 1.NP - Zádveří s chodbou, vstup do podkroví s prostorem pod schodištěm, velký obývací pokoj, menší obývací pokoj s krbovými kamny, obývací pokoj s kuchyní, sanita, vstup do sklepa 2.NP - Podkroví IS: Vodovodní řád/užitková voda (studna/dešťovka), Zemní plyn (napojení z obecní komunikace - cca 13 m), El. napětí 220/380 V, Odpady - septik s trativodem. Vytápění: Krbová kamna/el. - plyn. přímotopy. Zdroj teplé vody - el. bojler. Potenciál a přednosti nemovitosti: 1. Dokončení rekonstrukce dle vlastní představy. 2. V podkroví je možnost realizace dalších obytných prostorů. 3. Žádaná a klidná lokalita. 4. Rozlehlá zahrada. R... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Ústí nad Labem, ul. Kojetická
Prodej rodinného domu, 160 m², Ústí nad Labem, ul. Kojetická
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavý rodinný dům v klidné a příjemné části Střekova, která je ideální pro rodinné bydlení. Poctivá cihelná stavba má ve 2 nadzemních podlažích celkem 7 místností, takže poskytuje dostatek místa pro vytvoření komfortního domova pro velkou rodinu nebo jako dvougenerační bydlení. Další prostor naleznete v suterénu a na půdě, která na své využití teprve čeká. Nemovitost je určena k rekonstrukci, což představuje skvělou příležitost pro nové ma... (více v detailu)
Před 8 dny
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 120m2,  ul. Ostravská, Hlučín, ev.č. 00272
Prodej bytu 4+1, 120m2, ul. Ostravská, Hlučín, ev.č. 00272
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00272 Pokud hledáte v Hlučíně k bydlení velký a prostorný byt, je tato nemovitost právě pro Vás. Ve výhradním zastoupení majitele, nabízí místní realitní kancelář prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví. Bytová jednotka o výměře 120 m2 se nachází ve 2 NP. Má vlastní balkón a k dispozici společnou zahrádku o rozloze 145 m2. Dům je rozdělen na 2 bytové jednotky se společným hlavním vstupem a zádveřím. Před 2 lety proběhla částečná rekonstrukce bytu: nová koupelna se zděným sprchovým koutem, realizace el. rozvodů v mědi včetně zásuvek, vypínačů a pojistkového panelu s jističi, nové omítky v pokojích, nové WC bez obkladů, nový plynový kondenzační kotel s napojením na radiátory. Byt má plastová okna se žaluziemi a parapety. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s ohřevem vody. Byt je velmi prostorný, určený k další rekonstrukci s mo... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 310 m², Orlová, ul. Zátiší,
Prodej rodinného domu, 310 m², Orlová, ul. Zátiší,
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej unikátního rodinného domu, který stojí na pozemku 1177m² v Orlové. Nemovitost se skládá ze dvou nadzemních podlaží o celkové užitné ploše 310m², kde je dobře udržovaná zahrada o výměře cca 350m². Stavba z kvalitní cihly představuje ideální spojení moderního bydlení a funkčnosti. **V přízemí** domu se nachází prostorný byt 4+kk k dokončení, který zahrnuje koupelnu se záchodem, samostatný záchod a garáž pro dvě auta, přičemž vnější parkování zajišťuje dostatek parkovacích míst. **V prvním patře** se nachází dvě nezávislé bytové jednotky 2+kk, každá o rozloze ... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 155 m², Trutnov, ul. Sokolská
Prodej bytu 4+1, 155 m², Trutnov, ul. Sokolská
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 155m², který se nachází na 3.nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části Poříčí u Trutnova. Byt je aktuálně ve stavu výstavby, což představuje jedinečnou příležitost pro jeho budoucí majitelé, upravit interiér dle vlastních představ. Vhodné i jako příležitost pro investici s velkým potenciálem vybudovaní dvou bytových jednotek. ... (více v detailu)
Před 9 dny
Královéhradecký kraj
2 700 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory