Pronájem, obchodní prostor 37 m2, Praha 4 - Krč

Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor 37 m2, který se nachází uprostřed sídliště Krč v nákupním centru. Je umístěný v přízemí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč

Podobné inzeráty

Obchodní prostor k pronájmu 33m2, Praha 1 - Staré Město.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v jedné s nejfrekventovanějších a nejžádanějších lokalit centra Prahy, s velkou návštěvností turistů. Prostor lze provozovat jako prodejnu, obchod se suvenýry, nebo jiný podnikatelský záměr dle do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 618m2,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru 618m, který se nachází v pasáži v domě u Nováků a je v současné době kolaudovaný jako restaurace. Prostory mají v přízemí 237m plochy pro stoly, je zde místnost pro menší kuchyni a sklady. Dole v suterénu jsou prostory 381m, kde se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Pronájem, kanceláře, tř. T. Bati, Z
Před 2 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitele pronájem nebytových kancelářských prostor v třípodlažním objektu s parkováním na vlastním pozemku na třídě T. Bati, v Prštném ve Zlíně. V přízemí budovy je umístěn vstup, kancelář ředitele se sekretariátem, zasedací místností a garáže. Tyto prostory jsou v současnosti využívány přímo majitelem. Mezi kanceláří a garáží je jádro se schodištěm a hygienickým zařízením, které se opakuje ve všech třech podlažích. Kanceláře a sociální zázemí nabízené k pronájmu se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Dvě samostatné kanceláře jsou o velkosti 127 m a 99 m, kdy obě byly využívány a koncipovány jako open space kanceláře. Ve 3. nadzemní podlaží je za... (více v detailu)
Zlínský kraj
37 950
 Kč
Pronájem, byt 1+kk, 34 m2, Most, ul. Brněnská
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem, byt 1+kk, 34 m2, Most, ul. Brněnská.Nabízíme k pronájmu byt 1 + kk po rekonstrukci v 10. patře panelového domu se dvěma výtahy, na adrese ulice Brněnská, obce Most. Tato osobní nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a disponuje podlahovou plochou 34.18 m2. K bytu náleží lodžie, která přidává další venkovní prostor například k relaxaci. V blízkosti domu jsou dost... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 200
 Kč
Pronájem 2+kk, m2, 42,4 m2, ul. Zdiměřická, Praha
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem 2+kk, m2, 42,4 m2, ul. Zdiměřická, Praha 4 - Chodov.Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o rozloze 42,4 m² v lokalitě Praha 4 - Chodov, který se nachází v 6. patře panelového domu. Byt disponuje vstupní síní s vestavěnou skříní, koupelnou se sprchovým koutem a WC, a obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Součástí b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 999
 Kč
Pronájem kanceláří,Trutnov, Krakonošovo náměstí
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodně komerčních prostor v centru okresního města Trutnov na hlavním náměstí. Komerční prostory jsou umístěny v prvním nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 200 m2 nebytových prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m2, Studeněves, okr. Kladno
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný podkrovní byt 1+kk, 37,17 m2 v obci Studeněves. Byt se nachází ve 2. patře panského domu, který prošel kompletní rekonstrukcí. Nová kuchyňská linka s el. sporákem, předsíň, v koupelně sprchový kout, toaleta, topný žebřík a přípojka na pračku. Vzduchotechnika s rekuperací vzduchu a krásná nová okna zaručují velmi příjemné bydlení. K dispozici je přilehlá společná zahrada, vlastní parkoviště přímo u domu, přístřešek na kola, STA, možnost interne... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 26 m², Frýdek-Místek, ul. Nad Rybníkem
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobou investiční příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do bytu 1+kk a umožnit současnému vlastníku doživotní užívání bytu s úhradou poplatků ve výši stanovené společenstvím vlastníků. (Bez dalšího navýšení). Byt o velikosti 26 m² v osobním vlastnictví je umístě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
979 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 113 m², Roztoky, ul. Tyršovo nám.
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk,113 m2 v 3.nadzemním podlaží zděného domu s výtahem.Byt disponuje dvěma koupelnami, z nichž v jedné je vana a v druhé sprchový kout.Obě koupelny mají umyvadlo i WC. Kuchyň je součástí prostorného obývacího pokoje se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 79 m², Český Těšín, ul. Okružní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný komerční objekt v klidné části Českého Těšína, ideální pro provoz prodejny či různých služeb. Tento jednopodlažní objekt o užitné ploše 70 m² se nachází v přízemí cihlové budovy. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí variabilní využití, což ji činí perfektní pro různé druhy činností č... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč
Byt 2+1 v rodinném domě
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem mezonetového bytu (přízemí + podkroví) v RD v klidné obci Struhy - Čachovice. Jendá se o část rodinného domu se samostatným vchodem ze dvorka vstup do menší chodby, ze které je přístupná vlastní koupelna s WC a dále se prochází do obytné kuchyně, odkud je řešeno schodiště do podkroví, kde se nachází dvě prostorné obytné místnosti využitelné pro spaní i jako obývací prostor. Dům je zcela zařízený, k dispozici je 1 dvoulůžko a 3 další postele v samostatné ložnici. U lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 124 m², Hořovice, ul. Anýžova
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem obchodních prostor v centru města Hořovice za velice příznivou cenu? V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout pronájem obchodu na lukrativním místě v ulici Anýžová, který je vzdálen pouhých 100 metrů od Palackého náměstí v Hořovicích. Celková plocha pronajímaných prostor je 124 m2, z toho je 112 m2 prodejní plochy a 12 m2 sociální zázemí, které sestá... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mostě,74 m2, OV, ul. Františka Malíka
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný byt 3+1 o užitné ploše 74m² v osobním vlastnictví a v klidné části sídliště Most? Byt se nachází v zatepleném panelovém domě ve 4. patře z celkových 7.pater, s výtahem. Nabízí úžasný výhled a jeho součástí je i balkón, na kterém si můžete vychutnávat klid a pohled na okolí. V neposlední řadě se naproti bytu nachází kumbál, který nabízí další využití úložného prostoru. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí, včetně nové kuchyňské linky. Přestože jád... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 921 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 66 m². Vkusně zrekonstruovaná jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu v žádané a klidné části města Příbram, ulice Brodská. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyň, malou šatnu, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. K bytu náleží sklep o ploše 2,6 m² a v přízemí domu je možnost využívání s... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 117 m², Habartov, ul. Černého
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu s menší zahradou, který si Vás získá svým praktickým uspořádáním. V domě proběhla výměna plynového kotle a plastových oken s izolačními dvojskly. V přízemí je obývací místnost, kuchyň a koupelna, v patře dvě ložnice a menší místnost vhodná jako pracovna nebo, díky rozvodu vody, jako druhá koupelna. Dům je z 1/2 podsklepený. Vytápění a ohřev vody zajišťu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej obchodního objektu v Brně, na ulici Cejl.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní obchodní objekt v rušné části Zábrdovic. Tato nemovitost se pyšní skvělým umístěním přímo u tramvajové zastávky. Objekt o celkové užitné ploše 121m² disponuje celkem 7 místnostmi umožňujícími flexibilní využití pro vaše podnikání. Současný způsob užívání tří předních místností se dvěma výkladci a vchodem z ulice je provoz asijského bistra. Zadní čtyři místnosti se vchodem z dvorního traktu slouží jako skladové a ubytovací prostory obsluhy. Vše lze samozřejmě vyu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Pronájem, parkovací stání, 12 m2, V
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem venkovního parkovacího stání na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o plochu cca 12 m (3x4m). Objekt je oplocen a střežen kamerovým systémem. Měsíční nájemné činí 2.000,- Kč. Vratná kauce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor v budov
Před 5 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň 1... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
pronájem obchodních prostor 100 m2
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující prodejní nebo kancelářské či restaurační jednotky 100 m se zázemím (WC, šatna, kancelář) v přízemí obchodního domu Špalíček v Ostravě – Hrabůvce (dříve herna). Tento prostor je umístěn v čelní části obchodního komplexu Špalíček naproti supermarketu Albert. Prodejna má vstup přímo z chodníku, velké výlohy, vlastní zázemí. Celkový prostor prodejny je 100 m a je možno bezplatně připojit i venkovní zahrádku na p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor s výloh
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor s výlohou na Slovanské tř. v Plzni. Jedná se o 2 místnosti + sklad a wc v zadním traktu budovy. Možnost využití jako obchod,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 900
 Kč
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější.Soccer Reality vám nabízí k pronájmu nový byt 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu s balkónem do klidného vnitrobloku. Dispozice - obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,9 m2), předsíň (3,1 m2), koupelna s WC (3 m2),... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 93 m², Kladno, ul. Gorkého
Před 6 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v přízemí domu v ul. Gorkého, v Kladně o celkové rozloze 93 m². Prostory s výlohami do ulice Gorkého umožňují využití pro prodejnu jakéhokoliv zb... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 93 m², Kladno, ul. Gorkého
Před 6 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v přízemí domu v ul. Gorkého, v Kladně o celkové rozloze 93 m². Prostory s výlohami do ulice Gorkého umožňují využití pro prodejnu jakéhokoliv zb... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory