Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

Výstavba domu s pozemkem Eko104 4+k
Výstavba domu s pozemkem Eko104 4+k
Před 129 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Eko104 4+kk, 125 m na pozemku (č. 21) o velikosti 1129m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Eko104 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo 21) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 125 m s užitnou plochou 104 m. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízkonákladovým teplovodním podlahovým topením, tepelné čerpadlo se zásobníkem na teplou vodu 180l. Možnost změnit na jiný typ vytápění s doplatkem dle výběru. Uvedená cen... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 578 950
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Live 4+kk
Výstavba domu s pozemkem Live 4+kk
Před 129 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Live 4+kk s garáží, 136 m na pozemku (č. 20) o velikosti 1111m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Live je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 20) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 136 m s užitnou plochou 108 m s garáží, obytná plocha 91 m. Přestavba garáže na pokoj je možná i kdykoliv v budoucnu. Dům má hodně obytného prostoru, takže se nabízí možnost 4+kk+garaž nebo i 5+kk bez garáže. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topen... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 017 050
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 150 m², Neveklov
Prodej zemědělské usedlosti, 150 m², Neveklov
Před 129 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní nabídka prodeje 2/3 zemědělské usedlosti v klidné a žádané části Chvojínek, katastrální území Neštětice, s velkorysou plochou pozemku 24189 m².Usedlost se rozkládá na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, celkem nabízí 6 místností s užitnou plochou 150 m². Objekt je před rekonstrukcí, což dává novému majiteli vynikající příležitost přetvořit tento prostor k obrazu svému. Stavení je postaveno ze smíšené konstrukce a je obklopeno r... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej bytového domu Břeclav Poštor
Prodej bytového domu Břeclav Poštor
Před 129 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Exkluzivní realitní nabídka! Nabízíme Vám prodej bytového domu s pěti bytovými jednotkami na ulici J.Fučíka v Břeclaví místní část Poštorná. Dispozice : 1 NP Byt 3+1 s výměrou 100 m, Byt 1+1 s výměrou 40 m, garáž a kolárna. 2 NP Byt 3+1 +terasa s výměrou 110 m, Byt 3+1 s výměrou 100 m, Byt 3+kk s výměrou 70 m Dům nabízí ve svém vnitrobloku menší dvorek k posezení. Výhodou bytového domu jsou jednotlivé bytové jed... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 139 m², Rožmitál pod Třemšínem
Prodej rodinného domu, 139 m², Rožmitál pod Třemšínem
Před 129 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej samostatně stojící rodinný dům v Rožmitále pod Třemšínem, ulice Tyršova. Dům ze smíšeného zdiva, okna dřevěná špaletová, napojený na veřejný vodovod a obecní kanalizaci. Nemovitost je v původním, průběžně udržovaném stavu, ihned obyvatelná. Vytápění vlastním plynovým kotlem, ohřev vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 378 m², Sobotín
Prodej hotelu, penzionu, 378 m², Sobotín
Před 129 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Sháníte ke koupi nadstandardní rodinný dům, který prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí a splní i ta nejnáročnější očekávání? Architektura se zde dokonale prolíná s přírodními materiály, jako je dřevo a kámen. Interiér je navržen s důrazem na detail a nabízí maximální komfort. Dispozice 1. NP – veranda, společenská místnost s krbem, panoramatickými okny a kuchyní o celkové ploše 65 m2, dětská herna, technická místnost, sklad, kotelna a apartmán, ze kterého můžete vyjít přímo na zahrad... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 840 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Mobilní dům zateplený
Před 130 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, koupím mobilní dům zateplený alespoň 11×3,5M - Středočeský kraj, do 80km od Prahy, za nabídky děkuji.
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím domek
Před 130 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
RD nejlépe na Kladensku v jakémkoliv stavu, obyvatelný, zahrada, stodola, či hospodářské budovy vítány. Pouze od majitele. Ev. mů... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
3podlažní RD s komerčním prostor
3podlažní RD s komerčním prostor
Před 130 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
3podlažní RD s komerčním prostor. Popis je uveden na foto. O virtuální prohlídku si pište. Cena je dohodou.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 4+1, v Rostoklatech
Rodinný dům 4+1, v Rostoklatech
Před 130 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídka prodeje rodinného domu 4+1, 130m2, dvě koupelny, v celém domě zabezpečovací systém, (rok výstavby 2007). Plocha rohového pozemku 737m2. Na pozemku velký zahradní domek a dále velký prosklený altán. D... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000 000
 Kč
Pronajmu byt 0+1 25m2 v rodiném domě v Ostravě- Radvanicích.
Pronajmu byt 0+1 25m2 v rodiném domě v Ostravě- Radvanicích.
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k pronájmu pěkný a velký byt 0+1 25 m2, Byt se nachází v lukrativní lokalitě Ostravy Radvanicích, pouze 5 min.do centra Ostravy. Možnost parkování u domu. K domu náleží i udržovaná a oplocená zahrada 1050 m2 s posezením. Nemovitost leží ve slepé ulici, která je pravidelně uklízena městem, klidní a jen d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 84 m2 - Vysoké Mýto - Pražské
Prodej rodinné domy, 84 m2 - Vysoké Mýto - Pražské
Před 131 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 84 m2 - Vysoké Mýto - Pražské Předměstí.Nabízíme k prodeji menší rodinný dům v klidné lokalitě Vysokého Mýta. Celková užitná plocha je 84,2 m2 s dispozicí 4+kk. Dům je určen k kompletní rekonstrukci, což dává novému majiteli jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ. Malá zahrada poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzd... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Všeruby.Nabízíme na
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Všeruby.Nabízíme na
Před 131 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Všeruby.Nabízíme na prodej krásný rodinný dům na okraji města Všeruby. Dům z roku 2018 nabízí velmi kvalitní bydlení pro velkou rodinu s dětmi. Dispozičně je momentálně řešen jako 4kk nicméně již v projektové dokumentaci je počítáno s možností půdní vestavby, která je v současnosti ve fázi hrubé stavby. Po dokončení může v patře vzniknout další bytová jednotka či další 2-3 pokoje. Kuchyně je od obývacího pokoje dispozičně oddělená, dva prostorné pokoje momentálně slouží jako ložnice a dětský pokoj, menší pokoj může být využíván jako pracovna. V koupelně se nachází vířivá prosklená vana a moderní sprchový kout s deštěm, navíc je zde umístěna i techn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 990 000
 Kč
Lanžhot, RD 3+1, pozemek 1117m2, zahrada - rodinný
Lanžhot, RD 3+1, pozemek 1117m2, zahrada - rodinný
Před 131 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Lanžhot, RD 3+1, pozemek 1117m2, zahrada - rodinný dům.Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 v Lanžhotě, s užitnou plochou 177 m2 a celkovou plochou pozemku 1117 m2. Co dům nabízí? Velkou zahradu, kde si můžete vychutnávat klidné letní večery, pěstovat vlastní zeleninu nebo se prostě jen tak věnovat zahradničení. Možnost rozšíření půdních prostor o další pokoje, což vám umožní přizpůsobit dům rostoucím potřebám vaší rodiny. Plastová okna zajišťující vysokou energetickou účinnost a komfort bydlení. Plynové ústřední vytápění doplněné o možnost lokálního vytápění na tuhá paliva pro ty, kteří milují teplo domácího krbu. Veškeré inženýrské sítě, takže se nemusíte obávat žádných komplikací s připojením. Další technické místnosti na zahradě, které nabízí praktické využití pro vaše zahrad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 190 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Kdo prodá chatu
Před 131 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím chatu v jakémkoli stavu, se zavedeným el. proudem a vodou na vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nemovitost
Před 131 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím nemovitost, ve Středočeském kraji v jakékoliv lokalitě, za jakou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 122 m2 - Měřín.Chcete bydlet
Prodej rodinné domy, 122 m2 - Měřín.Chcete bydlet
Před 131 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 122 m2 - Měřín.Chcete bydlet v hotovém a zároveň si vybavit dům dle vlastních představ? Ideální rodinné bydlení právě pro Vás. Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 4+kk. Užitná plocha je 122,44 m2. Celková plocha pozemku včetně parkovacích míst, zahrady a dvou teras je 614 m2. Při vstupu do domu se nacházíme v zádveří a hned naproti je vstup do koupelny. Po pravé straně se nachází vzdušný obývací pokoj spojený s kuchyní, která je vyvýšená. Z kuchyně lze vstoupit francouzským oknem na zahradu.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Hroubovicích
Prodej rodinného domu v Hroubovicích
Před 131 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s půdním prostorem v klidné části obce Hroubovice s rozlehlou zahradou o velikosti 650m². Jedná se o nemovitost o dvou nadzemních podlažích, s celkovým počtem 6 místností, dvěma koupelnami a dvěma balkony, Vnitřní terasové schodiště spojuje obě podlaží a půdu. Půda je částečně obyvatelná s možností přistavění dalšího jednoho až dvou pokojů. Vytápění je tuhými palivy. Dále dům disponuje ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 167 m², Havířov, ul. Požárnická
Prodej rodinného domu, 167 m², Havířov, ul. Požárnická
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám vzácnou příležitost vlastnit tento zvláštní rodinný dům, který kdysi sloužil jako sídlo firmy a nyní přináší možnosti kombinace bydlení a podnikání. Tento dům je vhodný pro dvě generace a otevírá široké možnosti využití díky své výjimečné lokalitě a vybavení. Nachází se v oblasti s výbornou dostupností k veškeré infrastruktuře. S rozlohou pozemku 514m2 a dalšími budovami, které sloužily jako sklady nebo dílny, poskytuje tento dům nejen prostor pro rodinné bydlení, ale i... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 208 970
 Kč
Prodej rodinného domu, 52 m², Leština
Prodej rodinného domu, 52 m², Leština
Před 131 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Leština. Dům s užitnou plochou 52 m² má dispozici 2+1. K domu náleží pozemek o rozloze 1828 m², který je obklopen půvabnou přírodou. Dům je vhodný k rekonstrukci, nicméně je připraven i k okamžitému nastěhování. Jeho poloha a okolí nabízí perfektní kombina... (více v detailu)
1 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Lukách nad Jihlavou, ul. Polní
Prodej rodinného domu v Lukách nad Jihlavou, ul. Polní
Před 131 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízím prodej řadového rodinného domu v klidném prostředí na okraji obce Luka nad Jihlavou s cihlovou konstrukcí přináší ideální příležitost pro rodinné bydlení. Nemovitost vyniká svou prostorností a dispozičním uspořádáním, poskytuje celkem 7 místností rozložených na jednom nadzemním a dvou podzemních podlažích. Celková užitná plocha 531m² umožňuje komfortní bydlení pro větší rodinu nebo nabízí prostor pro domácí kancelář či ateliér. Dům stojí na pozemku o výměře 531m². Jeho stav je hodnocen jako velm... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 42 m², Horní Moštěnice, ul. U Kapličky
Prodej rodinného domu, 42 m², Horní Moštěnice, ul. U Kapličky
Před 131 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji menší RD s dispozicí 1+1 v obci Horní Moštěnice u Přerova. Dům je přízemní z míšeného zdiva, s menším dvorkem, bez zahrady. Stav je původní,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
840 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 134 m² + 123 m², Hostouň
Prodej rodinného domu, 134 m² + 123 m², Hostouň
Před 131 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Hostouň, okr. Domažlice. Původně byl objekt využíván v přízemí jako pivnice, v patře jako zázemí s koupelnou i kuchyňkou. Dům lze rekonstrukcí přizpůsobit např. na dvě velké bytové jednotky, případně lze znovuotevřít např. již zmíněnou pivnici. Díky jednoduchým příčkám v přízemí lze snadno změnit dispozici jednotlivých místností. Vytápění nyní zajišťuje pro celou nemovitost plynový kotel umístěný v patře domu, kanal... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 107 m², Rozkoš, Onomyšl
Prodej rodinného domu, 107 m², Rozkoš, Onomyšl
Před 131 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům v klidné vesničce Rozkoš u Onomyšle o celkové užitné ploše 312 m². Dispozice: veranda, chodba, obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna, WC, dva pokoje a další WC, které je přístupné ze dvorku. Součástí domu je ještě dílna s montážní jámou na opravu automobilů a chlívek. Nad celým objektem se nachází prostorná půda. Nemovitost je napojena na vlastní studnu, přípojka obecního vodovodu a kanalizace se nachází přímo před domem. D... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Nehvizdy, ul. Přerovská
Prodej rodinného domu, 96 m², Nehvizdy, ul. Přerovská
Před 131 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nechcete čekat, než Váš dům postaví? Máme tu k prodeji zbrusu nový, ihned k nastěhování připravený rodinný dům v klidné části obce Nehvizdy. Jedná se o dům s užitnou plochou 96 m² o dvou nadzemních podlažích. Nemovitost disponuje celkem 4 neprůchozími místnostmi vybavenými nadstandardními dřevěnými podlahami, což dodává interiéru teplý a příjemný charakter. Tato novostavba se stojí na největší rohové parcele v rámci projektu o rozloze 388 m², která nabízí dostatek soukromého prostoru p... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč