Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 467 výsledků

Prodej rod. domy, 310 m2 - Velhartice
Prodej rod. domy, 310 m2 - Velhartice
Před 41 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 310 m2 - Velhartice - Chotěšov.Toužíte po klidu, pohodlí a neustálém spojení s nádhernou přírodou? Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku prodeje útulného rodinného domu v malebné Šumavě. Tato zachovalá usedlost nabízí unikátní atmosféru připomínající prázdniny u babičky, je plná nostalgického šarmu a obklopená ohromující přírodou. Prakticky a pohodlně řešené interiéry nabízejí v přízemí prosluněnou kuchyni a obývací pokoj s krásným výhledem, dva pokoje, koupelnu s toaletou, spíž a úložnou komoru. Dále je k dispozici obytný půdní prostor s dalšími dvěma pokoji, toaletou a úložnou komorou. Součástí domu jsou i přístavky v podobě jiných neobytných prostorů včetně prostorné stodoly, která taktéž nabízí i půdní využití. Dům tedy poskytuje dostatek nejen obytného prostoru, ale i prostoru jinak užitného. Nemovi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
RD dvougenerační 4+1 a 3+1
RD dvougenerační 4+1 a 3+1
Před 41 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte dvougenerační rodinný dům na klidném místě s dobrou dojezdovou vzdáleností do Prahy - cca 45min, či Loun, cca 20 min? Právě jste ho našli. Dům se nachází na klidném místě v Městys Peruc. V 1.NP je byt, dispozičně řešen jako 4+1 se samostatnou koupelnou a wc a samostatnou šatnou. Pokoj a ložnice mají dřevěné podlahy. Kuchyně a obývací pokoj pak dlažbu s podlahovým topením a také přímý přístup na zahradu s bazénem. Dále se také dostanete do garáže o velikosti cca 48 m, která je vytápěná podlahovým topením a ve které se také nachází technická místnost s wc a je zde rovněž možný vstup na zahradu. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti z 1.NP je byt o dispozici 3+1. Nachází se zde také půdní prostor, ložnice a dětský pokoj s podhledovým osvětlením. Okna mají stínící rolety spolu se sítěmi proti hmyzu, instalace proběhla roku 2023. Dále koupelna s wc, která má podlahové vytápění a rekonstrukce zde proběhla v roce 2022. Z kuchyně je možný vstup na balkon s výhledem na hrad Hazmb... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Exkluzivní prodej rekreační chaty
Exkluzivní prodej rekreační chaty
Před 41 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně možný prodej rekreační chaty s domkem pro hosty, dřevníkem, suchým WC a zahradou o celkové výměře 985 m. Tato nemovitost je umístěna na samém okraji obce Dolní Hbity v chatové osadě s dobrou dostupností. Pokud hledáte místo pro relaxaci a odpočinek, případně s možností práce na zahradě, pak jste zde na správném místě. Velkou devizou této lokality je potok, který se nachází pod spodní hranicí pozemku. Chata byla postavena v roce 1994 a je třeba jí i domek pro hosty rekonstruovat. Dispozičně je řešena chata, která se nachází po pravé straně mírně svažitého pozemku, jako 2+1 , kdy po vstupu do chaty vcházíme do obývacího pokoje a po schodech nahoru do podkrovní ložnice. Samostatným vchodem v přízemí z boku chaty vstupujeme do kuchyně a nachází se zde skládek. Topení je zajištěno lokálními kamny , voda je užitková (nutná modernizace rozvodů) a venku je suché WC . Domek pro hosty je řešen dispozičně jako 1+1 s místností pro hosty a v druhé místnosti... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 224 m², Benecko
Prodej rodinného domu, 224 m², Benecko
Před 42 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Solidní rodinný dům z r. 2005 o dispozici 4+1. Kromě bydlení nabídne i 2 zařízené apartmány na pronájem s odděleným vstupem, s vlastními sociálními zařízeními a kuchyní. Dům se rozkládá ve 2 NP a 1 PP s technickým zázemím - dílna, kolárna, sklad, garáž, kotelna s prádelnou, šatna. Srdcem domu je obývací pokoj s balkonem (28,1 m²) ve vysokém otevřeném prostoru, procházející přes 2 podlaží, který zaujme především velkými atypickými okny. Na obývací pokoj navazuje vkusně zařízená kuchyně s jídelnou se vstupe... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Před 42 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit Vám tuto novostavbu, která byla postavena jako bungalov s dispozicí 4+kk, garáží a venkovním stáním. Nachází se v obci Jestřabí, v klidném prostředí a blízkosti přírody. Dům ještě není po kolaudaci, proto nemá číslo popisné. Nový majitel musí nechat nainstalovat hromosvod a dokončit krb, na který je již materiál zakoupen. Tyto kroky mohou přijít během rezervace, aby dů... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 320 m², Louny
Prodej rodinného domu, 320 m², Louny
Před 42 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům na prodej v klidné obci Nečichy. Nabízíme na prodej prostorný rodinný dům v klidné části obce Nečichy. Nemovitost s užitnou plochou 320 m² se nachází na rozlehlém pozemku o výměře 1356 m² a nabízí 9 místností ve dvou nadzemních podlažích. Kamenná konstrukce a krásná upravená zahrada s jezírky dodávají domu unikátní styl a atmosféru. Další pokoje a půdu je možné přestavit na další bytovou jednotku podle vlastních představ. Součástí... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám domek, chatu nebo chalupu
Před 42 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám dlouhodobý pronájem staršího domku, chaty, chalupy se zahrádk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
celoročně obyvatelná roubenka
celoročně obyvatelná roubenka
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej zateplené roubenky v Sekeřicích, částečná rekonstrukce. Pitná voda, proud, net, antena TV, ústřední topení na tuhá pali... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej bytového domu Na Vyhlídce Karlovy Vary.
Prodej bytového domu Na Vyhlídce Karlovy Vary.
Před 42 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytového domu Na Vyhlídce Karlovy Vary. Představuji Vám prodej čtyřpodlažního bytového domu včetně studie na krásném místě Sady Jeana De Carro nad kostelem Máří Magdaleny, vnitřní lázeňského území v Karlových Varech. Ideální například pro přestavbu na apartmány Airbe, krátkodobé ubytování, apartmány k dalšímu prodeji. Volné pozemky vhodné pro dostavbu či parkování. V domě se nachází 6 bytových jednotek a jedna mansarda. Celková výměra pozemků je 639 m2, zastavěná plocha bytového domu 122 m2 a užitná plocha je 468 m2. Dům je volný, bez nájemníků. Studie na zastavění pozemku je k dispozici - výstavba bytů a parkovacích stání. V přípa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v centru Vodň
Prodej rodinného domu v centru Vodň
Před 42 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o dispozici 2+kk, nacházející se v centru města Vodňany. Specifikace nemovitosti: Zastavěná plocha: 88 m Terasa: 24 m Pozemek: 122 m Kompletní rekonstrukce: Proběhla v roce 2009 Dispozice: 2+kk s možností rozšíření do podkroví Vytápění: Plyn Dům je situován v centru města, což zajišťuje výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a další služby. Díky klidnému prostředí a snadné dostupnosti do hlavních dopravních tepen je tato nemovitost ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely. Lok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem vícegeneračního domu na Praze 4.Nabízíme
Pronájem vícegeneračního domu na Praze 4.Nabízíme
Před 42 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem vícegeneračního domu na Praze 4.Nabízíme k pronájmu velmi prostorný vícegenerační rodinný dům na Praze 4 v Komárkově ulici. V přízemí domu se nacházejí dva pokoje, kuchyňský kout, koupelna s vanou a přípojkou na pračku, samostatné WC, vstup do garáže a též na menší zahradu. Domem vede schodiště, kterým se dostanete do jednotlivých pater. V 1.patře je obytná hala s funkčním krbem, velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, ve 2.patře jsou pak 4 ložnice se samosta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Pronájem ubytovny, 290 m², Břasy
Pronájem ubytovny, 290 m², Břasy
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu ubytovací zařízení o výměře 290 m² disponující 6 pokoji s možností ubytování až pro 18 lidí. Nachází se zde společná kuchyně, pro pokoje bez koupelny je k dispozici také velká společná koupelna. Budova je kompletně vybavena standartním nábytkem a spotřebiči a je tedy připravena k okamžitému nastěhování. Budova je cihlová a vytápění je ře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 84 m², Střemy
Prodej rodinného domu, 84 m², Střemy
Před 42 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji menší rodinný dům 2+1 o celkové užitné ploše 84 m², nacházející se v klidné části obce Střemy v CHKO Kokořínsko. Tento kamenný dům s jedním nadzemním podlažím je vhodný k rekonstrukci dle vašich představ. K dispozici jsou také přilehlé chlévy a prostorná stodola. Celková plocha pozemku ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kladně, ul. Kozinova
Prodej rodinného domu v Kladně, ul. Kozinova
Před 42 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám představili krásný dvougenerační rodinný dům, nacházející se v klidné části Kladna - Kročehlavy. Tento prostorný cihlový dům nabízí 10 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. Je zde možnost buď dvou samostatných domů nebo až 4 samostatné bytové jednotky, což z něj činí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 63 m², Protivec
Prodej rodinného domu, 63 m², Protivec
Před 42 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v malebné krajině jižních Čech, v malé vesnici Protivec, část městyse Strunkovice nad Blanicí v okrese Prachatice. Tento dům disponuje uzavřeným objektem, který zaručuje naprosté soukromí. Jedná se o původní stavení, které se skládá z obytné části a hospodářských objektů, včetně stodoly, maštale, kolny na stroje, dřevníku, chlívku a kopané studny. Dům má přízemí a půdní prostor. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně s jídelnou, dva pokoje, další chod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej chaty, Kunratice, Studený, okres Děčín
Prodej chaty, Kunratice, Studený, okres Děčín
Před 42 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulnou chatu v katastrálním území Studený u Kunratic, situovanou na krásném místě. Nemovitost má celkovou výměru 977 m². Tato jedinečná nemovitost je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v polosamotě, kde si můžete užívat klid a soukromí. Chata má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží, což poskytuje kompaktní, avšak dostatečný prostor s celkovou užitnou plochou 42 m². Nemovitost se pyšní smíšenou konstrukcí a celkově dobrým stavem, což z ní činí ihned obyvatelné místo bez ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 675 000
 Kč
Pronájem ubytovny, 290 m², Břasy
Pronájem ubytovny, 290 m², Břasy
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu ubytovací zařízení o výměře 290 m² disponující 6 pokoji s možností ubytování až pro 18 lidí. Nachází se zde společná kuchyně, pro pokoje bez koupelny je k dispozici také velká společná koupelna. Budova je kompletně vybavena standartním nábytkem a spotřebiči a je tedy připravena k okamžitému nastěhování. Budova je cihlová a vytápění je ře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 633 m², Oselce
Prodej nájemního domu, 633 m², Oselce
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme soubor bytových jednotek, které jsou součástí bytového domu v malebné vesnici na pomezí dvou krajů Oselce. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě a je situovaný na kraji obce. Tento soubor bytových jednotek se skládá ze dvou bytů 3+1, jednom 2+1, jednom 1+1 přičemž všechny bytové jednotky kromě té nejmenší disponují balkóny. Součástí prodeje jsou také 3 garáže o velikosti cca 15 m². Byty j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 435 m², Luby, ul. Sokolovská
Prodej rodinného domu, 435 m², Luby, ul. Sokolovská
Před 42 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlý rodinný dům v idylickém prostředí klidné části obce Luby, katastrální území Luby I. Nemovitost se nachází na souboru pozemků s celkovou plochou 6472 m², garantující privátní a uklidňující atmosféru pro budoucí majitele. Dům se skládá z jednoho podzemního a třech nadzemních podlaží, celkem nabízející 17 místností s užitnou plochou 435 m², což poskytuje obrovský potenciál jak k bydlení, tak i k realizaci různ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Horažďovice, ul. Okružní
Prodej rodinného domu, 166 m², Horažďovice, ul. Okružní
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci v obci Horažďovice. Dům je v původním udržovaném stavu. První nadzemní podlaží – světlý obývací pokoj, kuchyň, sociální zázemí, koupelna, ložnice, pokoj. V druhém nadzemním podlaží je půdní prostor z části obydlený jedním pokojem a WC. K nemovitosti přiléhá vlastní okrasná zahrada. Nemovitost je v současné době neobydlen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Manětíně
Prodej rodinného domu v Manětíně
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji příjemnou rodinnou rezidenci situovanou ve velmi žádané a klidné části obce Manětín. Jedná se o řadový dům z cihly s užitnou plochou 160 m², umístěný na pozemku o rozloze 756 m². Nemovitost je rozložena do dvou podlaží – s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím, celkem nabízí 8 místností, což poskytuje širokou škálu možností využití jak pro velkou rodinu, tak pro kombinaci bydlení a práce či volnočasových aktivit.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 881 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Ejpovice, ul. Na Doroťáku
Prodej rodinného domu, 97 m², Ejpovice, ul. Na Doroťáku
Před 42 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům umístěný v klidné části obce Ejpovice, představující ideální příležitost pro každého, kdo hledá nemovitost k rekonstrukci. Dům s užitnou plochou 97m² se nachází na pozemku o velikosti 386m² a skládá se z jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží. Celkem nabízí 3 místnosti, což poskytuje dos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Praha
Prodej rodinného domu, 116 m², Praha
Před 42 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v se 4 místnostmi a celkovou užitnou plochou 116 m², umístěný v klidné části obce Újezd u Průhonic. Cihlový dům se rozkládá na 2 nadzemních podlažích a má celkovou plochu pozemku 161 m². Dům je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic. Jeho poloha na sídlišti nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně dobré dopravní dostupnosti. Tento útulný domov představuje ideální volbu pro rodinné bydl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Lysicích, ul. Sadová
Prodej rodinného domu v Lysicích, ul. Sadová
Před 42 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej krásného dvoupodlažního rodinného domu se vzrostlou okrasnou zahradou v Lysicích Nabízíme k prodeji krásný dvoupodlažní rodinný dům, postavený v roce 1999, který se nachází na okraji obce Lysice. Tento prostorný dům má celkem 234,8 m² užitné plochy, poskytující dostatek místa pro pohodlné rodinné bydlení. Součástí domu je i velká garáž pro dvě auta o ploše 27,8 m². Dům je udržovaný a obklopený vzrostlou okrasnou zahradou, která nabízí klidné a příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek. Zahrad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Před 42 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit Vám tuto novostavbu, která byla postavena jako bungalov s dispozicí 4+kk, garáží a venkovním stáním. Nachází se v obci Jestřabí, v klidném prostředí a blízkosti přírody. Dům ještě není po kolaudaci, proto nemá číslo popisné. Nový majitel musí nechat nainstalovat hromosvod a dokončit krb, na který je již materiál zakoupen. Tyto kroky mohou přijít během rezervace, aby dů... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno