Rodinný dům Kynšperk nad Ohří

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám příští rok patrový RD postaven v 70 letech po rekonstrukci bytu v přízemí, nové plastové okna 10 ks , plovoucí podlahy v celém bytě, městská kanalizace, vodovod, el230/400 nové dveře, nové plynové... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám příští rok patrový RD postaven v 70 letech po rekonstrukci bytu v přízemí, nové plastové okna 10 ks , plovoucí podlahy v celém bytě, městská kanalizace, vodovod, el... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
rodinný dům - Napajedla
Před 2 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pra... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Rodinný dům - Napajedla
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Luxusní bezbariérový rodinný dům 4+kk s garáží 240 m2, Kaplice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 21334, Představujeme vám bezbariérový a luxusní rodinný dům 4+kk s garáží, o celkové ploše 917 m2, Kaplice uspořádaný s důrazem na pohodlí a citlivý design. Dům disponuje prostornou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, podlahové vytápění zajišťuje rovnoměrné a příjemné teplo v celém domě po celý rok. Díky fotovoltaickým panelům, novému plynovému kondenzačnímu kotli a použitým technologiím jsou provozní náklady minimální, což zajišťuje úsporný provoz. Studna na zachytávání ... (více v detailu)
Neuvedeno
Rodinný dům
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám rodinný dům, se 2 bytovými jednotkami, se zahradou, půdou, kde je možné přidělat další byt. Každá bytová je... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 990 000
 Kč
Rodinný dům 5+kk+g 189 m2, Rudíkov, okr. Třebíč
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodej nízkoenergetické novostavby moderního rodinného domu velikosti 5+kk s garáží, před dokončením, s užitnou plochou 189m2, pozemkem o výměře 804 m2. Nemovitost disponuje koupelnou, dvěma toaletami, spíží, šatnou, technickou místností a garáží s venkovním posezením. HS portály v obývacím pokoji s kuchyní jsou kompletně posuvné a toto řešení Vám poskytne komfortní posezení s výhledem do své zahrady, případně i na bazén. Dům je koncipován s prostorem otevřeným až do krovu. Veškerá okna jsou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 180 m2 -
Kód zakázky: 65080, Rodinný dům s velkým pozemkem v Sulejovicích – skvělá dostupnost do Litoměřic i Lovosic Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům po kompletní rekonstrukci v roce 2020, který se nachází v klidné obci Sulejovice. Tento dům o rozloze 180 m2 je ideální pro rodiny hledající dostatek prostoru i pohodlí. Na pozemku o ploše 780 m2 je dostatek místa pro zahradu, relaxaci nebo další využití, a nechybí ani garáž. Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky: Horní patro: 3+1 s vlastní kuchyní a koupelnou Přízemí: 2+1 s kuchyní a koupelnou Topení zajišťuje kondenzační kotel, což nabízí úsporný a efektivní způsob vytápění. Skvělá poloha: 6... (více v detailu)
8 799 999
 Kč
Exkluzivní prodej rodinný dům 2+kk, pozemek 670 m2, Rotava
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji výhodnou investiční příležitost! Jedná se o prodej dřevostavby zkolaudované v roce 2024. Dům má dispozici 2+kk s výměrou 63 m2 a je vystavěna na pozemku o výměře 670 m2. Na nemovitosti nadále probíhají dokončovací práce, které jsou již zohledněny v kupní ceně. Vytápění je plynové podlahové a lze přitopit v krbových k... (více v detailu)
3 500 000
 Kč
Mobilní dům / domek - Mobilheim - Chatka - Karavan
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji mobilní dům OHARA M6 francouzské výroby ve velmi dobrém stavu. Fasáda je z omyvatelných panelů v imitaci světlých palubek a celý dům je zastřešený sedlovou plechovou střechou v černé barvě. V celkových rozměrech 8×3m se skrývá obytný prostor o dispozici 3+kk. V obývací místnosti je rozkládací rohová pohovka a jídelní stůl se ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
309 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 238 m2 -
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65099, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Rázové. Ideální pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci a chtějí si vytvořit domov podle svých představ. Dům je situován na velkém pozemku s rozlohou 1 484 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro zahradu, parkování nebo další stavby. Užitná plocha 238 m2 nabízí široké možnosti dispozic, ať už plánujete velký rodinný dům, víkendovou chatu nebo investici na pronájem. Nemovitost je před rekonstrukcí, což znam... (více v detailu)
3 999 999
 Kč
Prodej chalupy ve Velkých Hamrech
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej atraktivní chalupy nebo rodinného domu v klidné části Velkých Hamrů svým novým majitelům nabízí pohodlné bydlení ve dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 165 m². Dům stojí na samostatném pozemku velikosti 874 m². V přízemí obývací pokoj/stylová sednice propojená s kuchyňským koutem, koupelna a jedna prostorná ložnice. V patře pak další dva světlé pokoje a velká koupelna. V každém patře komora/tech. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Velkých Hamrech
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního rodinného domu v klidné části Velkých Hamrů svým novým majitelům nabízí pohodlné bydlení ve dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 165 m². Dům stojí na samostatném pozemku velikosti 874 m². V přízemí obývací pokoj/stylová sednice propojená s kuchyňským koutem, koupelna a jedna prostorná ložnice. V patře pak další dva světlé pokoje a velká koupelna. V každém patře komora/tech. místno... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500 000
 Kč
Rodinný dům u lesa
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte ideální domov pro svou rodinu, kde se budete cítit jako na prázdninách po celý rok? Nebo možná hledáte útulnou chalupu, kam se budete moci kdykoliv uchýlit před hektickým městským životem? Ať už je vaše představa jakákoliv, tento rodinný dům v malebné obci Nová Ves u Litovle splní vaše očekávání! Tento prostorný dům o dispozici 4+kk prošel v průběhu let celkovou rekonstrukcí, která zaručuje moderní komfort a funkčnost. Můžete si vychutnat teplo domova díky kombinovanému vytápění, které zahrnuje plynový kotel, kotel na tuhá paliva a krbovou vložku s výměníkem. Napojení na obecní vodovod ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, rodinný dům 5+2, Dolní Rych
Před 5 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 5+2 se zahradou v hezké a klidné části obce Dolní Rychnov ul. Kollárova. Lze využít jako dvougenerační. Jedná se o patrový podsklepený dům se sedlovou střechou. V přízemí se nachází chodba, schodiště, obývací pokoj, pokoj, koupelna, WC a kuchyně. V prvním patře najdeme další dvě místnosti, další koupelnu, WC a pokoj či kuchyni. Nemovitost je v původním st... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 280 m2
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 131018, Nabízíme k prodeji zděný, atypický, samostatné stojící rodinný dům o vnitřní dispozici 5+2 a pozemkem o výměře 780m2. Dům je velmi výjimečný svým umístěním. Jedná se o zajímavou lokalitou, která je typická klidným místem a velmi dobrou dostupností jak do centra města, tak do přírody. Nemovitost nabízí krásné výhledy na město z jednotlivých balkónů. V případě nutnosti lze Dům užívat dvougeneračne. V přízemí domu lze vybudovat samostatná bytová jednotka o dispozici 1+1 nebo 2+1. Dále se v přízemí nachází rozlehlá vstupní chodba a schodiště vedoucí do prvního patra domu. Zde se nachází kuchyně, dva velké pokoje a koupena. V posledním patře se na... (více v detailu)
3 590 000
 Kč
Pronájem rodinné domy, 130 m2 - Plzeň - Koterov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65150, Nabízím k pronájmu rodinný dům o dispozici 4KK. V přízemí se nachází dva pokoje a malá koupelna s WC. V prvním patře je klasické 1KK s velkou kuchyní a s druhou koupelnou. V podkroví je samostatný, uzamykatelný pokoj o velikosti 50m2. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem a je napojen na kanalizaci i vodovod. Sou... (více v detailu)
