Prodej byty 4+1, 68 m2 -

Kód zakázky: 65514, Hledáte ideální domov pro svou rodinu v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o rozloze 68 m2, který se nachází v oblíbené části Brandýsa nad Labem. Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlí a praktičnost. Byt nabízí čtyři samostatné pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Dále koupelna s vanou a samostatné WC. Plně funkční kuchyně. Součástí ... (více v detailu)
5 800 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, byty/4+1, 68 m2, Chobotská 1730, Brandýs nad Labem,
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej bytu 4+1 Brandýs nad LabemHledáte ideální domov pro svou rodinu v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o rozloze 68 m², který se nachází v oblíbené části Brandýsa nad Labem. Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlí a praktičnost. Byt nabízí čtyři samostatné pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Dále koupelna s vanou a samostatné WC. Plně funkční kuchyně. Součástí bytu je i sklepní kóje. K dispozici je také dostatek parkovacích míst v okolí domu. Skvělá lokalita zajišťuje pohodlný životní st... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej, byt 1+kk, 20 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji byt 1+kk v původním stavu, který se nachází v Karviné. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor k úpravě podle vlastních představ a nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci. Byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří cht... (více v detailu)
890 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha - Horní Měcholupy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu 2+kk o celkové ploše 51 m², který se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s pohodlným bezbariérovým přístupem. Tento byt je v původním stavu, což znamená, že je ideální pro kompletní rekonstrukci a vytvoření domova přesně podle Vašich představ. Přiložené vizualizace jsou pouze ilustrativní. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje, ž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 300 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, 35 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+1 v původním stavu, který se nachází na ulici Kosmonautů v Havířově. Byt je ideální pro rekonstrukci a nachází se v posledním patře, což poskytuje klid a soukromí. Tento byt je skvělou volbou ... (více v detailu)
1 280 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 51 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 131115, Nabízím vám jedinečnou příležitost vlastnit stylový a moderní byt v atraktivní části města. Byt prošel pečlivou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a detail. Celý interiér zdobí nové světlo-šedé plovoucí podlahy, které dodávají bytu příjemnou a vzdušnou atmosféru. V chodbě vás přivítá nová dvoukřídlá vestavná skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Koupelna je navržena s citem pro eleganci a praktičnost a najdete v ní prostorný sprchovací kout. Místnosti bytu jsou neprůchozí. K bytu náleží i velký zasklený balkón, který vám poskytne ideální místo pro relaxaci s... (více v detailu)
1 950 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Štefánikova
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte byt vhodný pro jednotlivce či pár nebo skvělou investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází na 2. podlaží panelového domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na sídlišti s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete zařídit dle své fantazie (podlahy, dveře, kuchyňská linka). Pro inspi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, ul. Karla Pokorného, Ostrava - Poruba
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5481, BO! reality Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí ke koupi byt 4+1 s balkonem v osobním vlastnictví, v revitalizovaném cihlovém domě, v klidné části Poruby na ul. Karla Pokorného. Byt je v udržovaném původním stavu, celková plocha 74 m². Obývací pokoj je možné propojit s kuchyní, okna jsou orientovaná na západ. Ložnice s balkonem je směrem na jih, poslední dva pokoje pak na východ. Koupelna a wc jsou zděné. Byt je ve 2.nadzemním podlaží, aktuálně finišuje rekonstrukce balkonů celého domu. Výhodou je původní stav, takže celý byt můžete upravit dle vlastního vkusu. Pro ... (více v detailu)
4 350 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 89 m2 -
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65539, Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 s užitnou plochou 89,3 m2 + 3,5 m2 lodžie, který se nachází v posledním podlaží panelového domu v Mladé Boleslavi. Byt byl přestavěn z původní dispozice 5+1 na 4+1 za účelem získání jídelny a prostornější koupelny v roce 2010, přičemž byl i částečně zrekonstruován. Tato nová dispozice ovšem stále nabízí možnost získat dispozici 5+1. Obývací pokoj je vybaven klimatizační jednotkou, v koupelně naleznete rohovou vanu i sprchový kout, a lodžie se vstupem z ložnice nabízí značný rozhled. Byt je v... (více v detailu)
6 290 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 120 m2 - Praha - Hostavice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65790, Nabízíme k prodeji moderní a prostorný byt o dispozici 4+kk s rozlohou 120 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží rodinného domu v klidné ulici Písčitá, Praha – Hostavice. Tento světlý a vzdušný byt je ideální pro rodinu. Dispozice bytu zahrnuje velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři samostatné ložnice, velmi prostornou koupelnu s vanou a samostatnou toaletu . Interiér je ve výborném stavu, vybaven novými podlahami, přípravou pro kuchyň a stylovou koupelnou. Byt není zařízen nábytkem, což poskytuje možnost si ho zařídit podle vlastních představ. Lokalita Hostavice je atraktivní rezidenční čtvrť v Praze 14, obklopená zelení a nachází se poblíž přírodního parku Klánovice-Čihadla. Loka... (více v detailu)
11 990 000
 Kč
Prodej byt 1 + kk, 22㎡ Karviná 73401
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v původním stavu, který se nachází v Karviné. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor k úpravě podle vlastních představ a nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci. Byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí inve... (více v detailu)
890 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 67 m2 - Praha - Záběhlice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64883, Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o výměře 67 m2 v atraktivní lokalitě Prahy - Záběhlic. Byt se nachází v nejvyšším patře panelového domu a nabízí jedinečný zážitek z nádherného výhledu na Prahu. Klíčové vlastnosti zahrnují: - Dispozice: 2+kk - Velký balkón: Orientovaný na západ, ideální pro relaxaci při západu slunce - Patro: Nejvyšší patro s garancí klidného bydlení, nezastíněný výhled - Vybavení: Byt je kompletně vybaven - Lokalita: Výborná dostupnost do centra Prahy, v blízkosti veškerá občanská vybavenost ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej byty 3+kk, 81 m2 - Hostivice
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65301, Nabízíme světlý a prostorný byt 3+kk o velikosti 81 m2, ve 2. nadzemním podlaží celkově třípodlažního domu v Hostivicích. Byt má skvělou dispozici s otevřeným obývacím prostorem, dvěma ložnicemi a dostatkem světla. K dispozici je také spole... (více v detailu)
7 920 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 78 m², Plzeň, ul. Francouzská třída
Přidáno včera - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 78 m², který se nachází v 4. patře cihlového domu na sídlišti v Plzni. Byt je ve velmi dobrém stavu a je ideální pro rodinu. Disponuje třemi pokoji a kuchyní, která je plně vybavená – včetně myčky, trouby a sporáku. Výjimečnými prvky tohoto bytu jsou dva balkony, které nabízejí dostatek místa k relaxaci. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybave... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m² v Praze, ul. Myslbekova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 54 m² v oblíbené části Prahy. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu. Tento vzdušný a světlý byt sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny , toalety a předsíně. Jako další úložný prostor slouží sklepní kóje (6 m²). Byt je určen k rekonstrukci. Nemovitost se nacház... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 727 001
 Kč
Luxusní byt 3+1, 84 m2 v srdci Prahy
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prostorný a světlý byt v historickém domě, který se nachází v docházkové vzdálenosti k nejvýznamnějším památkám Prahy. Tento byt 3+1 o rozloze 84 m2 je ideální jak pro rodinu, tak pro mladý pár, a je také skvělou investicí k pronájmu. Byt je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 018 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 67m2, Hradec Králové - Střelecká ulice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji byt 2+1 o velikosti 67m2, který se nachází v atraktivní lokalitě Hradce Králové, Střelecká ulice. Byt je ideální jako investice nebo k vlastnímu bydlení, a to díky skvělému nájemnímu vztahu. Aktuální výše nájmu je 12 000 Kč měsíčně, což zajišťuje stabilní výnos. Popis bytu: Dispozice: 2+1 Podlahová plocha: 67m2 Lokalita: Střelecká 576/19, Hradec Králové Byt se nachází v dobře dostupné část... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Ostravě, ul. Sládkova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ráda bych Vám představila tento skromný byt 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází ve 2NP panelového domu po revitalizaci. Skvělá adresa s perfektní dostupností! V bytě proběhla výměna podlahy v kuchyni, obývacím pokoji i na chybě, kdy bylo položeno PVC. V ložnici zůstává koberec. Vybavení může být s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 499 999
