Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 305 výsledků

Prodej rodinného domu, 170 m², Hrádek
Prodej rodinného domu, 170 m², Hrádek
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodáváme rodinný dům v idylickém místě polosamoty v Odolenově, přímo u turisticky vyhledávaného místa s rozhlednou Svatobor. Dům stojí na samostatném pozemku o velikosti 117 m² s celkovou užitnou plochou 170 m². Objekt má smíšenou konstrukci a je v dobrém stavu. Disponuje 2 nadzemními podlažími, s celkem 8 místnostmi a kuchyní. Koupelna je v každém podlaží, samostatné WC v přízemí. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a historicky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Historická vila 800m2, Jeseník
Historická vila 800m2, Jeseník
Před 198 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme historickou vilu s nádherným výhledem, v klidné části města Jeseník, kterou lze využít víceúčelově - nájemní byty, ubytovací zařízení nebo jiné podnikání podle vašich představ. Zastavěná plocha a nádvoří 389 m², užitná plocha 800 m², plocha pozemku 3581 m². Parkování pro 10 aut. Dům má dvě nadzemní podlaží, jedno podzemní podlaží a půdu, celkově 6 bytů, z čehož sklep je mo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
RD
RD
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte výjimečný dům na venkově, blízko Prahy, který je zároveň moderní, útulný a energeticky úsporný, pak by vás mohl zaujmout tento inzerát. Nabízíme k prodeji nově postavenou dřevostavbu v obci Holubice, 20 minut od metra. Právě tady začíná malebná venkovská krajina, přímo od domu se Vám tu nabízí nekonečné možnosti procházek. Dům je založený na efektivním hospodaření se solární energií, k úspornosti přispívá i vzduchotechnika s rekuperací. Vysoká míra individuální řemeslné práce a přírodní ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 1265 m², Křetín
Prodej rodinného domu, 1265 m², Křetín
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné části obce Křetín, s krásným výhledem na okolní krajinu a dostatkem soukromí. Dům s kamennou konstrukcí leží na celkové ploše pozemku 1265m². Nemovitost se skládá z celkem 7 místností rozmístěných ve 2 nadzemních podlažích, což poskytuje dostatek prostoru pro větší rodinu nebo možnost pracovních a rekreačních aktivit. K dispozici je rovněž prostorná terasa, která umožňuje pohodové odpoledne v klidu vlastníh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
RD v Novém Městě nad Metují
RD v Novém Městě nad Metují
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítáme vás v atraktivním patrovém domě, zasazeném do pohodlného prostředí Nového Města nad Metují. Tato nemovitost s podzemním sklepem právě prochází fází intenzivní rekonstrukce, která již zahrnula modernizaci oken, dveří, instalaci přípojky dešťové vody a nové oplocení pozemku. S jasným zaměřením na detaily, tento dům nabízí jedinečnou příležitost – b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, Šarovy
Prodej rodinného domu, Šarovy
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji podsklepený rodinný dům v klidné části obce Šarovy, situovaný na pozemku o rozloze 857 m². První nadzemní podlaží o výměře užitné plochy 89 m² a o dispozici 3+1 nedávno prošlo kompletní rekonstrukcí, která přinesla moderní vzhled a funkční uspořádání. Zatímco druhé nadzemní podlaží je připraveno na v... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Vratimov, ul. Na Podlesí
Prodej rodinného domu, 173 m², Vratimov, ul. Na Podlesí
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidné, a přitom dobře dostupné místo pro Vaši rodinu. Exkluzivně Nabízíme k prodeji tento prostorný rodinný dům o velikosti 6KK,s výměrou 173m2, na ulici Na Podlesí ve Vratimově stojící na pozemku o rozloze 1250m2.Dům je zkolaudován v r.2016 a je koncipován jako nízkoenergetická dřevostavba. Pyšní se nádhernou okrasnou zahradou s krytým bazénem se slanou vodou.Také letním altánkem s možností vybudování vlastní sauny a zahradním domkem. Dům má 6samostatných pokojů, dvě koupelny a tři wc.V 1N... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 75 m², Žeretice
Prodej rodinného domu, 75 m², Žeretice
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám ráda představím rodinný dům o dispozici 2+1 75 m² se zahradou o celkové výměře 530 m² v klidné obci Žeretice, který je ideálním útočištěm pro ty, kteří touží po klidu, přírodě a relaxaci. Můžete jej ihned obývat nebo ho postupně rekonstrukcí plně přizpůsobit svým představám. Obytnou část lze rozšířit o půdní prostor. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou. Ohřev teplé vody zajištuje bojler a vytápě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
RD v Litomyšli, ul. J. Formánka
RD v Litomyšli, ul. J. Formánka
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový dům o dispozici 5+1 a obytné ploše více než 200m2 v klidné lokalitě města Litomyšle. Dům je v perfektním technickém stavu. Byl průběžně decentně vkusně rekonstruován. Dům je prostorný a vzdušný a kromě dostatečného prostoru v obytné části nabízí i větší nebytové prostory. Relaxovat můžete pod pergolou, kde si v klidu vychutnáte kávu a přitom hledět do okrasné zahrady, která k do... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 103 m², Dolní Kounice, ul. Hlavní
Prodej rodinného domu, 103 m², Dolní Kounice, ul. Hlavní
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 4+1 v srdci malebných Dolních Kounic. Dům s užitnou plochou 103 m² a celkovou plochou 374 m² je přístupný i ze zadní části pozemku. Nemovitost se rozkládá přes jedno nadzemní podlaží s částečným podsklepením. Obyvatelé ocení garáž pro pohodlné parkování a studnu pro alternativní zdroj vody. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci, je tedy výhodou vytvořeni bydlení dle vlastních předst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 816 m², Kamenec u Poličky
Prodej rodinného domu, 816 m², Kamenec u Poličky
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou zemědělskou usedlost k rekonstrukci či demolici v klidné části obce Kamenec u Poličky. Pozemek o celkové rozloze 816 m² poskytuje úžasný prostor pro realizaci Vašich představ o bydlení. Nemovitost se skládá z podzemního a jednoho nadzemního podlaží. Dispozičně nabízí chodbu, čtyři pokoje, dvě koupelny, sklad, sklep a půdu. Dům je napojen na obecní vodovod, s možností připojení na k... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 499 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 141 m², Děčín, ul. Široká
Prodej nájemního domu, 141 m², Děčín, ul. Široká
Před 198 dny - ANNONCE
Představujeme Vám exkluzivní investiční příležitost - nájemní dům v Bynově, který se může stát vaším klíčem k finanční nezávislosti. Dům disponuje dvěma útulnými byty 1+1, ideálními pro jednotlivce nebo páry, třemi prostornými byty 2+1, které jsou perfektní pro malé rodiny, a jedním bytem 3+kk. S celkovou podlahovou plochou 308 m². Co činí tento dům opravdu výjimečným, je skutečnost, že každá bytová jednotka prošla v posledních 7 letech rekonstrukcí. Díky nezávislému topení v každém bytě mají nájemníci... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Ostrov, ul. Krušnohorská
Prodej rodinného domu, 180 m², Ostrov, ul. Krušnohorská
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodej rodinný dům o dispozici 4+kk s plochou 180 m² ve městě Ostrov u Karlových Varů, ul. Krušnohorská. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyni, dvě ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Krbová kamna v obývacím pokoji navodí příjemnou atmosféru domova a vytopí celý dům. Patro tvoří pouze jeden pokoj. Suterén nabízí dostatek skladovacího prostoru a technickou místno... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej nájemního domu 590 m², Luby u Chebu
Prodej nájemního domu 590 m², Luby u Chebu
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Investujte do nájemního domu v klidné lokalitě Lubů! Nabízíme Vám jedinečnou příležitost investovat do rozlehlého nájemního domu s užitnou plochou 590 m2, který zaručuje komfort a soukromí pro Vaše nájemníky. Objekt se rozprostírá na třech nadzemních a dvou podzemních podlažích a je rozdělen do čtyř bytových jednotek. Každá z nich poskytuje skvělý bytový standard s dispozicemi 3+1, 3+1,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Světci 145m2
Prodej rodinného domu ve Světci 145m2
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 145m2 v malebné obci Světec. Téměř na dosah královny Českého středohoří, Milešovky. Na dohled od romantické zříceniny hradu Kostomlaty. Jen 13min jízdy autem od Teplic. Základy byly položeny v roce 1888. V posledních letech byl postupně zrekonstruován a nyní hledáme nového majitele, který jistě ocení solární panely s bateriovým úložištěm, tepelné čerpadlo, plynový kotel, krbová kamna, pemzovou fasádu, částečnou izolaci proti vlhku, zateplené podkroví, garáž, z... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 930 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Stradov - Kaplice
Prodej rodinného domu, Stradov - Kaplice
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 3+1, situovaný v klidné části obce Stradov u Kaplice. Dům se nachází na samostatném pozemku s celkovou plochou 2161 m², díky čemuž nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či dětské hry. Užitná plocha domu je 70 m² Po nedávné rekonstrukci, během níž došlo k úpravám interiéru, nabízí toto bydlení výborné podmínky. Je zde instalováno topení kotlem na tuhá paliva, což zajišťuje příjemné teplo i v chladnějším obd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Velkém Meziříčí
Prodej rodinného domu ve Velkém Meziříčí
Před 198 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Hrbov, pouhé 4 km od Velkého Meziříčí a dálničního nájezdu na D1. Tento jedinečný dům s cihlovou konstrukcí rozkládající se na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, na prostorném pozemku o výměře 2131 m², poskytuje dostatek prostoru a soukromí. Celková užitná plocha nemovitosti činí působivých 213 m². Nemovitost se skládá z dvou samostatných bytových jednotek. V přízemí domu je situován byt 2+1 s užitnou plochou 86 m², doplněný o garáž ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 147 m², Vsetín, ul. Rokytnice
Prodej rodinného domu, 147 m², Vsetín, ul. Rokytnice
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům bez zahrady o užitné ploše 147m2. V přízemí se nachází chodba se vstupem do kuchyně, otevřený obývací pokoj, ložnice a koupelna s WC. V prvním patře jsou dva s... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Sokolov, ul. Pod Sokolí strání
Prodej rodinného domu, 97 m², Sokolov, ul. Pod Sokolí strání
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji pěkný, samostatně stojící, rodinný dům o 4 místnostech s užitnou plochou 97 m², situovaný v klidné části obce Sokolov, stojící na pozemku o velikosti 351 m². Dům má dvě nadzemní podlaží a je postaven z kvalitní smíšené konstrukce. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci dle Vašich představ. Zahrada ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 650 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 95 m², Sadská
Pronájem rodinného domu, 95 m², Sadská
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rodinný dům s komerčním potenciálem ve městě Sadská. Dům disponuje pěti místnostmi, koupelnou s toaletou a jednou samostatnou toaletou, půdou, menší zahrádkou a kůlnou. Dům je ve velmi dobrém technickém stavu a je vhodný k bydlení i k podnikání. Veškeré vybavení je součástí nájmu, po dohodě s majitelem lze vybavení odstranit. Nemovitost se nachází v centru města, v blízkosti jsou obchody, banka, pošta, m... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 146 m², Staré Heřminovy
Prodej rodinného domu, 146 m², Staré Heřminovy
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení na vesnici a ještě jste nenašli nic zajímavého? Naše exkluzivní nabídka zahrnuje krásný rodinný dům v malebném prostředí Starých Heřminovů. S velikostí 163 m2 a dispozicí 5+1, tento dům nabízí ideální prostor pro vaši spokojenou rodinu. Jeho výjimečnost spočívá v rozlehlé zahradě, která je skutečným rájem pro milovníky přírody. S celkovou velikostí 2953 m2 máte dostatek prostoru pro zahradničení, relaxaci a rodinné aktiv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 390 m², Záboří
Prodej rodinného domu, 390 m², Záboří
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům v klidné lokalitě Záboří u Strakonic nabízí ideální prostředí pro pohodlný život vaší rodiny. Přízemí domu představuje prostorná kuchyně vybavená veškerými spotřebiči, která slouží jako centrum domácího života. K dispozici je také suterén s vlastním vchodem, který je v současné době využíván jako kosmetický salón s možností masáží. V horním patře najdete dostatek prostoru pro celou rodinu v podobě prostorných pokojů. Dům je situován v klidné lokalitě s dostatkem s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 600 m², Výhledy u Hazlova
Prodej rodinného domu, 600 m², Výhledy u Hazlova
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Výhledy u Hazlova. Nemovitost na pozemku o výměře 6.412 m2 byla v minulosti provozována jako penzion s restaurací, je zde vybudován také půdní loftový byt. V přízemí se nachází několik prostor, které byly v minulosti využívány pro provoz restaurace, salonek, kuchyni, sociální zařízení. Také je zde technická místnost se vstupem ze zadní části domu. V prvním patře byli čtyři dvoulůžkové... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Albertovec, Štěpánkovice
Prodej, rodinný dům, Albertovec, Štěpánkovice
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní nabídku rodinného domu. Jedná se o roubenou dřevěnou stavbu kolaudovanou v roce 2017. Při vstupu do domu je prostorná hala s odkládací a vestavěnou skříni a dále vstup do technické místnosti. Obývací pokoj je propojený s jídelnou a kuchyňským koutem a samostatnou spíži. Tyto prostory umožňují i vstup na zahradu. V přízemí domu je dále ložnice a koupelna s toaletou. V podkroví domu je prostor pro relaxaci. Dům je koncipovaný s možností vybudování dalšího pokoje, pří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2335 m², Staré Město
Prodej rodinného domu, 2335 m², Staré Město
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům postavený v roce 2009 z pečlivě vybraných kvalitních materiálů. Dům se nachází v Starém Městě 3,3 km od centra Bruntálu. Součástí prodeje je i velká dřevěná stavba, kde najdete odpočinkovou místnost s vířivkou, letní kuchyň a krb s posezením s vyhřívanými lavicemi. Budova má tři vchody pro zajištění samostatného vstup do patra budovy. V přízemí domu máme novou kuchyň , jídelnu a obývací pokoj s vstupem přímo do zahrady, dále ložnici, velkou koupelnu, WC, prádelnu, vstupní halu a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 400 000
 Kč