Prodej bytu v prvorepublikové vile -3+1, 125 m2

Před 395 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pokud hledáte výjimečnou nemovitost k bydlení nabízející velkorysé možnosti, tak neváhejte s prohlídkou.Zrekonstruovaný byt - užitná plocha 125 m2, zahrada+podíl ve společných prostorech, sklep,spíž. Byt v prvorepublikové vile v Jihlavě, na ul. Jiráskova. Kuchyňská linka zhotovena na míru. Plovoucí podlahy, dveře dřevěné (masív), koupelna je obrovská. Historie vily sahá až do r. 1912, kdy ji postavil a projektoval architekt Arthur Corazza pro sebe a svou rodinu. Byt se nachází... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 450 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej byty 3+kk, 62 m2 -
Kód zakázky: 64109, Prostorný světlý byt 3+kk ve 4. NP o celkové výměře 61,66 m2 se nachází v klidné městské části Slezské Předměstí. Byt je ideálně situován na jihozápad, s výhledem do zeleně a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni o rozměru 2,3 m2. Po pravé straně je prostorná komora, kterou je možné využít jako šatnu. Dále z předsíně projdeme do menšího ze dvou pokojů o rozměru 9,8 m2. Pokračujeme chodbou o rozměru 3,7 m2, kde je umístěna skříň a lednice. Na protější straně je vstup do koupelny a na toaletu. Na chodbu na... (více v detailu)
4 180 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 v obci Hradec Králové na Pouchově s perfektní dostupností na MHD a vlastní zahradou o rozloze 123m2. Tento prostorný byt je ideální jak pro mladou rodinu, tak pro investora. Byt se nachází v rodinném domě o dvou bytových jednotkách s vlastním vc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 490 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 63 m2 - Chomutov.Nabízíme převod
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 63 m2 - Chomutov.Nabízíme převod družstevního podílu bytu o dispozici 3+1, nacházející se ve třetím podlaží panelového domu na klidném sídlišti v ulici 17. listopadu v městě Chomutov. Byt má podlahovou plochu 63,64 m2 a je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce hledající pohodlné bydlení v příjemné lokalitě. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Pouhých 10 minut chůze od bytu se je Zoo Chomutov, což je ideální místo pro rodinné výlety a re... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 890 000
 Kč
Prodej rodinné domu, 2 x byt 3+1, 554 m², ul. Moravská, Hlučín
Kód zakázky: 5499, BO! Vám nabízí tento jedinečný dům o dvou samostatných mezonetových bytových jednotkách 3+1 o velikosti 100 m² v klidné lokalitě Hlučína na ulici Moravská. Každá bytová jednotka disponuje vlastním vstupem, balkónem v horní části bytu, terasou ve spodní části bytu se schody vedoucími do nádherné zahrady o velikosti 554 m² s pergolou a posezením. V přízemí každé bytové jednotky je obý... (více v detailu)
6 790 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 72 m2 - Praha - Běchovice
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64866, S potěšením vám představujeme jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v atraktivní a klidné části Prahy Běchovic. Tento byt, jehož užitná plocha činí 72 m2, je ideálním místem pro rodinné bydlení nebo pro ty, kteří hledají komfortní a moderní zázemí. Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba s oddělenou komorou, která nabízí dostatek úložného místa. Srdcem bytu je vzdušný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní.. Dva oddělené pokoje poskytují soukromí a pohodlí pro členy domácnosti, ať už se jedná o dětský pokoj, pracovnu nebo ložnici. Koupelna je vybavena vanou, přičemž součástí koupelny je prostor pro pračku i sušičku. Samostatné WC zajišťuje maximální komfort a praktičnost. Jedním z největších lákadel tohoto bytu je pro... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk 69 m²
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízí k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 69,55 m², umístěný v 9. patře v ulici Javorová, Most. Tento byt se prodává kompletně vybavený – včetně postelí, skříně, kuchyňské linky se spotřebiči, psacího stolu, pohovky – a je ideální pro investiční účely. Bytový dům prošel renovací, je zateplený, má plastová okna a nové rozvody. Společné prostory jsou čisté, zrekonstruované a zabezpečené kamerovým systémem. Výtah byl také nedávno modernizován. Měsíční poplatky do SVJ činí pouhých 2 434 Kč bez energií, což je velmi výhodné. V tuto chvíli není byt pronajat, ale pokud máte zájem o investici, jsme schopni zajistit nájemníka a postarat se o následnou správu pronájmu. Byt se nachází v klidné lokalitě, v blízkosti centra města Most. V docházkové vzdálenosti najdete Aquadrom Most s venkovními i krytými bazény, a lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost – zdravotní střediska, sup... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej bytu 3 + 1, 76 m² ul. Velkomoravská, Nové Sady, Olomouc
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5444, BO! reality Vám nabízí byt 3+1 o podlahové ploše 76 m² na Velkomoravské ulici, Nové Sady, Olomouc. Byt je v 3. patře revitalizovaného bytového domu s výtahem. Tento byt je v původním, ale zachovalém stavu. Interiér bytu je tvořen samostatnými neprůchozími místnostmi, do kterých se vstupuje postupně z chodby bytu. Z obývacího pokoje, který je v bytě největší místností je vstup na zasklený balkón. Dále jsou v bytě dva prostorné pokoje a kuchyně, která také poskytuje dostatek prostoru pro vaření a společné stolování. Samostatné místnost... (více v detailu)
4 160 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Liberec XV-Starý Harcov
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64717, Dnes pro Vás mám v nabídce byt v ulici s poetickým názvem Sněhurčina. Jedná se o byt 2+1 v panelovém domě, umístěném ve 3. podlaží z celkových 8. Byt je v dobrém stavu po částečné rekonstrukci. Na vizualizacích jednotlivých místností se můžete nechat inspirovat, jak můžete z bytu vytvořit moderní a útulné bydlení. V současné době je v kuchyni zánovní kuchyňská linka, na podlahách dlažba, koberec a plovoucí podlaha. Koupelna má zděné jádro, je v ní umístě... (více v detailu)
3 550 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 137 m2 - Frýdek-Místek - Frýdek
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64359, Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní prodej prostorného bytu v osobním vlastnictví o dispozici 4+KK a rozloze 137 m2, nacházejícího se v žádané lokalitě na ulici Na Vyhlídce ve Frýdku-Místku. K bytu náleží také vlastní garážové stání. Tento výjimečný byt je situován ve 3. nadzemním podlaží moderního čtyřpatrového domu s výtahem, který byl postaven v roce 2009. Byt vyniká nadstandardními prvky, které zajistí maximální komfort pro jeho budoucí majitele. Disponuje dvěma koupelnami, technickou místností, a především velkým množstvím vestavěných úložných prostorů, které jsou zahrnuty v ceně a poskytují dostatek místa pro veškeré Vaše potřeby. Součástí prodeje je rovněž kompletně zařízený obýv... (více v detailu)
6 850 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 63 m2 - Chomutov
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64598, Nabízíme převod družstevního podílu bytu o dispozici 3+1, nacházející se ve třetím podlaží panelového domu na klidném sídlišti v ulici 17. listopadu v městě Chomutov. Byt má podlahovou plochu 63,64 m2 a je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce hledající pohodlné bydlení v příjemné lokalitě. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Pouhých 10 minut chůze od bytu se je Zoo Chomutov, což je ideální mís... (více v detailu)
1 890 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o
Před 5 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě města Jirkov, v ulici Osvobození. Tento byt se nachází v cihlovém domě a jeho celková plocha činí 50,1 m2. Byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení. Je také vhodný jako investiční nemovitost. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 344 m2 - Čistá.Výjimečná
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 344 m2 - Čistá.Výjimečná investiční příležitost nebo rozsáhle rodinné sídlo. Právě takto lze popsat prostorný dům ve vyhledávané a klidné lokalitě - v obci Čistá u Rakovníku. Tento vícegenerační dům je ideální pro rodinné bydlení i jako výnosná investice. Velkou výhodou je možnost ponechání stávajících nájemníků, což přináší okamžitý příjem z pronájmu. Skvělá příležitost jak pro investory, tak pro ty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení v malebné lokalitě, avšak v dosahu veškeré občanské vybavenosti. Nemovitost zahrnuje tři samostatné bytové jednotky o dispozici 1+1, 3+1, 2+1. Dvě bytové jednotky (1+1 a 3+1) mají společný vchod – na chodbu, ze které jsou samostatné vchody do bytů a jsou po částečné rekonstrukci, třetí byt (2+1) má svůj vlastní vchod, což zajišťuje maximální soukromí... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 489 000
 Kč
Prodej bytu 3 + 1, 76 m² ul. Velkomoravská, Nové Sady, Olomouc
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5444, BO! reality Vám nabízí byt 3+1 o podlahové ploše 76 m² na Velkomoravské ulici, Nové Sady, Olomouc. Byt je v 3. patře revitalizovaného bytového domu s výtahem. Tento byt je v původním, ale zachovalém stavu. Interiér bytu je tvořen samostatnými neprůchozími místnostmi, do kterých se vstupuje postupně z chodby bytu. Z obývacího pokoje, který je v bytě největší místností je vstup na zasklený balkón. Dále jsou v bytě dva prostorné pokoje a kuchyně, která také poskytuje dostatek prostoru pro vaření a společné stolování. Samostatné místnost... (více v detailu)
4 160 000
 Kč
Prodej 2 RD 287 m2 s krásným pozemk
Před 5 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi dvou krásných patrových domů 4+1 a 1+1, s možností dostavby bytu v podkroví o velikosti 70 m a pozemkem 1093 m v Lounech - Lenešicích. Domy byly užívané dvěma generacemi rodiny a jsou oba v perfektním stavu. Moderní dům 4+1 je dostavěn teprve nedávno v roce 2018. Vytápěn plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů v přízemí i prvním patře domu. Podlahové topení v obývacím pokoji, v koupelně a chodbě je podlahové vytápění připraveno na instalaci. přízemí a rozvodem do radiátorů v prvním patře domu. V přízemí domu se nachází prostorná chodba s šatnou, krásný obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyní s vestavěnými spotřebiči a dále krásná koupelna a samostatné WC. Po krásných schodech se dostanete do prvního patra, kde je výstup na terasu a tři další prostorné a světlé ložnice. Před domem na krásně udržovaném pozemku je zakopaný bazén s vlastní čističkou, dále zde nalezneme krásnou pergolu s posezením, vlastní kuchyní, která je v samostatné místnosti u... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 840 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Stráž pod Ralskem
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64912, Hledáte ideální místo pro trvalé bydlení nebo příležitost, jak rozumně uložit své finanční prostředky? Pak vás jistě zaujme naše nabídka bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a rozloze 56 m2, který se nachází ve Stráži pod Ralskem. Tento byt je situován v panelovém domě, jenž prošel důkladnou revitalizací, což zaručuje moderní a příjemné bydlení. Bytová jednotka je částečné rekonstrukcí, díky které si můžete užívat komfortu a útulnosti. Je prosluněná a nabízí nádherný výhled do okolí, což oceníte zejména v zimních měsících. Nachází se v šestém nadzemním podlaží, a to zajišťuje klid a soukromí. Skládá se z předsíně, prostorného pokoje, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a oddě... (více v detailu)
1 850 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 66 m². Vkusně zrekonstruovaná jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu v žádané a klidné části města Příbram, ulice Brodská. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyň, malou šatnu, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. K bytu náleží sklep o ploše 2,6 m² a v přízemí domu je možnost využívání s... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Liberec XV-Starý Harcov
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64717, Dnes pro Vás mám v nabídce byt v ulici s poetickým názvem Sněhurčina. Jedná se o byt 2+1 v panelovém domě, umístěném ve 3. podlaží z celkových 8. Byt je v dobrém stavu po částečné rekonstrukci. Na vizualizacích jednotlivých místností se můžete nechat inspirovat, jak můžete z bytu vytvořit moderní a útulné bydlení. V současné době je v kuchyni zánovní kuchyňská linka, na podlahách dlažba, koberec a plovoucí podlaha. Koupelna má zděné jádro, je v ní umístě... (více v detailu)
3 550 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Stráž pod Ralskem
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64912, Hledáte ideální místo pro trvalé bydlení nebo příležitost, jak rozumně uložit své finanční prostředky? Pak vás jistě zaujme naše nabídka bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a rozloze 56 m2, který se nachází ve Stráži pod Ralskem. Tento byt je situován v panelovém domě, jenž prošel důkladnou revitalizací, což zaručuje moderní a příjemné bydlení. Bytová jednotka je částečné rekonstrukcí, díky které si můžete užívat komfortu a útulnosti. Je prosluněná a nabízí nádherný výhled do okolí, což oceníte zejména v zimních měsících. Nachází se v šestém nadzemním podlaží, a to zajišťuje klid a soukromí. Skládá se z předsíně, prostorného pokoje, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a oddě... (více v detailu)
1 850 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u
Před 8 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u ikonického domu na hlavní ulici v Aši, který se tyčí na třech nadzemních podlažích a zaujme svým unikátním designem a funkcionalitou. První a druhé nadzemní podlaží domu poskytují prostor pro samostatně přístupné nebytové prostory, které mohou sloužit jako obchody, kanceláře nebo jiné komerční aktivity, přičemž umožňují živou interakci s rušnou uliční scénou. Ve třetím nadzemním podlaží najdete bytovou jednotku o dispozici 2+KK, která nabízí pohodlí a soukromí pro své obyvatele. Tento moderní byt disponuje vešker... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 399 900
 Kč
Prodej byty 5+kk, 141 m2 - Poděbrady.Residence
Před 8 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 5+kk, 141 m2 - Poděbrady.Residence Velké Zboží se nachází v nádherné klidné lokalitě Poděbrad se skvělou občanskou vybaveností a zejména výbornou dopravní dostupností. Lokalitu ocení hlavně rodiny s dětmi, sportovci a všichni ti, kteří chtějí bydlet na výjimečném místě s moderní architekturou. Urbanistické a architektonické řešení rodinných domů včetně okolních úprav na pozemku je navrženo citlivě vzhledem k dané lokalitě a stávající okolní zástavbě. Stavby domů budou plynule začleněny do okolí. Minimální plocha pozemku pro jeden byt je 316 m2 a objekty budou přístupny z nově navržené komunikace. V návrhu byl kladen důraz na řešení veřejného prostoru (obytné zóny) tak, aby působil příjemným nestísněným dojmem a každý vlastník měl dostatek soukromí. Objekty mají oplocené až samotné plochy se zahradou. Nabízená jednotka 5+KK se nachází v domě C, která je řešena jako dvoupodlažní. Je určena pro bydlení až 5-ti osob. Všechny potřebné informace (dispozice, standardy, půdorys... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 970 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 89 m² s park.místem, Plzeň, ul. Částkova
Před 8 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný mezonetový byt 3+1 s lodžií a vlastním parkovacím stáním, nacházející se v klidné a žádané lokalitě Plzně - Lobzy - Slovany, v ulici Částkova. Tato bytová jednotka o užitné ploše 83,7 m², se rozprostírá ve 4. a 5. nadzemním podlaží bytového domu vybaveného výtahem. Velkým bonusem je parkovací stání a sklepní kóje. Byt je centrálně vytápěn s přiměřenými provozními náklady a velmi nízkým fondem oprav (1.005,- Kč).V okolí najdete vše pro pohodlné... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 090 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 37 m2 - Jihlava.Nabídka ke koupi
Před 10 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 1+kk, 37 m2 - Jihlava.Nabídka ke koupi bytu v centru Jihlavy. Připravili jsme pro Vás byt ke koupi v centru města Jihlavy. Tento byt o velikosti 1+kk, který se nachází v panelovém domě, má k dispozici užitnou plochu 37m2. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, díky čemuž stále nabízí možnost, jak si jej nový majitel může upravit dle svých představ. V blízkosti bydlení se nachází více zastávek MHD, resta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 863 350
 Kč
Prodej rodinné domy, 413 m2 - Žacléř - Prkenný Důl
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 413 m2 - Žacléř - Prkenný Důl.Představte si ráno, kdy vás místo zvuku budíku probouzí první sluneční paprsky a dechberoucí výhled na Krkonoše. Místo, kde není třeba volit mezi klidem a adrenalinem – máte obojí přímo před domem. Tato horská vila v Prkenném Dole u Žacléře je schovaná v nadmořské výšce 637 m n. m., kde sousedí pouze tři další chalupy. V kombinaci s kvalitními materiály a špičkovým designem vás nadchne nejen svým stylem, ale i svými možnostmi, které nabízí. Jde o zděnou vilu z roku 2010 s dispozici 5+kk, jejíž prostorný interiér nabízí celkovou plochou 413,68 m2, zahrnující prostorné terasy a garáž. Na pozemku o rozloze 1 976 m2 najdete nejen oázu klidu, ale i strategické umístění přímo na sjezdovce Arrakis v blízkosti dalšího lyžařského areálu, který přináší nekonečnou zábavu jak v zimě, tak v létě. Zastavěná plocha je z toho 208 m2. Vila nabízí celkem 10 lůžek, takže zde pohodlně uvítáte jak rodinu, tak přátele. Užitná plocha horské vily je 235,87 ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
23 640 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 450 m2 - Praha - Smíchov
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 450 m2 - Praha - Smíchov.Prodej nájemního domu Praha 5 - Smíchov Nabízíme k prodeji dům, se 6 nájemními byty, v klidné části Smíchova. Dům je z konce 19. století, a procházel a prochází v průběhu let úpravami a opravami. Jedná se o 3 podlažní dům s půdní vestavbou mezonetového typu. Aktuálně je dům v provozu i bez nutnosti dalších stavebních zásahů. Je plně obsazen. K domu náleží malá, společně užívaná zahrádka, zahradní posezení. Větší stavební akcí byla půdní vestavba bytu mezonetového uspořádání, s balkonem, bez změny výšky hřebene, o dispozici 4+1,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
46 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 450 m² Česká Kamenice, ul. Za pilou
Před 10 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v centru České Kamenice, ul. Za pilou. Dům je vedený jako rodinný dům a jsou k dispozici 3 byty. V domě naleznete v přízemí byt o dispozici 2+1, v 1. patře byt o dispozici 4+1, a ve 2. patře byt o dispozici 2+1. Každé patro má vlastní koupelnu a kuchyň. Tento dům nabízí také potenciál z hlediska investice, díky svém... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty