Filtry



Pozemky

4 807 výsledků

Prodej pozemku k bydlení, 2048 m², Plesná
Prodej pozemku k bydlení, 2048 m², Plesná
Před 219 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Na tomto pozemku pouhých 20 km od města Chebu a 1 km od hranic s Německem může stát už brzy Váš vysněný dům nebo jako investice i bytový dům. Pozemek, který je dle územního plánu vhodný k bydlení individuálního městského a příměstského typu, je pro Vás připravený v Plesné u Chebu. Pokud chcete mít kolem sebe soukromí a klid, koukn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 331 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Plasích
Prodej pozemku k bydlení v Plasích
Před 219 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 2 565 m², situovaný v klidné části obce Plasy, ideální pro výstavbu Vašeho vysněného domova. Jedná se o lukrativní parcelu určenou k bydlení, která svou polohou a velikostí představuje výjimečnou příležitost k realizaci individuálního bydlení ve vyhledávané oblasti s vynikající dostupností infrastruktury a městských služeb, a zároveň v oblasti, kde je zachován klid a soukromí pro pohodové rodinné bydle... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 049 610
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemku k bydlení v Hřivicích
Před 219 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máte sen o vlastním domě? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme k prodeji stavební pozemek v malebných Hřivicích, které leží jen 9 km od Loun. Pozemek o rozloze 358 m2 vám poskytne ideální základ pro výstavbu vašeho vlastního domova. Hřivice jsou známé svou klidnou atmosférou a okolními lesy, což zajišťuje příjemné a relaxační pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
999 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1607 m², Štarnov
Prodej pozemku k bydlení, 1607 m², Štarnov
Před 219 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej pozemku, který je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu s celkovou výměrou 1.607 m², který se nachází v okrajové části obce Štarnov u Olomouce. Inženýrské sítě jsou v dosahu pozemku, příjezd je veden po obecní komunikaci. Pozemek n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 610 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, s projektem v obci Nasavrky
Prodej pozemku k bydlení, s projektem v obci Nasavrky
Před 219 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o výměře 500 m² v klidné části obce Nasavrky. Pozemky na prodej jsou dva, v případě zájmu je možné pozemky zcelit. V ceně je projektová dokumentace a stavební povolení k okamžité stavbě. Tento pozemek je ideálním řešením pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého vysněného domova v harmonii s přírodou a zároveň s výbornou dostupností. Pozemek se nachází v katastrálním území Nasavrky a je vzhledem ke svému umístění a ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 890 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 657 m² Červenka
Prodej pozemku k bydlení, 657 m² Červenka
Před 219 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej pozemku s celkovou výměrou 657 m², který je určen dle územního plánu k výstavbě bydlení individuálního venkovského charakteru. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, příjezd je zajištěn přes soukromý pozemek, který je v podílové... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 140 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, ul. Okružní, 800 m², Rýmařov
Prodej pozemku k bydlení, ul. Okružní, 800 m², Rýmařov
Před 219 dny - ANNONCE
Prodáváme pozemek pro bydlení o rozloze 800 m2 v malebném městě Rýmařov, ul.Okružní. Tento exkluzivní kousek země leží v klidné části obce, slibuje poklidné bydlení s výhledem na okolní přírodu a přitom je pár kroků od všeho důležitého. Katastrální území Rýmařov zajišťuje prestiž a oporu v historii města. Pozemek je v mírném svahu, což přináší další možnosti zajímavé architektury Vašeho budoucího domova. Stav pozemku je... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Sendražicích
Prodej pozemku k bydlení v Sendražicích
Před 219 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního stavebního pozemku o rozloze 2914m², situovaného v klidné a malebné části obce Sendražice u Smiřic. Pozemek je ideální pro realizaci vašeho vysněného domova, kde můžete vychutnávat harmonii a klid venkovského života, aniž byste byli vzdáleni od městské infrastruktury. Pozemek se nachází v dobře dostupné lokalitě s příjemným sousedstvím a poskytuje dostatečný prostor nejen pro bydlení, ale i pro vaše zahrádkářské či relaxační aktivity. Pozemek je rovinatý a při... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 190 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 589 m², Chbany
Prodej pozemku k bydlení, 589 m², Chbany
Před 219 dny - ANNONCE
Máte skvělou příležitost získat pozemek pro stavbu rodinného domu nebo rekreaci ve Vadkovicích přímo u Nechranické přehrady. Jde o klidnou část obce s rodinnými domy a rekreační zástavbou. Vyhledávaná lokalita, ... (více v detailu)
989 520
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1038 m², Velké Hamry
Prodej pozemku k bydlení, 1038 m², Velké Hamry
Před 219 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Novinka!!! Nabízíme k prodeji slunný pozemek vhodný k výstavbě jednoho rodinného domu. Pozemek sousedí z obou stran již s výstavbou RD, pozemek je již od majitele zcela zasíťovaný. Voda je míněna na napojení z vododvodního... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 790 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 47 m², Husinec
Prodej pozemku k bydlení, 47 m², Husinec
Před 219 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zastavěný pozemek o velikosti 47 m² v centru města Husinec. Aktuálně na pozemku stojí stavba bez čísla popisného, přesto zde panuje velký potenciál pro ty, kteří hledají možnosti investovat do vlastního domova či komerčního pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500 000
 Kč
Rekreační zahrada v Drulicích u Dob
Rekreační zahrada v Drulicích u Dob
Před 219 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Skvělá příležitost pro zahrádkáře! SNÍŽENÁ CENA! Rekreační pozemky s chatkou v malebné krajině mezi brdskou vrchovinou a středním Povltavím, 6 km za Dobříší, na dálnici D4, půl hodiny autem z Prahy, 40 min busem ze Smíchova a hodinu vlakem z Prahy, v obci Druhlice. Jeden velký pozemek sestává ze dvou katastrálně oddělených pozemků o celkové výměře 585m. Pozemek je oplocen a disponuje dvěma oddělenými obyvatelnými chatkami a jedním menším skládkem pro zahradní nářadí, sportovní potřeby, filtr... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 750 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pole, 2597 m², Popovice u Uherského Hradiště
Před 219 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 0770, Nabízíme k prodeji soubor pozemků ve spoluvlastnickém podílu 1/2 vedených jako orná půda o celkové výměře 5194 m² v katastrálním území Popovice u Uherského Hradiště, okre... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej pole, 1477 m², Hradčovice
Před 219 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 0823, Nabízíme k prodeji 2 pozemky ve spoluvlastnickém podílu 1/2 vedené jako orná půda a trvalý travní porost o celkové výměře 2954 m² v katastrálním území Hradčovice, okres Uh... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej pozemku, 1 686 m², Nýdek
Před 219 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3367, Hledáte pozemek pro výstavbu rodinného domu v klidné obci v krásné lokalitě pod horami? Právě takový pro Vás nyní máme, tento pozemek je rovinatý, ideálního tvaru a s výměrou 1 686 m². Nachází se na klidném místě poblíž veškeré občanské vybavenosti, ať ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej zahrady, 2257 m², Zdounky
Prodej zahrady, 2257 m², Zdounky
Před 220 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zahradu v klidném prostředí obce Zdounky, jen kousek od města, ale v srdci přírody. Výhodou této nabídky je parcela, jejíž rozloha činí celkových 2257 m². Tato plocha poskytuje mnoho možností jak pro relaxaci, tak pro pěstování ovoce, zeleniny nebo květin. Její poloha v klidné části obce Zdounky přináší očekávané soukromí a klid, který... (více v detailu)
Zlínský kraj
495 000
 Kč
Poz. k bydlení, 1721 m², Šumvald
Poz. k bydlení, 1721 m², Šumvald
Před 220 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný rovinatý pozemek k bydlení o výměře 1721 m2 v obci Šumvald. Dle územního plánu je pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu. Inženýrské sítě - kanalizace a plyn jsou na hranici pozemku, vodovodní přípojka přes cestu, případně v blízkosti směrem k obci Břevenec. Příjezd zajiště... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pozemek 5m2 v prům. zone
Pozemek 5m2 v prům. zone
Před 220 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej pozemku o velikosti 5m u frekventované silnice a chodníku oproti trati v Brně - Slatině ul. Drážní. Jedná se o rovinatou, zatravněnou parcelu v průmyslové zóně, vedle firmy Hraspo a celního úřadu, př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100 000
 Kč
Poz. k bydlení, 1233 m², Staré Heřminovy
Poz. k bydlení, 1233 m², Staré Heřminovy
Před 220 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního pozemku k bydlení ve Starých Heřminovech, v klidné části obce, o celkové rozloze 1233 m2. Užijte si pohodu a soukromí v této idylické lokalitě, která je ideálním místem pro stavbu Vašeho vysněného domku. V blízkosti obce jsou města Horní Benešov, Opava, Krnov a Bruntál, vše do 20 minut jízdy autem. CENU NABÍDNĚTE, děkuji Pozemek je vhodný na výstavbu chaty, chalupy či mobilhe... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, 5731 m², Pavlišov
Prodej zahrady, 5731 m², Pavlišov
Před 220 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Zahrada v čisté přírodě, vzdálená od ruchu civilizace, přesto lehce dostupná k občanské vybavenosti. Okolí bohaté na pasoucí se srnky a zpívající ptactvo. Pokud pohlédnete vzhůru vidíte nad hlavou létat ptačí dravce. Zahrada na náhorní rovině nad řekou Metuje, chráněná od severních větrů lesním porostem s výhledem na stolovou horu Bor. Pokud přejdete příjezdovou silnici uvidíte blízko celé pohoří Krkonoše a horu Sněžka. Zahrada vysoko na čerstvém vzduchu vzdálená od emisí topení a automobilového provo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 770 000
 Kč
Prodej zahrady, 2674 m², Němčice
Prodej zahrady, 2674 m², Němčice
Před 220 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji oázu klidu v podobě rozlehlých zahrad situovaných v idylickém prostředí samoty, přímo v katastrálním území Němčice u Holešova. Na pozemku se nachází stavba bez čísla popisného/evidenčního. Pokud sníte o klidném místě, kde si můžete v klidu načerpat n... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 321 000
 Kč
Stavební pozemky v exkluzívní části
Stavební pozemky v exkluzívní části
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme stavební pozemky s návazností na průmyslovou zónu v Kosmonosích. Tento pozemek je na strategickém místě, z něj jsou vedeny inženýrské sítě a pouze z tohoto pozemku se mohou sítě rozvést i na ostatní. Nově bylo vše schváleno ČEZ. Dokonce je k dispozici i schválený projekt na výstavbu dvou bytových domů. Pozemky předně představují investiční příležitost. Cena půdy dlouhodobě stále roste a je... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pozemek 8935 m2, Sulice
Pozemek 8935 m2, Sulice
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám Exklusivní zprostředkování prodeje pozemku v Sulicích (mezi Jesenicí - Říčany) o velikosti 8.935,8 m - jako spoluvlastnický podíl, (celková velikost s několika vlastníky pozemku je 59.641 m - viz přiložena mapa z katastru), Skoro celý pozemek byl navrhnut v minulých letech jako stavební - do ÚP byla zatím nyní vložena jen jeho část (odkaz na ÚP - https://www.obecsulice.cz/obecni-urad-sulice/uzemni-plan-obce/). Pozemek sousedí s výstavbou rodinných domů i jiných staveb - inženýrské sítě jsou na hranici pozemku v příjezdové cestě. Nyní je celý pozemek prozatím veden jako zastavěná plocha a nádvoří, zahrada... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 529 325
 Kč
PlaceholderNo Image
Pozemek
Před 220 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rybář hledá menší pozemek, zahradu se zahr. chatkou nebo k postvení zahr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím stavební pozemek
Před 220 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Koupím stavební pozemek cca 1000m2 pro stavbu RD, ideálně samostatně stojícího. Pouze v obcích Unkovice, Žabčice, Přísnotice - 66463... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno