Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 309 výsledků

Na prodej vila 4+kk, Španělsko, Costa del Sol,
Na prodej vila 4+kk, Španělsko, Costa del Sol,
Před 195 dny - ANNONCE
Na prodej vila 4+kk, Španělsko, Costa del Sol, Mijas.Nabízíme k prodeji rodinnou vilu v obci Mijas, okres Málaga. Tento řadový cihlový dům je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a pohodlné bydlení. Dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí blízkost škol, parků a dalších atrakcí pro děti. Jedinečné městské domy se třemi a čtyřmi ložnicemi, které se mohou pochlubit nádherným výhledem na moře, moderním architektonickým stylem a nejnovějšími technologiemi. Tyto luxusní nemovitosti nabízejí dobře rozvržené vnitřní prostory, kde se obývací část, jídelní kout a plně vybavená kuchyň se snídaňovým barem prolínají do obytného prostoru, který maximalizuje výhled z nadstandardně velkých třístranných dveří a oken. Propojení venkovního a vnitřního prostoru je plynulé díky velkorysým zastřešeným i nezastřešeným terasám - ideálnímu místu k odpočinku a vychutnávání výhledů na golfové hřiště nebo jihozápadní pobřeží na Středozemní moře. Každá z rezidencí je dokončena ve velmi vysokém st... (více v detailu)
13 644 375
 Kč
Vila 5+kk, Los Hidalgos, Manilva, Malaga province
Vila 5+kk, Los Hidalgos, Manilva, Malaga province
Před 195 dny - ANNONCE
Vila 5+kk, Los Hidalgos, Manilva, Malaga province.Nádherné moderní luxusní vily jen 600 metrů od pláže v oblasti La Duquesa. Vily budou mít 4 ložnice, 3 koupelny, prostorný obývací pokoj a otevřenou kuchyň, terasy, soukromý bazén, zahradu a garáž. Vynikající poloha, pouhých 600 metrů od pláže, 300 metrů od nákupního centra a 1 km od Puerto de la Duquesa. Klidná rezidenční oblast, velmi dobrý standard, velmi blízko centra města. Máme v nabídce několik set nemovitostí přímo od dev... (více v detailu)
15 157 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 104m², pozemek 919m²,
Prodej rodinného domu 4+kk, 104m², pozemek 919m²,
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+kk, 104m², pozemek 919m², Bykoš u Berouna.Tento krásný zděný bungalov představuje dokonalé spojení mezi moderním komfortem a klidem venkovského života. S dispozicí 4+kk na zastavěné ploše 127m2 a kolaudací v roce 2019, přináší svým obyvatelům nejen nové standardy kvality, ale také prostor pro plnohodnotný rodinný život. Největším benefitem je úžasný výhled do krajiny o který Vás nikdo nepřipraví. Obec je v současné době na maximu kapacity zastavitelnosti. Energetická náročnost této nemovitosti je zařazena do kategorie B, což zaručuje nejen úsporné bydlení, ale také minimalizuje provozní náklady, což je v dnešní době zcela nezbytné. Vytápění zajišťuje podlahové topení a kachlová kamna,... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 499 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 344 m2 - Lanžhot.Nabízíme
Prodej rodinné domy, 344 m2 - Lanžhot.Nabízíme
Před 195 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 344 m2 - Lanžhot.Nabízíme prodej exkluzivního rodinného domu se zahradou a bazénem. Máme jedinečnou příležitost nabídnout Vám velmi prostorný a krásný patrový dům, který je ideálním domovem pro celou Vaši rodinu. Tento dům poskytuje nejen dostatek soukromí pro každého člena rodiny, ale také nabízí nadstandardní prostor pro setkávání a trávení času společně. Přízemí domu představuje místo, kde se rodina může scházet a sdílet radostné okamžiky. Velký a vzdušný obytný prostor propojený s kuchyní a jídelnou vytváří centrum domova, které svou atmosférou umocňuje praskající krb a v zimním období tak zvyšuje komfort bydlení. Přímý vstup na terasu otevírá dveře do přírody a přináší svěží vzduch do vašeho domu. Dům je vybaven moderní kuchyní se všemi potřebnými vestavnými spotřebiči a dostatkem úložných prostor. Pro vaše soukromí je připravena ložnice s vlastní koupelnou, která slibuje únik od světa venkovního a samostatná toaleta. Schodiště nás zavádí do patra, kde se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 473 395
 Kč
Prodej vily, Dominikánská republika.Nabízíme k
Prodej vily, Dominikánská republika.Nabízíme k
Před 195 dny - ANNONCE
Prodej vily, Dominikánská republika.Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu v obci Juan Dolio, okres Guayacanes. Tato luxusní nemovitost je skutečným klenotem v srdci Dominikánské republiky. Vila je postavena z kvalitní cihlové konstrukce, což zajišťuje její dlouhodobou pevnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Poloha této vily je jedinečná. Nachází se na samostatném pozemku, který nabízí dostatek soukromí a klidu. Zároveň je však v blízkosti veškerého důležitého vybavení, jako jsou obchody, restaurace a pláže. Tato lokalita je oblíbená mezi luxusními kupujícími, kteří hledají luxusní útočiště v karibském ráji. Vila disponuje 4 prostornými pokoji a 2 koupelnami, které jsou přímo připravené k uspokojení požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Dům je navíc patrového typu, což znamená, že nabízí více než dostatek prostoru pro celou rodin... (více v detailu)
29 400 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Objekt k pronájmu
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
kdekoliv na vsi ci samote hledam objekt k dlouhodobemu prona... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Sobotka.Stylovou a
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Sobotka.Stylovou a
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Sobotka.Stylovou a citlivě zrekonstruovanou roubenku, kterou Vám nabízím, najdete v malebné a klidné části městečka Sobotka, která je jižní branou do Českého ráje. Natrefíte na ni na trase Jičín - Mladá Boleslav, pouhých 45 minut severovýchodně od Prahy. Pro chvíle volna jistě oceníte pouhých 10 minut pěšky vzdálený zámek Humprecht, přilehlý park či oblíbené místní koupaliště. Stejně tak i nepřeberné množství tras pro pěší či cykloturistiku. Chalupa o dispozici 5+kk a užitné ploše 127 m2 má pozemek o celkové výměře 436 m2, kde najdete dostatek místa pro pasivní i aktivní odpočinek. Ze vstupní chodby vejdete do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a jídelnou, dvou lož... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 213 m², Ostrožská Nová Ves
Prodej rodinného domu, 213 m², Ostrožská Nová Ves
Před 195 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní dvougenerační rodinný dům v žádané lokalitě Ostrožská Nová Ves, na okraji obce, což přináší klidné a příjemné bydlení s možností rychlého dostupu do centra. Dům s dispozicemi 3+1 a 1+1 na nadzemním podlaží je ideální volbou pro rodinu hledající prostorné a pohodlné bydlení s možností soukromí pro více generací. Nemovitost má k dispozici plastová okna pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 924 240
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Tuřany
Prodej rodinného domu, 110 m², Tuřany
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tuřany jsou obcí jen 2 km vzdálenou od města Slaný a 1 km od nájezdu na D7. Praha 6 je autem dostupná za 20 min. V obci mají základní i mateřskou školu, obchod, poštu, restauraci i fotbalové hřiště. V klidné ulici stojí nenápadný dům s užitnou plochou cc... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 665 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Vítkově, ul. Mladých
Prodej rodinného domu ve Vítkově, ul. Mladých
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Vítkova na ulici Mladých. Celopodsklepený dům je v původním, velice udržovaném stavu. Dům má dvě bytové jednotky s vlastním sociálním zařízením. 1NP. O dispozici 3+1 a 2NP o dispozici 4+1 s balkónem a půdními prostory. K ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 340 m², Malý Újezd
Prodej rodinného domu, 340 m², Malý Újezd
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej vícegeneračního domu 2+1 a 2+1 s příslušenstvím ve formě vejminku 1+1, o celkové rozloze 210 m2, situovaného v obci Malý Újezd na parcele o výměře 1.773 m2. Vstup do domu je ze společného zádveří, které vede do přízemí. Zde se nachází chodba, ložnice, obývací pokoj, koupelna, toaleta a kuchyně. Z kuchyně lze pokračovat do vejminku 1+1 nebo rozšířit přízemní byt o dva další pokoje. V horním patře je další byt s ložnicí, obývacím pokojem s východem na balkon, koupelnou, toaletou a kuchyní s vc... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 524 272
 Kč
Prodej rodinného domu, 3.338 m², Hradištko - Kersko
Prodej rodinného domu, 3.338 m², Hradištko - Kersko
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní patrový rodinný dům v přírodním parku Kersko, vzdálený pouhých 20 min od Prahy. Novostavba z roku 2021 stojí na rovinatém lesním pozemku o celkové ploše 3.338 m² a užitnou plochou 335 m². Dům se nachází v rekreační oblasti s pramenem a Hájenkou. Vytápění a ohřev teplé vody tepelným čerpadlem, podlahové topení, vlastní čistička odpadních vod. Dům je napojen na obecní vodovod. Nízké provozní náklady. Dominantou spodního podlaží je prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linko... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 268 m², Ždánice, ul. Hrubá strana
Prodej rodinného domu, 268 m², Ždánice, ul. Hrubá strana
Před 195 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej řadového rodinného domu o užitné ploše 268 m2 ve městě Ždánice, okr. Hodonín. Jedná se o přízemní rodinný dům po rekonstrukci o dispozici 2+1. Z předsíně je možné vstoupit do kuchyně a na schodiště, které propojuje vstup na půdu a do suterénu. Na kuchyni navazuje chodba, ze které je vstup do obou pokojů, koupelny, na WC a výstup na terasu. Po vstupu do suterénu se nabízí k využití několik sklepních místností. Dominantou je největší místnost zařízená ve stylu klubu, vč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 115 m², Blšany u Loun
Prodej rodinného domu, 115 m², Blšany u Loun
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Blšany u Loun. Nemovitost na pozemku o velikosti 399 m² má 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží. Celkem se zde rozkládá 6 místností s celkovou užitnou plochou 115 m² a půdou o velikosti 60 m2. Zahrada s možností využití stávající konstrukce stodoly. Dům je před rekonstrukcí, která Vám poskytne jedinečnou možnost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Konstrukční řešení domu je zařazeno do kategori... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Tuřany
Prodej rodinného domu, 110 m², Tuřany
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tuřany jsou obcí jen 2 km vzdálenou od města Slaný a 1 km od nájezdu na D7. Praha 6 je autem dostupná za 20 min. V obci mají základní i mateřskou školu, obchod, poštu, restauraci i fotbalové hřiště. V klidné ulici stojí nenápadný dům s užitnou plochou cc... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 665 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 213 m², Ostrožská Nová Ves
Prodej rodinného domu, 213 m², Ostrožská Nová Ves
Před 195 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní dvougenerační rodinný dům v žádané lokalitě Ostrožská Nová Ves, na okraji obce, což přináší klidné a příjemné bydlení s možností rychlého dostupu do centra. Dům s dispozicemi 3+1 a 1+1 na nadzemním podlaží je ideální volbou pro rodinu hledající prostorné a pohodlné bydlení s možností soukromí pro více generací. Nemovitost má k dispozici plastová okna pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 924 240
 Kč
Prodej rodinného domu, 108 m², Holubice, ul. Buková
Prodej rodinného domu, 108 m², Holubice, ul. Buková
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám moderní novostavbu 4+1 v malebné a klidné lokalitě Holubic, která je jako stvořená pro pohodový rodinný život. Tento prostorný dům s dvěma koupelnami, z nichž jedna v patře disponuje pohodlnou vanou, která poskytuje komfort a soukromí pro všechny členy rodiny. Moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Prostorná venkovní terasa a zahradní domek... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², pozemek 3405 m², Býčkovice
Prodej rodinného domu, 116 m², pozemek 3405 m², Býčkovice
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám energetický úsporný rodinný dům s garáží, pergolou a velkou zahradou. K domu náleží plně vybavená letní kuchyně, kůlna, skleník a kryté stání pro dva vozy. Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem ve spojení se solárními panely nebo uhelným kotlem Dakon. Díky tomu náklady na bydlení nezatíží Váš rodinný rozpočet. Energ. štítek B se připravuje. Příjemnou atmosféru vykouzlí krbová kamna v obývacím pokoji. Voda ze studny je ošetřena osmotickou stanicí a UV lampou. Voda z vlastní ČOV putuj... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 985 000
 Kč
Prodej chaty, Nová Ves pod Pleší, ul. Střední
Prodej chaty, Nová Ves pod Pleší, ul. Střední
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám útulnou chatu v Nové Vsi pod Pleší, jedná se o chatu s vlastní zahradou 434 m², z toho je 52 m² zastavěná plocha, do patra, čili 104m2 celkem užitné plochy, dispozičně řešena 3+1. Najdete zde i menší sklípek na brambory, chlívek na nářadí, pískoviště. Chata je vybavena vlastní ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 87 m², Děčín - Březiny
Prodej rodinného domu, 87 m², Děčín - Březiny
Před 195 dny - ANNONCE
Představujeme Vám rodinný dům, který je synonymem pro komfortní bydlení a moderní životní styl. Tento prostorný dům, který nedávno prošel zdařilou rekonstrukcí, je připraven stát se bezpečným přístavem Vaší rodiny. V přízemí, Vás přivítá plně vybavená kuchyň a prostorný obývací pokoj. Toto rozložení prostoru podporuje rodinnou soudržnost. Pokračujeme nahoru do patra, kde na Vás čekají dva pokoje, které jsou ideální pro odpočinek a soukromí. V podkroví naleznete další dva pokoje, které nabízí flexibilit... (více v detailu)
6 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 286 m², Praha, ul. Vlasty Hilské
Prodej rodinného domu, 286 m², Praha, ul. Vlasty Hilské
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Na prodej vám nabízíme prostorný, samostatně stojící rodinný dům s užitnou plochou 286 m², situovaný v klidné a vyhledávané části obce Šeberov. Celkem nabízí šest místností, které umožňují komfortní a variabilní užívání prostoru dle potřeb nových majitelů. Dům je řešen dvěma nadzemními podlažími a jeho konstrukce je cihlová a stavebně se dům nachází ve velmi dobrém stavu, což představuje minimální náklady spojené s případnou údržbou nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 834 900
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Valašské Meziříčí
Prodej rodinného domu, 180 m², Valašské Meziříčí
Před 195 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu v klidné části obce Hrachovec u Valašského Meziříčí. Dům je nepodsklepen, má číslo popisné a je určen ke kompletní rekonstrukci. První podlaží je řešeno jako 3+1, druhé podlaží taktéž. Vodu zajišťuje kopaná studna, nacházející se na pozemku. Odpad řeší jímka. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 570 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 313 m², Havlovice
Prodej rodinného domu, 313 m², Havlovice
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečný dvoupodlažní dům na okraji Havlovic. Přízemí bylo využíváno k podnikání a první patro pak bylo určeno k bydlení. Lze taktéž rozdělit na dva byty, jelikož v každém patře je jak kuchyně, tak i sociální zázemí. Nová střecha, vytápění zajišťuje kotel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bílku u Chotěboře
Prodej rodinného domu v Bílku u Chotěboře
Před 195 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pokud hledáte pro svou rodinu nejenom dům, ale domov, jste na správném místě. Dům, který není jen čtyřmi stěnami a střechou nad hlavou. Domov, kde se budete cítit pohodlně, bezpečně a šťastně. Máme pro Vás jedinečnou nabídku, kterou byste neměli přehlédnout. Řadový dům byl kolaudován v roce 1982. Je o dispozici 5+1 a v obou patrech najdete toaletu i koupelnu. Prostorné pokoje plné světla a klidné prostředí jsou zde k nezaplacení. O teplo se stará plynový kotel, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, v Liberci, ul. Nedbalova
Prodej rodinného domu 6+kk, v Liberci, ul. Nedbalova
Před 195 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej velkého prostorného rodinného domu s dispozicí 6+kk využitelný i pro dvojgenerační bydlení. Dům má v přízemí prostorný obývací pokoj napojený na kuchyni a jídelnu. Dále je zde pracovna, koupelna, WC, techn... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 590 000
 Kč