 Kč
Prodej byty 3+1, 82 m2 - Liblice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65008, Prostorný rodinný byt s dispozicí 3+1 v úžasné lokalitě Liblice u Mělníka již netrpělivě čeká na náročného vlastníka. Byt, umístěná v přízemí rodinného domu s plochou 82 m2 Vás okouzlí velkými prostory, které lze zužitkovat nespočtem možností. Řádná kuchyně umístěná s okny směrem na jih Vám poskytnou ideální prostor na vaření, zatímco 3 velké pokoje s okny na sever umožní i tomu nejnáročnějšímu uspokojit bytové potřeby pro sebe a rodinu. Celý byt prošel rekonstrukcí a jeho provzdušnost je zajištěna kvalitou použitýc... (více v detailu)
3 899 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 67 m², Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o užitné ploše 67m² v klidné části Běchovic, pouhé 3 minuty pěšky od vlakové zastávky s výbornou dostupností do Prahy. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu a je v nadstandardním stavu, nově vymalovaný a příjemně vybavený. Sklep přímo u bytu poskytuje dosta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 70 m²
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt v nejžádanější lokalitě v Plzni! Tento byt vám poskytne vše, co potřebujete k pohodlnému životu. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně dětského hřiště, základní a střední školy. Jen kousek od bytu se nachází Borský park, ideální pro rodinné výlety, sportovní záležitosti nebo relaxaci. U domu je zastávka trolejbusu, takže máte skvělou dostupnost do centra města Byt se n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 345 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, ul. Hlavní, Český Těšín
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5604, Nabízíme byt o velikosti 44,73 m² v centru města Český Těšín, vhodný zejména pro investora, který uvítá spolehlivého nájemce, který aktuálně byt užívá. Výhodou jsou nízké měsíční poplatky ve výši cca 2000,- Kč. Po dobovém schodišti s vysokými stropy vstoupíte do bytu, jež nabízí prostornou chodbu, zděné bytové jádro s vanou a dostatkem ... (více v detailu)
1 999 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 95 m2 - Plzeň - Východní Předměstí
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65523, Nabízíme mezonetový byt o dispozici 4+kk, ul. Farského 16, Plzeň - Východní Předměstí. Byt se nachází ve 4. NP. V blízkosti bytu se nachází Papírenský park, který přidává na atraktivitě této lokality. Nabízí ideální místo po odpočinek a zároveň využívá výhody městského života. V okolí se nachází Galerie Slovany, Bazén Slovany, Bowling na Papírně atd. Do pár minut je dostupná zastávka tramvaje Jedlová, která Vás rychle a pohodlně dopraví do centra či jin... (více v detailu)
7 269 600
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Nový Jičín, ul. Suvorovova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v cihlovém domě pouze o čtyřech bytových jednotkách. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a změnou dispozice. Skládá se ze tří místností, což nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Velkým benefitem bytu je prostorný sklep a podíl na zahradě za domem k posezení a relaxaci. Navíc k byt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m2, Praha 8 - Karlín, ul. Pernerova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt 3+1, který se nachází v přízemí cihlového domu, v blízkosti stanice metra B Křižíkova. Jedná se o tři pokoje, kuchyň, chodbu, koupelnu s vanou a umyvadlem a samostatnou toaletu. Vytápění wawky, ohřev vody bojlerem. Nemovitost může sloužit nejen k vlastnímu bydlení, ale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 400 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 78 m2 -
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63859, Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného bytu o velikosti 78 m2, který se nachází pouhých 10 minut od centra Plzně. Tento byt 2+1 je situován tak, aby poskytoval krásné výhledy do zeleně. Majitel koupí také získá přístup na společnou zahradu, ideální místo pro odpočinek a užívání si klidu přírody. Výhodná lokalita: Byt je situován v docházkové vzdálenosti od moderního obchodního centra, malebné řeky Mže a příjemného parku, který disponuje dětským hřištěm. Tato lokalita je perfektní volbou jak pro rodiny, t... (více v detailu)
4 380 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory