Filtry



Pozemky

4 894 výsledků

PlaceholderNo Image
Stavební pozemky situovaný na lukrativním místě v obci Zvířetice
Před 73 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N06752, Exkluzivně vám nabízíme stavební pozemek situovaný na lukrativním místě v obci Zvířetice. Celková plocha pozemku činí 10.160m2 (je možno koupit i dalších 10.159m2) a nabízí širokou škálu možného využití - ideální k rezidenční či komerčním účelům (rodinné domy, penziony, stavby občanského vybavení /školy, pečovatelské domy/, bytové domy, stavby a zařízení pro nerušící výrobu, ser... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem, Pozemky komerční, 2000 m2
Před 73 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130275, Nabízíme k pronájmu venkovní betonovou plochu pro skladovací účely v Ratíškovicích, 5 minut od Hodonína a nájezdu na I/55. Plocha je v oploceném areálu s dálkově ovládanou branou. Jedná se o plochu s betonovými panely o celkovém rozměru 2000m2. Rozměry a umístění jsou v přiložených fotkách (plocha číslo 4). Při předání bude prostor vyklizený. Je vítán dlouhodobý nájemce (1 - 6 let). Cena pronájmu 10Kč/m2, tedy 20000,-Kč bez DPH za celou plochu. V případě zájmu pouze o část pronajímané plochy nás kontaktujte, prosím. Provize reali... (více v detailu)
Neuvedeno
stavební pozemek Pardubice - Veská
stavební pozemek Pardubice - Veská
Před 74 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám krásný stavební pozemek Pardubice -Veská. Klidné míst... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 390 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, stavební pozemek, 767 m2, Prostřední Bludovice
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1357, Úvod: Hledáte chatu nebo stavební pozemek? Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízí podsklepenou chatu na stavebním pozemku s oplocenou zahradou polorovinatého terénu. Velmi žádaná a klidná lokalita. Tato nabídka je dvousečná. Může oslovit zájemce o rekreační vyžití na chatě, nebo ty, kteří by si chtěli postavit nový rodinný dům. Stavební parcela je typu SB, tzn. plochy smíšené obytné. Výšková hladina nového domu je stanovena na 2. NP + podkroví. Zastavěnost 20%. Obdelníkový tvar o cca rozměrech 23 x 37 m. Přístup k nemovitosti z obecní komunikace. Chata byla postavena v 90.-tých letech. Základy jsou složeny ze šamotových cihel. Součástí interiéru je kuchyň se spotřebiči, ložnice a obývací pokoj ze kterého se vychází na balkónovou terasu (1,6 x 4.6 m). Všechny místnosti jsou pokryté borovicovými palubkami. Podkroví slouží především jako odkládací prostor. Plášť střechy je z kanadského šindele. Na zahradě rostou listnaté stromy a okrasné keře. Vešk... (více v detailu)
Neuvedeno
Pozemek v Moravském Krasu
Pozemek v Moravském Krasu
Před 74 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji pozemek, obec Ostrov u Macochy, parcelní číslo 3753, 40 Kč za m2. Celková výměra 1623 m2.
Jihomoravský kraj
40
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemky pro bydlení, 890 m2 - Vápovice
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61650, Nabízíme k prodeji pozemek určený ke stavbě rodinného domu, v klidné obci Vápovice, kousek od městyse Nová Říše. Pozemek se nachází v okrajové části obce, což nabízí velmi kvalitní bydle... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej stavebního pozemku 1188 m² – Frýdlant nad Ostravicí – Nová Ves, okres Frýdek-Místek
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 0139, Hledáte stavební pozemek s potenciálem krásného bydlení? Toto místo je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlí města a klidného bydlení. Exkluzivně Vám nabízíme Vám ke koupi pozemek o rozloze 1188 m2 určený pro výstavbu rodinného domu. Jedná se o slunný rovinatý pozemek, který se nachází v příjemné a klidné lokalitě obytné zástavby starších domů i novostaveb s nádherným výhledem na Beskydy. Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné na hranici pozemku. Příjezd k pozemku je po obecní komunikaci. Tato lokali... (více v detailu)
Neuvedeno
Pozemek - Trhové Sviny
Pozemek - Trhové Sviny
Před 74 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji mírně svažité pozemky parcely č.: 3842/1, 3827/14,o celkové výměře 19.549 m, které jsou v žádané oblasti obce Trhové Sviny, k.ú. Trhové Sviny s výbornou dostupností do Českých Budějovic (21 km), Českého Krumlova (33 km), Třeboně (25 km) či Nových Hradů (16km). Mírně svahovitý terén pozemku nabízí nejen krásný výhled na Novohradské hory. Pozemky jsou vhodné k realizaci ZTV a násl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pozemek
Před 75 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodáme hezký pozemek , jihovýchod, cca 1500 m. Obec Lipnice n.S., 10 minut z D1.
Kraj Vysočina
Neuvedeno
les, lesní pozemky v Radouni (Mělnické Vtelno)
les, lesní pozemky v Radouni (Mělnické Vtelno)
Před 76 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Les v osobním vlastnictví, Středočeský kraj, k.ú.Radouň. Jedná se o jednotlivé lesní parcely v celkové výměře cca 5,4ha. Některé na rovině, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek v okrajové části Litomyšle.
Stavební pozemek v okrajové části Litomyšle.
Před 76 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pozemek 190 m2 zahrada 550 m2, el., městský vodovod, sklep, žumpa, nádrž na dešťovku, studna. Mírný svah na slunném jižním místě, oploceno polosamota u lesa příjezd po asfaltové cestě 300 m od s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek
Stavební pozemek
Před 76 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodáme stavební pozemek o výměře 1296m2. Na pozenku se nachází kopaná studna... (více v detailu)
Ústecký kraj
800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pozemek 591m2 Horní Suchá
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Nabízím ke koupi pozemek v katastrálním území Horní Suché, v ulici U trati o výměře 591 m2. Pozemek se nachází v přímé blízkosti rodinných domků a je lehce přístupný cestou, která vede kolem parcely. Pozemek je možné, po získání ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Stavební pozemek Prašivá, Beskydy 626m2
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Nabízím ke koupi pozemek v katastrálním území Vyšní Lhoty na úpatí Hory Prašivá o výměře 626m2 vedený v územním plánu jako rekreační plocha s možnou výstavbou rekreační chaty. Pozemek přímo sousedí s lesem, jinými rekr... (více v detailu)
1 200 000
 Kč
Stavební parcela, Koštice, okr. Louny.
Stavební parcela, Koštice, okr. Louny.
Před 78 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, jako přímý majitel nabízím k prodeji stavební parcelu 956 m2 (3.033,- Kč/m2) v obci Koštice, okr. Louny. Veškeré sítě - el, voda, kanalizace i plyn na hranici pozemku. Parcela je umístěna na východním okraji obce Koštice (p.č. 777/80, k.ú. Koštice), cca 10 km od města Louny. Za hranicí pozemku vede potok Žejdlík, za kterým není plánována další výstavba. Koštice mají cca 600 obyvatel, služebnu policie, prodejnu, restauraci, školu. Vzdálenost na okraj Prahy do 1 hodiny. Nezastavěn... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 5 000 m2 - Uherský Brod
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 58829, Hledáte lokalitu pro Váš firemní projekt na Moravě? Máme ji pro Vás v Uherském Brodě o velikosti téměř 5000m2 . Nabízený pozemek, na parc.č.10655/4 vedle Lokality č.3, je součástí nově budované průmyslové a podnikatelské zóny Škrlovec, nachází se ve střední části projektované plochy a patří dle územního plánu do smíšené zóny OP11 - plochy občanské vybavenosti + podnikatelské aktivity, výrobní služby . ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku Zahořany
Prodej stavebního pozemku Zahořany
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stavební pozemek 2100m2 v obci Zahořany, Mníšek pod Brdy. Na zahradě zhotovena kanal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Pozemek k pronájmu
Před 79 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Má někdo k pronájmu pozemek či zahradu pro chov drobného zvířectva.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem zahrady v Zdemyslicích, Plzeň Jih
Pronájem zahrady v Zdemyslicích, Plzeň Jih
Před 79 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem zahrady v Zdemyslicích, okr. Plzeň-jih. Zahrada o ploše 369m2 se n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pozemek s karavanem na břehu Vltavy
Pozemek s karavanem na břehu Vltavy
Před 79 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám pozemek s karavanem na břehu Vltavy o rozměrech 754 m, nacházející se v ků Veltrusy (parcela č. 634/20 a 600/8). Vhodn... (více v detailu)
Středočeský kraj
990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 18 096 m2 -
Před 79 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60762, Exkluzivně nabízíme prodej komerčního pozemku o velikost 18.096m2, který se nachází ve velmi klidné lokalitě na okraji města Jirkova, na místě s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti, v jehož okolí probíhá výstavba rodinných domů a sousedí se zahrádkářskou kolonií. Na pozemku jsou postaveny 2 montovasné haly typu Jeseník a 3 haly z kombinovaného materiálu. Všechny jsou nově zastřešeny pozinkovým trapézovým plechem. Dále se na pozemku nacházejí další stavby: stodola, která je využívána jako sklad, garáž a další různé přístřešky. Zbytek pozemku je trvnatý. V j... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem zpevněné plochy 1700 m2, Pelhřimov
Pronájem zpevněné plochy 1700 m2, Pelhřimov
Před 81 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím k pronájmu komerční pozemek v Pelhřimově. 1700 m2 v průmyslové oblasti s přís... (více v detailu)
Kraj Vysočina
30 000
 Kč
Pozemek Snovidky
Pozemek Snovidky
Před 84 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji pozemek v obci Snovidky, 1600 Kč / m2. Celkem 929 m2.
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU v Krkonoších
PRODEJ STAVEBNÍHO POZEMKU v Krkonoších
Před 84 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej pozemku s výměrou 1.900 m2 v obci Jestřabí v Krkonoších, v blízkém okolí Ski-Areálu Aldrov. Minimální nabídková cena je 5.900.000,- ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
pozemky Koryčany
pozemky Koryčany
Před 87 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
"Nabízím k prodeji soubor pozemků v katastrálním území Lískovec, obci Koryčany v areálu bývalého zemědělského družstva o rozloze 7582 m2. Soubor pozemků tvoří pozemky s využitím - orná půda, ostatní plocha a zastavěná plocha (zastavěno budovou jiného vlastní... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 791 000
 Kč