Prodej zastavitelného pozemku pro bydlení v katastru Brněnské Ivanovice

Prodej zastavitelného pozemku pro bydlení v katastru Brněnské Ivanovice
Před 604 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji soubor pozemků v katastru Brněnské Ivanovice v lokalitě s výbornou dopravní napojitelností na dálnici D1 ve směrech Praha, Vyškov, Kroměříž a Olomouc, a dále D2 směr Bratislava. Lokalita zároveň nabízí i přímou dostupnost do centra města. V blízkosti je areál společnosti MAKRO Cash&Carry. Na pozemek zasahuje vedení VVN. Dle platného územního plánu města Brna je pozemek u řeky Svitavy o výměře 1935 m2 součástí zastavitelné plochy BO - PLOCHY VŠEOBECNÉHO BYDLENÍ - slouží především bydlení (podíl hrubé podlažní plochy bydlení je větší než 60 %,ve stabilizovaných plochách musí být zachován charakter stávajících staveb pro bydlení). - pokud objekty v této ploše tvoří blokovou strukturu, požaduje se využití vnitrobloku pouze pro každodenní rekreaci zde bydlících obyvatel (tj. především pro zeleň a hřiště); tímto požadavkem se nevylučuje možnost umístění podzemních garáží pod terénem vnitrobloku za podmínky, že příjezd do těchto garáží nezhorší pohodu bydlení a nadzemní čás... (více v detailu)
Před 604 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej pozemek Bydlení
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení vám nabízím pozemek ve vyhledávané lokalitě v obci Dalovice u Karových Varů. Nachází se v krásném a klidném prostředí v ulici Nad Řekou, pozemek je mírně svažitý o velikosti 415 m², situován na jižní stranu. Je určen jako plocha k bydlení v rodinných domech-městské a příměstské části. Koeficient zastavené plochy je 40%, maximální podlažnost je 2.NP + podkroví a minimální ozelenění je 40%. Veškeré inženýrské sítě se nachází v přilehlé komunikaci. V této klidné lokalitě oceníte bydlení dostup... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
1 250 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Prodej pozemek Bydlení
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji stavební pozemek, pro výstavbu vašeho rodinného domu, v klidné obci Staré Hodějovice. Neoplocený pozemek, který je obdélníkového tvaru o celkové výměře 673 m2. Pozemek se nachází asi 2 km od Českých Budějovic. Na pozemek se dostanete po nezpevněné cestě. Pod přístupovou obecní komunikací vede nejbližší vodovod a kanalizace, které jsou vzdálené cca 56m ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1036 m², Slatinky
Prodej pozemku k bydlení, 1036 m², Slatinky
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v katastrálním území Slatinky, okres Prostějov, Olomoucký kraj. Pozemek má rozlohu 1036 m², je obdélníkového tvaru se šířkou cca 25 m a délkou cca 41 m. Inženýrské sítě jsou přivedeny na hranici pozemku. Dle územního plánu je pozemek klasifikován jako plocha pro smíš... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
5 868 940
 Kč
Prodej poloroubené chalupy se stodolou a pozemky 12.073m2 v
Prodej poloroubené chalupy se stodolou a pozemky 12.073m2 v
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji poloroubenou chalupu v obci Valdov u Nové Paky. Chalupa se nachází samostatně na vyvýšeném dobře dostupném místě. Disponuje hlavní obytnou světnicí s kachlovými kamny, chodbou s vstupem do sklepa s pískovcovou klenbou. Dále dvěma samostatnými ložnicemi a koupelnou. Za koupelnou je ještě místnost momentálně užívaná pro uložení věcí. Část chalupy tvoří stodola se vstupem na půdu. Nemovitost má el. přípojku 220/380V a kopanou studnu. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Odpady jsou svedeny do septiku. Na dům navazují rozsáhlé pozemky o velikosti 12.073m2. Pro parkování lz... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 214 m², Dolní Dvořiště
Prodej rodinného domu, 214 m², Dolní Dvořiště
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu v klidné, nově se rozvíjející části obce Horní Dvořiště, nacházející se 29 km od Českého Krumlova 1,5 km od rakouských hranic. Tento samostatně stojící dům poskytuje užitnou plochu 280 m² rozprostírající se přes dvě nadzemní podlaží a zahradu o ploše 749 m2. V přízemí se nachází předsíň s komorou, prostorná obytná místnost s kuchyňským koutem, technická místnost, dílna, koupelna a pokoj. V patře tři pokoje a koupelna. Objekt je v současné době ve fázi dokončov... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
6 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v žádané a klidné části Kněžmostu. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě s přívětivou atmosférou. Tento zateplený cihlový dům o dvou nadzemních podlažích disponuje celkem pěti pokoji a je umístěn na pěkně upraveném pozemku o velikosti 555 m². Celková užitná plocha domu je 157 m², což nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což umožňuje nový... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
8 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej jedinečné novostavby rodinného domu s dispozicí 5+kk v klidné části malebného městysu Žehušice. Kolaudovaná novostavba z roku 2020 se štítkem energetické úspornosti v kategorii "C" se rozkládá na ploše 150 m² užitné plochy na samostatném pozemku o rozloze 951 m². Nadstandardní obytná koncepce spojuje pohodlné bydlení s možností vyčlenění prostoru pro kancelář či provozovnu s nezávislým vstupem a toaletou. Dům je vybaven tepelným čerpadlem a podlahovým vytápěním doplněným o krbová kamna pro útulné teplé večery. Součástí nemovit... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Před 3 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej nedokončeného samostatně stojícího vysoce kvalitního nízkoenergetického bungalovu na okraji obce Nezamyslice se zastavěnou plochou domu 190 m2 a garáže 63,6m2. Na rovinatém pozemku o celkové ploše pozemku 1 282 m2 je vystavěn jednopodlažní objekt domu orientovaný jižním směrem obdélníkového půdorysu, na kterém se rozhodně nešetřilo, k výstavbě byly použity velmi kvalitní stavební prvky. Aktuálně je vystavěna hrubá stavba domu vyzděna z broušených cihel Heluz Family 50, se soklovými části zdiva z broušených cihel Heluz Family 38, tyto části zdiva jsou zatepleny 120mm XPS. Příčky vyzděny z cihelných bloků Porotherm 14 Profi Dryfix. Strop je tvořen prefabrikovanými betonovými panely. Valbová střecha se sklonem 35% je osazena střešní krytinou pálené tašky Tondach Figaro 11. Okapy hliníkové. Okna dřevěná potažena hliníkem s trojskly Internorm (připraveno na venkovním žaluzie), vstupní dřevěné dveře potažené hliníkem Internorm. Předpokládaná dispozice domu je navržena jako... (více v detailu)
Před 3 dny
11 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 Frýdnava, Habry
Prodej rodinného domu 4+1 Frýdnava, Habry
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné části Frýdnava, situovaný přímo v centru obce s výjimečnou polohou v bloku. Tento částečně podsklepený dům o dispozici 4+1 s celkovou užitnou plochou 90 m2, což představuje ideální prostor pro pohodlné bydlení rodiny. Stav objektu je hodnocen jako dobrý, prostor pro vlastní kosmetické úpravy dle představ budoucího majitele ke kterým vám pomůže vložená vizualizace některých místností. Stojí na rozlehlém pozemku o velikosti 2589 m², který kromě soukromí a klidu nabízí možnost využití pro zahradnič... (více v detailu)
Před 2 dny
Kraj Vysočina
7 200 000
 Kč
REZERVACE: Prodej pozemku o CP 2319 m2 v obci Ohaveč, 3 km o
REZERVACE: Prodej pozemku o CP 2319 m2 v obci Ohaveč, 3 km o
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
REZERVACE: Prodej pozemku o CP 2319 m2 v obci Ohaveč. Pozemek se nachází v zastavitelném území obce a je vhodný pro stavby nerušící výroby a služeb, objekty... (více v detailu)
Před 7 dny
Královéhradecký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, PV - Nučice
Prodej rodinného domu, PV - Nučice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Novostavba rodinného domu! Kolaudováno v podzimním období roku 2020. Tato moderní dřevostavba nabízí veškerý komfort rodinného bydlení. S podlahovou plochou 154 m2 je ideálním domovem pro vaši rodinu. Umístěn na pozemku o rozloze 694 m2, tento přízemní bungalov je ve stavu velmi dobrém a splňuje nejvyšší standardy kvality. Vodovod je zajištěn z centrálního zdroje, a to jak z řádu, tak z vlastního zásobníku. Aktuálně probíhá v obci dokončení napojení na veřejnou kanalizaci, plánované na květen/červen 2024. Do té doby je k dispozici jímka. Tato nemovitost nabízí širokou škálu moderního vybavení, včetně tepelného čerpadla, které slouží nejen k vytápění, ale také jako klimatizace. K dispozici jsou rovněž krbová kamna v obývacím pokoji. Podlahy jsou z plovoucích materiálů ... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 136 m2 Lužná
Prodej rodinného domu 136 m2 Lužná
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
REZERVACE - Dobrý den, v exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 se zahradou v Lužné u Rakovníka. Rodinný dům je prostorově velkorysý - 136 m2 užitné plochy - má 2 obytná podlaží, terásku, sklep a půdu. Za domem se nachází velká zahrada se skleníkem, stodolou a možností parkování (stání možné i na ulici přímo před domem). Dům se nalézá v malebné obci Lužná, která kombinuje klid venkovského života se všemi výhodami blízkosti města Rakovníka. Adresa domu je na strategickém místě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. Důležité vlastnosti nemovitosti: - Rozlehlý pozemek poskytující dostatek soukromí a prostoru pro rodinné aktivity. - Klidná a bezpečná lokalita ideální pro rodiny s dětmi. - Dům po částečné rekonstrukci umožňující... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej chaty, 70 m², Hlučín, ul. Celní
Prodej chaty, 70 m², Hlučín, ul. Celní
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vymazlenou chatu 3+1 v katastrálním území Hlučín v osobním vlastnictví, situovanou v samostatně stojící a velmi klidné části obce. Tato tří patrová nemovitost vyniká svou nadčasovou cihlovou konstrukcí a nabízí celkem 5 místností. Chata je v dobrém stavu a disponuje užitnou plochou 70m², stojící na pozemku o velikosti 200m². Interiér domu poskytuje útulnou atmosféru díky kamnům umístěným ve dvou patrech. Útulnost prostoru je zdůrazněna pečlivě promyšlenou koncepcí dispozic, se 3 nadzemními podlažími, která umožňují otevřený obytný... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu  5+1  161 m2 , pozemek 560 m2
Prodej rodinného domu 5+1 161 m2 , pozemek 560 m2
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
S potěšením Vám představuji exkluzivní nabídku rodinného domu situovaného v malebné obci Sadská ve Středočeském kraji. Jedná se o dvoupatrový dům, postavený v roce 1981, který nabízí komfortní a prostorné bydlení pro Vaši rodinu. Tento domov disponuje dispozicí 5+1, s užitnou plochou 161 m2, kde v přízemí domu najdete moderní kuchyň propojenou se slunnou jídelnou navazující na obývací pokoj do kterého lze vstoupit i z prostorné haly, jejíž dominantou je krb a dřevěné schodiště propojující obě patra. Dále zde naleznete vstupní chodbu, moderní prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou a další samostatnou toaletu. V horním patře domu jsou tři ložnice. Z jedné z nich je vstup na terasu, situovanou do zahrady. Naprostým bonusem tohoto domu je sklepní část , kterou tvoří prostorná prádelna, sklep, dílna, dvě kotelny a garáž. Jeho architektura je vkusná a nadčasová, zaručující nejen pohodlí, ale i estetický dojem. Dům je na... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
9 950 000
 Kč
Prodej domu 230 m2, pozemek 663 m2
Prodej domu 230 m2, pozemek 663 m2
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
více informací u realitní kanceláře., Nabízíme Vám dům ,chalupu na malebném místě vysočiny v obci Vladislav. Dům na konci obce skýtá klidné místo k bydlení nebo rekreaci s rybníkem za plotem. Obytní plocha má dispozici 3+1 a nabíz... (více v detailu)
Před 8 dny
Kraj Vysočina
3 800 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Prodej pozemek Bydlení
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Investice. Pozemek k zástavbě v rezervě. Úvaly u Prahy. výměra 7064 m2, určeno pro budoucí zástavbu, bydlení v rodinných domech, městské a příměstské. Pro zájemce doložíme aktualizovanou územně plánovací informaci z června 2023. Hlavní využití: - bydlení v rodinných domech a přímo související stavby, zařízení a činnosti, vybavenost a služby místního charakteru přípustné využití: - pozemky staveb pro bydlení typu rodinného domu - pozemky staveb pro rodinnou rekreaci - pozemky občanské vybavenosti pro obsluhu řešeného území - pozemky veřejných prostranství, veřejné a soukromé zeleně - pozemky dopravní a technické infrastruktury pro obsluhu řešeného území. Podmíněně přípustné využití: - pozemky staveb výroby a služeb (charakteru drobná a řemeslná výroba, výrobní a nevýrobní služby), za podmínky, že svým provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu okolního prostředí a svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopravní zátě... (více v detailu)
Před 11 dny
Středočeský kraj
17 700 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1437 m², Vojtanov
Prodej pozemku k bydlení, 1437 m², Vojtanov
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 1437 m2, který se nachází v obci Vojtanov cca 5 km od F. Lázní v okrese Cheb. Parcela je dle územního plánu obce určena k zástavbě - bydlení v rodinných domech- venkovské. Tyto plochy jsou specifikovány: Hlavní účel - jsou určeny pro nízkopodlažní bydlení v domech vesnického charakteru (do dvou nadzemních podlaží s využitelným podkrovím) s možností chovatelského a pěstitelského zázemí za účelem samozásobení. Přípustné je zde umisťovat stavby rodinných dom... (více v detailu)
Před 9 dny
Karlovarský kraj
799 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1247 m², Bystročice
Prodej pozemku k bydlení, 1247 m², Bystročice
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemek k bydlení nacházející se v části obce Bystročice - Žerůvky. Celková výměra pozemku činí 1247 m². Celý pozemek je oplocen, příjezd k pozemku je po veřejné zpevněné komunikaci. Na pozemku stojí menší zemědělská budova sloužící jako úložný prostor pro zahradní nářadí a techniku. Vzhledem k možnosti přístupu i z druhé strany pozemku je zde potenciál postavit až dva rodinné domy. Jak by situace mohla vypadat, znázorňují vizualizace ve fotogalerii nabídky. Vesnice Žerůvky na... (více v detailu)
Před 9 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej spoluvlastnického podílu na investičním pozemku v k.ú
Prodej spoluvlastnického podílu na investičním pozemku v k.ú
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/6 na pozemku v k.ú. Stavěšice, okres Hodonín. Jedná se o parcelu č. 2194 s podílovou výměrou 22 m2, LV 332. Pozemek je dle územního plánu součástí ploch pro bydlení v rodinných domech, objekty pro rodinnou rekreaci. Prohlídky nejsou plánovány, ale na... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v žádané a klidné části Kněžmostu. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě s přívětivou atmosférou. Tento zateplený cihlový dům o dvou nadzemních podlažích disponuje celkem pěti pokoji a je umístěn na pěkně upraveném pozemku o velikosti 555 m². Celková užitná plocha domu je 157 m², což nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což umožňuje nový... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
8 790 000
 Kč
Prodej stavebních pozemků 41.609 m2, Psáry okr. Praha - zápa
Prodej stavebních pozemků 41.609 m2, Psáry okr. Praha - zápa
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
, Nabízím investiční příležitost v podobě koupě uceleného souboru pozemků o celkové výměře 41.609 m² v Psárech, okr. Praha – západ. Pozemky v severozápadní části obce jsou v současné době vedeny jako orná půda, ale dle územního plánu obce jsou pozemky či jejich části označeny jako vhodné k zastavění různými charaktery staveb. Zbývající části pozemků, kde je nepřípustné zastavění, zůstanou vedené nadále jako pozemky zemědělské – orná půda. Pozemky jsou mírně svažité jižním směrem a jsou přístupné místními komunikacemi s asfaltovým povrchem. Hlavní využití pozemků je dle ÚP pro bydlení venkovské v zahradách (BV2), jako solitérní RD o jednom NP s podkrovím. Minimální velikost budoucích parcel je 800 m², jejichž koeficient zastavěnosti je 0,25 max. však 250 m². Přípustné využití pozemků je dle ÚP pro stavby pro občanské vybavení (soc. služby, zdravotnictví, školství, veřejná správa, kultura), sportoviště místního významu, technická a dopr. infrastruktura, drobná nerušící výroba, adminis... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 4 291 m²
Prodej stavebního pozemku 4 291 m²
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek parc.č. 5044 (část pozemku pro stavbu rodinného domu) o celkové výměře 4291m2 v obci Police, okres Vsetín. Jedná se o atraktivní lokalitu asi 8 km západně od Valašského Meziříčí s pěknou okolní krajinou. Pozemek je rovinatý a v současné době je užíván jako orná půda. Přístup a příjezd na pozemek je z místní komunikace. Z hlediska Územního plánu Police je předmětný pozemek vymezen částečně jako plocha SO – plo... (více v detailu)
Před 11 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej penzionu s restaurací, 536 m2, Hamry nad Sázavou
Prodej penzionu s restaurací, 536 m2, Hamry nad Sázavou
Před 10 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi prostorný, stylový a zavedený penzion s restaurací, salonkem a letní zahradou v klidné části obce Hamry nad Sázavou. Tato atraktivní nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí v r. 2018. Tento penzion je ve velmi dobrém stavu a disponuje užitnou plochou 536 m². Objekt se rozkládá na jednom podzemním a dvěma nadzemními podlaží, celkově nabízí 6 dvoulůžkových pokojů, 1 dvoulůžkový apartmán a 1 čtyřlůžkový apartmán. Celkově se jedná o 18 stálých lůžek, což umožňuje široké využití jak pro podnikání v oblasti turismu... (více v detailu)
Před 10 dny
19 500 000
 Kč
Stavební pozemek o výměře 3842m2
Stavební pozemek o výměře 3842m2
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek parc.č. 317/4 o výměře 3842m2 v obci Libchavy, okres Ústí nad Orlicí. Libchavy jsou přímo spojené s Ústím nad Orlicí - cena je 850 Kč/m2. Pozemek je lehce nakloněn směrem k západu a v současné době je využíván jako louka. Dle územního plánu se pozemek nachází v zasta... (více v detailu)
Před 11 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku 7 674 m²
Prodej komerčního pozemku 7 674 m²
Před 11 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek parc.č. 5897 o výměře 7674m2 v obci Bartošovice v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu 12 kilometrů severovýchodně od města Žamberk s pěknou okolní krajinou v podhůří Orlických hor ve výšce 580 m.n.m.. Obec leží v malebném prostředí s mnoha přírodními zajímavostmi, nabízí v zimním období možnost lyžařského vyžití na běžkách i sjezdovkách, nebo v létě při jízdě na kole či pěší turistice. Pozemek je nakloněn směrem k severu a v současné době je využíván jako louka. Přístup a příjezd na pozemek je z obecní komunikace. Dle územního plánu se část pozemku o výměře ca 2900m2 nachází v ploše občanského vybavení - komerční zařízení malá a střední (OM - v ÚP je vymezen jako zastavitelná plocha ZB21). Plochy komerční vybavenosti sloužící n... (více v detailu)
Před 11 dny
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Pozemky