Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 305 výsledků

Prodej rodinného domu v Plasích, ul. Ke Kolu
Prodej rodinného domu v Plasích, ul. Ke Kolu
Před 137 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme rozsáhlý rodinný dům ve vyhledávané klidné části obce Plasy. Tato samostatně stojící nemovitost disponuje celkem 8 místnostmi, rozloženými na 2 nadzemní podlaží, což poskytuje spoustu prostoru pro velkou rodinu nebo pro kombinaci bydlení a práce z domova. Nemovitost je před rekonstrukcí a je zde možnost za daných podmínek si zažádat o dotaci po babičce a kotlíkovou dotaci. Dům je v dobrém technickém stavu a stojí na pozemku s celkovou plochou 2... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 321 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Libina
Prodej rodinného domu, 280 m², Libina
Před 137 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům v obci Obědné, okres Šumperk. Nemovitost je vhodná jak k dvougeneračnímu bydlení, tak ke spojení bydlení s podnikáním. Jedná se o dvoupatrový cihlový dům s celkovou podlahovou plochou 280 m², stojící na pozemku o velikosti 2580 m². Dům nabízí 8 místností a dva vchody pro individuální přístup každé rodiny, což umožňuje rozdělení na samostatné bytové jednotky. Velkou výhodou je také rozlehlá zahrada s bazénem, která zve k odpočinku, doplněna o dostatek parkova... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, Bohumín, ul. Bezručova
Prodej rodinného domu, Bohumín, ul. Bezručova
Před 137 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo k bydlení, máte rádi své soukromí, ale nechcete dojíždět autem kilometry do práce? Mám pro Vás skvělou příležitost. Nabízím rodinný dům o dispozici 4+kk, který byl postaven z vysoce kvalitních materiálů. Pro Vaše auto se nabízí garážové stání, dále dvě místa před garáží , ale nezapomínáme na hosty, pro které je zde parkoviště až pro 5 automobilů. Nezapomínáme ani na Vaše pohodlí a bezpečnost, d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 146 m², Orlová - Město
Prodej rodinného domu 4+1, 146 m², Orlová - Město
Před 137 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům k bydlení? Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům typu bungalov 4+1 v klidné části obce Orlová. Kolaudace proběhla v roce 2018. Dům je postaven z cihel Ytong, je zateplený, střecha je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 420 000
 Kč
RD v Novém Jičíně, ul. Potoční
RD v Novém Jičíně, ul. Potoční
Před 137 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme rodinný dům v klidné části Žiliny u Nového Jičína. Celková užitná plocha činí 213m², rozkládající se na 1 nadzemním a 1 podzemním podlaží, společně nabízející 6 místností k libovolnému využití. Dům, postavený z cihly, se nachází na samostatném pozemku s rozlohou 593m². Nemovitost je před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli skvělou příležitost přizpůsobit si dům dle svých předsta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Katovice, ul. Nádražní
Prodej rodinného domu, 80 m², Katovice, ul. Nádražní
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Katovice o dispozici 2+1. Jedná se o samostatně stojící cihlový dům s 1 nadzemním podlažím. Dům disponuje 3 místnostmi s celkovou užitnou plochou 80 m². Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 526 m², který poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek i zahradničení. K domu náleží udržovaná okrasná zahrada se skleníkem, pergolou s krbem, zahradním domkem a zeleninová ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 865 000
 Kč
Pronájem RD 5+1 147m2 Praha 4 Chod
Pronájem RD 5+1 147m2 Praha 4 Chod
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně možný pronájem moderní novostavby třípodlažního RD 5+1 147m na P4-Kamýku. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s východem na terasu a přímým vstupem do zahrady. V obývací hale pod uzavřením plně a moderně vybavená kuchyně ( indukční vaření, horkovzduš. trouba, myčka, lednice s mrazákem, digestoř). Na stejném podlaží technická místnost s toaletou. Ve druhém podlaží se nachází celkem tři neprůchozí ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V posledním podlaží je další... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Prodej rodinného domu 390m2,pozemek 4594
Prodej rodinného domu 390m2,pozemek 4594
Před 137 dny - ANNONCE
Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům o vnitřní dispozici 5+2 + příslušenství - koupelna, samostatné WC, kotelna, dílna, velká komora, garáž a na pozemku velká stodola. Horní patro 2+1. Dům je obsahuje dvě samostatné bytové jednotky a je... (více v detailu)
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, Neratovice, okres
Prodej rodinného domu 3+1, Neratovice, okres
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+1, Neratovice, okres Mělník.Prodej domu s zahradou v centru Neratovic Hledáte-li útulný domov s vlastní zahradou v srdci města Neratovic, pak máme pro vás ideální nabídku. Tento dům nabízí nejen pohodlné bydlení, ale také klidné prostředí pro vaši rodinu. Parametry: Dispozice: 3+1 Užitná plocha: 80 m2 Možnosti rozšíření: Existuje možnost udělat podkroví Zahrada: Zahradu doplňuje studna Vybavení: Garáž na pozemku Vytápění: Dálkový horkovod na vytápění domu Tento dům vás okouzlí svou kombinací klidného prostředí a výhod centrální polohy. Můžete si užívat veškeré pohodlí a bezpečí, které poskytuje život ve městě, aniž byste museli ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 695 000
 Kč
Rodinný domek
Rodinný domek
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodám 131m2 starší rodinný domek 3+1 s půdou, malým sklepem ,se zahradou, zahrádkami, kůlnou, zahradním domkem, pl. garáží. Možno pěstovat slípky, kràliky apod. Příjezd j... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej řadového domu 8+kk Praha-Střížkov
Prodej řadového domu 8+kk Praha-Střížkov
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme rozsáhlý rodinný dům se zahradou a dvougaráží v klidné ulici na rozhraní Střížkova, Proseku a Libně. Dům je v příjemné lokalitě vedle zeleně s výhledem. Současně je kolem plná občanská vybavenost a je to blízko centra. Stanice metra C Střížkov je vzdálená 10 minut pěšky. V okolí se nachází několik parků a dalších možností pro volnočasové vyžití. Dům byl postaven v roce 2008. Jedná se o rozsáhlý dům pro velkou rodinu, nebo např. spojení bydlení s podnikáním. Dům má 3 nadzemní podlaží plus sklepní podlaží s dvougaráží, a zahradu o rozloze 184 m2 (celkový pozemek 380 m2). Půdorys domu je 99 m2. Dále je možné parkovat ještě na vjezdu. Dispozice je následující (detailně viz obrázky) 1. patro: Pokoj 25,5 m2, jídelna s kuchyní 17,6 +9,9 m2, WC 2,6m2, komora, zádveří a vstupní prostor, terasa se vstupem do zahrady 2. patro: 2 pokoje 13,5 + 18,8 m2, koupelna s WC a bidetem 4,9m2, ložnice 26,45 m2 se sprchou s WC 3,6 m2, lodžie 5,6 m2 3. patro: 3 pokoje 20,1 + 11,5 + 12,23 m2, koupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Jaroslavice, ul. Kopečná
Prodej rodinného domu, 132 m², Jaroslavice, ul. Kopečná
Před 137 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji unikátní rodinný dům v malebné části Jaroslavic u Znojma, ideální jak pro soukromé bydlení, tak pro investici. Nemovitost se pyšní dvěmi nadzemními a jedním podzemním podlažím, čtyři místnosti včetně dvou koupelen, poskytující komfortní prostředí pro vaši rodinu či podnikání. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí a je velmi dobře udržovaný. Dům je celopodsklepený s možností využití jako vinný sklípek, zároveň nabízí adaptabilní půdní prostory pro další rozvoj a zahradu, která... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 71 m², Klimkovice
Prodej rodinného domu, 71 m², Klimkovice
Před 137 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stylovou montovanou dřevostavbu v polosamotě, která se pyšní bezkonkurenční lokací v klidné části obce Hýlov, katastrální území Klimkovice. Tato jedinečná nemovitost s praktickou dispozicí čtyř místností, se rozprostírá na slunném pozemku o celkové ploše 3524 m². K domu patří velkorysá zahrada končící přímo u lesa, která nabízí oázu klidu a soukromí. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou, avšak je zde dostupný i klasický vodovodní řád.... (více v detailu)
9 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 35 m², Vitín
Prodej rodinného domu, 35 m², Vitín
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Útulná garsoniéra s kuchyňskou linkou, ideální pro život v klidné vesnici s dobrým spojením do Českých Budějovic. Tento útulný dům nabízí dokonalou kombinaci klidného venkovského života S užitnou plochou 35 m2 a prostornými okny směřujícími do zahrady. Vaření a příprava jídla je snadná a příjemná díky kompletně vybavené kuchyňské lince s moderními spotřebiči. Velká okna do zahrady: Příjemný výhled a přirozené osvětlení zaručují pohodlné a ú... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Raspenavě, ul. Hejnická
Prodej rodinného domu v Raspenavě, ul. Hejnická
Před 137 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vzácný kousek nemovitosti v klidné a malebné části Raspenavy, ideální pro rodinu hledající spojení komfortního bydlení s přírodou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům se 7 místnostmi, rozloženými ve dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží. Dům prochází částečnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a komfort – nová plastová okna s izolačním trojsklem, zařízená sauna a francouzská okna v obývacím pokoji přidávají na atraktivitě tét... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 480 000
 Kč
Prodej budovy bývalého hostince v o
Prodej budovy bývalého hostince v o
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nemovitosti, bývalé restaurace U vodárny, v centru obce Káraný. Původně secesní hostinec s altánem byl postaven v roce 1910. Prosperoval až do roku 1955, kdy přešel ze soukromého vlastnictví do správy Lidového spotřebního družstva Jednota. V té době se v hostinci přestalo vařit, ubývala klientela, z níž nakonec zbyli už jen „pivaři“. V neprosperujícím hostinci se střídali nájemci, nikomu se nechtělo investovat do jeho rozvoje a oprav. Poslední pokusy o záchranu budovy a obnovu zašlé „slávy“ a obnovení provozu proběhly okolo roku 1999. Původní záměr rekonstrukce budovy (plánovaná vestavba cca 8-9 bytů) nebyl realizován. Jedná se o zděnou, členitou, patrovou stavbu o obdélném půdorysu, částečně podsklepenou, ve střední přízemní částí a bočními trakty s polopatry v podkroví. Dům je zděný, omítaný, fasáda má bohatou štukovou dekoraci, především suprafenestery s figurální výzdobou. V přízemí jsou osazeny nové výplně oken, přičemž původní okenní otvory ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu v Klato
Prodej dvougeneračního domu v Klato
Před 137 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme prodej dvougeneračního domu v Klatovech na okraji města pod stadionem. V domě jsou dva byty s koupelnami (sprchový kout, WC). Vytápění plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Objekt je p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodám srub
Prodám srub
Před 137 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodám dvoupodlažní celoročně obyvatelný dřevěný srub. Každé patro samostatný vchod. V každém patře dvě místnosti a sociální zařízení.(2x45m2). Vytápění krbovými kamny s výměníkem připoje... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám chatu, pozemek u řeky Labe, Ohře
Před 137 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den, koupím chatu, chalupu nebo pozemek u řeky Labe nebo Ohře. Moc děkuji za Vaše nabídky.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 56 m2 - Brno - Chrlice.Prodej
Prodej rodinné domy, 56 m2 - Brno - Chrlice.Prodej
Před 137 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 56 m2 - Brno - Chrlice.Prodej rodinného domu, Brno - Chrlice, ul. Blümlova. Dům o CP 56 m2 se nachází v klidné ulici městské části Chrlice. V domě se nachází 2 pokoje, kuchyně a koupelna s toaletou, na dvoře pak 3 skladovací prostory a kryté parkovací stání, na které j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 291 895
 Kč
Prodej byty 3+kk, 74 m2 - Veliká Ves.Hledáte
Prodej byty 3+kk, 74 m2 - Veliká Ves.Hledáte
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 74 m2 - Veliká Ves.Hledáte klidný domov s okouzlující zahradou v blízkosti Prahy? Pak pro vás máme perfektní nabídku! Exkluzivně nabízíme k prodeji polovinu prostorného rodinného domu o dispozici 3+kk s okouzlující zahradou o rozloze 400 m2. Představte si, že se probudíte do ptačího zpěvu a vychutnáte si ranní kávu na terase obklopeni zelení. Zahrada nabízí ideální prostor pro relaxaci, hry s dětmi i grilování s přáteli. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném bydlení v harmonii s přírodou. Nabízí moderní vybavení a dostatek prostoru pro celou rodinu. V přízemí naleznete moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, propojenou s prostorným obývacím pokojem, ze kterého vede přímý vstup na terasu a do zahrady. Dále se zde nachází dvě útulné ložnice a koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Dům se nachází v klidné a přátelské lokalitě, ideální pro rodiny s dětmi. Sousedé jsou milí a vstřícní, takže se zde ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 970 000
 Kč
Prodej dvoupodlažní bytové jednotky č. 1B, 4+kk/T/G 168,3 m2 se zahradou v Písku
Prodej dvoupodlažní bytové jednotky č. 1B, 4+kk/T/G 168,3 m2 se zahradou v Písku
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
VÝSTAVBA ZAHÁJENA. V rámci nového projektu Terasy Putimská, který je pokračováním úspěšného projektu Terasy K Lipám, nabízíme na prodej 5 moderních řadových rodinných domů s terasou, garáží a zahradou v Dolní ulici v Písku. RD č. 1B o dispozici 4+kk ( 168,3 m2) s garáží, dvěma terasami (20,6m2) a zahradou 342m2 v atraktivní lokalitě v Písku. Bytová jednotka řešená ve vysokém standardu se nachází v moderním řadovém dvoupodlažním domě. V nadstandardu je možné přiobjednat klimatizaci i systém zabezpečení, či zvolit jiné zařizovací předměty dle přání klienta. Z garáže ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Nelahozeves, ul. Jeřabinová
Prodej rodinného domu, 158 m², Nelahozeves, ul. Jeřabinová
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku řadového domu 5+kk postaveného v roce 2010 v anglickém resortu, obklopeného přírodou a turistickými stezkami. Tento dům nabízí velkorysých 158 metrů čtverečních, což z něj činí prostorné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Dispozice domu zahrnuje přízemí s pracovnou, koupelnou a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a východem na zahradu. První patro nabízí velkou koupelnu, prostornou ložnici, dětský p... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Bohdíkov
Prodej rodinného domu, 170 m², Bohdíkov
Před 137 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Bohdíkov. Nemovitost se nachází na okraji obce s příjemným umístěním v řadové zástavbě. Dům disponuje 6 místnostmi s celkovou užitnou plochou 170 m², stojící na pozemku o velikost 125 m². Konstrukčně jde o smíšenou stavbu, která prošla úpravami a jejíž stav hodnotíme jako dobrý. V současné době je dům využíván jako ubytovací zařízení a poskytuje vynikající možnost pro firmy, které hledají ubytování pro své z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Staré Město
Prodej rodinného domu, 150 m², Staré Město
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům v oblíbené a klidné části Starého Města u Moravské Třebové. Tento zděný dům s pozemkem o velikosti 436 m² se rozkládá na dvou podlažích a nabízí celkem 5 místností s optimálním dispozičním řešením. Sklepní prostor poskytuje praktické úložné možnosti nebo prostor pro vaše hobby. Dům je ve velmi dobrém stavu, připravený k nastěhování bez nutnosti dalších investic. Užitná plocha domu činí 150 m² a doplňuje ho příjemný balkón,... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 500 000
 Kč