Neuvedeno
Rodinný dům - Napajedla
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně prač... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 313 m², Havlovice
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte pro sebe a svoji rodinu velký rodinný dům s možností vícegeneračního bydlení? Nebo byste rádi spojili bydlení s podnikáním? Pak pro vás máme ke koupi rozlehlý dům s novou střechou dokončenou v závěru roku 2023 a ihned obyvatelným podkrovím. Dříve byl využíván pro bydlení ve dvou samostatných jednotkách a část domu byla vyhrazena podnikání, společná vstupn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Rodinný dům Třebíč Březinova
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízíme k prodeji částečně podsklepený zděný rodinný dům 4+1. V přízemí 2 pokoje + kuchyň, šatna, koupelna + WC. V p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu - Napajedla
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pra... (více v detailu)
2 900 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 99 m2 - Břeclav - Poštorná
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65250, Co říkáte na možnost koupě domu za cenu bytu ? Pokud Vás zajímá více, koukněte na tuto možnost. RD s garáží a udržovaným dvorkem. Aktuální dispozice je 3 +1 a vzhledem k péči o něj je připraven k nastěhování. Díky skvělé dispozici navíc nabízí velice zajímavé možnosti do budoucna. Dům je částečně podsklepen a k využití je též prostorná garáž. Je vhodný jak pro pár jako p... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej novostavby RD v Lužických horách
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji novostavbu dvougeneračního RD v srdci Lužických hor, v obci Kytlice. Kytlice je malá obec, která leží na říčce Kamenici, 6 km severně od města Nový Bor, uprostřed lesů Lužických hor. Jedná se o moderní dřevostavbu od společnosti Vexta, která byla kolaudována v roce 2023. Nemovitost je kolaudována jako RD o dvou bytových jednotkách 3+kk. Dům je vybaven podlahovým vytápěním a je velmi úsporný (energetická třída B). Dům má tepelné čerpadlo značky Vaillant, který zajišťuje ohřev vody, čističku odpadních vod a studnu s hloubkovým vrtem. Samostatné vchody, dostatek parkovacích míst na vlastním pozemku, krásná, klidná lokalita, to jsou jedny z mnoha výhod této nemovitosti. - Užitná plocha: - Přízemí: 93,45 m2 - 2. NP: 90,1... (více v detailu)
8 700 000
 Kč
Rodinný dům nebo 2 byty se zahrádkou
Před 7 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahrádkou v krásné obci Proseč mezi Pardubicemi a Litomyšlí. Dům je před rekonstrukcí. Rozloha je 50m2 spodní patro a 50m2 vrchní patro. Díky téhle dispozici je dům vhodný i pro investory, kteří by chtěli vybudovat 2 samostatné bytové jednotky. K domu patří ještě zahrádka 142m2 kte... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 950 000
 Kč
Rodinný dům v klidné ulici se zahradou
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte bydlení v klidné lokalitě s velkou zahradou v obci Přibyslavice? V tom případě máme pro vás zajímavou nabídku domu, který je určen k modernizaci. Jistě oceníte dobrou dostupnost Velké Bíteše, která je vzdálená pouhé 3 km a nabízí plnou občanskou vybavenost, snadný přístup na dálnici D1 a blízkost Brna (cca 35km). Co o nemovitosti víme: • Celková plocha všech parcel je cca 1425 m2. • Zastavěná plocha nemovitosti je cca 120 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej výrobního objektu v Přešticích
Před 5 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji výrobní a ubytovací areál (užitná plocha 2050 m2 - nezapočítávají se chodby, půdy, kotelna, a dvůr). V těsné blízkosti centra města Přeštice. Nachází se zde velké množství prostorů - od bytů (3 byty), přes kanceláře o různých velikostech, skladovací prostory i prostorné haly. Je zde také prostorný nákladní výtah a krytá parkovací stání pro osobní automobily i či dodávky. Některé prostory jsou pronajaté, některé je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty