Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 359 výsledků

Prodej chalupy, Vidžín u Úterý
Prodej chalupy, Vidžín u Úterý
Před 62 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím na prodej krásné vesnické stavení, na pozemku 980 m2. V nemovitosti byla započata rekonstrukce, hotové rozvody vody v plastu, nová střecha se střešními okny, obývací pokoj s kuchyňským koutem a kachlovou pecí s výměníkem pro ústřední topení dělané na zakázku, nová plastová okna. Na chodbě chalupy je dobová chlebová pec německé značky plně funkční. Pod obývacím pokojem je velký sklepní prostor. Obyvatelné jsou nyní čtyři místnosti. V podkroví, kde jsou dva pokoje ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Milonice
Prodej rodinného domu, 170 m², Milonice
Před 62 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné obci Milonice nacházející se poblíž Bučovic. Obec má dobrou dojezdovou vzdálenost do Vyškova a Slavkova u Brna. Zastavěná plocha prodávané nemovitosti je 170 m² a celková výměra pozemku 1191m². Kromě dostatečně velké zahrady je k dispozici i bazén, solární ohřev a také vlastní parkování. Dům je určený k bydlení a jeho dispozice je 4+2 (2x 2+1), takže ideální pro dvougenerační bydlení. V domě jsou dvě koupelny a dv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Úherčicích
Prodej rodinného domu v Úherčicích
Před 62 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Odkryjte kouzlo života v nízkoenergetickém domě 4+kk, který přináší úsporu peněz, zatímco flirtuje s přírodou v útulné náruči úpatí Železných hor. Znáte ten pocit, kdy se Vaše kávová lžička setká s hrnkem jako starý přítel, ale místo rozhovoru s ní, posloucháte monotónní symfonii velkoměsta? A co teprve ten zvláštní okamžik, kdy si uvědomíte, že Vaše děti mají větší vztah k WiFi než k větrným korunám stromů? Ale co kdybychom Vám řekli, že existuje místo, kde se techn... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Křivice
Prodej rodinného domu, 250 m², Křivice
Před 62 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde můžete pohodlně bydlet a zároveň úspěšně podnikat? Máme pro vás skvělou nabídku! Tento rodinný dům s prosperující provozovnou stavebnin se nachází na okraji obce Křivice, jen pár minut od Týniště nad Orlicí. Co tento areál nabízí: - komfortní rodinný dům s udržovanou zahradou, bazénem či útulnou terasou, kde můžete relaxovat s rodinou a přáteli, - dvougaráž, - provozní objekt stavebnin s kompletním zázemím, skladovými pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Hořice, ul. Žižkova
Prodej rodinného domu, 120 m², Hořice, ul. Žižkova
Před 62 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej řadového rodinného domu se zahradou a terasou, ve městě Hořice v Podkrkonoší. Ohřev vody zajišťuje bojler a plynový kotel, který objekt také, společně s krbovými kamny, vytápí. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Celková užitná plocha činí 12... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 253 m², Bašť, ul. Okružní
Prodej rodinného domu, 253 m², Bašť, ul. Okružní
Před 62 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Krásný prostorný rodinný dům s velkou zahradou v obci Bašť jen 10 min od severní hranice Prahy. Dispozičně je dům tvořen obývacím pokojem s velkými okny a krbem, které mu dodávají tu správnou atmosféru. Moderní kuchyňský kout s ostrůvkem je dostatečně prostorný. V domě je ložnice a dětský pokoj. Dostatek úložných prostor zajišťuje technická místnost a samostatná šatna. Pohodlí zajišťují také dvě koupelny, v obou je umístěn sprchový kout a v jedné velká rohová vana. V patře domu je velk... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Malinném u Prosetína
Prodej rodinného domu v Malinném u Prosetína
Před 62 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům v krásné lokalitě Malinné, katastrální území Prosetín u Hlinska. Nemovitost nabízí celkem 9 místností rozložených ve 2 nadzemních podlažích. Konstrukce domu je hlavně cihla. Proběhla rekonstrukce přízemí v roce 2022. Dům stojí na rozlehlém pozemku o ploše 3 177 m², který se vyznačuje velkým potenciálem pro další rozvoj, nebo zahradničení dle... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 242 m², Stará Ves n. O. - Košatka
Prodej rodinného domu, 242 m², Stará Ves n. O. - Košatka
