Bulharsko Tankovo 3kk

Před 205 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej zařízený apartmán 3+kk, 69m2 se dvěma balkony v rekreačním komple... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3kk mezonet
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím ke koupi prostorný mezonetový byt 3+kk v cihlové nástavbě z roku 2004 v osobním vlastnictví o velikosti 73,56 m², nacházející se v Milovicích v klidné lokalitě plné zeleně. Byt se nachází ve 4. patře domu bez výtahu. V prvním patře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 17m² na, Slapy - Ždáň
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme apartmán 1+kk o užitné ploše 17 m² v rekreační oblasti Slapy - Ždáň. Nemovitost se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu. Apartmán je ve velmi dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Díky tepelnému čerpadlu (napojenému na wifi), které v zimě topí a v létě klimatizuje, je tato jednotka ideální k celoročnímu bydlení. Apartmán ma vlastní bojler. Interiér zahrnuje na míru vestavěnou spac... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 590 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s balkónem na ulici Sokolovská v Ostravě Porubě. Byt se nachází v 1 patře. V bytě jsou částečně plovoucí podlahy (v ložnici a obývacím pokoji), zánovní kuchyňská linka, koupelna a to... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej nového bytu 2 + kk v projekt
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 2+kk, 63,40 m podlahové plochy a k tomu náležících 11,70 m balkonu ve druhém nadzemním podlaží nového developerského projektu Park Wolkerova, který se již zrealizoval v Kralupech nad Vltavou - Lobeček, ul. J. Wolkera. Nachází se za úspěšně dokončeným projektem Rezidence Kralupy, který vystavěl stejný developer. Na podzim jsem pro vás připravili akci parkovací stání a sklepní kóje zdarma! Byt 2+kk, označen jako A207, je situován ve druhém patře (druhém nadzemním podlaží) objektu A. K bytu nál... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 399 250
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 113 m², Roztoky, ul. Tyršovo nám.
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk,113 m2 v 3.nadzemním podlaží zděného domu s výtahem.Byt disponuje dvěma koupelnami, z nichž v jedné je vana a v druhé sprchový kout.Obě koupelny mají umyvadlo i WC. Kuchyň je součástí prostorného obývacího pokoje se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
prodej penzionu, Jablonec nad Jizer
Před 1 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Penzion na prodej v srdci Krkonoš. Hledáte jedinečnou investiční příležitost v turisticky atraktivní oblasti? Představujeme vám zděný penzion v krásné lokalitě Krkonoš, který nabízí skvělé možnosti pro podnikání v oblasti cestovního ruchu. Adresa: Blansko 572, Jablonec nad Jizerou, Krkonoše, 100 metrů od ski areálu Kamenec Základní informace: Zastavěná plocha: 348 m Pozemek: 536 m Dispozice: 8 pokojů Celková kapacita: 26 lůžek Pokoje: Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC a připojení WiFi Společné prostory: Velká společenská místnost s kuchyní a jídelnou Popis: Tento penzion nabízí ideální ubytování pro turisty v zimních i letních měsících. Nachází se pouhých 100 metrů od sjezdovky, což je velkou výhodou pro milovníky zimních sportů. Okolní lyžařské areály a turistické trasy zajišťují celoroční návštěvnost. Penzion disponuje osmi komfortními pokoji, každý s vlastní koupelnou a WC. Celková kapacita je 26 lůžek, což umožňuje pohodlné ubytování pro větší skupiny. Hosté mohou využít t... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990 000
 Kč
Pronájem, byt 1+kk, 34 m2, Most, ul. Brněnská
Před 1 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem, byt 1+kk, 34 m2, Most, ul. Brněnská.Nabízíme k pronájmu byt 1 + kk po rekonstrukci v 10. patře panelového domu se dvěma výtahy, na adrese ulice Brněnská, obce Most. Tato osobní nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a disponuje podlahovou plochou 34.18 m2. K bytu náleží lodžie, která přidává další venkovní prostor například k relaxaci. V blízkosti domu jsou dost... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 200
 Kč
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K.
Před 1 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K. Neumanna 102.Toužíte po moderním bydlení v blízkosti centra města s parkováním? Nově rekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v ulici S. K. Neumana k dlouhodobému pronájmu je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí, vestavěnou skříní a dvoulůžkem (bez matrací) v ložnici a skříňkami v obývacím pokoji. Koupelna disponuje sprchovým koutem a automatickou pračkou, toaleta je samostatná.... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 289
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Horská
Před 1 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o výměře 65 m² ve velmi žádané a klidné části Děčína, ul. Horská. Jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, disponuje dvěma prostornými místnostmi, prostornou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Je zde výhodná možnost pronajmutí garáže kousek od bytu, za 1.500,- Kč/měsíčně. Vytápění je zde řešeno moderním plynovým kotlem. Ener... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m2, Nerudova, K
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 v centru Kolína, ulice Nerudova. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě s výtahem v šestém patře. Dispozice bytu zahrnuje samostatné WC, koupelnu s vanou, prostornou kuchyň a obývací pokoj propojený bez dveří. Původní vestavěné skříně a úložný prostor poskytují dostatek úložného místa v předsíni. Měsíční náklady činí 3385,- Kč včetně fondu oprav. Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem a plastovými okny včetně žaluzií. K d... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 890 000
 Kč
Koupím byt v Příbrami
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím byt v Příbrami ideálně s balkonem 2+kk-3+1, nabídněte prosím spěchá.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější.Soccer Reality vám nabízí k pronájmu nový byt 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu s balkónem do klidného vnitrobloku. Dispozice - obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,9 m2), předsíň (3,1 m2), koupelna s WC (3 m2),... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej apartmánu 2+kk, 45 m², Pernink, ul. Karlovarská
Před 6 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pro milovníky Krušných hor nabízíme k prodeji horský apartmán v rekreačním apartmánovém domě postaveném v roce 2003 o dispozici 2+kk a užitnou plochou 45 m². Nachází se ve druhém nadzemním podlaží a je součástí klidné části obce Pernink. Dům celkem zahrnuje 18 bytových jednotek. Apartmán disponuje předsíní, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, který je vybaven základními spotřebiči. Samostatný pokoj slouží jako ložnice. Koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem a... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 321 000
 Kč
Bulharsko Aheloy 3kk
Cena:99 900 Euro Nabízíme k prodeji velice prostorný, zařízený 3kk, 107m2 s balkonem s částečným výhledem na moře, který se nachází v udržovaném rekreačním komplexu se dvěma velkými venkovními bazény, první linie přímo u moře. vlastnictví: osobní výtah: ano Patro: 1 z 5 Vybavení komplexu: - Dva venkovní bazény s dětskou částí - Vodní Bar ( jeden s překrásným výhledem na moře ) - vlastní Medicínské Centrum - Fitness ( za příplatek ) - Bowling 4 dráhy - 2 Squashové kurty - stolní tenis a kulečník - 24h recepce - parkování v objektu - v areálu jsou... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Jičín, ul. Přátelství
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu ve městě Jičín v ulici Přátelství s dispozicí 1+1 a podlahovou plochou 32 m². Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží v domě s výtahem. Stěny budou vymalovány na bílo. Možnost využití bal... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Mariánských Lázních, ul. Masarykova
Před 4 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk v atraktivní lokalitě Lázeňské Kolonády Mariánských Lázní, města zapsaného mezi světové dědictví a památky UNESCO s označením klimatické lázně. Tato elegantní nemovitost se dvěma vchody disponuje užitnou plochou 66 m² s prostorným obývacím pokojem, kuchyní, samostatnou ložnicí, dvěma koupelnami a dále překrásnou terasou 18 m2 k. Je zde možnost přikoupit garážové stání přímo v domě za 250.000,- Kč k naprosté pohodlnosti a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 843 608
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 71 m²
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt 3+1, 71m2, v panelové budově, který právě prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí včetně jádra a nové vestavěné skříně u vstupu. Byt se nachází na 3. podlaží s výtahem v domě. Celková plocha bytu činí 71 m2 a nabízí ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Před 4 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dům za cenu bytu! Nepropásněte tuto příležitost! Dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Chrast, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro investici. V domě jsou dva byty s vlastními vchody a oddělenými měřáky energií. Horní patro: Byt 3+1, byt připravený k okamžitému nastěhování – perfektní pro vlastní bydlení. Dolní patro: Byt 3+kk, byt určený k rekonstrukci – ideální příležitost pro vytvoření investičního bytu. Jedinečná možnost bydlet v horním bytě a dolní byt pronajímat, což vám může pomoc... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 490 000
 Kč
Prodej obchodního objektu v Brně, na ulici Cejl.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní obchodní objekt v rušné části Zábrdovic. Tato nemovitost se pyšní skvělým umístěním přímo u tramvajové zastávky. Objekt o celkové užitné ploše 121m² disponuje celkem 7 místnostmi umožňujícími flexibilní využití pro vaše podnikání. Současný způsob užívání tří předních místností se dvěma výkladci a vchodem z ulice je provoz asijského bistra. Zadní čtyři místnosti se vchodem z dvorního traktu slouží jako skladové a ubytovací prostory obsluhy. Vše lze samozřejmě vyu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 30 m², Szklarska Poreba
Před 6 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Tento malý apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.1 se nachází v přízemí a skládá se z obý... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 056 958
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 30 m², Szklarska Poreba
Před 6 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Tento malý apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.1 se nachází v přízemí a skládá se z obý... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 056 958
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 69 m², Praha, ul. Šífařská
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme Vám krásný byt 3+kk s garážovým stáním, sklepem a dvěmi lodžiemi v projektu Hodkovičky Green, který kombinuje moderní bydlení s dokonalým spojením s přírodou. Nachází se ve 2. patře šestipodlažního cihlového domu, disponuje dvěma lodžiemi s krásným výhledem do zeleně a na golfové hřiště, a nabízí klidnou atmosféru pro Vaše pohodlné žití. Byt o užitné ploše 69 m² se pyšní prostornými světlými místnostmi a je situován v klidné části Hodkoviček, která je oblíbená pro svou dobrou občanskou vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk s garážovým stáním v Liberci, ul. Tyršova
Před 6 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Jedinečná lokalita a komfortní rezidenční bydlení. To vše splňuje slunný byt 3+kk se dvěma balkony a vyhrazeným parkovacím místem v podzemních garážích. Tento byt o celkové využitelné ploše 75 m² včetně balkonů je situován ve 3. podlaží čtyřpodlažní budovy s bezbariérovým přístupem, stojící v Liberci v Tyršově ulici, v docházkové vzdálenosti do centra Liberce, opačným směrem pak k liberecké přehradě. Dispozice bytu zahrnuje 3 obytné místnosti, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zasklený balk... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 262 626
 Kč
Prodej bytu 3+kk s garážovým stáním v Liberci, ul. Tyršova
Před 6 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Jedinečná lokalita a komfortní rezidenční bydlení. To vše splňuje slunný byt 3+kk se dvěma balkony a vyhrazeným parkovacím místem v podzemních garážích. Tento byt o celkové využitelné ploše 75 m² včetně balkonů je situován ve 3. podlaží čtyřpodlažní budovy s bezbariérovým přístupem, stojící v Liberci v Tyršově ulici, v docházkové vzdálenosti do centra Liberce, opačným směrem pak k liberecké přehradě. Dispozice bytu zahrnuje 3 obytné místnosti, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zasklený balk... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 262 626
 Kč
Prostorné studio v luxusním 5 hotelu Barceló Royal Beach, 50
Referenční číslo: B_9035 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji studiový apartmán, který se nachází pouhé 3 minuty od písečné pláže v 5* hotelovém komplexu Barceló Royal Beach na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Na prodej je velmi pěkný plně zařízený apartmán o rozloze až 52,5 m2, který se nachází v 5. patře s výtahem a jeho výhled je do širokého okolí na tenisové kurty, Slunečné pobřeží až po pohoří Stará Planina. Dispozičně se byt skládá z: vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelním koutem a spací částí, koupelny s WC, balkonu. Apartmán je plně vybaven a zařízen kvalitním luxusním nábytkem a toto vybavení je již zahrnuto v ceně. Apartmán má centrální klimatizaci, která zajišťuje stabilní příjemnou teplotu. Komplex se nachází ve druhé linii u moře 50 m od krásné písečné pláže Slunečného pobřeží. Jedná se o jeden z nejluxusnějších hotelových komplexů na Slunečném pobřeží. Barceló Royal Beach 5* je sezónní komplex otevřený od května do... (více v detailu)
1 732 935
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory