Prodej byty 3+kk, 82 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí

PlaceholderNo Image
Před 26 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 82 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí.!!! Nabídka je určena pro investory, kteří hledají stylový byt v centru města se solidním nájemníkem, který platí čistý, měsíční nájem 21.500,- + poplatky za služby. Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+KK s užitnou podlahovou plochou 71m2 na adrese Poděbradova ul. Bytovou jednotku tvoří prostorná předsíň s chodbou a vestavěnými skříněmi, oddělená a plně zařízená ložnice, nádherná koupelna s vanou, oddělená toaleta, kuchyňský kout s obývacím pokojem, ... (více v detailu)
Před 26 dny
Plzeňský kraj
6 790 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o velikosti 63 m² + sklepní koje 2 m² a komora na patře. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Staré Benátky (část obce Benátky nad Jizerou II), umístěný ve 3. nadzemním podlaží. Tato nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí, čímž získala moderní vzhled. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Byt se nachází v klidné čá... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
4 999 999
 Kč
Prodej bytu 3+1, 82 m², České Budějovice, ul. Štítného
Prodej bytu 3+1, 82 m², České Budějovice, ul. Štítného
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt 3+1 o užitné ploše 81,5m² určený k celkové rekonstrukci. Byt se nachází ve 2. patře udržovaného domu bez výtahu. Je zde zavedený plyn, v kuchyni bývala kamna na tuhá paliva. Okna jsou již vyměněna za plastová. Rekonstrukce nabízí mnoho variant dispozičního řešení. Aktuálně se po vstupu do bytu nachází velká předsíň, ze které je vstup na WC, do kuchyně a koupelny. Z koupelny se dále pokračuje do dvou pokojů. V kuchyni je odděle... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
4 431 500
 Kč
Prodej byt 3+kk, 78㎡
Prodej byt 3+kk, 78㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Propojení historie a současnosti. To je přesně tento moderní byt v pražské Libni. Nádherný byt 3+kk o výměře 78,3 m², nacházející se v 5. nadzemním podlaží historického domu, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2019, nabízí nejen komfortní bydlení, ale i neopakovatelnou atmosféru a jedinečné kouzlo. Byt je zařízen v elegantním moderním stylu, který podtrhuje jeho jedinečný charakter. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je srdcem bytu. Kuchyňská linka je vybavena nejnovějšími spotřebiči a poskytuje dostatek úložného prostoru a pracovní plochy. Otevřený prostor je navržen s důrazem na pohodlí a eleganci, aby se stal místem, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli. Ložnice a dětský pokoj jsou orientovány na jihozápadní stranu do klidného vnitrobloku, což zaručuje nerušený spánek a odpočinek. Všechny místnosti jsou prostorné a světlé, díky velkým oknům, které propouštějí dostatek přirozeného světla. Dvě praktické komory přímo v bytě nabízejí dostatek úložného prostoru... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
10 000 000
 Kč
Prodej moderního bytu 3+kk v Sokolově 131 m2
Prodej moderního bytu 3+kk v Sokolově 131 m2
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji moderní velmi pěkný a prostorný (131 m²) byt 3+kk v Sokolově. Bytová jednotka se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu, který nedávno prošel rekonstrukcí chodeb a fasády. Samotný byt byl zrekonstruován před 7 lety. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyní, kde je také příprava na mezonet, který je již z větší části hotový. Jeho rustikální vzhled podtržený využitím původních dřevěných trámů působí útulným a moderním dojmem. Výhodou je také spíž, která se nachází v těsn... (více v detailu)
Přidáno dnes
Karlovarský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 66 m2 Klatovská třída, Plzeň
Prodej bytu 2+kk 66 m2 Klatovská třída, Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o celkové rozloze 66 m2 s balkónem 2m2, který je umístěn ve druhém patře činžovního domu z roku 1913. Dispozice bytu je velmi příjemná a vzdušná díky vysokým stropům a velkoryse řešenému prostoru. Byt sestává z předsíně a na niž volně navazuje prosluněná vstupní hala, ze které se dostanete do všech místností a také na menší balkon směřující do vnitrobloku. Prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka z masivu disponuje spotřebiči značky Bosch (myčka, pečící trouba s plynovou varnou deskou, zcela nová lednice s mrazničkou). Z obývacího pokoje lze vejít do ložnice, do které se dostanete také přes samostatnou šatnu z předsíně. Velkým bonusem tohoto bytu je koupelna se dvěma okny, vybavená jak vanou, tak sprchovým koutem. Samostatná toaleta má také vlastní okno. Šatna je vybavena nábytkem vyrobeným na míru a poskytuje velké množství úložných prostor, včetně pracovního koutku. Byt byl do své nynější ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Plzeňský kraj
4 685 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 91 m2 + 86 m2, Klíčany, Praha - východ
Prodej bytu 3+kk, 91 m2 + 86 m2, Klíčany, Praha - východ
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. VS190 Evidenční číslo / ID zakázky: VS190 Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk s velkou zahradou, balkonem, sklepem, garážovým a venkovním parkovacím stáním o velmi pohodlné ploše 91 m2 (+ zahrada 86 m2), který se nachází ve zvýšeném prvním podlaží cihlové novostavby pouze 10 minut autem do Prahy v Klíčanech, Praha - východ. Nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody velkoměsta na dosah ruky, ale přitom mít pohodlí a klid pro svou rodinu. Interiér tvoří obývací pokoj spojený se zařízenou kuchyní o rozloze 35 m2. Pokoj je dokonale prosvětlený díky francouzským oknům, z nichž jedno umožňuje vstup na prostornou zahradu o rozloze 86 m2, kde lze umístit terasu se vším, co je potřeba pro příjemné posezení s přáteli. Zároveň zde určitě zbude dostatek místa i pro dětské vybavení a hračky. Příjemným doplňkem je, že díky jihovýchodní orientaci je zahrada po většinu dne osluněná. Dále v bytě se nachází ložnice, 18 m2, s oddělenou prostornou šatnou a přístupem na balkon 4 m2.... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
9 890 000
 Kč
Prodej bytu ul. Rokycanská 3+1 plocha 77 m² Plzeň
Prodej bytu ul. Rokycanská 3+1 plocha 77 m² Plzeň
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví 3+1 o velké užitné ploše 77 m², který se nachází v žádané lokalitě ulice Rokycanská na sídlišti v panelovém domu. Byt je umístěn ve 4. podlaží s výtahem z celkových 6. Dům je dálkové vytápěný, takže náklady jsou velice příznivé. Je zde zaveden také plyn, který není potřeba do budoucna využívat. Dokáži zařídit kompletní rekonstrukci za velice výhodných finančních podmínek. PRO FOTOGRAFIE MĚ PROSÍM KON... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
4 199 990
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej modern
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, plastová okna, osazeno je pouze WC, jinak je vše připraveno s tím, že vybavení kuchyně, koupelny je až na výběru nového majitele. K bytu patří i velká sklepní kóje. Dům je velmi dobře udržovaný. Výhodou je možnost parkování ve dvoře domu. V okolí je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, nemocnice, poliklinika , stanice MHD, vlakové nádraží a velký výběr sportovního vyžití. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE FOTO , NEVOLEJTE PROSÍM ,JEN PIŠTE NA EMAIL A ZANECHTE TEL.K... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v České Lípě, ul. Dubická
Prodej bytu 2+1 v České Lípě, ul. Dubická
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 2+1, který je ideální volbou pro investory hledající nemovitost s okamžitým příjmem. Byt je již obsazen platícím nájemníkem, což zajišťuje stálý měsíční výnos bez nutnosti dalších investic do vybavení nebo rekonstrukce. Byt se nachází v lukrativní lokalitě v těsné blízkosti průmyslové zóny, což zvyšuje poptávku po pronájmu a snižuje riziko dlouhodobé... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
1 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ.
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, p... (více v detailu)
Před 2 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Uherská
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Uherská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej nabízíme útulný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 43 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového domu v klidné části Vinoře. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné ložnice, koupelny a předsíně. Součástí nemovitosti je také prostorný sklep v podzemním podlaží domu, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Tento byt je ideálním řešením pro ty, kteří hledají klidné bydlení s... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
4 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 53 m², Mníšek pod Brdy, ul. V Lipkách
Prodej bytu 3+kk, 53 m², Mníšek pod Brdy, ul. V Lipkách
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o celkové užitné ploše 53m². Jedná se o příjemně dispozičně řešený prostor ve 3. podlaží čtyřpodlažní cihlového domu. Dům je situován ve velmi klidné části obce Mníšek pod Brdy s výhledy do zeleně, což přináší poklidné bydlení. Byt disponuje jedním podzemním podlažím, které poskytuje dostatečné množství skladovacího prostoru. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zaručuje nižší počáteční investice do rekonstrukcí či... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
4 559 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 65 m², Zlín, ul. Mostní
Prodej bytu 3+kk, 65 m², Zlín, ul. Mostní
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný čtvrtdomek o užitné ploše 65 m², umístěný ve vyhledávané a klidné části města Zlín. Interiér prošel pečlivou údržbou, díky čemuž se stav nemovitosti řadí do kategorie velmi dobrý. Byt je ideálním řešením pro rodiny či páry hledající příjemné bydlení v oblíbené lokalitě, která se vyznačuje dobrou dostupností služeb a výbornou dopravní infrastrukturou. Součástí domu je také skle... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50497 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji mezonetový byt 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 domu, v osobním vlastnictví, který se nachází v právě kompletně zrekonstruovaném dvojdomě se 2 byty, kolaudováno ve 12/2023. Tento dům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti, a přitom nabízely vynikající dostupnost ke všem aktivitám, které Bedřichov a okolí nabízí. Ať už jste vášnivý lyžař, biker, turista, nebo jen hledáte klidné místo pro relaxaci v přírodě, tyto byty splní vaše očekávání. V prodeji jsou oba byty, ať už zvlášť s podílem na zahradě, nebo toužíte po celém domě se zahradou a parkováním? Dispozice a vybavení bytu č. 2: - 1. patro: Vstupní zádveří, WC, t... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
11 000 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50496 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji mezonetový byt 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 dvojdomu, v osobním vlastnictví, který se nachází v právě kompletně zrekonstruovaném domě se 2 byty, kolaudováno ve 12/2023. Tento dvojdům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti, a přitom nabízely vynikající dostupnost ke všem aktivitám, které Bedřichov a okolí nabízí. Ať už jste vášnivý lyžař, biker, turista, nebo jen hledáte klidné místo pro relaxaci v přírodě, tyto byty splní vaše očekávání. V prodeji jsou oba byty, ať už zvlášť s podílem na zahradě, nebo toužíte po celém domě se zahradou a parkováním? Dispozice a vybavení bytu č. 1: - 1. patro: Vstupní zádveří, W... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
10 900 000
 Kč
Prodej krásného bytu v centru Plzně
Prodej krásného bytu v centru Plzně
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej krásného bytu 2+1 v centru města cihlového domu. Tento moderní byt se nachází ve 3. patře 3-podlažní budovy. Celková plocha bytu činí 75 m2. Byt je plně vybaven a nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení. Byt je po celkové rekonstrukci, kuchyně na míru od truhláře. Byt je ozvláštněn o krásné dřevěné trámy. Byt je ideální k nastěhování ihned, či k investiční příležitosti. K dispozici je terasa o ploše 12.8 m2, kde si můžete vychutnat klidné chvíle s výhledem do okolí. Terasa je situovaná na jižní ... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 40 m²
Prodej bytu 2+kk 40 m²
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji světlý byt v osobním vlastnictví,dispozice 2+kk o výměře 40 m2, v ul. Pujmanové, P4-Nusle. Byt se nachází v 7. patře s výtahem v domě, který prošel komplet renovací. Skládá se z: předsíně (6,7 m2), obývacího pokoje s kuchyní (19,5 m2), ložnicí (10 m2), koupelnou se sprchou (2,7m2) a toaletou (1m2). Byt dále disponuje komorou (1 m2) ve stejném patře. K bytu je možno využít společné prostory v podobě kočárkárny a kolárny. Budova, ve které se nachází prošla komplet renovací včetně zateplené střechy a fasády. Možnost parkov... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
5 400 000
 Kč
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk v širším centru Plzně
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk v širším centru Plzně
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 5240-8 Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk v Plzni – Jižní Předměstí, ulice Koperníkova. Bytová jednotka o podlahové ploše 66 m2 je situována do 4. patra (z celkových 5 pater) cihlového domu s výtahem, který prošel v roce 2021 rozsáhlou rekonstrukcí. Byt je velmi dobře dispozičně řešen – je členěn na obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva neprůchozí pokoje, šatnu, prostornou předsíň a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží sklepní kóje. Vytápění i ohřev vody je zajištěno ústředně dálkově. Velkou výhodou jsou také nízké provozní náklady, přičemž přísp... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
4 480 000
 Kč
Byt 3+1, 106 m2 , Jablonec nad Nisou - Žižkův vrch
Byt 3+1, 106 m2 , Jablonec nad Nisou - Žižkův vrch
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00441 Nabízíme jedinečný byt 3+1 s výhledem na Ještěd a Jizerské hory. Tento prostorný byt, o užitné ploše 106 m2 (byt 79 m2 + sklep a půdní prostory), se nachází v Jablonci nad Nisou, v žádané lokalitě Žižkův vrch. Byt se pyšní úchvatným panoramatem Ještědu a hřebenů Jizerských hor. K dispozici jsou dva balkony, které poskytují ideální místo pro relaxaci. Jednotka se nachází ve 3. podlaží cihlového domu s bohatou historií. V roce 2014 prošel byt kompletní rekonstrukcí, která zajistila moderní vybavení při zachování původního charakteru. K bytu náleží velký sklep o rozloze 17 m2 a dvě půdní komory o velikosti 6 m2 a 5 m2. Žižkův vrch je známý jako jedna z nejžádanějších vilových čtvrtí v Jablonci nad Nisou. Nabízí klidné prostředí s minimem ruchu a les přímo za domem. Zároveň je zde skvělá dostupnost do centra ... (více v detailu)
Přidáno včera
Liberecký kraj
4 650 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 39 m2 s terasou, Benátky nad Jizerou, ul.
Prodej bytu 1+kk, 39 m2 s terasou, Benátky nad Jizerou, ul.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej bytu o dispozici 1+kk o celkové rozloze 39 m² s terasou 14m2 v ulici Mladská v Benátkách nad Jizerou. . Byt je orientován na severovýchod. K bytu náleží parkovací stání. Byt bude předán novým majitelům včetně: podlahových krytin (vinyl), interiérových dveří s obložkami a kompletní sanity. Volba a vyhotovení kuchyňské linky zůstane na kupujících, zároveň však již máme dohodnutou spolupráci s kuch. studiem. Jako zdroj vytápění a ohřev vody bude v každém domě instalován plynový kondenzační kotel. V p... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej družstevního bytu
Prodej družstevního bytu
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej družstevního bytu 3+1 77 m2, Dobřejovická Praha 4 . Nabízíme prodej družstevního bytu se splacenou anuitou který nachází v těsném sousedství vilové čtvrti Lhotka. Dům se nachází v ulici s udržovanou zelení v zástavbě panelových domů, které mají pouze čtyři podlaží. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu včetně zateplené fasády. Byt je prostorný a světlý, ideální pro rodinu s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují více prostoru na práci či relaxaci. Je vhodný pro rodin... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
6 100 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostroměři, ul. T. G. Masaryka
Prodej bytu 3+1 v Ostroměři, ul. T. G. Masaryka
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 71 m², nacházející se v klidné části obce Ostroměř. Byt je umístěn v cihlovém domě, který se nachází na prvním nadzemním podlaží ze tří. Součástí nemovitosti je také podzemní podlaží, který nabízí další možnosti využití (2 sklepy) a dále garáž. Nespornou výhodou je také balkón s výhledem do zeleně. Nemovitost čeká na nové majitele, kteří ji s láskou přetvoří k obrazu svému, aby odrážela individuální potřeby a představy. Vzhledem k tomu, že byt je před rekonstrukcí, nabízí skvělou příležitost pro realizaci vlastních př... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
2 290 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1 68 m2 Brigádníků, Karlovy Vary
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v centru Karlových Varů o rozloze 68 m2. Bytová jednotka se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Karlových Varů, na ulici Brigádníků. Byt prošel celkovou rekonstrukcí, je velmi vkusně zařízen a vybaven. Tento byt se prodává včetně veškerého vybavení a je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení kousek od centra a veškeré občanské vybavenosti. Byt se skládá ze vstupní chodby, pokojů, obývacího pokoje, kuchyně, prosklené lodžie a sklepa. N... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
4 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn
Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Byt 3+1 s lodžií, který Vám právě nabízíme, se nachází ve 2.patře domu kolaudovaného v roce 2001 na Malém Předměstí v Horšovském Týně. Byt je prostorný, má velmi dobré dispoziční řešení a náleží k němu také garáž o výměře 21,5 m umístněná v 1.podlaží domu a komora (2,4 m ), která se nachází na na patře vedle bytu. Byt má podlahovou plochu 85 m, je tvořený nadstandardně velkým obývacím pokojem (24,7 m) ze kterého je přístupná jihozápadně orientovaná lodžie (5,5 m), kuchyní, 2 ložnicemi, které mají obě samostatný vstup z předsíně, velkou koupelnou s vanou (7,4 m) a samostatnou toaletou s umývátkem. V předsíni nechybí vestavěné skříně a na každém patře je společný prostor - sušárna, ze kterého má každý byt přístupnou svoji komoru. N... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Po nezdařené rezervaci opět k dispozici tato nevšední nabídka. Prodej bytu v prvním nadzemním podlaží historické stavby s vlastním vchodem poskytuje návrat domů, kde můžete načerpat síly, na terase posedět i s přáteli a v létě se osvěžit v přilehlé protékající řece Sázavě. Po vstupu do prostorné chodby na 93 m2 jsou k dispozici tři pokoje - obývací (parkety), ložnice a menší pokoj (plovoucí podlaha), kuchyň (linoleum) a koupelna s vanou a bojlerem i oddělená toaleta (dlažba). Topení bude možné zařídit po dohodě připojením ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory