Pokoj v bytě 3+1

Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu pro pracující/studující slečnu neprůchozí pokoj v bytě 3+1 ul. Nerudova, Pardubice. V jednom pokoji již jedna slečna b... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 300
 Kč

Podobné inzeráty

Pronajmeme pokoj v bytě 3+1
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Hledáme pracující/studující slečnu do neprůchozího pokoje v bytě 3+1 ul. Nerudova, Pardubice. V jednom pokoji již jedna slečna bydlí,... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 300
 Kč
Pokoj v bytě 3+1
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Neprůchozí pokoj v klidné části města HB s občanskou vybaveností (MHD, obchody) pro nekuřáka bez zvířat.
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chodově u K. Varů
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 3+1 v Chodově u K. Varů. Jedná se o byt o 56m ve třetím patře šestipodlažního revitalizovaného panelového domu s novým euro výtahem. Dům je udržovaný s funkčním SVJ. Byt má zděné jádro a je v původním stavu s vyjma kuchyně, kde je nainstalovaná použitelná kuchyňská linka a kombinovaným sporákem s keramickým obkladem a plovoucí podlahou. V pokojích a obývacím pokoji podlahy tvoří použitá plovoucí podlaha a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Vrchlabí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 3+1 s lodžií v panelovém domě, cena 17.000,- be... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Spolubydlení v bytě 3+1 balkon, zahrada, parkování
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k pronájmu neprůchozí pokoj ve spolubydlení na patře s jednou slečnou. Na patře 3+1 - ! Pokoj může být s nábytkem co je na foto nebo vyklizený ! K dispozici: - velká kuchyně s americkou lednicí, sporák, trouba, mikrovlnka, mrazák atd.. - velká koupelna - pračka - balkón - navíc jedna velká ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mirovicích, ul. Karla Čapka
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Snili jste o dokonalém domově, kde se moderní styl prolíná s pohodlím a klidem? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám exkluzivní byt 3+1 o rozloze 70 m², který se nachází v 1. patře bytového domu v klidné a žádané lokalitě města Mirovice, v okrese Písek. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí ( gaveko -stavby ) a nabízí moderní bydlení s důrazem na komfort. Nové zděné jádro, kvalitní plovoucí podlahy a plastová okna zaručují pohodlné a energeticky úsporné bydlení. Stylová kuchyňská linka vybavená š... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 649 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mirovicích, ul. Karla Čapka
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Snili jste o dokonalém domově, kde se moderní styl prolíná s pohodlím a klidem? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám exkluzivní byt 3+1 o rozloze 70 m², který se nachází v 1. patře bytového domu v klidné a žádané lokalitě města Mirovice, v okrese Písek. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí a nabízí moderní bydlení s důrazem na komfort. Nové zděné jádro, kvalitní plovoucí podlahy a plastová okna zaručují pohodlné a energeticky úsporné bydlení. Stylová kuchyňská linka vybavená špičkovými spotřebi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 999 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 ve Vrbně pod Pradědem, ul. Husova 490. Byt s balkonem o rozloze 75 m2 je umístěný v 5.NP s výtahem. M... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 500, , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pračkou. Okno na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na ul. Gruzínské v Brně-Bohunicích.
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 s lodžií na ul. Gruzínské v Brně - Bohunicích. Byt 3+1 se nachází v panelovém bytovém domě ve 3NP/8NP s výtahem. Bytový dům je po revitalizaci střechy, fasády, stupaček a má nový výtah. Celková užitná plocha bytu 3+1 je 64,6m2 z toho je zasklená lodžie 4,7m2, sklep cca 2m2. Byt se pronajímá nezařízen a je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 200
 Kč
Pronájem bytu 3+1 (Praha-Západ)
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o výměře 84 m2. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží, s možností využití zahrady či sklepa a parkováním v ulici. V přímé blízkosti se nachází autobusová zastávka - spoj do Prahy cca 40 minut (autem cca 30 minut). Cena pronájmu je 17.500Kč + 5... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 500
 Kč
Pronájem pokoje 18m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k pronájmu prostorný pokoj o výměře 18 m² v bytě 3+1 na ulici Nad Lesním divadlem v Praze. Byt má celkovou plochu 79 m² a je plně vybavený. Nájemci mohou využívat společné prostory, jako je kuchyň s jídelnou, koupelna s pračkou, samostatná toaleta a ša... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 600
 Kč
Pronajmu byt 3+1 Zlín JS
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 s lodžií, byt se nachází ve Zlíně – Jižních svazích ul. Podlesí. Byt je po rekonstrukci částečně zařízený, kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (sklokeramická deska, trouba, lednice, mikrovlnná trouba, sada nádobí), 2x LCD tele... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 876
 Kč
Jaroměř - prodej bytu 3+1 s balkonem a komorou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme prostorný byt 3+1 v družstevním vlastnictví o ploše 65 m2 s balkónem, komorou a velkým sklepem (11m2), ve zvýšeném přízemí zděné revitalizované budovy bez výtahu v lukrativní části Jaroměře "Na Ptákách". Cena je včetně ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem byt 3+1 Nové Město nad Metují
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 v Novém Městě nad Metují, Malecí. Byt o výměře 57,40 m2 je ve 4 NP bez výtahu. Okna jsou plastová, ve dvou pokojích s žaluziemi. Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. V pokojích jsou nové podlahy, je zde nové osvětlení a nové dveře. Byt je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 550
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Cvikově se zasklenou lodžií.
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 3+1 o rozloze 82m2 ve městě Cvikov, který se nachází v klidné lokalitě. Byt disponuje zasklenou lodžií a je připraven k okamžitému u... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám slunný byt 3+1 ve druhém patře bytového domu. Celková výměra bytu je 70.15 m², včetně suchého sklepa o velikosti 3 m², garáže, venkovní kóje a půdních prostor. Byt se nachází v bytovém domě, který prošel rekonstrukcí (nová okna, střecha). Byt se skládá z předsíně (7 m²), koupelny s WC (4.25 m²), špajzky (3 m²), kuchyně (14 m²), obývacího pokoje (14 m²), dětského pokoje (16.8m²) a ložnice (11.1 m²), která má okna do klidné... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 799 999
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m2, Vimperk
Pronajem bytu 3+1 o velikosti 73 m2, ve 4 patře panelového domu ve Vimperku. Dům je zateplený a je zde 3 roky nový výtah. Jednotka se skládá z prostorné předsíně, koupelny s WC, kuchyně, 2 neprůchozích pokojů a jedním průchozím - využívaným jako obývací pokoj. Z t... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 s užitnou plochou 69 m² v soukromém vlastnictví. Součástí je sklepní kóje a balkon. Byt se nachází v klidné části Praha 10 – Strašnice s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V blízkosti domu je obchod, MŠ, ZŠ, zdravotní středisko a tramvajová zastávka, metro v docházkové vzdálenosti. Byt se nachází v prvním patře panelového domu z celkových pěti pater. Byt je v původní podobě, ale zachovalý, ze vstupní chodby, která je vybave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 450 000
 Kč
Nabízím podnájem v Liberci
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím podnájem v Liberci Jedná se o neprůchozí, velký pokoj nekuřáckého bytu v Liberci v novostavbě z roku 2009, Zeleném údolí, ul. Ořechová (mezi U Sila a Seniorů). Byt je 3+1 (4+... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 300
 Kč
Pronajmu pokoj v Mladé Boleslavi
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený neprůchozí pokoj v bytě 3+1 I. kat. v Mladé Boleslavi. V každém pokoji bytu je pouze jeden nájemník, zařízená kuchyň, koupelna s pra... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na ul. HUSOVA V JESENÍKU
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Jste rodinka a sháníte si nájemní bydlení v Jeseníku v těsné blízkosti centra? Solventnímu nájemci nabízíme k pronájmu velmi prostorný, cihlový byt ( 90 m2) na ul. Husova v Jeseníku. Byt se nachází ve 3 NP cihlového domu a pronajímá se včetně zařízení! Velkou výhodou jsou velké prostorné pokoje včetně orientace... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500
 Kč
Výhradní prodej bytu 3+1 s lodžií, 74 m2 v Olomouci, ul. Jar
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 02637 Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 s lodžií, 74 m2 v Olomouci, ul. Jarmily Glazarové. Jedná se o byt ve 3. patře panelového domu s novým výtahem a bezbariérovým vstupem. Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, přímo v bytě je prostorná komora. Kuchyň včetně kuch. linky, varné desky a horkovzdušné trouby. Vlastní plynový kotel je zdrojem vytápění i ohřevu teplé vody v bytě. K bytu náleží sklepní kóje. Nízké náklady na bydl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 350 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Čebíně
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme okouzlující byt 3+1 v poklidném Čebíně, který jen čeká, až se stane vaším novým útočištěm. Tento světlý a prostorný byt vás okamžitě okouzlí svou příjemnou atmosférou. Tři velkorysé pokoje poskytují dostatek prostoru pro celou rodinu. Dětský pokoj je jako stvořený pro vaše ratolesti, ložnice nabízí klidné místo pro odpočinek a obývací pokoj s balkónem také potěší. Kuchyně je připravena stát se centrem vašich kulinářských dobrodružství. Koupelna s vanou láká k relaxaci a nechybí ani připojení na pračku a sušičku. Prostorná chodba vítá vás i návštěvy hned po vstupu. K bytu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 699 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty