Garážové stání 12 m² v moderní garáži na Žižkově, ulice Olgy Havlové, Praha 3

PlaceholderNo Image
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416158, Nabízíme k prodeji prostorné garážové stání o velikosti 12 m² v moderní garáži na adrese Olgy Havlové, Praha 3 - Žižkov. Ideální pří... (více v detailu)
870 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem garážového stání v ulici Smolenská, Praha
Pronájem garážového stání v ulici Smolenská, Praha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání v ulici Smolenská, Praha 10 - Vršovice.Nabízíme vám garážové stání v ulici Smolenská na Praze 10. Garáže js... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Pronajmu garážové stání Brno, U Leskavy
Pronajmu garážové stání Brno, U Leskavy
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu bezpečné garážové stání v Brně - Starém Lískovci, U Leskavy. Garážové stání se nachází v přízemí bytového domu. Je zde celkem 8.parkovacích míst, majitelé se navzájem znají, čili je o to bezpečnější. Vjezd je přes vrata ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 600
 Kč
Pronajmu bezpečné garážové stání v Brně, U Leskavy
Pronajmu bezpečné garážové stání v Brně, U Leskavy
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu bezpečné garážové stání v Brně - Starém Lískovci, U Leskavy. Garážové stání se nachází v přízemí bytového domu. Je zde celkem 8.parkovacích míst, majitelé se navzájem znají, čili je o to bezpečnější. Vjezd je přes vrata na dálko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 600
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem garáže, 12 m2 - Praha - Libeň
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07471, Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému podnájmu parkovací stání v podzemní garáži byt... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej zděné garáže 19 m2 u Terna
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07472, Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě prostorné garáže v Českých Budějovicích. Tato garáž se nachází na Suchomelské ulici vedle Terna. Nedávno prošla rekonstrukcí, která zahrnovala novou střechu a podlahu a zateplení stropu. Garáž poskytuje dostatek prostoru pro vaše vozidlo a další... (více v detailu)
580 000
 Kč
Garážové stání - Kolín
Garážové stání - Kolín
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu garážové stání v ulici Roháčova v Kolíně. Bezpečné parkování v moderním dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
PlaceholderNo Image
Garážové stání Praha 10
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prostorné garážové stání v bytovém komplexu Nový Bohdalec, blok S. Vrata na dálkové ovládání.
Hlavní město Praha
2 100
 Kč
Pronajmu garážové stání
Pronajmu garážové stání
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmu dlouhodobě garážové stání v Praze 8, Nad Okrouhlíkem
Hlavní město Praha
2 700
 Kč
Garážové stání
Garážové stání
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmu garážové stání na Praze 8 - Troja, ul. Hnězdenská 735/6, pouze pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej garáže, 33 m2 - Liberec I-Staré Město
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62650, Nabízíme Vám k prodeji řadovou garáž v osobním vlastnictví o velikosti 33m2 na adrese Údolní v Liberci. Cena je stanovená na 800.000,- Kč. Hlavní výhodou garáže je umístění v zamykatelném vnitrobloku. Mí... (více v detailu)
800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, kanceláře, 32 m2
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130792, Podnájem exkluzivních kancelářských prostor na prestižní adrese v srdci Vinohrad – Praha 2 Představujeme vám jedinečnou příležitost podnájmu rohové kanceláře v 6. NP moderní budovy, která se nachází na vyhledávané adrese Anglická 140/20. Tyto výjimečně zrekonstruované prostory se stanou ideálním místem pro vaši firmu a poskytnou inspirativní prostředí pro vás i váš tým. Prostor, je s užitnou plochou 32 m² a dalšími 10 m² pro jednací místnost. Kancelář nabízí dostatek prostoru pro kreativní myšlení a efektivní práci. Prostor je plně vybaven kancelářskými stoly, židlemi a monitory, což vám umožní okamžité zahájení činnosti bez zbytečných starostí. Kancelář disponuje moderním designem po kompletní rekonstrukci v roce 2022, což zaručuje komfortní pracovní prostředí. V rámci nájmu získáváte přístup na balkón o rozloze 5 m² s výhledem do klidného vnitrobloku a navíc můžete využívat střešní terasu o rozloze 35 m² pro relaxaci nebo neformální setkání pod širým nebem. K dis... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem parkovacího stání v garáži v Praze 10 - Záběhlice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nabízím dlouhodobý pronájem parkovacího stání č. 1 v 1. PP bytového domu v ul. Mikanova 7, Praha 10, Zábě... (více v detailu)
2 000
 Kč
Garážové stání u metra Hůrka, Volutová 2524/12
Garážové stání u metra Hůrka, Volutová 2524/12
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu podzemní garážové stání u metra Hůrka v ulici Volutová 2524/12 Praha 13 ostraha 24 hodin vjezd do prostor na d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 147 m2
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130174, Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nádherného rodinného domu v malebné obci Ratíškovice. Tento dům s dispozicí 5+kk je ideálním místem pro rodinné bydlení, které spojuje komfort, prostor a moderní bydlení s klidem venkova. Klíčové vlastnosti nemovitosti: Dispozice 5+kk s galerií: Tento dům nabízí prostorné a světlé samostatné pokoje, které zaručují dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Obývací pokoj je propojený s jídelnou a schodištěm do horního patra, kde se nachází galerie, ideální pro relaxaci či jako pracovna Příprava na krbová kamna: V obývacím pokoji je již připravena instalace pro krbová kamna, díky nimž můžete vytvořit útulnou atmosféru a příjemné teplo v chladných zimních měsících. Koupelny a WC: Dům disponuje samostatným WC a koupelnou v přízemí. V horním patře se nachází prostorná koupelna, kterou můžete dokončit dle svých představ a potřeb. Technické zázemí a skladování: Částečné podsklepení domu poskytuje technické zázemí... (více v detailu)
7 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabízím dlouhodobý pronájem parkovacího stání v Pardubicích
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím dlouhodobý pronájem parkovacího stání v Pardubicích Nabízíme k pronájmu parkovací stání č. 27 v uzavřené garáži na adrese u Sportovní školy 371, Pardubice... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 4+kk 150m2 s terasou a předzahrádkou, 2x garážové stání, DV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416165, Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 4+kk s terasou a předzahrádkou o celkové ploše 150,7 m² (byt 102,1 m², terasa 26 m², zahrádka 22,6 m²), lokalita Štěrboholy, Praha 10. Dispozice bytu zahrnuje předsíň s komorou, samostatné WC, koupelnu s vanou a další koupelnu se sprchovým koutem a WC, tři ložnice (jedna z nich má vlastní vstup na terasu) a obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Je možné zastřešit terasu zimní zahradou, čímž lze rozšířit obývací prostor. ... (více v detailu)
13 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pronájem garáže, Praha 4 - Chodov
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Dlouhodobě pronajmu garáž 16 m2 v garážovém domě v Praze 4 – Hviezdoslavova 4, u stanice MHD (autobusy) a metra B - Bezpečné parkování v uzamykatelné samostatné garáži přímo proti stanovišti hlídací služby se 24... (více v detailu)
3 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 1+kk, 25 m2 - Plzeň
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64246, Nabízíme Vám ke koupi byt o dispozici 1+kk a celkové ploše 30,63 m2. Bytová jednotka ve stylu Family Home je umístěna do 2.NP z celkových 5NP. K bytu náleží úložná kóje o ploše 3,7 m2. K bytu je možnost přikoupit garážové parkovací stání za 400.000 Kč. Předpokládaný termín dokončení a nastěhování 2Q/2026. Exkluzivní varianta financování - Nyní stačí uhradit pouze 10 % kupní ceny a zbylou část hradíte až po kolaudaci. V praxi to znamená, že během výstavby nehradíte žádné splátky Vyšší standard bydlení - vnitřní strojní sádrové omítky s gletovaným povrchem - vinylové podlahy nebo ven... (více v detailu)
2 899 500
 Kč
Prodej garáže 23m2 v Jaroměřicích nad Rokytnou, ev.č. 01424
Prodej garáže 23m2 v Jaroměřicích nad Rokytnou, ev.č. 01424
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 01424 Prodej garáže v Jaroměřicích nad Rokytnou Cena garáže je včetně všech poplatků a služeb bez dalších investic. V případě rychlého jednání a financování bez banky - dohoda na lepší ceně jistá! Exkluzivně nabízíme k prodeji prostornou garáž v žádané lokalitě Jaroměřic nad Rokytnou, s celkovou plochou 23 m2. Tato garáž představuje ideální řešení pro bezpečné parkování nejen vašeho auta, ale i motorky. Díky své velikosti a dispozici poskytuje dostatek prostoru pro vozidlo a navíc nabízí rezervu místa pro další vybavení či nářadí. Umístění garáže je naprosto ideální – leží v klidné a snadno dostupné části Jaroměřic nad Rokytnou, což zajišťuje jednoduchý přístup k vašemu vozidlu kdykoli během dne nebo noci. Garáž se pyšní výborným stavem, je udržovaná s pečlivostí a pozorností věnovanou detailům. Vyba... (více v detailu)
Kraj Vysočina
599 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 5+kk, 127 m2 - Žďár nad Sázavou 1
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63223, Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt v srdci Žďáru nad Sázavou Hledáte ideální domov, který kombinuje styl, prostor a dokonalou lokalitu? Máme pro vás něco mimořádného! Tento byt 4KK o užitné ploše 127 m2 je tou správnou volbou pro ty, kteří ocení komfort městského života propojený s klidným prostředím. Perfektní dispozice pro váš pohodlný život: Prostorný obývací pokoj: S dostatkem místa pro rodinné setkání či relaxaci. Moderní kuchyň: S oddělenou špajzkou, která zajistí, že budete mít vždy dostatek prostoru pro vaše kulinářské potřeby. Šatna: Konec kompromisům s úložným prostorem! Velký balkon Koupelna a samostatné WC: Pro maximální pohodlí vaší rodiny. Dva sklepy a menší skladový prostor na půdě: Pro všechny vaše sezónní věci a další potřeby. Garáž: Dostupná přímo u domu – parkování už nikdy nebude problém. Jedinečná lokalita: Bydlení v centru měs... (více v detailu)
8 876 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabízíme pronájem bytu ve Vila Parku v Olomouci 2+kk 88 m2 s prostorným sklepem
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 160-NP02586, Hledáte pěkné bydlení k dlouhodobému pronájmu v Olomouci od října 2024? Máme pro Vás v nabídce byt v rezidenční výstavbě Vila Parku na Tabulovém Vrchu, dispozičně 2+kk s lodžií, 3. NP s výtahem, užitná plocha 88 m2 - rozměr včetně velmi prostorného zděného sklepa (cca 14 m2). Třípodlažní Vila dům najdete v žádané lokalitě na okraji Olomouce v dosahu FN a výpadovky na Brno. Byt 2+kk nabízí neprůchozí pokoje, podlahovou plochu včetně sklepa 88 m2. Garážové stání se nachází v podzemní části domu, kam se dá od bytu dopravit výtahem. Garážové stání je vázáno k nájmu a připočítává se za něj částka 2.000,- Kč k nájmu bytu. Byt se nabízí částečně vybavený (nábytek a doplňky na fotkách jsou jen VIZUALIZACE) a v současné době probíhá výroba kuchyňské linky a skříní, upřesníme. Pro lepší představivost rozmístění nábytku, ukázka vizualizace v inzerátu. Byt má dva neprůchozí pokoje (obývací pokoj + kk cca 34,5 m2,... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej garářového stání 18 m2 Praha
Prodej garářového stání 18 m2 Praha
Před 12 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej garážového stání 18 m Praha 11 Chodov Květnového vítězství. Čtvrtinový podíl na celkové ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Hrádek nad Nisou
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60835, Exkluzivní Developerský projekt – Hrádek nad Nisou – Ideální pro bydlení i investici Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem poslední volné bytové jednotky 2+kk s parkovacím stáním v části moderního rezidenčního komplexu v srdci malebného Hrádku nad Nisou. Tento nový developerský projekt nabízí 20 bytových jednotek, které jsou synonymem pro styl, pohodlí a dlouhodobou hodnotu. Proč investovat do tohoto projektu? • Moderní Architektura: Každá z 20 bytových jednotek je navržena s ohledem na nové trendy v bydlení, poskytující maximální komfort a funkčnost. • Variabilita Dispozic: Od kompaktních 2+kk až po prostorné 3+kk, ideální pro jednotlivce, páry i rodiny. • Vysoký Standard Vybavení: Kvalitní materiály, moderní technologie a promyšlené detaily – vše pro vaše pohodlné bydlení. • Energetická Účinnost: Nízké provozní náklady díky technologiím. • Parkování Zajištěno: K bytu náleží parkovací stání, což je v městské lokalitě neocenitelná výhoda. • Atra... (více v detailu)
3 450 000
 Kč
Prodej garážového stání, Praha, ul. Olgy Havlové
Prodej garážového stání, Praha, ul. Olgy Havlové
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání o výměře 14 m² v novostavbě na Žižkově. Nemovitost se nachází v rušné části obce a je situována v 1. podzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu. Lokace je naprosto ideální díky výborné dostupnosti městské hromadné dopravy, obchodů, restaurací a veškeré občanské vybavenosti. Toto garážové stání představu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
950 000
 Kč
Prodej garážového stání, Praha, ul. Olgy Havlové
Prodej garážového stání, Praha, ul. Olgy Havlové
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání o výměře 14 m² v novostavbě na Žižkově. Nemovitost se nachází v rušné části obce a je situována v 1. podzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu. Lokace je naprosto ideální díky výborné dostupnosti městské hromadné dopravy, obchodů, restaurací a veškeré občanské vybavenosti. Toto garážové stání představu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
950 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné a mobilní objekty