Byt 1+kk Prouzova Praha Vysočany

Byt 1+kk Prouzova Praha Vysočany
Před 26 dny - ANNONCE
exkluzivní nájem bytu 1+kk, o rozloze 39m, který se nachází na náměstí ve třetím patře cihlového domu bez výtahu. Byt se zádveřím a vstupem do kuchyně která je osazena spotřebiči - lednice s mrazákem, digestoří a sporákem. Samostatná toaleta a koupelna s vanou, umyvadlem a pračkou. Obytná místnost s patrem na spaní o výměře 22m je vybavena nábytkem. Výhled z okna do parku směrem na galerii Fénix. Vytápění plynovými vafkami, ohřev vody el. bojlerem. Velký vnitrobl... (více v detailu)
Před 26 dny
14 500
 Kč

Podobné inzeráty

Atypický byt s terasou, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Atypický byt s terasou, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Před 3 dny - Hlavní město Praha - I_BAZAR
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi jedinečný atypický byt s terasou o výměře 139m2 s výhledem do vzrostlé zeleně klidného vnitrobloku v budově vzdálené jen 3 minuty chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad a od Riegrových sadů. Mezonetový byt po kompletní rekonstrukci o velikosti 139m2 zahrnuje na vstupním podlaží obývací pokoj s kuchyňským koutem /kuchyňská linka včetně značkových spotřebičů/, ložnici, koupelnu s vanou a s WC, předsíň a terasu 33m2 s výhledem do zahrady a o patro níže níže relaxační ateliér s vestavěnou profesionální saunou se solným panelem pro 6 osob, se sprchou, s toaletou, s prádelnou a s úklidovou komorou. Vytápění celého bytu je podlahové. Většina místností je vybavená nábytkem vyrobeným na míru ve stylu architektury domu. Na podlahách jsou dílem pravé parkety a dílem stylové dlažby. Dům z přelomu 19. a 20. století si po právě dokončené celkové rekonstrukci zachovává původní secesní noblesu a z... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
16 890 000
 Kč
Byt 2+kk s terasou, 139m2, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Byt 2+kk s terasou, 139m2, Praha - Vinohrady, ul. Slavíkova
Před 3 dny - Hlavní město Praha - I_BAZAR
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi jedinečný tichý slunný byt 2+kk o výměře 105,4m2 plus terasa 33,3m2 s výhledem do vzrostlé zeleně klidného vnitrobloku v budově vzdálené jen 3 minuty chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad či Riegrových sadů. Byt o velikosti 138,7m2 včetně terasy je po kompletní rekonstrukci a zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem /kuchyňská linka včetně značkových spotřebičů/, ložnici, koupelnu s vanou a s WC, předsíň, terasu a o patro níže relaxační ateliér s vestavěnou profesionální saunou se solným panelem pro 6 osob, sprchou, toaletou, prádelnou a úklidovou komorou. Vytápění celého bytu je podlahové. Většina místností je vybavená nábytkem vyrobeným na míru ve stylu architektury domu. Na podlahách jsou dílem pravé parkety a dílem stylové dlažby. Dům z přelomu 19. a 20. století si po právě dokončené celkové rekonstrukci zachovává původní secesní noblesu a zároveň díky zdařilé modernizaci sp... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
16 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Koněvova, Praha - Žižkov, Praha 3, 19000
Pronájem bytu 2+1, Koněvova, Praha - Žižkov, Praha 3, 19000
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme prostorný byt o dispozici 2+1 v příjemné lokalitě Praha - Žižkov. Byt o celkové výměře 49 m2 se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu. Byt se nabízí částečně vybavený. Součástí kuchyňské linky je plynový sporák, nová lednice a nová plynová trouba (ještě není na fotografiích). V obou ložnicích najdeme postel. Koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a pračkou. Toaleta je oddělená. Pokoje jsou neprůchozí. V docházkové vzdálenosti domu jsou restaurace, supermarket Lidl, Penny Market, posilovna, knihovna atd. Dopravní dostupnost zajišťuj... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Špitálská, 18 000,-Kč/
Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Špitálská, 18 000,-Kč/
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme prostorný byt o dispozici 2+kk v příjemné lokalitě Praha - Vysočany s dobrou dopravní dostupností. Byt o celkové výměře 55 m2 se nachází ve třetím patře cihlového domu. K bytu patří balkón. Je možno využívat půdu a vnitroblok. Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyňská linka disponuje lednicí, plynovou troubou a plynovým sporákem. V kuchyni se dále nachází botník. První ložnice je zařízená komodami, které nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí druhé ložnice jsou komody, šatní skříň a police k uskladnění věcí. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem se zrcadlem a pračkou. Toaleta je oddělená. Pokoje jsou průchozí. V okolí domu se nachází restaurace, základní škola, gymnázium, posilovna, nák... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk Luna Praha 8 metro Střížkov
Prodej bytu 1+kk Luna Praha 8 metro Střížkov
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabídka VÝHODNÉ INVESTICE nově zrekonstruovaný, světlý a velmi dobře řešený ateliér MOMENTÁLNĚ PRONAJATÝ ZA 13.500 KČ +POPLATKY do 11/24 s možnosti prodloužení nebo ukončení o velikosti 1+kk, skládající se z obývacího pokoje s novým kuchyňským koutem Ikea , koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, podlahová plocha jednotky je 24m.Praha 8 Děčínská 552/1. Poplatky jsou ve výši 2264 Kč vč. topení.Rekonstrukce bytu proběhla začátkem roku 2023. Nově zařízená bytová jednotka se nachází ve 5. patře 2x výtah+recepce. V přízemí domu budou komerční prostory a bude zde umístěna samoobsluha Ve společných prostor... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
3 900 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk, 30,5 m2, Pardubice  Polabiny.
Pronájem bytu 1kk, 30,5 m2, Pardubice Polabiny.
Před 10 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pokud hledáte bydlení s kompletní vybaveností v dosahu, jste na správném místě. Zvu Vás na prohlídku bytu k pronájmu v lokalitě Pardubice - Polabiny. Příjemný byt o dispozici 1kk se nachází v ulici Družby v místě, kde je všechno doslova na dosah. Byt se nachází v 6. patře panelového domu. V chodbě je k dispozici skříň. K bytu náleží komora na patře a společná kolárna v přízemí domu. V bytě se nachází velká prosklená lo... (více v detailu)
Před 10 dny
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Plukovníka Mráze, Praha - Hostivař, 12 5
Pronájem bytu 1+kk, Plukovníka Mráze, Praha - Hostivař, 12 5
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému pronájmu nabízíme pěkný světlý a útulný byt 1+kk o celkové ploše 20m2, nacházející se v osmém patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží i sklep. Tento byt je nabízený částečně zařízený a po rekonstrukci. Kuchyňská linka disponuje indukčním vařičem s digestoří, lednicí s mrazákem a mikrovlnkou. Navazující hlavní část je vybavena bílými úložnými komodami a gárnyží spolu se žaluziemi na plastových oknech. Moderní koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a pračkou. Toaleta je oddělená v samostatné místnosti. V předsíni je k dispozici prostorná šatní skříň. Dům se nachází v těsné blízkosti MHD (autobus a tramvaj „Nádraží Hostivař“) a krásné zeleně jako je Les... (více v detailu)
Před 9 dny
Hlavní město Praha
12 500
 Kč
Pronájem, byt 1+1, 45 m2, Ostrava, ul. Korunní
Pronájem, byt 1+1, 45 m2, Ostrava, ul. Korunní
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 ve 3. patře cihlového domu.Prostorný a útulný byt je po rekonstrukci a nabízí se nezařízený. Je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem. Čtyřpodlažní dům v klidné ulici je velmi dobře udržov... (více v detailu)
Před 12 dny
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu v novostavbě 1+kk 31 m, Praha 10 - Horní Měcho
Pronájem bytu v novostavbě 1+kk 31 m, Praha 10 - Horní Měcho
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ID: Jarov1kk Nájem: 16 000 Kč/m Poplatky : 3086 Kč/m Kauce: 32 000 Kč Provize: 19 100 Kč Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý a útulný byt 1+kk v rezidenci Javorová čtvrť II, v Praze 10 Horní Měcholupy, na ulici Mantovská. Nová bytová jednotka o rozloze 31 m2 se nachází v 5. NP novostavby. K bytu patří balkon o velikosti 5,2 m2. V obývacím pokoji se nachází moderní kuchyňská linka vybavená všemi spotřebiči. Předsíň disponuje velkou vestavěnou skříní, a v koupelně najdete sprchový kout s WC a pračkou. Autobusová zastávka přímo u domu nabízí přímé spojení k... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV
Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV
Před 12 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Byt v prvním patře o rozloze 77,5 m2 je udržovaný, ihned připravený k nastěhování. Součástí je špajz i dvě sklepní uzamykatelné kóje v suterénu, z nichž prostornější sloužila jako dílna. Bytovka je zděná, zateplená, má kompletně vyměněna plastová okna a novou střechu. Čisté a suché prostory půdy jsou připraveny ke společnému užívání obyvatel. Bydlení disponuje dvěma pozemky v přední části směrem k silnici a zadní části bytového domu směrem do dvora. V zadní klidnější části je poz... (více v detailu)
Před 12 dny
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč
Pronájem, Byty 4+kk,  221 m2 - Praha - Malá Strana, ulice Vl
Pronájem, Byty 4+kk, 221 m2 - Praha - Malá Strana, ulice Vl
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3478 Evidenční číslo / ID zakázky: V3478 Máme pro Vás hezkou nabídku k dlouhodobému pronájmu - krásný zařízený dvoupodlažní byt 4+kk o ploše 221m2, situovaný ve 3. a 4. patře kompletně zrenovovaného historického domu s výtahem ve Vlašské ulici, Praha 1 - Malá Strana. Byt o celkové ploše 221 m2 se skládá z dvou podlaží. V dolním podlaží se nachází vstupní předsíň, obývací pokoj s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem se spotřebiči, dvě ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna (s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem) a komora s pračkou. V horním podlaží bytu je ložnice s vestavěnými skříněmi, pracovním koutem a druhá koupelna (s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem). Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra... (více v detailu)
Před 10 dny
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Byt 2+1
Byt 2+1
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem bytu 2+1, 55 m2, na adrese Náměstí Fráni Kučery 353 v Příbrami.Byt se nachází ve druhém patře ze čtyř v cihlovém domě.Byt je kompletně zrekonstruovaný v roce 2015, hlavní zásah je změna dispozice bytu. Kuchyně přenesena doprostřed bytu - ostrůvek s pracovními deskami z masivního dřeva + vestavěné spotřebiče (LEDNICE, TROUBA, MIKROVLNÁ TROUBA, INDUKČNÍ DESKA A MYČKA). Společná koupelna s WC - podlahové topení, deska z masivního dřeva a výhled na Svatou Horu.Dále se b... (více v detailu)
Před 12 dny
Středočeský kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1/ L , Praha 8
Pronájem bytu 1+1/ L , Praha 8
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k dlouhodobému pronajmu krásný byt 1+1 /L 37m2, na Praze 8. Byt se nachází v 11 patře novostavby 2004 roku .Byt je plné vybaveny , po rekonstrukce .Max. P... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk s vlastní terasou a saunou, 48 m2, Praha
Pronájem bytu 1+kk s vlastní terasou a saunou, 48 m2, Praha
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3476 Evidenční číslo / ID zakázky: V3476 Nabízíme k pronájmu krásný luxusní byt 30 m2 s vlastní saunou a terasou se skvělým výhledem z 18. patra na pomezí Vinohrad, Strašnic a Žižkova, ulice Vinohradská. Byt je plný světla, vzdušný a velmi útulný. Interiér tvoří prostorný obývací pokoj s manželskou postelí, pracovním místem a kuchyňským koutem se všemi spotřebiči. Přes francouzská okna je vstup na velkou terasu plochou cca 18 m2, ze které je krásný výhled na větší část Prahy. Dále je koupelna se sprchovým koutem a vstupem do sauny. Toaleta a koupelna jsou samostatné. K dispozici je také šatna s ves... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
20 800
 Kč
Pronájem bytu 2+kk/balkón/zimní zahrada (102 m2), Praha 6 -
Pronájem bytu 2+kk/balkón/zimní zahrada (102 m2), Praha 6 -
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 2+kk o ploše 102 m2, umístěný v 1. patře rodinného domu na Praze 6 - Suchdol, ulice K Horoměřicům. Byt se rozprostírá na celém prvním patře, včetně zimní zahrady a balkónu. Koupelna se sprchovým koutem. Samostatné WC. Byt je kompletně zařízený (kuchyňská linka, sporák, lednice, p... (více v detailu)
Před 16 dny
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 85mLibčice n/ Vlt Praha západ
Pronájem bytu 3+kk, 85mLibčice n/ Vlt Praha západ
Před 17 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájem bytu v rodinném domě se samostatným vchodem. 3+kk 85m, Libčice nad Vltavou - Praha západLibčice nad Vltavou jsou klidnou lokalitou pro bydlení, neboť jsou obklopeny krásnou přírodou v údolí protékající Vltavy.Byt se sestává z předsíně, pracovny/šatny/pokojíčku, 2 velkých pokojů a kuchyňským koutem, koupelny s toaletou, vanou WC a bidetem. Vybaveno bezbečnostním systémem Paradox.Dle dohody je možné poskytnout i půdní prostor, který je po celé délce bytu a přileh... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
18 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk lodžie 35m2 Bartákova Praha 4 Pankrác
Pronájem bytu 1+kk lodžie 35m2 Bartákova Praha 4 Pankrác
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, 35m2, v 7.patře (8/8NP) panelového domu na Bartákově ulici, Praze 4 Pankrác, jen pár kroků od metra. Byt se skládá z jednoho pokoje, samostatné nové kuchyně (zařízené dvouvařičem a lednicí), předsíně s vestavnými skříněmi, zasklené lodž... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
15 999
 Kč
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.
Před 18 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.Ideální pro dvě osoby, který mají rádi přírodu na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor.Byt je umístěn v bytovém domě ve druhém patře na okraji města Velké Hamry. V okolí domu spousta zeleně.Dispozice bytu má malou chodbičku vybavenou skříní se zrcadlem.Z chodbičky se vchází do koupelny vybavené sprchovým koutem, WC, topným žebříkem a umyvadlem.Vytápění koupelny zajištěno podlahovým vytápěním.Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je ... (více v detailu)
Před 18 dny
Liberecký kraj
9 500
 Kč
Byt 3+1
Byt 3+1
Před 18 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám ke koupi byt o dispozici 3+1 s lodži, který se nachází ve 2. patře cihlového bytového domu v lokalitě Revoluční ulice v obci Heřmanova Huť, která je vzdálena jen 8 km od Nýřan a 13 km od Stříbra. Byt v osobním vlastnictví o celkové obytné ploše 75,48 m2 prošel  částečnými rekonstrukcemi (plastová okna, koupelna, WC). Byt tvoří ... (více v detailu)
Před 18 dny
Plzeňský kraj
2 690 000
 Kč
Prodej, novostavba bytu 1+kk s balkónem, Harfa, Praha
Prodej, novostavba bytu 1+kk s balkónem, Harfa, Praha
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám družstevní byt o dispozici 1+kk, který se nachází v 6. patře bytového domu v ulici Pod Harfou. Výměra bytu činí 29,9 m² + balkón 4,5 m². Vnitřní dispozice: vstupní chodba, kde se nachází vstup do obývacího pokoje/ložnice spojeného s kuchyňským koutem, který nabízí přímý vstup na balkón. Dále z chodby je vstup do koupelny s toaletou a do komory. Bytový dům je zabezpečen kamerovým systémem. Nachází se ve velmi příjemné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. Kolaudace je očekávána v 06/2025. Koupelna je v ceně, plně zařízená, s obložkovými dveřmi. Kuchyň a podlahy nejsou součástí prodeje. Cena za převod bytu: 1 881 900 Kč Zbylá anuita: 3 452 599 Kč Celková cena bytu: 5 334 499 Kč Nájemné: 18 720 Kč Garážové stání za poplatek 550 000 Kč a komora za poplatek 350 000 Kč nejsou součástí ceny. Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Nabízíme výhodné úrokové sazby a maximál... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
1 881 900
 Kč
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.
Před 18 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherný čistý byt 1+kk po moderní rekonstrukci.Ideální pro dvě osoby, který mají rádi přírodu na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor.Byt je umístěn v bytovém domě ve druhém patře na okraji města Velké Hamry. V okolí domu spousta zeleně.Dispozice bytu má malou chodbičku vybavenou skříní se zrcadlem.Z chodbičky se vchází do koupelny vybavené sprchovým koutem, WC, topným žebříkem a umyvadlem.Vytápění koupelny zajištěno podlahovým vytápěním.Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je... (více v detailu)
Před 18 dny
Liberecký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 44 m² ul. Denisova, Olomouc
Pronájem bytu 1+kk 44 m² ul. Denisova, Olomouc
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme částečně zařízený byt s dispozicí 1+kk a užitnou plochou 44 m² v historickém centru města Olomouc. Bytová jednotka, která prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2013 je situována ve 3. patře cihlového činžovního domu bez výtahu v ulici Denisova. Dispozičně nabízí vstupní chodbu, pokoj s kuchyňskou linkou a vestavnou skříní, šatnu a koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Kuchyňská linka s dřezem je vybavena el. sporákem s digestoří a el. troubou, lednicí s mrazákem a pračkou. Byt se pronajímá bez nábytku v prezentaci. V případě potřeby je pronajímatel nakloněn případnému dovybavení bytu na podnět zájemce. Byt je vytápěn prostřednictvím radiátorů napojených na plynový kotel, který také zajišťuj... (více v detailu)
Před 17 dny
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem plně zařízeného bytu v Hradci Králové
Pronájem plně zařízeného bytu v Hradci Králové
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
K dlouhodobému pronájmu nabízím plně zařízený byt 2+kk s vlastním balkonem. Byt se nachází v 5. patře, k dispozici je i výtah. Podlahová plocha bytu činí 48,9 m2 a součástí je také komora na patře. Prvním pokojem je obývací místnost, která je vybavena nábytkem, křesly a rozkládací sedačkou, na které můžete trávit volné chvilky u TV, jenž je také součástí vybavení. Další místností je ložnice, kde je umístěna postel, TV a skříně. Nechybí ani další nezbytné vybavení jako je vysavač, žehlička, žehl... (více v detailu)
Před 19 dny
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronajmu byt 2+kk Praha Stodůlky
Pronajmu byt 2+kk Praha Stodůlky
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmu nově zrekonstruovaný slunný byt 2+kk v panelovém domě v Praze, 45 m2 - nezařízený, 7. patro s výtahem, sklep. K dlouhodobému pronájmu, pouze nekuřáci, bez zvířat, k dispozici ihned. Klidná lokalita, veškerá občanská vybavenost v místě. Nájem 17 000 Kč/měsíc, 5 000 zúčtovatelné zálohy. Energie si na sebe převádí nájemník a zúčtovává podle spotřeby samostatně. Kauce ... (více v detailu)
Před 19 dny
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronajmu 2+kk Praha Stodůlky
Pronajmu 2+kk Praha Stodůlky
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmu nově zrekonstruovaný slunný byt 2+kk v panelovém domě v Praze, 45 m2 - nezařízený, 11. patro s výtahem, sklep. K dlouhodobému pronájmu, pouze nekuřáci, bez zvířat, k dispozici ihned. Klidná lokalita, veškerá občanská vybavenost v místě. Nájem 17 000 Kč/měsíc, 5 000 zálohy. Energie si na sebe převádí nájemník a zúčtovává podle spotřeby samo... (více v detailu)
Před 19 dny
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory