Prodej bytového domu se třemi bytovými jednotkami

Prodej bytového domu se třemi bytovými jednotkami
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji řadový bytový dům se třemi byty v obci Kolešovice u Rakovníka. Nemovitost je nyní v dokončovacích pracích. V domě se nachází: v I. NP byt 2+kk o podlahové ploše 68 m, v II. NP byt 2+1 o podlahové ploše 66 m a v podkroví byt 3+kk o podlahové ploše 69 m. Všechny byty jsou vybavené kuchyňskými linkami a koupelnou s WC. Za domem je k dispozici prostorná terasa o v... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytového domu se třemi bytovými jednotkami
Prodej bytového domu se třemi bytovými jednotkami
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji řadový bytový dům se třemi byty v obci Kolešovice u Rakovníka. Nemovitost je nyní v dokončovacích pracích. V domě se nachází: v I. NP byt 2+kk o podlahové ploše 68 m², v II. NP byt 2+1 o podlahové ploše 66 m² a v podkroví byt 3+kk o podlahové ploše 69 m². Všechny byty jsou vybavené kuchyňskými linkami a koupelnou s WC. Za domem je k dispozici prostorná terasa o ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej domu v Kařezu
Prodej domu v Kařezu
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v klidné části obce Kařez o zastavěné ploše 222 m2 s pozemkem o celkové velikosti 1655 m2. Jedná se o kombinovanou (kámen + cihly) stavbu s pevnými a zdravými základy o dvou obytných nadzemním podlažích + půdní prostor. Proběhla zde částečná rekonstrukce - spodní patro + exteriér, vrchní patro je nutné dodělat. Je zde velké množství místností a prostoru pro ubytování většího počtu osob. Aktuálně v domě bydlí majitelé objektu. Vytá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Březové
Prodej rodinného domu v Březové
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Tisová u Sokolova. Jedná se o samostatně stojící cihlový dům před rekonstrukcí o 2 nadzemních podlažích s celkovým počtem 6 místností a užitnou plochou 119 m². K nemovitosti náleží pozemek o velikosti 239 m². Výhodou je možnost doplnění o zbývající část zahrady, která je aktuálně v pronájmu od obce s perspektivou odkupu. Pro vytápění lze využít kot... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 600 000
 Kč
Prodej domu (pozemku)
Prodej domu (pozemku)
Před 1 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej domu, pozemku pro stavbu rodinného domu v obci Měrovice nad Hanou.
Olomoucký kraj
650 000
 Kč
Prodej rodinného domu 218 m s bazénem a stodolou
Prodej rodinného domu 218 m s bazénem a stodolou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji náš cihlový rodinný dům s garáží a velkou stodolou v klidné části obce, Staré Místo u Jičína. Dům má 5 pokojů, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a dvě koupelny a také zimní zahradu. Užitková plocha domu je 218 m, zkolaudovaný byl v roce 2006. Dům je ve velmi pěkném stavu, připravený k okamžitému nastěhování a užívání. Prodáváme vč. spotřebičů, nábytku a jiného příslušenství. Velkou výhodou jsou úložné prostory díky vestavným skříním a prostorná dvojgaráž. Jistě velmi ocen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu v Holasovicích
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dvougenerační rodinný dům v klidné části obce? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Tento samostatný rodinný dům se nachází v katastrálním území Holasovice a je ideálním místem pro klidný rodinný život. Nemovitost je cihlové konstrukce a v současné době je v započaté rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si ji podle vlastních představ. Dům nabízí prostornou užitnou plochu 100 m² rozloženou do dvou nadzemn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu 150 m2, pozemek 314 m2, OV, Dušníky - Litoměřice
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416177, Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 a užitné ploše 150 m², který se nachází v klidné lokalitě obce Dušníky, okres Litoměřice. Konstrukce budovy je smíšená (kámen / cihla). Nemovitost stojí... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
Prodej domu s byty 3+kk 89 m2 a 4+kk 101 m2, se
Prodej domu s byty 3+kk 89 m2 a 4+kk 101 m2, se
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej domu s byty 3+kk 89 m2 a 4+kk 101 m2, se zahradou a garáží, Luby, okr. Cheb.Nabízíme k prodeji dům v obci Luby se dvěma zcela nově zrekonstruovanými byty 3+kk o obytné ploše 89 m2 a 4+kk o obytné ploše 101 m2 na pozemku o rozloze 1062 m2. Napojení na kanalizaci, městský vodovod, tepelné čerpadlo, el. 230/400 V, WC oddělené, technická místnost. Dům zateplen, silikonová fasádní omítka, okna trojskla, měření energií do obou bytů zvlášť, tech... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, ul. Antala Staška
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, ul. Antala Staška
Před 1 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
*Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 79 m² nacházející se v klidné části obce Teplice - Trnovany. Byt je umístěn v 1. podlaží panelového domu s celkovým počtem 8 nadzemních podlaží a 1 podzemní podlažím. Byt disponuje čtyřmi prostornými místnostmi s dostatkem denního světla a je určený... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu 218 m s bazénem a stodolou
Prodej rodinného domu 218 m s bazénem a stodolou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji náš cihlový rodinný dům s garáží a velkou stodolou v klidné části obce, Staré Místo u Jičína. Dům má 5 pokojů, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a dvě koupelny a také zimní zahradu. Užitková plocha domu je 218 m, zkolaudovaný byl v roce 2006. Dům je ve velmi pěkném stavu, připravený k okamžitému nastěhování a užívání. Prodáváme vč. spotřebičů, nábytku a jiného příslušenství. Velkou výhodou jsou úložné prostory díky vestavným skříním a prostorná dvojg... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Tišnově, ul. Trnec
Prodej rodinného domu v Tišnově, ul. Trnec
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v žádané lokalitě Tišnov, nacházející se na okraji města. Jedná se o dvoupodlažní cihlovou stavbu s podsklepením a užitnou plochou 174 m². Dům má 2 samostatné byty, verandu a balkón, což poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu, dvougenerační bydlení, nebo možnost využití části domu pro podnikatelské účely. Oddělené měřiče spotřeby pro horní byt 3kk a přízemní byt 3+1. Je zde i pro každé patro samostatný plynový kotel. Celková... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bohdíkově
Prodej rodinného domu v Bohdíkově
Před 1 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Bohdíkov. Tento řadový dům s cihlovou konstrukcí se nachází na okraji obce. Dům o dispozici 3 místnosti nabízí 74 m² užitné plochy s možností zřízení půdní vestavby a tím rozšířit prostor k bydlení na 150 m². Stojí na pozemku o celkové výměře 1575 m². Zahrada z toho tvoří plochu 1481 m². Nemovitost je v současnosti ve stavu před rekonstrukcí, co... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Vídeň
Prodej rodinného domu, 250 m², Vídeň
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Vídeň. Tato cihlová nemovitost o užitné ploše 250m² se nachází na rozlehlém pozemku o výměře 1295m² a nabízí dostatek soukromí díky samostatné poloze. Dům má celkem dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Celkem je zde k dispozici 6 místností, které nabízejí dostatek prostoru pro komfortní bydlení celé rodiny. Stav nemovitosti je dobrý, je potřeba provést úpravy dle vlastních představ. V obci byla v roce 2021 vybudována nová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 890 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej nádherného rodinného domu v obci Karlov
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji úžasnou chatu, která je vhodná i k trvalému bydlení v obci Karlov. Chata Vás svým půvabem a krásným okolím naprosto okouzlí. Její užitná plocha činí 86 m2 a je zde k dispozici nádherná zahrada o celkové ploše více jak 5000 m2, kde můžete podnikat veškeré rekreační aktivity. Chata byla zkolaudována v roce 2016 a na její výstavbě si dal majitel opravdu záležet. Dispozice: terasa s hlavním vstupem do chaty, letní místnost, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a toaleta. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice se vstupem na balkon, pokoj se vstupem do podkroví, kde je také připraveno spaní a krásná te... (více v detailu)
8 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chrudimi
Prodej rodinného domu v Chrudimi
Před 1 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu řadového domu s garáží v klidné lokalitě na okraji obce Chrudim. Tento dům je ideální pro rodiny s dětmi díky bezpečnému a pokojnému prostředí a vynikající občanské vybavenosti v dosahu. Veškeré školy, školky, obchody a zdravotní střediska jsou blízko a snadno dostupné. Stavba je ve výstavbě, což poskytuje možnost individ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 2+1, 65 m², Lochousice
Prodej rodinného domu 2+1, 65 m², Lochousice
Před 4 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v srdci malebné obce Lochousice. Tento cihlový dům se nachází v centru obce a je ve velmi dobrém stavu. Dům o užitné ploše 65 m². Dispozice domu 2+1 zahrnuje 3 místnosti, které nabízí pohodlné a útulné bydlení. K nemovitosti náleží pozemek o celkové ploše 191 m², kde můžete relaxovat či zahradničit. Je ideální pro rodinné bydlení nebo jako víkendová chalupa. Vytápění domu zajišťuje kotel a tuhá paliva a voda... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu Dolní hájek - Dolní Beřkovice
Prodej rodinného domu Dolní hájek - Dolní Beřkovice
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představuji Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům, ve vyhledávané a klidné části obce Dolní hájek -obec Dolní Beřkovice. Je smíšené konstrukce a nabízí užitnou plochu cca 43 m² s pěknou dispozicí domu, který je využívaný hlavně v letní sezóně. Zahrnuje 3 místnosti rozprostřené na jednom nadzemním podlaží, navíc je celý podsklepený, což je ideální pro skladovací potřeby. Velkou výhodou této nemovitosti je rozlehlý pozemek o celkové plo... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej RD v Bohuslavicích nad Metují
Prodej RD v Bohuslavicích nad Metují
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej RD ve velmi dobrém stavu, po celkové rekonstrukci v centru obce Bohuslavice nad Metují s užitnou plochou 280 m2 a plochou pozemku 637 m2. Zájemcům o prohlídku ráda předložím stavební plán domu. Rozkládá se přes 3 nadzemní podlaží, celkem poskytuje 6 místností, přízemí a 3 patro jsou před finálním doděláním – připraveno k dokončení. Nemovitost je zděná a nabízí tak pevný základ pro Vaše budoucí bydleni. PENB velmi úsporná skupina B. Lokalita domu je ideální p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 212 m², Frýdlant nad Ostravicí
Prodej rodinného domu, 212 m², Frýdlant nad Ostravicí
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné části obce Frýdlant, katastrální území Frýdlant nad Ostravicí. Tato samostatně stojící nemovitost se nachází na pozemku o výměře 918 m² a nabízí prostornou užitnou plochu 212 m², rozloženou do tří podlaží (1 podzemní + 2 nadzemní). Dům disponuje pěti místnostmi, které čekají na nový interiérový design dle vašich představ, protože celkový sta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 225 m², Bohumín, ul. 1. máje
Prodej rodinného domu, 225 m², Bohumín, ul. 1. máje
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej unikátního rodinného domu v srdci obce Skřečoň. Tato exkluzivní nemovitost nabízí dva samostatné byty 3+1 s celkovou užitnou plochou 225m², rozprostírající se na 2 nadzemních a 1 podzemním podlaží. Díky své cihlové konstrukci a kvalitním izolacím včetně plastových oken je zaručen výborný, tichý komfort bydlení. Přízemí ukrývá prostornou bytovou jednotku ve svém původním šarmu, zatímco byt ve 2. NP prošel částečnou rekonstrukcí, čekající na nové majitele. Nemovitost je ideální i jako prest... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 149 m², Láz
Prodej rodinného domu, 149 m², Láz
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 a 2+kk na polosamotě v malebné části obce Láz. Tato zděná stavba se nachází na pozemku o celkové ploše 4330 m² s možností další výstavby. Dům má velkorysou užitnou plochu 149 m² a nabízí dvě samostatné bytové jednotky s vlastními vstupy – 3+1 a 2+kk, ideální k využití jako dvougenerační bydlení. Navíc je k dispozici prostor pro půdní vestavbu. Dům prošel rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Vytápění zajišťuje zplynovací kote... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu na Seči, ul. K Přehradě
Prodej rodinného domu na Seči, ul. K Přehradě
Před 1 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám dům na Seči, v ulici K přehradě. Dům má podlahovou plochu 140 m2 a navazuje na něj zahrada o výměře 1.000 m2, která je momentálně neudržovaná. Dům má novou fasádu a střešní krytinu, jinak je v původním stavu. Je určený k celkové rekonstrukci a prodává se nevyklizený, je zde uskladněno velké množství věcí. V obci Seč najdete veškerou občanskou vybavenost, školu, šk... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20 m², Praha, ul. Na okruhu
Pronájem bytu 1+kk, 20 m², Praha, ul. Na okruhu
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk v Písnici, Praha. Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o užitné ploše 20 m², nacházející se v panelovém domě v klidné části obce Písnice na okraji Prahy. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží z celkových 7 podlaží s podzemním podlažím. Stav nemovitosti je dobrý, připravený k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu zahrnuje obýva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 178 m², Čimelice
Prodej rodinného domu, 178 m², Čimelice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům, po částečné rekonstrukci, v obci Čimelice. Nemovitost disponuje v prvním nadzemním podlaží kuchyní s komoru, prostorným obývacím pokojem, který slouží současně jako jídelna, dále ložnicí, koupelnou s vanou a samostatným WC. Ve druhém podlaží jsou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Havířská
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Havířská
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji investiční byt 2+1 o celkové užitné ploše 65 m². Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu. K bytu náleží také sklepní prostor.Byt je vhodný pro investora a je obs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 899 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty