Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem showroomu/prodejny, Karlov
Před 174 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Dvorana NYNÍ AKCE NA PŮL ROKU PRONÁJMU - sleva 50%, kde ze 19 167 Kč zaplatíte pouze 9 584 Kč + navíc první měsíc pronájmu máte zcela zdarma. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejnu nebo showroom. Prostor je o velikosti 57,5m. Prostor má vlastní WC, vstup a vitríny s možností umístění reklamy, prostor je velice dobře viditelný z hlavní silni... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 584
 Kč
Autoservis s byty v Moravském Berouně
Před 174 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji funkční autoservis, společně se dvěma byty ve druhém nadzemním podlaží. Autoservis je plně vybaven čtyřmi zvedáky, pneuservisem, geometrií a příručním skladem s geometrií. Vnitřní prostor s kapacitou šesti vozidel, prostorné parkování zákaznických aut v objektu. Dva byty s dispozicemi 4+1, každý s obytnou plochou 100 m2, poskytují možnost velmi pěkného bydlení. Energeticky jsou byty i autoservis propojeny, ale jsou možné samostatné od... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
pronájem skladu 15 m2 s rampou v př
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 15 m s rampou v suterénu v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) na patře. Jedná se o obchodní dům... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Kanc. prostor v Přerově
Před 174 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízím pronájem prostory, které mají víceúčelové využití. Budova se nachází v zabezpečeném areále OSMEK na ulici Za Mlýnem s možností parkování. Přístup je zajištěn výtahem o nosnosti 1 tuna nebo po schodišti. Areál disponuje vlastním údržbářem, který je k dispozici pro případné opravy. Prostory jsou situovány v Budově C dle přiloženéh... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Obchod a služby, 453 m², Plzeň, ul. Skupova
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor o celkové výměře 453 m2, které se nachází v 1.patře obchodního centra Luna v Plzni na Borech, ul. Skupova. Prostory jsou na patře vedle známých prodejen celo evropských značek,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Dů, ke kom. využití, 204 m², Třinec
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rozestavěnou stavbu domu určeného k bydlení, nebo ke komerčnímu využití, umístěnou v dobře dostupné části Třince v Neborech. Jedná se o novostavbu se dvěmi samostatnými jednotkami a celkovou užitnou plochou 204 m². Vhodné pro sídlo firmy, ordinace, nebo kombinaci vlastního bydlení s komerčním využitím. Dům s dispozicí 2x 4+kk se rozkládá na 2 nadzemních podlažích + 2 tera... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Restaurace v Miletíně, ul. náměstí K. J. Erbena
Před 174 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem restaurace v obci Miletín. K dispozici restaurace s barem, vinárna, vybavená kuchyň, chodba, sklady, WC pro personál a klienty, sklep na uskladnění sudů. Obec Miletín se nachází na úpatí ho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Občerstvení, kavárna, 34 m², Mělník
Před 174 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem prostor 34 m2 s výlohou vhodných jako občerstvení, kavárna, pekárna, prodejna atd. Je zde zázemí pro personál, šatna, koupelna a toalety. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sklad. prostor 33 m2, ul. Hrašého, Praha 8
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem skladových prostor 133 m2 v 1.NP bývalé administrativní cihlové budovy. Nemovitost se nachází v obci Praha 8- Čimic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 610
 Kč
Prodej garážového stání v Praze ul. Hnězdenská
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte bezpečné a pohodlné parkování pro Vaše auto v Praze 8 - Troji? Máme pro Vás skvělou zprávu! Nabízíme exkluzivní prodej garážového stání na adrese Hnězdenská. Zapomeňte na stres s hledáním parkovacího místa - Vaše vozidlo bude mít své vyhrazené stání, kde bude v bezpečí před nepříznivým počasím a zvídavými pohledy. Výho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
510 500
 Kč
pronájem kanceláří 140 m2 v centru
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující klimatizované kancelářské jednotky 140 m se zázemím ve 4.n.p. reprezentativní komerční nemovitosti v centru Ostravy na ulici Kostelní. Jednotka má 4 kanceláře, z toho jedna větší klimatizovaná o velikosti cca 50 m může být užívána jako školící místnost, ostatní jsou taktéž prostorné pro cca 3-5 prac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 500
 Kč
Prodej novinového stánku, 17 m², Lanškroun, ul. 28. října
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej novinového stánku 17 m² v centru města Lanškroun na ulici 28. října. Stánek je vybaven dřevěnými regály a pultem. Vytápění je zde zajištěno akumulačními kamny, které jsou souč... (více v detailu)
Pardubický kraj
400 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 65 m², Nový Bor
Před 174 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostorů o celkové ploše 65 m2, které se nacházejí v centru města Nový Bor. Jedná se o prostory umístěné ve druhém nadzemním podlaží administrativní budovy. Prostory jsou vybaveny trezorovou místností a společným sociálním zařízením, kde je pánské a dámské WC. Místnosti jsou světlé s okny do p... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 25 m², Oslavany
Před 174 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nebytový prostor, momentálně využíván jako bistro umístěný v srdci Oslavan. Nachází se v cihlovém domě v 1. nadzemním podlaží. Disponuje praktickou užitnou plochou 25 m², která díky svému kompaktnímu rozvržení podporuje efektivní využití prostoru. Nemovitost se nachází v atraktivním a žádaném katastrálním území Oslavan, kde se snoubí klidné bydlení s plnou vybaveností města. Svou polohou v centru obce představuje ideální příležitost pro každého, kdo hledá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 940 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 500 m², Choceň, náměstí Tyršovo
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máte podnikatelský záměr a sháníte reprezentativní prostory v samém centru města či chcete spojit bydlení s podnikáním? Pak čtěte dál. Nabízíme Vám ke koupi třípodlažní komerční objekt o výměře 500 m2 podlahové plochy na Tyršově náměstí v Chocni. Objekt byl rekonstruován v 90. letech, nyní je připraven k okamžitému fungování jako kanceláře či je zde možno řešit přestavbu dle Vašeho podnikatelského záměru (územní plán... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 950 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Svitavy, ul. náměstí Míru
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o užitné ploše 55 m² v centru Svitav, ve 2. nadzemním podlaží zděného domu. Tato nemovitost je ideální volbou pro podnikání, ať již hledáte prostory pro kancelář, obchod či služby. Dříve zde úspěšně fungovala zubní ordinace, což otevírá možnosti i pro další zdrav... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku v Podlažicích
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pozemek ke komerčnímu využití v Podlažicích u Chrasti. Pozemek stojí na atraktivním místě u frekventované silnice, sítě se nacházejí na hranici pozemku. Na pozemku stojí rozlehlá stodola, určená k rekonstrukci, kterou je možné využí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 10 m², Hodonín, ul.Sv.Čecha
Před 174 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k pronájmu komerční prostor o ploše 10 m2, který se nachází v prvním patře rodinného domu, na ulici Sv. Čecha, v Hodoníně. Prostor se dá využít jako kancelář, případně je možné zde provozovat pedikúru, manikúru, masérské a další služby. K využití je i prosklený balkón, který navazuje na místnost a má samostatný přístup ze dvoru. Jako společné prostory je možné využívat kuchyni (kuchyňská linka, sporák, myčka, digestoř), koupelnu (WC, sprchový kou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 412 m², Plzeň, ul. Sokolovská
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor o celkové výměře 412 m2, které se nachází v přízemí nákupního centra a centra služeb a sportů Atom v Plzni na Bolevci, ulice Sokolovská. Prostory byly v minulosti pronajaté jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
72 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 22063 m², Kačice
Před 174 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek na prahu obce Kačice u Kladna. Potřebujete rozsáhlý pozemek pro Vaše podnikání? Podnikáte ekologicky? Tato příležitost může být Vaše. Přestože v územním plánu města je schváleno hlavní využití jako autokemp (veškerá dokumentace je zpracována a může být k dispozici), obec se nebrání jednat o změně územního plánu na jiné, zejména ekologické účely. Nabízí se zde možnost např. solárních panelů pro obnovitelnou energii nebo odstavná plocha pro kami... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 200 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 37 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Unikátní příležitost k pronájmu komerčních prostor v Ostravě! ? Máme tu pro vás skvělou nabídku! K pronájmu nabízíme prostorné komerční prostory v centru Ostravy, přímo po bývalé provozovně Barber shopu. A co je ještě lepší? Tyto prostory jsou ideální pro otevření vašeho vlastního kadeřnictví. Ale pozor, to není vše. Naše prostory jsou vhodné i pro jakékoliv jiné podnikání, které si dokážete představit. Umístěné na vysoce frekventované... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 800
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou, ul.
Před 174 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné kancelářské prostory o užitné ploše 95m², nacházející se v centru Rychnova nad Kněžnou, přímo na náměstí. Jedná se o ideální místo se skvělou dostupností. Prostory se rozkládají v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy a skýtají celkem 2 místnosti doplněné o kuchyňku. Tato nemovitost představuje vynikající příležitost pro vaše podnikání d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem prostorů, 25 m², Nový Bor, ul. Dvořákova
Před 174 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostorů o celkové ploše 25 m2, které se nacházejí v centru města Nový Bor. Prostory umístěné ve druhém nadzemním podlaží administrativní budovy. Jedná se o místnost, která má okna do ulice Dvořákova a společné sociální zařízení, kde je pán... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem skladu, 242 m², Plzeň
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem vytápěného skladu o celkové výměře 242 m2, který se nachází v suterénu OC Atom, v Plzni na Bolevci. Vjezd je omezený výškou 3,3 m a příjezd je k zásobovací rampě. Vstup do skla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 174 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekonstr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 290 000
 Kč