2+kk 55m Praha 3 Vinohrady

Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zprostředkujeme dlouhodobý pronájem hezkého, útulného bytu 2+kk v činžovním cihlovém domě 2 minuty pěšky od stanice metra Flora v Praze 3 Vinohradech, ulice Čáslavská. Kompletně zařízeno nábytkem na míru a spotřebiči, dispozičně obývací pokoj s jídelní částí a plně vybaveným kuchyňským koutem, neprůchozí ložnice s odděleným spacím koutem, prostorná předsíň s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější.Soccer Reality vám nabízí k pronájmu nový byt 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu s balkónem do klidného vnitrobloku. Dispozice - obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,9 m2), předsíň (3,1 m2), koupelna s WC (3 m2),... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 42 m² - Kolín.Ve výhradním
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 42 m² - Kolín.Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k pronájmu světlý byt orientovaný na jih. Byt s dispozicí 2kk o ploše 37 m2 je umístěný v 5.NP s výtahem. Příslušenstvím k bytu je navíc sklepní kóje v suterénu domu a komora na chodbě u vstupu do bytu. Kuchyňská linka je vybavena el. varnou deskou, troubou, di... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
2+1 61m2, bezbariérový, Praha Vinohrady
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2+1 61 m2, k rekonstrukci, bezbariérový, přízemí, tichý dům, okna do ulice i do dvora, koupelna s vanou a bojlerem, topení plynové, nové rozv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 800 000
 Kč
Byt 2+kk (53,6m2) po kompletní rekonstrukci v
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Byt 2+kk (53,6m2) po kompletní rekonstrukci v Březové u Sokolova. Nabízíme k prodeji byt 2+kk po kompletní rekonstrukci v klidné lokalitě. Byt se nachází v nízkopodlažním domě a má moderní dispozici. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, který je vybaven stylovými červenými lesklými skříňkami a moderními spotřebiči. Celý prostor je prosvětlen díky velkým oknům s výhledem do zelen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 090 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Milotická
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk s předzahrádkou v uzavřeném komplexu Na Radosti se společným pozemkem a dětským hřištěm na Zličíně. Byt je disposičně řešen: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou, chodba a komora. Z obývacího pokoje a ložnice se francouzskými okny lze dostat na terasu. Dále k bytu náleží 2 sklepní kóje a garážové stání. Zajímavostí komplexu je rozlehlý společný oplo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 200 000
 Kč
Prodej družst. podílu 2+kk v Praze
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej družstevních podílu 2+kk v Praze Malý Háj. Velikost bytové jednotky je 2+kk s balkonem. Výměra bytu: 55,1m s balkonem 7m. Byt bude připravený k bydlení na konci roku 2025. K doplacení anuity zbývá 5 912 923,- Kč formou měsíčních splátek. Poté byt lze převést do OV... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 590 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2 + kk v ulici U Kina,v obce Bělá pod Bezdězem. Celková podlahová plocha činí 45m2, byt je zařízen dle fotografií. K dispozici je parkovací stání. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 300
 Kč
Pronájem, parkovací stání, 12 m2, V
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem venkovního parkovacího stání na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o plochu cca 12 m (3x4m). Objekt je oplocen a střežen kamerovým systémem. Měsíční nájemné činí 2.000,- Kč. Vratná kauce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 65 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 65 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme Vám pronájem bytu 2+kk s lodžií o podlahové ploše 72 m2. Byt se nachází v centru města na Staroměstském náměstí. Byt i celý dům je po kompletní, velmi zdařilé rekonstrukci, je kompletně zařízený a je nekuřácký. Dispozice bytu: vstupní... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Prodejna, centrum města Břeclavi
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem přízemní prodejny polyfunkčního domu v samém centru města Břeclavi. Výlohy na náměstí, výhled na nejfrekventovanější ulici města, dva samostatné přístupy do prodejny bez časového omezení. K pronájmu po domluvě se stávajícím nájemcem. V případě potřeby dalšího prostoru lze pronajmout další kanceláře v té samé budově. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Byt 2+kk Česká Lípa Antonína Sovy
Před 3 dny - ANNONCE
Byt 2+kk v OV s balkonem v panelové budově. Nachází se ve 2. patře v budově s výtahem. Byt se zkládá z předsíňe, obývací pokoj s kuchyní, ložnice a koupelna s WC. Celý dům je udržovaný a s novými okny a zatepleným pláštěm budovy. Nové stoupa... (více v detailu)
2 120 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 58 m2 , Vojenova, Praha 8 - Libeň
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 58 m2 , Vojenova, Praha 8 - Libeň.Nabízíme k prodeji moderní byt se zimní zahradou ve 2. patře bytového domu s podzemním parkováním a zděným sklepem, situovaný v atraktivní lokalitě v blízkosti Divadla pod Palmovkou. Bytový dům se pyšní upraveným vnitroblokem s dětským hřištěm a je vzdálen jen několik minut chůze od Thomayerových sadů, stanice metra Palmovka a zastávek tramvají i autobusů. Lokalita nabízí rychlou dostupnost do centra města i k veškeré občanské vybavenosti, včetně blízkosti Vltavy a Libeňského ostrova. Dispozice bytu zahrnují prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, ze kterého je vstup do východně orientované zimní z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 335 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 88m2,OV,Nové Město - Praha 1, ul.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, 88m2,OV,Nové Město - Praha 1, ul. Jungmannova.Nabízíme byt v osobním vlastnictví 3+1 o celkové ploše 88 m2 s 2 m2 balkónem v lokalitě Praha 1 - Nové Město, ulice Jungmanova. Dispozice bytu zahrnuje vstupní halu, prostorný obývací pokoj, který volně navazuje na kuchyň, 3 neprůchozí pokoje a zimní zahradu směřující do klidného vnitr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 73 m², Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu prostorný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 73 m², nacházející se v srdci Brandýsa nad Labem. Tento byt je situován ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu, který má celkem 3 nadzemní a 1 podzemní podlaží. Byt je ve velmi dobrém stavu a nabízí moderní dispozici s prostornou obývací částí spojenou s plně vybaveným kuchyňským koutem, lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 59 m2, ulice Hradecká, Praha 3
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk, 59 m2, ulice Hradecká, Praha 3 - Vinohrady.Nabízíme Vám exkluzivně na pronájem byt 2+kk, 59 m2 v ulici Hradecká na pražských Vinohradech. Byt se nachází v přízemí cihlového domu. Po vstupu do bytu vejdete do prostorné chodby, z které se dostanete do obou neprůchozích pokojů. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, je kompletně zařízený. V ložnici je k dispozici postel a najdete zde i menší komoru. Koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Samostatné WC s umyvadlem. Na podlahách jsou po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Svitavy - Předměstí
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Svitavy - Předměstí.Pojďte bydlet v moderním pronájmu o dispozici 2+kk v novostavbě ve městě Svitavy. Byt o celkové ploše činí 53,5m2 ( byt 49,6m2, balkon 1,9m2, sklep 2m2 )se nachází ve 3. patře a disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným vestavěnými spotřebiči a útulnou ložnicí. Moderní koupelna s vanou poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci. Součástí bytu je také balkon s výhledem do klidného vnitroblok... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Kancelář 60 m2, Praha 4 - Braník
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kanceláře 60 m2, Praha 4 - Braník, Zelený Pruh, internet, fitness, restaurace v budově.Nabízíme k pronájmu pěkné kancelářské prostory o ploše 60 m2 (možná úprava dispozice - zvětšit/zmenšit výměru), situované ve 4. patře administrativního komplexu v Praze 4 - Braník, ul. Zelený pruh. Kanceláře se sestávají ze 2 místností se samostatným vstupem, dále vlastní kuchyňka / koupelna s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
172 800
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Třebechovice pod Orebem, ul. Masarykovo nám
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jeden z deseti nově dokončených bytů v Rezidenci U Betléma čeká právě na Vás přímo v centru Třebechovic pod Orebem. A proč si vybrat konkrétně tento byt 3+kk? Je světlý a orientovaný okny do klidného vnitrobloku. Tato jednotka nabízí celkem 65,9 m2 čisté podlahové plochy (67,6 m2 včetně vnitřních pří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 487 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Třebechovice pod Orebem, ul. Masarykovo nám
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jeden z deseti nově dokončených bytů v Rezidenci U Betléma čeká právě na Vás přímo v centru Třebechovic pod Orebem. A proč si vybrat konkrétně tento byt 3+kk? Je světlý a orientovaný okny do klidného vnitrobloku. Tato jednotka nabízí celkem 65,9 m2 čisté podlahové plochy (67,6 m2 včetně vnitřních pří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 487 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk 71 m².V exkluzivním zastoupení
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 71 m².V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme velmi světlý a prostorný byt o dispozici 2+kk a ploše 72 m2. K bytu náleží také kóje. Nachází se v panelovém domě s výtahem v klidné a žádané části Prahy 8 - Kobylisy. Orientovaný je na 3 světové strany a nabízí překrásné výhledy do zeleně. Jednotka sestává ze světlého obývacího pokoje s kuchyní, prostorné ložnice, koupelny se sprchou i vanou, wc zvlášť a chodby. Je určena k rekonstrukci, která nabízí příležitost vytvořit ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 63 m², Plzeň, ul. Mírová
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk po rekonstrukci v klidné části Plzně - Jižní Předměstí. Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+kk o užitné ploše 63 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží třípodlažní cihlové budovy v klidné části Plzně, Jižní Předměstí. Byt prošel kompletní a šetrnou rekonstrukcí a je připravený na své první nájemníky. Prostory jsou ideální pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 52,6 m2, Mezibranská, Praha -
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 52,6 m2, Mezibranská, Praha - Nové Město.Nabízíme na prodej dva byty 2+kk a 1+kk v ulici Mezibranská v centru Prahy 1, jen pár metrů od Václavského náměstí. Bytové jednotky jsou v osobním vlastnictví a nacházejí se v 1. NP a v přízemí udržovaného historického domu s působivou atmosférou. Byty byly kompletně rekonstruovány v roce 2004, jsou plně vybavené a prodávají se včetně veškerého vybavení. Okna jsou orientována do klidného vnitrobloku, což zajišťuje příjemné a tiché bydlení. Vytápění je řešeno kombinovaným plynovým kotlem. Součástí příslušenství je prostorný sklep a komora. Oba byty jsou v současné době krátkodobě pronajímány s výborným hodnocením. Průměrný měsíční příjem z ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 990 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 173 m², Praha 5, ul. Janáčkovo nábřeží
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní dvoupodlažní byt 4+kk s užitnou plochou 173 m² a terasou 24m², v centru Prahy na Janáčkově nádraží, v secesním domě s výtahem, s možností užívání zahrady ve vnitrobloku. Byt prošel velmi nákladnou kompletní rekonstrukcí a je nabízen plně zařízený s důrazem na komfort a styl. Výhody bytu zahrnují mimo jiné okouzlující výhled na Vltavu, Národní divadlo, Žofín, Mánes a Tančící dům. V přízemí bytu se nachází dva pokoje, kuchyň s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, která... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory