Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

Prodej rodinného domu, 206 m², Ratiboř
Prodej rodinného domu, 206 m², Ratiboř
Před 70 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme ve výhradním zastoupení majitele, prodej rodinného domu v krásném prostředí vsetínských vrchů v obci Ratiboř. Celková rozloha pozemku je necelých 1000m2. Lukrativní lokalita okolí obce Ratiboř nabízí klidnou přírodní atmosféru. Dům je dispozičně řešen na dvě samostatné bytové jednotky. Každá svá bytová jednotka má vlastní ložnici, koupelnu a kuchyňskou linku. V podzemním podlaží se nachází sklep o rozloze necelých 100m2. Prádelna s vesta... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 650 000
 Kč
Prodej RD v Bohuslavicích nad Metují
Prodej RD v Bohuslavicích nad Metují
Před 70 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu ve velmi dobrém stavu v centru obce Bohuslavice nad Metují s užitnou plochou 280 m2 a plochou pozemku 637 m2. Dům se rozkládá přes 3 nadzemní podlaží, celkem poskytuje 6 místností, které jsou před finálním doděláním – připraveno k dokončení dle Vašich představ. Nemovitost je zděná a nabízí tak pevný základ pro Vaše budoucí bydleni.Lokalita domu je ideální pro rodiny s dětmi, neboť v bezprostřední blízkosti se nachází mateřská škola, základní škola, obchod, restaurace, jakož i výborná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Město Touškov, ul. Polní
Prodej rodinného domu, 150 m², Město Touškov, ul. Polní
Před 70 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Město Touškov, situovaný na samostatném pozemku o rozloze 523 m². Jedná se o cihlovou stavbu s velmi dobrým stavem a užitnou plochou cca 170 m². Dům je rozložen do dvou nadzemních a jednoho podzemního podlaží a je ideálně dispozičně řešen pro pohodlné bydlení či práci z domova. Je napojen na veškeré inženýrské sítě. O teplo domova se stará kotel na tuhá paliva a ohřev vody je řešen bojlerem. Tato nemovitost je perfektní volbou pro rodiny hledající dom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 111 m², Březí, ul. Platanová
Prodej rodinného domu, 111 m², Březí, ul. Platanová
Před 70 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte dům k vašemu vysněnému bydlení? Možná právě vám se zalíbí novostavba rodinného domu v obci Březí u Mikulova. Dům stojí na pozemku o celkové výměře 785 m2. Zastavěná plocha domu je 97 m2 a užitná 111 m2 vč. zcela nové terasy. Dispozice domu jsou 3+kk . Do obývacího pokoje, kuchyně, ložnice a dětského pokoje se vstupuje z prostorné chodby, která navazuje na zádveří vstupu do domu. Z chodby se také vstupuje do designové koupelny se s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 338 800
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Stod, ul. Hradecká
Prodej rodinného domu, 220 m², Stod, ul. Hradecká
Před 70 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný, dvougenerační rodinný dům o užitné ploše 220 m², situovaný ve vyhledávané a klidné části města Stod, v ulici Hradecká. Tato nemovitost prošla rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2024. Stavba disponuje dvěma nadzemními podlažími a nabízí flexibilní využití prostoru. Přízemí lze užívat k podnikání nebo jako samostatnou bytovou jednotku 2+1 s terasou a přímým vstupem do udržované zahrádky. První patro poskytuje praktické dispoziční ře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej dvou RD, Bednáreček, jižní Čechy
Prodej dvou RD, Bednáreček, jižní Čechy
Před 70 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej objektu sestávajícího se ze dvou rodinných domů, bývalého mlýna a bývalé továrny na knoflíky v krásném malebném prostředí jižních Čech, v Bednárečku u Jindřichova Hradce. Objekt má max. nezávislost na dodavatelích energií díky kombinaci tepelného čerpadla s fotovoltaikou. V přízemí propojených domů se nachází vstupní hala, obývací pokoj, kuchyně, foyer, šatna, salonek, 2 toalety, sprchový kout, kotelna, dílna se vstu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Evaň
Prodej rodinného domu, 110 m², Evaň