Před 62 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme rodinný dům se zahradou v lokalitě Stará Ves nad Ondřejnicí. Tento prostorný dům s užitnou plochou 242 m² je situován na pozemku o rozloze 483 m². Nemovitost se skládá z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží, celkem z pěti místností, což poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům stojí v klidné části obce, v bloku, což zajišťuje privátní a tiché prostředí, ideální pro rodinný život. Konstrukce domu je cihlová, nicméně stav nemovitosti je špatný a vyžaduje si rekons... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Žulová
Prodej rodinného domu, 80 m², Žulová
Před 62 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu k před rekonstrukci, umístěného v klidné části obce Tomíkovice. Tento domov nabídne díky celkem šesti místnostem rozloženým přes jeden nadzemní a jeden podzemní podlaží sálavý prostor pro vaši kreativitu při úpravách. Konstrukce z cihly přispívá k vysoké stavební kvalitě. Výhodou je i poloha nemovitosti – samostatný stojící dům na pozemku o rozloze 1433 m², což je ideální pro zahrádkáře či rodiny s dětmi, které ocení dostatek prostoru pro hraní a od... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej chalupy na Pláních-Světlá po
Prodej chalupy na Pláních-Světlá po
Před 62 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují výjimečnou příležitost koupit chalupu na Pláních pod Ještědem, cca 700 m. n.m., na úžasném místě s výhledem do údolí, téměř bez sousedů. Zde najdete klid a pohodu. Bonusem jsou rozsáhlé pozemky o velikosti 5.551 m, louky i lesy. Chalupa z r. 1935 je obyvatelná, ale v horším stavu. V přízemí jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna s WC, chodba, komora, vchod do sklepa a do velké hospodářské části-dříve sloužila k chovu dobytka. V patře jsou 2 pokoje a zbytek tvoří rozsáhlý nevyužitý prostor nad hospodářskou částí + schody na menší půdu. K dispozici je také nádherná studie přestavby chalupy. Pláně tvoří 5 s... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Markvartice
Prodej rodinného domu, 100 m², Markvartice
Před 62 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 s garáží a zahradou v klidné části obce Markvartice u Děčína. Celková užitná plocha nemovitosti činí 100 m² a stojí na pozemku o výměře 547 m². Dům má dvě nadzemní podlaží plus jedno podzemní, kde se nachází sklep. Konstrukce nemovitosti je cihlová. Celý dům je větší části v původním, ale v dob... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Čtveřín
Prodej rodinného domu, 150 m², Čtveřín
Před 62 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům pro milovníky klidu a přírody, nacházející se v idylické části Doubí, v Čtveříně. Pouhých 5 minut jízdy od kouzelného zámku Sychrov. Tento dům stojí na velkorysém rovinatém pozemku o rozloze 1300 m². Ve dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží nabízí celkem 7 místností, které jsou optimálně rozloženy a předurčeny k individuální rekonstrukci podle vlastních představ. Je zde i mnoho menších místností a prostor pro ukládání věcí. Dům je id... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Zlín, ul. Pod Rozhlednou
Prodej rodinného domu, 132 m², Zlín, ul. Pod Rozhlednou
Před 62 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního rodinného domu v klidné a žádané části Zlína. Tento cihlový dům s velkou přístavbou je situovaný na rohovém pozemku, který je v osobním vlastnictví. Domek je vsazen do zahrady a nabídne novému majiteli dobře využitelnou užitnou plochu 132 m², rozloženou do celkem 7 místností přes dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní. Velkým bonusem je terasa s rozsáhlým výhledem, vhodná pro relaxaci a rodinné posezení. Výhodou je další oby... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Okrouhlička
Prodej rodinného domu, 216 m², Okrouhlička
Před 62 dny - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi prostorný, cihlový rodinný dům v klidné části obce Okrouhlička. Dům má užitnou plochu 216 m². Stodoly, chlévy a půdní prostory činí 558 m2, celková plochou pozemku je 1286 m². Dispozice: veranda, kuchyň, pokoj, prostorná místnost (kde dřív býval hostinec), ze které se projde do sálu, sklad a dále se zde nachází koupelna, WC a spíž. V prvním nadzemním podlaží se nachází dva prostorné pokoje a rozsáhlá půda. V poslední době zde proběhly opravy střechy včetně trámů a k... (více v detailu)
5 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2+kk a 5+kk, Byšice, ul. Komenského
Prodej rodinného domu, 2+kk a 5+kk, Byšice, ul. Komenského
Před 62 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o celkové výměře 270 m2 umístěný v centru obce Byšice, zastavěná plocha činí 183 m2. Jedná se o kamenný, rohový dům s dvěma nadzemními podlažími, rozdělený na dvě samostatné bytové jednotky (2+kk a 5+kk) po částečné rekonstrukci. Menší bytová jednotka má výměru cca 60 m2 a byla dlouhodobě pronajímána. Dále se v domě nachází větší bytová jednotka o výměře cca 130 m2 a půdní prostory o výměře 80 m2. Každá bytová jednotka navíc zahrnuje m... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Hora Svaté Kateřiny
Prodej rodinného domu, 220 m², Hora Svaté Kateřiny
Před 62 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Hora Svaté Kateřiny, situovaný samostatně na okraji obce. Objekt prošel celkovou rekonstrukcí a skládá se z přízemí, kde je kuchyně, koupelna, obývací část a pokoj se vstupem na terasu. V podkroví jsou dvě ložnice a pracovna. Dům stojí na pozemku o velikosti 315 m², který je kromě svého rovného charakteru vyzdoben okrasným... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 75 m², Dolánky nad Ohří
Prodej rodinného domu, 75 m², Dolánky nad Ohří
Před 62 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům o velikosti 75 m² v malebné obci Dolánky nad Ohří. Tento příjemný jednopodlažní dům disponuje prostorným obývacím pokojem, kuchyní s jídelním koutem, dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, samostatným WC a technickou místností. Dům se nachází na pozemku o rozloze 477 m², který nabízí krásnou zahradu s dostatkem prostoru pro relaxaci a zahradničení. K dispozici je parkovací stání pro dvě auta a možnost vybudování terasy či... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 700 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem chaty se zahrádkou
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledam pronajem chaty se zahradkou. Lokalita Praha 6 - Suchdol.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej činžovní domy, 1 036 m2 -.K prodeji
Prodej činžovní domy, 1 036 m2 -.K prodeji
Před 62 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej činžovní domy, 1 036 m2 -.K prodeji nabízíme soubor nemovitostí nacházející se ve Šmeralově ulici v Karlových Varech-Rybářích. Jedná se o celý bytový dům čp. 519/42a a nebytový prostor v sousedním domě čp. 518/42. Vzhledem k lokaci a možnosti do budoucna generovat stálý příjem se jedná o vynikající investici s jistotou stále rostoucí hodnoty. Dům i nebytový prostor je připraven k rekonstrukci a čeká na nového vlastníka, který ho uzpůsobí svým představám a naplno využije jeho potenciálu. Separátní prostor je vhodný pro provozování široké škály služeb (obchod, kancelář, péče o tělo atd.). V bytovém domě se v přízemí nachází prostorné atrium s galerií spojující oba sousedící domy a technická m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej třípodlažní bytové jednotky č. 2.B, 4+kk/T/G 186,2 m2 se zahradou v Písku
Prodej třípodlažní bytové jednotky č. 2.B, 4+kk/T/G 186,2 m2 se zahradou v Písku
Před 62 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V rámci nového projektu Terasy Putimská, který je pokračováním úspěšného projektu Terasy K Lipám, zahajujeme prodej 5 moderních řadových rodinných domů s terasou, garáží a zahradou v Dolní ulici v Písku. RD č. 2B o dispozici 4+kk ( 186,2 m2) s dvougaráží, dvěma terasami (60,6 m2) a zahradou 377 m2 v atraktivní lokalitě v Písku. Bytová jednotka řešená ve vysokém standardu se nachází v moderním řadovém třípodlažním domě. V nadstandardu je možné přiobjednat klimatizaci i systém zabezpečení, či zvolit jiné zařizovací předměty dle přání klienta. Z garáže je přímý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000 000
 Kč
Prodej dvoupodlažní bytové jednotky č. 2A, 4+kk/T/G 161,2 m2 se zahradou v Písku
Prodej dvoupodlažní bytové jednotky č. 2A, 4+kk/T/G 161,2 m2 se zahradou v Písku
Před 62 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V rámci nového projektu Terasy Putimská, který je pokračováním úspěšného projektu Terasy K Lipám, zahajujeme prodej 5 moderních řadových rodinných domů s terasou, garáží a zahradou v Dolní ulici v Písku. RD č. 2A o dispozici 4+kk ( 161,2 m2) s garáží, třemi terasami (34,4 m2) a zahradou 455 m2 v atraktivní lokalitě v Písku. Bytová jednotka řešená ve vysokém standardu se nachází v moderním řadovém dvoupodlažním domě. V nadstandardu je možné přiobjednat klimatizaci i systém zabezpečení, či zvolit jiné zařizovací předměty dle přání klienta. Z garáže ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou - na stavbu rodinného domku, nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou - na stavbu rodinného domku, nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou - na stavbu rodinného domku, nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno