Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 470 výsledků

Prodej vícegeneračního bydlení, 458 m², Jirny, ul. Hlavní
Prodej vícegeneračního bydlení, 458 m², Jirny, ul. Hlavní
Před 25 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jedinečné dvougenerační bydlení s kombinací vlastního podnikání! Součástí prodeje je penzion s šesti pokoji a společenskou místností. Tento zaběhlý penzion pohodlně ubytuje až 17 osob. Dále je k dispozici patrový rodinný dům 4+1, který je částečně podsklepen (23 m²) a součástí je i bungalov 2+kk se samostatným vchodem a zahrádkou 63 m2. K dispozici jsou i praktické příslušenství jako prádelna (12 m²), půda a parkování pro 6 vozidel. Nemovitost se pyšní vrtanou studnou s pitnou vodou a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Zlín, ul. Pod Babou
Prodej rodinného domu, 300 m², Zlín, ul. Pod Babou
Před 25 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům situovaný v srdci Zlína, který splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Tato nemovitost, postavená z cihly, se nachází v samostatné poloze a nabízí klidné bydlení s veškerým komfortem. Dům disponuje 12 místnostmi rozprostřenými na třech nadzemních a jednom podzemním podlaží. Celková užitná plocha domu činí 300 m², což umožňuje flexibilní uspořádání místností dle potře... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 310 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 270 m2, pozemek 2490 m2, Strašín, Lazny
Prodej, rodinný dům, 270 m2, pozemek 2490 m2, Strašín, Lazny
Před 25 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s obytnou jednotkou 2+kk, 67m2 po rekonstrukci a další části domu o celkové užitné ploše 270 m2, situovaný v klidné části obce Strašín u Sušice, v srdci kašperskohorské a šumavské přírody. Nemovitost, postavená ve smíšené konstrukci, se nachází na samostatném pozemku o rozloze 2.490 m2. Kromě bydlení nabízí dům i skvělou investiční příležitost – lze ho přebudovat na penzion s možností vybudování až 6 pokojů v půdních prostorách. Nemovitost je obklopena prostorný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 100 m², Stráž n. N, ul. Pivoňková
Prodej rodinného domu 5+1, 100 m², Stráž n. N, ul. Pivoňková
Před 25 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační dům, kdy nemovitost může sloužit jako dva byty 2+1 nebo jako jednogenerační velkorysé bydlení 5+1. Dům je jižně orientovaný dům s krásným výhledem na Ještěd, v klidné lokalitě Stráže nad Nisou. Nemovitost je určena ke komp... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 400 m², Protivín
Prodej rodinného domu, 400 m², Protivín
Před 25 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Myšenec, vzdálený 11 km od Písku a 3 km od Protivína. Nemovitost se skládá celkem ze tří prostorných bytů, o dispozici 3+kk, 2+1 a 3+1. V prvním nadzemním podlaží je prostorný zrekonstruovaný byt o celkové ploše 141 m2, tento byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 33 m2, dále dvě moderní koupelny a prostorné pokoje. Ve druhém nadzemním... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 790 000
 Kč
Prodej dvou vil 440 m se 7 apartmá
Prodej dvou vil 440 m se 7 apartmá
Před 25 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej souboru nemovitostí v Řecku, ve vilové čtvrti Agios Stefanos v sousedství města Volos, v oblasti Magnesia. 2 hodiny autem ze Soluně kde jsou letecké spoje, nebo 3hodiny z Atén. Dojezdová vzdálenost z Prahy autem je 18h. Jedná se o 2 samostatně stojící budovy na pobřeží s výhledem na Egejské moře a velkým bazénem, které obsahují celkem 7 apartmánů s terasou, 3+1 115 m, 3+kk 100 m, 3+kk 80 m a 4 x 2+kk 38 m. Pozemek o rozloze 1500 m je zahrada, z toho cca 600m je stavební, velká terasa s pergolou a bazénem 6 x 4 m. Všechny byty mají své terasy orientované výhledem na Egejské moře ( ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 4+KK, terasa,
Prodej, rodinný dům, 4+KK, terasa,
Před 25 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej velmi pěkného zděného rodinného domu typu bungalov o dispozici 4+KK s terasou o celkové ploše 146 m se samostatně stojící garáží 24 m, který se nachází na udržovaném pozemku o vel. 2061 m v obci Dolní Krupá u Havlíčkova Brodu. Dispozice domu: zádveří s vestavěnou skříní na míru, technická místnost s plynovým kotlem a dostatečným prostorem pro umístění pračky a sušičky prádla. V hlavním obytném prostoru se nachází krbová kamna, napojená na výměník, jídelní a kuchyňská část. Součástí kuchyňské linky jsou vestavěné a volně stojící spotřebiče. Z obývacího pokoje je přímý vstup na zastřešenou terasu. Z chodby je přístup do 3 pokojů a po dřevěném schodišti z masivu do půdního prostoru, kde se nabízí možnost vybudování podkrovního bydlení. Koupelna je vybavená velkým umyvadlem, vanou, sprchovým koutem, topným žebříkem a koupelnovým nábytkem na míru. WC je samostatné. Ve všech pokojích je vinylová podlahová krytina, v technické místnosti, v koupelně a na WC je kerami... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Benátkách nad Jizerou, ul. Pražská
Prodej rodinného domu v Benátkách nad Jizerou, ul. Pražská
Před 25 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve velmi vyhledávané a krásné lokalitě Starých Benátek. Jednopodlažní kamenná konstrukce s jedním podzemním podlažím zahrnuje 4 místnosti, prostorný sklep a velkou půdu. Okolo domu je okrasná zahrada a další za domem třeba ideální pro pěstování bio zeleniny a ovoce. K dispozici je také mnoho ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 899 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, p
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, p
Před 25 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
OCHRANA NEMOVITOSTI PŘED EXEKUCÍ A DRAŽBOU
OCHRANA NEMOVITOSTI PŘED EXEKUCÍ A DRAŽBOU
Před 25 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
🏠 EUNOMIA ASSOCIATION PRVNÍ POMOC PŘED DRAŽBOU NEMOVITOSTI OCHRANA NEMOVITOSTI PŘED EXEKUCÍ A NEDOBROVOLNOU DRAŽBOU OCHRANA MAJITELŮ NEMOVITOSTÍ PŘED NUCENÝM PRODEJEM NEMOVITOSTÍ, FORMOU NEDOBROVOLNÉ DRAŽBY. Řešíme i urgentní krizové situace #AsociaceEunomia #OchranaNemovitostí #NedobrovolnáDražba # ASOCIACE EUNOMIA Nezávislá, mezinárodní instituce pro ochranu lidských práv. Asociace aktivních občanů, kteří si přejí žít v právním státě. Asociace EUNOMIA je nezisková organizace odkázaná výhradně na laskavou pomoc našich dárců a pod... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodám chatu z pozemkem 800m2+příjezd. cesta100m2
Prodám chatu z pozemkem 800m2+příjezd. cesta100m2
Před 25 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Zateplena chatka postavena 2023,která se skláda z obývákem a společnou kuchyňí, vedle je prosklená zimní zahrada z pruchodem do 3. místnosti. Po boku je koupelna z wc a sprchou.Vše zařízené Smart climatizace,Wifi, Fotovolteka 8Kw,z bateriema , která je vjodná na ohřev teplé vody a klim... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu se zahradou, Lhenice, okr. Prachatice
Prodej rodinného domu se zahradou, Lhenice, okr. Prachatice
Před 26 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného domu se zahradou v městysu Lhenice v okrese Prachatice. Jedná se o přízemní, částečně podsklepený rodinný domek o velikosti 2+1, který je situován na okraji obce. Lhenice s výhledem na lesy. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Lhenice jsou městys na jihu Čech v Šumavském podhůří, 7 km jihozápadně od Netolic v okrese Prachatice pod vrchem Stráže ve výšce 559 m nad mořem. Dispoziční řešení: PP: sklep. 1.NP: vstupní chodba, předsíň, obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna, samostatné WC a dále vstup na půdu. Kuchyně je vybavena novější kuchyň... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 680 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 400 m2 - Nová Ves
Před 26 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62039, Prodej domu v klidné obci Nová Ves, 15 minut od centra Liberce Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o velikosti 400 m2, který se nachází v malebné a klidné obci Nová Ves, pouhých 15 minut jízdy od centra Liberce. Tato nemovitost je ideální jak pro velkou rodinu, tak pro investory hledající příležitost k pronájmu. Dům je rozdělen na dvě plně funkční samostatné bytové jednotky. První byt má dispozici 3+1, což zahrnuje tři pokoje a samostatnou kuchyň. Druhý byt, s dispozicí 3+KK, nabízí tři pokoje s kuchyňským koutem. Oba byty jsou prostorné a světlé, s dostatkem úložného prostoru. Součástí domu je také možnost vybudovat luxusní podkrovní byt který má plánovanou dispozici 5+Kk. Tento podkrovní byt o velikosti 200 m2 je ideální pro početnou rodinu, která ocení komfort a prostornost. V podkroví již započala rekonstrukce a jen čeká na Vaše úpravy. Dům má schválenou dotaci na 600.000,- kterou nový majitel může použít. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příl... (více v detailu)
11 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 48 m2 - Družec
Před 26 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63453, Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Družec, okres Kladno – skvělá příležitost pro ty, kteří chtějí vytvořit domov podle svých představ! Dům je před rekonstrukcí a stojí na pozemku o celkové velikosti 312 m2. Družec je malebná obec s bohatou historií, zákl... (více v detailu)
2 750 000
 Kč
Hledam dům
Hledam dům
Před 26 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den,hledám menší dům 1+1,2+1 se zahradou k pronájmu s možností poz... (více v detailu)
Zlínský kraj
111 111
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti v Malinném u Prosetína
Prodej zemědělské usedlosti v Malinném u Prosetína
Před 26 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji dvougenerační rodinný dům v malebné obci Malinné, katastrální území Prosetín u Hlinska. Nemovitost nabízí 2 bytové jednotky (4+1, 140 m² a 3+1, 94 m²) rozložených ve 2 nadzemních podlažích s možností samostatných vchodů. Dům prošel v roce 2022 rekonstrukcí bytu v přízemí. Na rodinný dům navazuje mnoho hospodářských budov. Nemovitost stojí na rozlehlém pozemku o celkové ploše 3 177 m² s velkým potenciálem pro další rozvoj nebo zahradničení dle př... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 245 m², Borová
Prodej rodinného domu, 245 m², Borová
Před 26 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej luxusního rodinného domu s apartmány a bazénem. Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům ve velmi dobrém stavu, situovaný v klidné části obce Borová. Tato nemovitost o užitné ploše 245 m² a pozemku velikosti 999 m² splní veškeré požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Dům je cihlové konstrukce, má dvě nadzemní podlaží. K dispozici jsou zde dva apartmány, kazdý disponuje vlastní terasou, tedy ideální invest... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej chaty v Horní Bečvě
Prodej chaty v Horní Bečvě
Před 26 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní chatu k celoročnímu užívání s rodinným wellness v malebné horské obci Horní Bečva v okrese Vsetín. Obec leží v chráněné krajinné oblasti Moravskoslezské Beskydy asi 13 km od Rožnova pod Radhoštěm. Kapacitně ja tato chata disponována pro 10 osob a novému majiteli může sloužit jak k osobnímu užívání tak ke komerčním pronájmům. Součástí prodeje je také... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 325 m², Česká Třebová
Prodej rodinného domu, 325 m², Česká Třebová
Před 26 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte už delší dobu rodinný dům v centru České Třebové, navíc se zahradou? Tak Vás tato novinka určitě zaujme. Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům na ulici Vinohradská v České Třebové. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC a dva pokoje. K domu náleží půda, kde se nachází jedna obytná místnost a zahrada. Je určen k okamžitému nastěhování a poté si ho můžete postupně zrekonstruovat dle ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 495 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledáme pronájem RD
Před 26 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme slušná „česká“ rodina s jedním dítětem, které jde do posledního ročníku ZŠ a akutně hledáme rodinný dům k pronájmu bez RK v okolí našeho psč. Nejlépe s menší zahrádkou (pro našeho maltézáčka) a garáží. Potřebo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
K prodeji, rodinný dům se 2 byt. je
K prodeji, rodinný dům se 2 byt. je
Před 26 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej částečně podsklepeného rodinného domu se 2 byt. jednotkami (3+1, 3+kk) s garáží a venkovním vyhřívaným bazénem v žádané lokalitě ul. Plavská č.p. 1415/30, České Budějovice. Ve zděném domě, jehož obvodové zdi jsou zatepleny polystyrenem a strop (podlaha půdy) kvalitní izolací, jsou dvě samostatné bytové jednotky. Každá má vlastní koupelnu a WC. V přízemí se nachází byt 3+1 o celkové výměře 109m se vstupem na venkovní terasu se zahradou. V podkroví je světlá byt. jednotka 3+kk (138 m) s vestavěnými skříněmi a terasou. Podrobné rozkreslení dispozice jednotlivých bytů naleznete na orientačním plánku ve fotogalerii. Menší zahrada (183 m) se vzrostlými stromy a uzavřená tújemi poskytuje dostatečné soukromí a prostor na odpočinek. . Na zahradě je vystavěna pergola s posezením a zastřešený bazén s vyhříváním (tepelné čerpadlo). Součástí domu je garáž s dílnou (40 m) a parkovací místo (13 m) na vlastním pozemku. Dům má i vl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 250 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze a Středočeském kraji. Vyplatím za Vás případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní servis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze a Středočeském kraji. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní servis. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 225 m², Řisuty
Prodej rodinného domu, 225 m², Řisuty
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v krásné a klidné obci Řisuty, s vynikající dostupností do Slaného. Tato nemovitost o celkové užitné ploše 225m² se nachází na pozemku o velikosti 639m² a je určena k dokončení započaté kompletní rekonstrukce. Dům je koncipován jako 4kk s technickou místností, kotelnou na tuhá paliva a sklepem. Nová střecha se střešními okny, renovovaný strop, nové schody do patra a vyvložkovaný komín s možností připojení krbových kame... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč