Prodej, stavební pozemek, 947 m2, Zádub-Závišín

Před 629 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek na okraji obce Zádub-Závišín. Veškeré inženýrské sítě jsou na pozemku, pozemek o celkové rozloze 947 m2 se nachází v blízkosti golfového hřiště - Royal Golf Club Mariánské Lázně. Z pozemku je krásný výhled do přírody. Obec Z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 100 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej stavebního pozemku v Karlový
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku určeného k výstavbě rodinného domu k trvalému bydlení. Na výběr je 7 pozemků různých velikostí v lokalitě na okraji obce Rosnice. Poloha pozemku poskytuje snadnou dostupnost veškeré městské občanské vybavenosti a zároveň klid a svě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej orné půdy a louky, 78961 m², Mnichov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji soubor pozemků, který se skládá z orné půdy, trvalého travního porostu, v soukromém vlastnictví o rozloze 78961 m². Pozemky jsou aktuálně propachtované. Nachází se v ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 750 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 8573 m², Bystřany, ul. Za školou
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stavební parcelu o celkové výměře 8.573 m2, která se nachází v obci Bystřany-Světice u Teplic. Pozemek je mírně svažitý s příjezdem z obecní komunikace, kde se nacházejí i veškeré inženýrské sítě a je v územním plánu určen k zastavění. Pozemek je vhodný k ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 100 400
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 7314 m², Údlice, ul. Za školou
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Postavte si svůj sen na tomto unikátním pozemku v Údlicích. Tento prostorný pozemek se nachází v krásné lokalitě Údlic, což je ideální příležitost pro ty, kteří hledají místo pro vytvoření svého vlastního domova podle svých představ. S rozlohou 7 314 metrů čtverečních nabízí neomezený potenciál pro realizaci Vašich stavebních plánů. Hlavní výhody tohoto pozemku: inženýrské sítě na hranici pozemku, strategická poloha - pozemek se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, škol,... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 198 300
 Kč
Prodej ostatní, 15944 m², Velká Dobrá
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek v katastrálním území Velká Dobrá, o rozloze 15944 m², ideální pro rekreaci a sportovní aktivity, jako je například paintball a další podobné. Tato nemovitost se nachází v klidné části obce a je výborně situována pro ty, kteří hledají prostor pro rozvoj vlastního sportovního projektu. Nemovitost je v současné době ve velmi dobrém stavu a nabízí širokou škálu využití. Lokalita je atraktivní nejen pro svůj klid a příjemné prostř... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 390 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 889 m2, Trhové Sviny - Rejta
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme stavební pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Trhové Sviny, část Rejta, okres České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 503 100
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1012 m2, Veverská Bítýška
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v rekreační oblasti v blízkosti Brna. Rozměr v uliční šířce je cca 20,5 - 22 m a délka přibližně 46,5 - 48 m. Pozemek je jen velmi mírně svažitý a není třeba žádných náročných terénních úprav před stavbou. Inženýrské sítě jsou připraveny na hranici pozemku. Jedná se o novou čtvrť, která je v územním plánu jako plocha pro bydlení. V obci je veškerá občanská vybave... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej, Stavební pozemek, 889 m2, obec Rejta, Trhové Sviny
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme hezký pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Rejta Trhové Sviny, České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen Územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k napojení. K dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 578 100
 Kč
Stavební pozemek pro výstavbu RD o
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej stavebního pozemku o výměře 1.066 m, obec Všeradice, okres Beroun. Jedná se o krásný slunný pozemek s výhledem na Brdské hřebeny. Jedná se o první pozemek u obecní cesty, pozemek je rovinatý. Inženýrské sítě jsou u pozemku v obecní komunikaci, kanalizace u pozemku, vodovod. Zastavěnost hlavní stavbou je 20%, stavba doplňková včetně zpevněných ploch 10%. V obci je MŠ, obchod KOOP, restaurace a areál statku, kde je restaurac... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 264 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2272 m², Otruby
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V souladu s přírodou můžete žít, pokud si postavíte dům na pozemku, který je nyní nabízen k prodeji. V okrajové části obce Otruby, která je součástí města Slaný, se nachází pozemek o výměře 2.272 m2, na kterém v minulosti stával rodinný dům se stodolou. Dnes jsou ze staveb pouze zbořeniště a tedy lze postavit stavbu dle svých předsta... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 621 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1117 m², Třinec
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji jeden z nejlukrativnějších stavebních pozemků na Kamionce, nacházející se na konci klidné slepé ulice. Tento rovinatý pozemek o velikosti 1117 m² je ideální pro stavbu rodinného domu. Všechny inženýrské sítě jsou k dispozici přímo u pozemku, což zjednodušuje a urychluje proces výstavby. Navíc pozemek disponuje již platným stavebním p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 026 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2272 m², Otruby
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V souladu s přírodou můžete žít, pokud si postavíte dům na pozemku, který je nyní nabízen k prodeji. V okrajové části obce Otruby, která je součástí města Slaný, se nachází pozemek o výměře 2.272 m2, na kterém v minulosti stával rodinný dům se stodolou. Dnes jsou ze staveb pouze zbořeniště a tedy lze postavit stavbu dle svých předsta... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 621 000
 Kč
Komerční pozemek, 20.502 m2, Marián
Před 6 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního pozemku, který je určen dle platného územního plánu jako průmyslový pozemek pro drobnou výrobu. Plošná výměra činí 20.502 m. Pozemek je rovninný. Inženýrské sítě jsou v bezprostřední blízkosti. Pozemek bezprostředně navazuje na asfaltovou kominikaci. V případě, že hledáte komerční p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3253 m², Dražejov u Strakonic
Před 6 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 2 sousedící pozemky v lukrativní části města Strakonice, v místní části Dražejov, na krásném slunném místě. Pozemky jsou situované směrem na jihozápad s výhledem do okolní krajiny v okrajové klidné části Dražejova s dobrým příjezdem po obecní cestě. Pozemky jsou platným územním plánem určený přímo pro výstavbu RD. Celková ploc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 862 600
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 8279 m2, Kostelec nad
Před 8 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, stavební pozemek, 8279 m2, Kostelec nad Labem.Nabízíme k prodeji pozemek vhodný k výstavbě rodinných domů v klidné části obce Kostelec nad Labem, okres Mělník. Tato lokalita je ideální pro developery, kteří hledají atraktivní investič... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 700 000
 Kč
Prodej, zemědělské pozemky, 25523 m
Před 6 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelky koupi zemědělské půdy nacházející se v okrese Ždár nad Sázavou. Nabízené pozemky leží v katastrálním území obce Spělkov, list vlastnictví č. 27 a ke koupi je jejich ideální polovina. Toto katastrální území se nachází v krásné, převážně zalesněné krajině střídané loukami a celé území spadá do Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Přiložené fot... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 506 388
 Kč
Prodej, stavební pozemek Hrachovišt
Před 8 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Hrachoviště. V současné době probíhá zpracování projektu stavby rodinného domu. Dům je možné napojit na obecní vodovod, kanalizace bude řešena domácí čističkou odpadních vod. Pozeme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 1064 m2, Lukavice - Slavoňov
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům pro velkou rodinu v klidné lokalitě kousek od Mohelnice. Tato prostorná nemovitost se nachází v části obce Slavoňov, obec Lukavice, okres Šumperk. Dům stojí na velkém slunném oploceném pozemku o celkové ploše 1064m², což poskytuje dostatek prostoru a soukromí pro Vaší rodinu. Dům je dvoupodlažní, nyní jsou zde dva samostatné byty s vlastním vstupem. Dispozice 1. NP byt 4+1 o výměře cca 75 m2, který je nyní v započaté rekonstrukci. V 2 . NP se nachází byt 4+1 o výměře cca 75 m2, který je v udržovaném stavu. V obou bytech proběhla výměna oken za plastová, jinak je dům v původním stavu, určen k rekonstrukci dle Vašich představ. Dům je ideální pro početn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 888 m², Koclířov
Před 8 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krajní pozemek na pravé straně ze série pěti pozemků v obci Koclířov, která je v blízké dojezdové vzdálenosti (7 km) od Svitav. Jde o rovinatý, prosluněný pozemek nacházející se po pravé st... (více v detailu)
Pardubický kraj
890 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3253 m², Dražejov u Strakonic
Před 8 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 2 sousedící pozemky v lukrativní části města Strakonice, v místní části Dražejov, na krásném slunném místě. Pozemky jsou situované směrem na jihozápad s výhledem do okolní krajiny v okrajové klidné části Dražejova s dobrým příjezdem po obecní cestě. Pozemky jsou platným územním plánem určený přímo pro výstavbu RD. Celková ploc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 862 600
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 888 m², Koclířov
Před 8 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krajní pozemek na pravé straně ze série pěti pozemků v obci Koclířov, která je v blízké dojezdové vzdálenosti (7 km) od Svitav. Jde o rovinatý, prosluněný pozemek nacházející se po pravé st... (více v detailu)
Pardubický kraj
890 000
 Kč
Prodej zahrady, 1044 m², Radonice
Před 8 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek v malé obci Vintířov u Radonic. Na pozemku se nachází karavan, který nabízí skvělé zázemí pro víkendové pobyty či déletrvající relax. Karavan je plně vybaven a poskytuje veškeré pohodlí. V přímé vazbě na karavan je prostorná zastřešená terasa, kterou využijete za každého počasí pro grilování s rodinou a přáteli, neb... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 921 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1059 m2, Jesenice
Před 8 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
ID: OsniceSale Prodej stavebního pozemku 1059, na stavbu proektového domu 168m2, Jesenice Pozemek se nachází 25 minut jízdy od centra Prahy. Díky své dobré poloze poskytuje pohodlné bydlení na venkově v klidné čtvrti. Pozemek má všechny potřebné komunikace a stavební povolení. Jsme připraveni poskytnout vlastní projekt na výstavbu domu s bazénem. Vzhledem k umístění pozemku v žádané lokalitě Jesenice v sousedství známých osobnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej zahrady, 2700 m², Medlov
Před 8 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek, zahradu, o velikosti 2700 m² v Medlově u Uničova. Tento pozemek je v územním plánu obce určen k občanskému komerčnímu využití. Obec Medlov se nac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 700 000
 Kč
Prodej zahrady, 2700 m², Medlov
Před 8 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek, zahradu, o velikosti 2700 m² v Medlově u Uničova. Tento pozemek je v územním plánu obce určen k občanskému komerčnímu využití. Obec Medlov se nac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 700 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Pozemky