Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 466 výsledků

Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem, ul. Kojetická
Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem, ul. Kojetická
Před 51 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Ustí nad Labem - Střekov Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní lokalitě Ustí nad Labem - Střekov. Tento dům má 3 nadzemní patra s možností různého využití. První patro bylo využíváno jako vinárna, což nabízí zajímavou příležitost pro podnikání či jiné účely. Druhé patro disponuje prostorným bytem o dispozici 2+1, což poskytuje pohodlné a komfortní bydlení. Ve třetím nadzemním patře je možnost vytvo... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 749 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 61 m², Zruč nad Sázavou, ul. Polní
Prodej rodinného domu, 61 m², Zruč nad Sázavou, ul. Polní
Před 51 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 ve Zruči nad Sázavou. Dům je v původním, ale udržovaném stavu v klidné části obce. Tento řadový dvoupatrový dům z cihlové konstrukce nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Nemovitost disponuje čtyřmi místnostmi s užitnou plochou 61 m² a je částečně podsklepena. Dům je částečně podsklepen a vytápěn plynovým kotlem. Pozemek o rozloze 141 m² zahrnuje kromě samotného domu také vla... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 750 000
 Kč
Prodej pasivního domku, 11 m2, okre
Prodej pasivního domku, 11 m2, okre
Před 51 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám PRODEJ PASIVNÍHO TINY HOUSE – MINIDOMKU Půdorys 5m x 2,2m (4 m je výška do hřebene). Jedná se o celoročně obytný pasivní domek s energetickou třídou A. Celková cena: 290.000,- Kč. Vyrobeno s důrazem na maximální životnost a kvalitu: Vnitřní kovová konstrukce zajištuje masivní pevnost. Stěny tvoří dřevěné trámy 10x5 cm a OSB desky. Plášt je dvojnásobně nosný, zajištuje maximální pevnost. Příprava na ostrovní systém (solární i voda). Proveden zimní test při -21st.C, uvnitř el. radiátor 500W 36 st.C. Zateplení: Stěny-min. 140mm PUR + 20mm fasádní polystyren. Mezi krokvemi zateplení PUR 100 mm. Nástřik PUR pod střechou cca 100 mm. Nástřik nad stropem cca 200 mm. Pozednice cca 300 mm šíře PUR izolace. Plášť: Venkovní i vnitřní stěny OSB desky pero-drážka tvořící pevnou skořepinu zajištující max.tuhost konstrukce. Vnitřní dřevěná konstrukce smrk 100x50 sešroubovaná s celoocelovou příhradovou konstrukcí zajištující maximální pevnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
290 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej RD 5+1/G/B 198 m², pozemek 640 m² Sokoleč, okres Nymburk
Před 51 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416021, Prodej moderního, zatepleného RD 5+1/G/B 198 m² na pozemku 640 m² v Sokolči, okrese Nymburk s dostatkem prostoru pro komfortní život i zábavu. Promyšlená vnitřní dispozice domu nabízí v přízemí obývací pokoj s kuchyní, další pokoj, koupelnu s WC, komoru s bojlerem na ohřev vody s tepelným čerpadlem na ohřev vody a připojením pro pračku a sušičku, garáž s dálkově ovládanými vraty. V patře domu se nachází 3 pokoje, velká koupelna s WC, prostorná šatna a balkon. Atmosféru domova dotváří klimatizace s funkcí chlazení a topení. Obecní vodovod je přiveden až k domu, lze připojit okamžitě, napojení nerealizováno z důvodu využívání vlastní studny. Nedílnou součástí soukromé z... (více v detailu)
9 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu 6+kk 120 m2, pozemek 965 m2, Praha - Západ, Řevnice
Před 51 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2415936, Nabízíme na prodej rodinný dům 6+kk s užitnou plochou 120 m2 na pozemku o celkové výměře 965 m2, lokalita Praha - Západ, Řevnice. Dům je částečně podsklepený a je k němu přistavěná garáž (není problém parkování před domem). Dispozice domu v prvním nadzemním podlaží je vstupní síň, chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, spíž a WC. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři místno... (více v detailu)
12 990 000
 Kč
Kavárna HORNÍ 196
Kavárna HORNÍ 196
Před 51 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám brand kavárny, včetně nebytových prostor, které jsou k pronájmu + veškeré vybavení co se týče kavárny. Kavárna se n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné vily 8+kk, 453 m2, 2x garáž, pozemek 1109 m2, Vonoklasy, Praha - západ
Před 51 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2415799, Na pozemku s kompletními inženýrskými sítěmi, zasazenému do tradiční vilové zástavby s vydaným stavebním povolením na vybudování nadčasové, pasivní ( nízkoenergetické) rodinné vily, jejíž kompletní prováděcí projekt - studie je součástí kupní ceny pro Vás vytvoříme bydlení snů - místo, kde se snoubí smysl pro krásu, pohodlí i realitu dnešního světa. Návrh domu od renomovaného architektonického studia je součástí jedinečného projektu s kvalitně zpracovanou architekturou domu včetně interiérů. Jedná se o individuální stavbu uprostřed zajímavé, stabilizované lokality experimentální obytné zóny, která navazuje na vyhraněnou moderní architekturu v okolí. Interiér vily se vyznačuje zejména návr... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej RD 415 m², pozemek 503 m², ul. Zakouřilova, Praha 4 - Chodov
Před 51 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2415844, Prodej RD 415 m² na pozemku o výměře 503 m² v Praze 4 - Chodově, nemovitost s projektovou dokumentaci a stavebním povolením (10/2024) na 3 moderní, energeticky úsporné bytové jednotky s dispozicí 3+kk, 2-3 garážová stání a 4 parkovací mís... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej RD 4+kk, 265 m², pozemek 2772 m², Vonoklasy, Praha - západ
Před 51 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416022, Prodej RD 4+kk, 265 m², pozemek 2772 m², Vonoklasy, Praha - západ, součástí pozemku jsou i kulturní nemovité památky - zemědělská usedlost, špýchar a venkovní brána, na jejichž opravy lze získat dotace. Usedlost s dispozicí 2+kk je obyvatelná, před rekonstrukcí, ale s možností bydlení nebo zázemí před dokončením novostavby. Kompletně podsklepená hrubá stavba RD je aktuálně pozastavená, nutno dořešit částečné nesrovnalosti s vydaným stavebním povolením. Nemovitost se nachází v centru obce, která ... (více v detailu)
15 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, chata, 81 m2
Před 52 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130445, Exkluzivně nabízíme k prodeji krásnou celoročně obyvatelnou chatu v malebné lokalitě Brněnské přehrady. Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a relaxaci v přírodě, ale zároveň chtějí bydlet v blízkosti města. Chata se nachází v lesnaté oblasti Rozdrojovic v blízkosti " brněnského moře", což zaručuje naprosté soukromí a klid. Prošla nedávnou modernizací a nabízí moderní a vkusně zařízený interiér, který kombinuje komfort s přírodním kouzlem. Součástí chaty je plně vybavená kuchyň, prostorný obývací pokoj s krbem, ložnice a moderní koupelna. Nemovitost disponuje také venkovní terasou o rozloze 9,3 m2 a balkónem u ložnice s vý... (více v detailu)
2 290 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pronájel chaty
Před 52 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu starší zařízenou zděnou chatu na Písecku. 3 podlaží.+ 500... (více v detailu)
10 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 100 m2
Před 52 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130472, V Rudě nad Moravou v klidné části obce Vám nabízíme k prodeji rodinný dům ze 30tých let s přilehlou více účelovou budovou . Obě na sebe navazující budovy jsou určeny k celkové rekonstrukci. RD je jednopatrový s půdou, nepodsklepený, zdravá sedlová střecha, krytina eternit. Obě patra mohou sloužit jako samostatné bytové jednotky se třemi pokoji . Střed domu spojuje betonové schodiště. Vytápění domu bylo řešeno pro každé patro zvlášť lokálním topením v krbových kamnech na dřevo .Dům je napojen na kanalizaci a vodovodní řád. Plynová přípojka cca 4m od domu. ... (více v detailu)
3 240 000
 Kč
Prodám chatu - Hnačov, okr. Klatovy
Prodám chatu - Hnačov, okr. Klatovy
Před 52 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Chata na Hnačově, okr. Klatovy.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 230 m2 -
Před 52 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62163, K prodeji jednopodlažní nemovitost se zastavěnou plochou 230 m2 v centru obce Pohledec, která je částí Nového Města na Moravě. Nemovitost sloužila jako obchod, ale i s celým pozemkem o velikosti 694 m2 je v územním plánu zamýšleno jako bydlení individuální. Budova tedy může být upravena k bydlení a zároveň může poskytovat majiteli zajímavé prostory k využití drobného podnikání (sklad... (více v detailu)
7 499 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Hluku
Pronájem obchodních prostor v Hluku
Před 52 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory (120m2) v Hluku v ulici Hradišťská - provozovna je vhodná pro bistro/kavárnu/cukrárnu nebo jiné obchodní účely - celková plocha se s... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
RD dvougenerační 4+1 a 3+1
RD dvougenerační 4+1 a 3+1
Před 52 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte dvougenerační rodinný dům na klidném místě s dobrou dojezdovou vzdáleností do Prahy - cca 45min, či Loun, cca 20 min? Právě jste ho našli. Dům se nachází na klidném místě v Městys Peruc. V 1.NP je byt, dispozičně řešen jako 4+1 se samostatnou koupelnou a wc a samostatnou šatnou. Pokoj a ložnice mají dřevěné podlahy. Kuchyně a obývací pokoj pak dlažbu s podlahovým topením a také přímý přístup na zahradu s bazénem. Dále se také dostanete do garáže o velikosti cca 48 m, která je vytápěná podlahovým topením a ve které se také nachází technická místnost s wc a je zde rovněž možný vstup na zahradu. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti z 1.NP je byt o dispozici 3+1. Nachází se zde také půdní prostor, ložnice a dětský pokoj s podhledovým osvětlením. Okna mají stínící rolety spolu se sítěmi proti hmyzu, instalace proběhla roku 2023. Dále koupelna s wc, která má podlahové vytápění a rekonstrukce zde proběhla v roce 2022. Z kuchyně je možný vstup na balkon s výhledem na hrad Hazmb... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej vícegeneračního rodinného domu, 270 m², Byšice.
Prodej vícegeneračního rodinného domu, 270 m², Byšice.
Před 52 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o celkové výměře 270 m2 umístěný v centru obce Byšice, zastavěná plocha činí 183 m2. Jedná se o kamenný, rohový dům s dvěma nadzemními podlažími, rozdělený na dvě samostatné bytové jednotky (2+kk a 5+kk) po částečné rekonstrukci, s potenciálem vybudování jedné až dvou dalších bytových jednotek. Menší bytová jednotka má výměru cca 60 m2 a byla dlouhodobě pronajímána. Dále se v domě nachází větší bytová jednotka o výměře cca... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 890 000
 Kč
Prodej chalupy v Liberci XVI
Prodej chalupy v Liberci XVI
Před 52 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej chalupy pro rekreaci nebo jako investiční příležitost. Chalupa stojí v CHKO Jizerské hory, v oblasti Kateřinsko harcovského polesí. Stojí na vlastním pozemku o rozloze 1560m, který bude při prodeji nemovitostí vymezen již vyhotoveným geometrickým plánem. Součástí prodeje bude i podíl na nově budované příjezdové cestě, která usnadní přístup k nemovitosti obzvláště v zimním období. Parkování je možné přímo u chalupy. Chalupa stojí těsně pod hřebenem kopce Malý Cíp, z něhož je výhled na Liberec a Ještěd. Chalupa samotná je ukryta mezi vzrostlými stromy smíšeného lesa. V posledních letech sloužila ke komerčnímu využívání, vytvořila si stálou, spokojenou klientelu, která se sem ráda vracela. Chalupa je vhodná pro sportovní vyžití i relaxaci. Nachází se na velmi klidném místě, je ideální jako výchozí bod turistických, cyklistických i běžkařských tras. Přímo od chalupy nasadíte skialpy či běžky! V blízkosti jsou skiareály Ještěd, Bedř... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 52 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Rodina hledá pronájem RD
Před 52 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej vily 4+kk, Las Lagunas de Mijas, Málaga
Prodej vily 4+kk, Las Lagunas de Mijas, Málaga
Před 52 dny - ANNONCE
Prodej vily 4+kk, Las Lagunas de Mijas, Málaga.Nabízíme k prodeji cihlovou vilu v okrese Málaga, která představuje ideální investiční příležitost s vysokým potenciálem a atraktivní návratností. Tento řadový dům disponuje 3 pokoji a je patrový s celkovým počtem 2 podlaží. Vynikající stav objektu a zastavěná plocha 108m² nabízejí prostor pro komfortní bydlení či pronájem. Užitná plocha 204m² a plocha parcely 307m² poskytují dostatek prostoru pro další rozvoj či využití. Vítejte v exkluzivním komplexu šedesáti devíti vil, který začíná první etapou 23 vil, rájem v srdci Costa del Sol, kde se přírodní krásy okolí snoubí... (více v detailu)
23 925 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 130 m2 -.Prodej krásného
Prodej rodinné domy, 130 m2 -.Prodej krásného
Před 52 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 130 m2 -.Prodej krásného rodinného domu v malebném Hlinsku. Tento pečlivě udržovaný dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlí, klid a výbornou občanskou dostupnost. Dům se nachází v klidné části Hlinska, přesto je v bezprostřední blízkosti centra města. Vše, co potřebujete – školy, obchody, restaurace a sportovní zařízení – máte doslova za rohem. Dům nabízí prostornou dispozici 4+1, která zahrnuje velkou předsíň, komoru a technickou místnost a sklep. Máte zde dostatek místa pro celou rodinu a všechny její potřeby. Vlastní garáž je obrovskou výhodou, zejména v zimních měsících. Zahrada je ideálním místem pro relaxaci, rodinné oslavy nebo zahradničení. Prostorná půda skýtá možnost další... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 513 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Všeruby
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Všeruby
Před 52 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Všeruby.Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3kk ve velmi žádané lokalitě Všeruby. Vstup do domu je řešen předsíní, z ní je vstup do chodby, ze které je vstup do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a krbovou vložkou, dále do ložnice, dětského pokoje, koupelny s vanou i sprchovým koutem, samostatného WC a technického zázemí domu. Venkovní terasa nabízí možnost posezení s výhledem na celou zahradu. Zahrada skýtá velké možnosti realizací. Kromě vzrostlých okrasných a ovocných stromů současní majitelé zahájili stavbu zahradního jezírka. Vyhloubený prostor je připraven pro ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 380 m2 - Jetřichovice -
Prodej rodinné domy, 380 m2 - Jetřichovice -
Před 52 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 380 m2 - Jetřichovice - Rynartice.Nabízíme k prodeji výjimečnou investiční nemovitost v malebné obci Rynartice, která se nachází v těsné blízkosti národního parku České Švýcarsko. Tato lokalita je oblíbená mezi turisty díky své nádherné přírodě, klidu a množství turistických tras. Blízkost autobusové zastávky zajišťuje snadnou dostupnost veřejnou dopravou. Je dispozičně velmi zajímavě řešená a umožňuje rozdělení na samostatné pokoje, což je ideální pro provozování pen... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 149 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 308 m², Bludov, ul. Palackého
Prodej rodinného domu, 308 m², Bludov, ul. Palackého
Před 52 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Bludov o celkové ploše pozemků 747 m2. K domu náleží zahrada, garáž a kůlna. Tento cihlový dům disponuje dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, celkem nabízí devět místností a činí ideální volbu pro vícečlenné rodiny nebo ty, kteří hledají dostatek prostoru k bydlení nebo spojen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 250 000
 Kč