Filtry



Drobné a mobilní objekty

949 výsledků

Pronájem garáže
Pronájem garáže
Před 149 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
garáž v panelovém domě
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Zahradní domek, chatka
Zahradní domek, chatka
Před 149 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám tiny house, možné celoroční využití. Dispozice: Obytná místnost s kuchyňským koutem, koupelna se sprchou a WC. Vytápění tepelným čerpadlem, klimatizace. Ohřev vody pře... (více v detailu)
Pardubický kraj
400 000
 Kč
Sklady Havlíčkův Brod
Sklady Havlíčkův Brod
Před 149 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme v areálu Strojírenská skladové prostory v Havlíčkově ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem garážového stání blízko centra, Praha 5 - Kavalírka
Pronájem garážového stání blízko centra, Praha 5 - Kavalírka
Před 149 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem garážového stání v novostavbě v ulici Pod Kavalírkou. Cena: 2.000 Kč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Bydleníčko na kolečkách
Bydleníčko na kolečkách
Před 149 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
v Anglickém stylu, přívěs obytný, též chata na kolech, tiny house, mobilheim, vhodný na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tyto karavany - bydlík... (více v detailu)
Středočeský kraj
145 000
 Kč
ZELENÁ MARINGOTKA
ZELENÁ MARINGOTKA
Před 152 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Maringotka pro víkendový i celoroční pobyt. Díky velkému prosklení je vhodná jako ateliér , fitnes studio, kadeřnický salon apod. Barevné provedení dle přání zákazníka Maringotku vyrábíme na zakázku po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Tiny House, mobilní domy, mobilheim
Tiny House, mobilní domy, mobilheim
Před 153 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím výrobu Tiny Housů, mobilheimu anebo jakéhokoliv mobilního domu podle vašich předsta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Mobilheim mobilní dům ABI Phoenix 34 - 3
Mobilheim mobilní dům ABI Phoenix 34 - 3
Před 153 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám velice čistý mobilheim o rozměru 10,5 x 3 m. Vybavení: 3x ložnice, koupelna se sprchou a WC, prostorný obývák s jídelním koutem a kuchyňs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 900
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím garáž Ostrava a okolí
Před 154 dny - AVIZO_CZ
Koupím garáž v Ostravě a okolí. Může být i horší stav, umím si ledacos opravit. Rychlé a s... (více v detailu)
Neuvedeno
zahradni domek, dílna, plechova garaz , domecek na naradi
zahradni domek, dílna, plechova garaz , domecek na naradi
Před 155 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme domeček na nařadí, záhradní domki, plechove garáže, sklady, stavebni budy, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn, sloupy z jokloviny cca každý metr. Zámek FAB s klikou. Výběr barvy z palety RAL, dřevodekor. Dle požadavků možnost vyrobit i v jiných rozměrech, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační úprava střechy. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou) střechu. Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy do zadu, 1x okno, 1x dveře 90cm, výška vpředu 2,23m, výška vzadu 2,0m Barevné provedení: Šírka x Dĺžka : .........S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 990
 Kč
zahradni domek, plechova garaz, domecek na naradi, sklad
zahradni domek, plechova garaz, domecek na naradi, sklad
Před 155 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme záhradní domki, stavebni budy, domecek na naradi, plechove garáže, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn z jokloviny (30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Výběr barvy z palety RAL. Zámek FAB s klikou. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou) střechu. Možnost vyrobit i v jiných rozměrech dle požadavků, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační filc. Jiné rozměry pro individuální nacenění telefonický na čísle 723 379 497 nebo zašlete nákres na email plechovedomky@seznam.cz Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy do zadu, 1x okno, 1x dveře 90cm, výška vpředu 2,13m, výška vza... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 990
 Kč
zahradni domek,plechova garaz,domecek na naradi
zahradni domek,plechova garaz,domecek na naradi
Před 155 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme záhradní domki, domecek na naradi, plechove garáže, sklady, stavebni budy, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn (joklovina, 30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Zámek FAB s klikou. Výběr barvy z palety RAL, dřevodekor. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou „áčkovou“) střechu. Dle požadavků možnost vyrobit i v jiných rozměrech, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační úprava střechy. Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy do zadu, 1x okno, 1x dveře 90cm, výška vpředu 2,23m, výška vzadu 2,0m Barevné provedení: Šírka x Dĺžka : ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
22 990
 Kč
sklad, dílna,zahradni domek, plechova garaz, domek na naradi
sklad, dílna,zahradni domek, plechova garaz, domek na naradi
Před 155 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme sklady, stavebni budy, záhradní domki, plechove garáže,domecek na naradi atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn z jokloviny, sloup cca každý metr. Zámek FAB s klikou. Výběr barvy z palety RAL, dřevodekor. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou „áčkovou“) střechu. Dle požadavků možnost vyrobit i v jiných rozměrech, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační úprava střechy. Jiné rozměry pro individuální nacenění telefonický na čísle 723 379 497 nebo zašlete nákres na email plechovedomky@seznam.cz Ceny typizovaných záhradních domku se spá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 990
 Kč
Plechova garaz,domecek na naradi, zahradni domek
Plechova garaz,domecek na naradi, zahradni domek
Před 155 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Nabízíme výrobu a montáž záhradních domků, stavebních búd, plechových garáží, dílniček atď..., Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou) střechu. Zesílená konstrukce bočních stěn z jokloviny (30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Výběr barvy z palety RAL. Zámek FAB s klikou. Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy do zadu, 1x okno, 1x dveře 90cm, výška vpředu 2,23m, výška vzadu 2,0m Barevné provedení: Šírka x Dĺžka : .........Stará cena ........... Nová cena 3x2m – ........................ 22 990kč 3x3m – ........................ 27 900Kč 4x3m – 35 190Kč .......... 31 690kč 5x3m – 38 500Kč .......... 34 650k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 990
 Kč
Mobilheim mobilní dům Nordstar Classic
Mobilheim mobilní dům Nordstar Classic
Před 155 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám menší, částečně zařízený a čistý mobilheim o rozměru 6,7 x 3 m. Vybavení: 1x ložnice, koupelna se sprchou, WC, obývák a kuch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
179 900
 Kč
domecek na naradi, zahradni domek, plechova garaz
domecek na naradi, zahradni domek, plechova garaz
Před 155 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme domecek na naradi, záhradní domki, plechove garáže, sklady, stavebni budy, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn (joklovina, 30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Zámek FAB s klikou. Výběr barvy z palety RAL, dřevodekor. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou „áčkovou“) střechu. Dle požadavků možnost vyrobit i v jiných rozměrech, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační úprava střechy. Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy do zadu, 1x okno, 1x dveře 90cm, výška vpředu 2,13m, výška vzadu 1,90m Barevné provedení: Šírka x Dĺžka : ...... (více v detailu)
Olomoucký kraj
22 990
 Kč
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi, sklad
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi, sklad
Před 155 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme záhradní domki, stavebni budy, domecek na naradi, plechove garáže, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn z jokloviny (30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Výběr barvy z palety RAL. Zámek FAB s klikou. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou) střechu. Možnost vyrobit i v jiných rozměrech dle požadavků, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační filc. Jiné rozměry pro individuální nacenění telefonický na čísle 723 379 497 nebo zašlete nákres na email plechovedomky@seznam.cz Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy ... (více v detailu)
Zlínský kraj
22 990
 Kč
Tiny Barák
Tiny Barák
Před 160 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Tiny Barák představuje inovativní přístup k bydlení, kde minimalistické pojetí velkého a vzdušného prostoru nabízí pohodlí s dotekem přírody. Tato modulová dřevostavba je navržena pro ty, kteří hledají ekologické a udržitelné řešení bez kompromisů. Tiny Barák je postaven s důrazem na kvalitu, ekologii a efektivitu prostoru. Jeho modulová konstrukce umožňuje flexibilní přizpůsobení a rozšíření, což z něj činí ideální řešení pro různé životní situace a potřeby. Každý Barák je v budoucnu m... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi, sklad
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi, sklad
Před 160 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Jarní AKCE - 10 % !!! Vyrábime a montujeme záhradní domki, stavebni budy, domecek na naradi, plechove garáže, atď..., Zesílená konstrukce bočních stěn z jokloviny (30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Výběr barvy z palety RAL. Zámek FAB s klikou. Spád střechy lze vyrobit dozadu, vpřed, vbok nebo sedlovou (dvouspádovou) střechu. Možnost vyrobit i v jiných rozměrech dle požadavků, za příplatek doplnit další okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační filc. Jiné rozměry pro individuální nacenění telefonický na čísle 723 379 497 nebo zašlete nákres na email plechovedomky@seznam.cz Ceny typizovaných záhradních domku se spádem střechy ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 990
 Kč
Pronájem skladovacích kontejnerů Opatovice n/L
Pronájem skladovacích kontejnerů Opatovice n/L
Před 160 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronájem skladovacích kontejnerů pro uložení věcí, motocyklů, sportovních potřeb, nářadí, materiálu, zboží atd. Pohodlně a bezpečně uskladněte cokoliv co potřebujete v našich nových skladovacích kontejnerech. Vhodné pro domácnosti i pro podnikání. Každý náš kontejner je ve 100%... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Mobilní dům ,mobilheim, obytný karavan, Sunseeker
Mobilní dům ,mobilheim, obytný karavan, Sunseeker
Před 164 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
SKLAD v ŽEBRÁKU rozměr 3,1m x 10m, jedna uzavíratelná ložnice, rozkládací kuchyňské sezení, koupelna s... (více v detailu)
Středočeský kraj
179 000
 Kč
Plechová garáž 8x5m |každý rozměr|
Plechová garáž 8x5m |každý rozměr|
Před 164 dny - HYPERINZERCE
Plechová garáž 8x5 -Střecha se sklonem dozadu -Šířka 8,00 m -Délka 5,00 m -2x Výklopná vrata + 1x dvere Další možnosti: - každý rozměr - Zvýšení garáže ( světlé výšky ... (více v detailu)
85 000
 Kč
Mobilní dům, mobilheim,obytný karavan
Mobilní dům, mobilheim,obytný karavan
Před 167 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
SKLAD v ŽEBRÁKU rozměr 3,1 x 10m, dva vchody, dvě uzavíratelné ložnice, ker... (více v detailu)
Středočeský kraj
145 000
 Kč
plechová garáž - stavební buňka (nová cena)
plechová garáž - stavební buňka (nová cena)
Před 169 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Plechová garáž / stavební domek / stavební buňka v dobrém stavu, rozměry 5,3m x 3,2m x 2m, vhodná jako stavební buňka na nářadí, stroje čí materiál. Garaž je monto... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Plastové palubky - antracit
Plastové palubky - antracit
Před 170 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám 17 kusů nepoužitých nových plastových palubek délky 3 m. Celkem 5,1 m2 = 118 Kč/m2. Nákupní cena 400 Kč/m2.
Zlínský kraj
600
 Kč