Před 70 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům po rekonstrukci v obci Evaň u Libochovic. Tento dům je vytápěný moderním tepelným čerpadlem a je součástí rozsáhlého pozemku s mnoha možnostmi využití. Garáž a prostor s možností vytvoření další bytové jednotky se samostatným vchodem, Dále stodola která je s novou střechou a ve velmi dobrém stavu, možnost oddělení od obytné části a využití k podnikání nebo další možností bydlení. Krásná velká zahrada za stod... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 020 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Bavorov, ul. Na Drahách
Prodej rodinného domu, 160 m², Bavorov, ul. Na Drahách
Před 70 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v atraktivní a klidné části obce Bavorov, která je velmi žádaná díky své blízkosti školy, školky, obchodu a například i koupaliště. Tento cihlový dům o užitné ploše 160 m², a s pozemkem o rozloze 1434 m², poskytuje komfortní bydlení ve dvou nadzemních podlažích. Nabízí celkem 8 místností, což umožňuje využití nemovitosti pro velkou rodinu, dvougenerační bydlení, ale i pro rekreaci č... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 542 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 204 m², Lenešice, ul. Schránilova
Prodej rodinného domu, 204 m², Lenešice, ul. Schránilova
Před 70 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný řadový rodinný dům v klidné části obce Lenešice. Tento dům poskytuje pohodlné bydlení pro celou rodinu na celkové užitné ploše 204 m², která je rovnoměrně rozdělena mezi 2 nadzemní podlaží. Dům je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Oceníte nejen prosto... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Markvartovicích, ul. Šilheřovická
Prodej rodinného domu v Markvartovicích, ul. Šilheřovická
Před 70 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme tuto novinku po kompletní dokončené rekonstrukci. Rodinný dům, který prošel v interiéru i exteriéru nákladnou rekonstrukcí. Dům zůstává kompletně vybaven. Stačí si vzít kufry a bydlet. V přízemí naleznete srdce domu - prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, kde Vás zahřeje podlahové topení. Odtud se dostanete na terasu se zahradou. Naleznete zde moderní koupelnu s vanou a sprchovým koutem, toaletu a technickou místnost. V druhém poschodí jsou 4 neprůc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 300 000
 Kč
Krásný RD 6+1/T,G,B 440 m2, Mariáns
Krásný RD 6+1/T,G,B 440 m2, Mariáns
Před 70 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nádherný rodinný dům 6+1 v klidné lokalitě Hamrníky, Mariánské Lázně. Máme pro vás výjimečnou nabídku! Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 o celkové ploše 440 m. Tento impozantní dvoupatrový a podsklepený dům se nachází v malebné lokalitě Hamrníky v Mariánských Lázních, v ulici Na Vyhlídce. Hlavní vlastnosti: - Rozloha: Celková užitná plocha domu dosahuje 440 m, s terasami zahrnuje zastavěnou plochu 255 m. - Rozvržení: Dispozice domu s více než 7 místnostmi na třech patrech, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. - Wellness: K tomu všemu dům disponuje luxusní wellness s velkým 45 m bazénem s protiproudem o hloubce 1,75m, ideálním pro odpočinek a relaxaci. Popis jednotlivých pater: - Přízemí: Do domu se dostanete nádhernými masivními dveřmi. Otevřený prostor spojuje moderně vybavenou kuchyni s obývacím pokojem. Monumentální sloupy přidávají domu jedinečný šarm a procházejí i prvním patrem domu. K dispozici je samozřejmě také koupelna a ložnice p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 720 000
 Kč
RD 7+1 s terasou, balkonem, garáží
RD 7+1 s terasou, balkonem, garáží
Před 70 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům, či vilu k investici či podnikání? Máme pro Vás nabídku, která Vás nadchne! Prvorepubliková vila z roku 1937 s neuvěřitelným půvabem a jedinečným stylem. Tento 7+1 dům nabízí prostorné tři nadzemní podlaží, terasu, balkon a garáž - vše, co potřebujete pro pohodlný život. Samostatný vchod a vjezd na zahradu pro maximální soukromí a pohodlí. Přišel čas na rodinný dům, který bude odpovídat Vašemu životnímu stylu. Tento dům má 7 pokojů, tři toalety, tři koupelny, sklady a zahradu o rozloze 979 metrů. Vložený do klidného prostředí, se dvěma vchody a kompletní rekonstrukcí z roku 2006, která zahrnuje zateplení, plastová okna s nízkým součinitelem prostupu tepla. O vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500 000
 Kč
Prodej 2 RD 287 m2 s krásným pozemk
Prodej 2 RD 287 m2 s krásným pozemk
Před 70 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi dvou krásných patrových domů 4+1 a 1+1, s možností dostavby bytu v podkroví o velikosti 70 m a pozemkem 1093 m v Lounech - Lenešicích. Domy byly užívané dvěma generacemi rodiny a jsou oba v perfektním stavu. Moderní dům 4+1 je dostavěn teprve nedávno v roce 2018. Vytápěn plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů v přízemí i prvním patře domu. Podlahové topení v obývacím pokoji, v koupelně a chodbě je podlahové vytápění připraveno na instalaci. přízemí a rozvodem do radiátorů v prvním patře domu. V přízemí domu se nachází prostorná chodba s šatnou, krásný obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyní s vestavěnými spotřebiči a dále krásná koupelna a samostatné WC. Po krásných schodech se dostanete do prvního patra, kde je výstup na terasu a tři další prostorné a světlé ložnice. Před domem na krásně udržovaném pozemku je zakopaný bazén s vlastní čističkou, dále zde nalezneme krásnou pergolu s posezením, vlastní kuchyní, která je v samostatné místnosti u... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 840 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem chaty
Před 70 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledam v Praze a okoli pronajem chaty se zavedenou el. Pro 1osobu a kocourka.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Chata, srub
Před 70 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tremp. Hledám v okolí Psár - Jílové chatu, zahradu i bez el., na odkoupení formou splátek. I jiné lokality. Ročně mohu bez problémů zaplatit 150.000 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 155 m², Všestary
Prodej rodinného domu, 155 m², Všestary
Před 70 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům o dispozici 4+kk s garáží. Nemovitost se nachází v klidné části obce Rosnice u Všestar přibližně 10 min. autem od centra Hradce Králové, 5ti minutová dostupnost k nájezdu na dálnici a cca 50 minut jízdy do Prahy. Nemovitost se nabízí ve dvou variantách prodeje: První varianta: Prodej celé firmy za 5.000.000,-Kč,, a převzetí úvěru v hodnotě 3.000.000,- Kč (měsíční splátka 35.000,- Kč, jediným majetkem firmy je tento dům a přilehlý pozemek). Druhá varianta: Pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Všestary
Prodej rodinného domu, 155 m², Všestary
Před 70 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům o dispozici 4+kk s garáží. Nemovitost se nachází v klidné části obce Rosnice u Všestar přibližně 10 min. autem od centra Hradce Králové, 5ti minutová dostupnost k nájezdu na dálnici a cca 50 minut jízdy do Prahy. Nemovitost se nabízí ve dvou variantách prodeje: První varianta: Prodej celé firmy za 5.000.000,-Kč,, a převzetí úvěru v hodnotě 3.000.000,- Kč (měsíční splátka 35.000,- Kč, jediným majetkem firmy je tento dům a přilehlý pozemek). Druhá varianta: Pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Snědovice
Prodej rodinného domu, 158 m², Snědovice
Před 70 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vítáme Vás v útulném rodinném domě, který se nachází v malebné obci Snědovice. Tento rodinný dům nabízí skvělou kombinaci klidného venkovského života a moderního pohodlí. Interiér domu je prostorný a světlý, s důrazem na pohodlí a funkčnost. Otevřený obývací prostor je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli. K dispozici je také kuchyně se spotřebiči, dva pokoje, ložnice a hezká koupelna. Zahrada s bazénem je skvělým místem pro relaxaci a zábavu v letních měsících. Zde si můžete užív... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Pětikozly
Prodej rodinného domu, 80 m², Pětikozly
Před 70 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás v nabídce prodej rodinného domu určeného ke kompletní rekonstrukci. Svépomocí můžete vytvořit prostor přesně podle Vašich představ a potřeb. Nemovitost o dispozici 3+1 je částečně podsklepena. Dům stojí na parcele o velikosti 182m2... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Golčově Jeníkově, ul. Pod Vyšehradem
Prodej rodinného domu v Golčově Jeníkově, ul. Pod Vyšehradem
Před 70 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte domov, kde byste zapustili kořeny a vychutnali si klid a pohodu po náročném dni? Chcete bydlet v blízkosti všeho důležitého, ale zároveň mít dostatek soukromí a prostoru pro sebe a svou rodinu? Představte si, že se každé ráno probudíte v útulné ložnici, vejdete do prostorné kuchyně a při snídani si budete vychutnávat výhled do zeleně své vlastní zahrady. Tento rodinný dům v Golčově Jeníkově Vám nabízí přesně to, co hledáte - pohodlí, klid a výhodnou polohu. S dispozicí 3+1 a podlahovo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², obec Božetín
Prodej rodinného domu, 216 m², obec Božetín
Před 70 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji výjimečný rodinný dům situovaný v klidné části obce Božetín s výbornou dostupností do Chebu a Františkových Lázní. Tento dům je rozložen do 3 nadzemních podlaží a nabízí celkem 6 místností s užitnou plochou 216m² na pozemku o rozloze 1831m². Nemovitost je ve stavu k částečné nebo i větší rekonstrukci s ohledem na Vaše potřeby, vhodná i pro vícegnerační bydlení, umístěná v polosamotě s vlastní velkou opravdu velkou zahradou včetně domku pro hosty či garáži. K dispozici jsou 2 kou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 198 m², Kosov
Prodej rodinného domu, 198 m², Kosov
Před 70 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáte klidné a komfortní bydlení pro svoji rodinu, tak tento dům je určen právě pro vás. Nabízí komfort a soukromí. Domov vyniká svou polohou na samostatném pozemku o rozloze 1083 m² s celkovou užitnou plochou domu 198 m². Dům je řešen dispozicí 3+kk a je podsklepený. Slibuje také bohaté možnosti pro volnočasové aktivity a relaxaci na vlastním pozemku. Objekt se nachází v lokalitě s výbornou dostupností do města Zábřeh a zároveň nabízí odpočinek v tichém prostředí. Dům je ve velmi dobr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 830 000
 Kč
Prodej, komerční nemovitost (ubytov
Prodej, komerční nemovitost (ubytov
Před 70 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedené komerční nemovitosti (Pension) s bytovou jednotkou a barem ve městě Vimperk, v lokalitě na úpatí Vimperského zámku. Zastavěná plocha nemovitosti činí 408 m včetně zpevněných ploch a zahrada o velikosti 264 m. Objekt nabízí pokoje s 16-ti lůžky s možností navýšení, tři samostatné bytové jednotky o dispozici 3+1, 2+1 a 1+kk. Dále se na okraji objektu nachází bar s terasou s vnitřní kapacitou 20-ti místy a 30-ti místy na venkovním posezení, který slouží jako další zdroj příjmů. Nad barem je přistavěný samostatný pokoj s vlastním sociálem a terasou. Velkou výhodou je parkování přímo před budovou-kapacita 7 míst. Nemovitost je momentálně využívána k trvalému pobytu s dlouhodobým charakterem a generuje tak pravidelný měsíční příjem i mim... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodám srubový rodinný dům 6+1
Prodám srubový rodinný dům 6+1
Před 70 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Výhradně nabízíme k prodeji srubový RD, dispozičně 6 +1, o podlahové ploše 180m2, na pozemku o rozloze 920m2, v atraktivní, vyhledávané lokalitě Pardubice Nemošice. V - 1.NP zádveří, vstupní chodba, samostatný pokoj, prostorově nadstandardní... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem rodinné domy, 107 m2 - Chrást.Výhradně
Pronájem rodinné domy, 107 m2 - Chrást.Výhradně
Před 70 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem rodinné domy, 107 m2 - Chrást.Výhradně nabízíme k pronájmu rodinný dům v centru obce Chrást. Dispozice 4+1, kuchyně a koupelna po rekonstrukci. Zastřešené parkovací místo, zahrada se vzrostlými stromy. V okolí veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč