Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk, 110 m², Praha, ul. Jíchova
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardní, vybavený byt 3+kk, s možností změny dispozice na 4+kk řízený chytrou domácností o celkové ploše 110 m², umístěný ve 3. nadzemním podlaží domu v klidné části Prahy 9. Byt prošel zdařilou a nákladnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí komfortní bydlení s moderním interiérem a vším, co k pohodlnému bydlení potřebujete. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj se vstupem na lodžii spojený s kuchyní a jídelnou, ložnici s prostornou šatnou a pracovnou, dětsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 700 000
 Kč
Pronájem apartmánu, 110 m², Plzeň, ul. Zbrojnická
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem apartmánu o dispozici 3+1 a o výměře 110 m², který se nachází v hotelov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
33 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Mongolská
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji Vám nabízíme družstevní byt 3+1 na ulici Mongolská v Ostravě - Porubě. Nachází se ve 4. nadzemním podlaží z celkových 6 a skládá se ze vstupní chodby, obývacího pokoje s balkonem, dvou pokojů, kuchyně a oddělené koupelny a toalety. Součástí je také sklepní kóje. Jedná se o družstvo jednoho vchodu, které se souhlasem povoluje p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 114 m², Praha, ul. Jaromírova
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej nadstandardního bytu 4+1 o CP 114 m² v 1.patře cihlového domu v luxusní lokalitě rozhraní Prahy 2 a 4 - Nuslí. Jedná se o atypický prostorný byt, který je vhodný ke komfortnímu bydlení, ale i k případnému umístění sídla firmy. Vzhledem k velikosti a prostoru je možné změnit i dispozici celé jednotky. Její historie v souvislosti s nadčasovostí je však výraznou devizou a bonusem. Dominantou celého bytu je nádherný obývací pokoj. Dále zde najdete 2 ložnice, j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 435 600
 Kč
Prodej bytu 2+kk v České Lípě, ul. Hradecká
Před 174 dny - ANNONCE
SLEVA!!! Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 2+kk a o celkové ploše 40 m2, který se nachází v okrajové části města Česká Lípa - sídliště Špičák. Jedná se o byt umístěný v šestém nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Samotný byt je po zdařilé rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou a veškerými spotřebiči. Koupelna je vybavena vanou, toaletou a jako bonus zůstává i pračka. Naskýtá se možnost p... (více v detailu)
2 245 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Rokytnice nad Jizerou
Před 174 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+1 o užitné ploše 60 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v horském městě Rokytnice nad Jizerou. Dům v současné době prochází zateplením. Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému bydlení. Dispozice: chodba, obývací pokoj s ... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Pardubice - Semtín
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytové jednotky 1+kk včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň, postel, stůl a židle) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Ve společných prostorách je k využití také pračka a sušička. Jde o klidnou lokalitu s dobrou dostupností do centra (zastávka MHD 50 m). Poplatky za energie pro 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 47 m², Praha, ul. Veverkova
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní byt 2+kk v Residenci Veverkova 19, situovaný v příjemné lokalitě Prahy 7- Holešovice. Tento krásně zrekonstruovaný byt se nachází v cihlovém domě na 2. poschodí z čtyř nadzemních podlaží. Celková užitná plocha bytu je 47 m². Interiér bytu je vybavený kvalitními materiály, jakými jsou dřevěné podlahy, italská slinutá dlažba, a nabízí i funkční komfort ve formě vestavných skříní v provedení vysoký lesk a podlahového topení, což zaručuje vysoký standard bydlení. Byt s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chotěšově
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, moderní byt s nádechem historie v uzavřeném areálu v srdci Chotěšova. Tato exkluzivní nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a byly zde použity jen ty nejkvalitnější materiály. Byt s balkonem o velikosti 67m2 se nachází v prvním patře v historickém objektu bývalé fary. Podlahové vytápění udržuje v chladných měsících v bytě teplo a útulno, zatímco velké zámecké dubové parkety vyzařují eleganci. Silné vnější stěny z přírodního kamene, odb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 596 800
 Kč
Prodej bytu 4+1 s lodžií, 82 m², Cheb, sidliště Skalka
Před 174 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rekonstruovaný, slunný byt 4+1 na sídlišti Skalka, v žádané a klidné části města Cheb. Byt se nachází ve druhém patře zatepleného domu a má 75 m2. Vhodný je pro větší rodinu nebo pendlery. Každý pokoj má samostatný vchod. V bytě je zděné jádro, koupelna a WC jsou oddělené. Kuchyňská linka a vestavěné skříně jsou vyrobeny na míru a jsou součástí prodeje. Okna jsou situovány na tři světové strany. K ob... (více v detailu)
3 699 999
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Tolstého
Před 174 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám pronájem bytu o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví, v ulici Tolstého - Střekov. Byt je pěkný a útulný. V bytě jsou plovoucí podlahy a keramická dlažba. Koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku. Dům je čistý, velmi slušný. Pronajímatel dá přednost... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 700
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Jáchymov, ul. 5. května
Před 174 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 2+1, který se nachází v klidné části Jáchymova – ulice 5.května. Byt je po rekonstrukci a nachází se v 1.NP cihlového domu, který majitel průběžně rekonstruuje a vylepšuje. Okna bytu jsou plastová, byt je velice útulný a v dobrém stavu viz foto. Vytápění bytu a ohřev vody - kotel na tuhá paliva (možný el.kotel.) V koupelně je umístěna rohová vana, wc, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 99 m², Praha, ul. Maiselova
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný mezonetový byt 2+kk o celkové ploše 99 m² jen pár metrů od Staroměstského náměstí. Byt se nabízí bez vybavení a nachází se v šestém patře cihlového domu s výtahem. Celkové náklady na bydlení jsou stanoveny na 4 000,- Kč na osobu měsíčně. Dům je situovaný v klidné ulici Mais... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mladé Boleslavi, ul. Jana Palacha
Před 174 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi byt o dispozici 2+1 o celkové ploše 60 m2 v osobním vlastnictví v 1. NP panelového domu v žádané lokalitě na okraji chráněné krajinné oblasti Radouč. Po vstupu do bytu se na pravé straně nachází komora, vlevo na sevorozápadní části kuchyně s jídelním koutem, koupelna. Ložnice a obývací pokoj jsou v části jihovýchodní a bohatě prosluněné. Dům prošel celkovou revi... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 190 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Česká Lípa, ul. Norská
Před 174 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt 3+1 o užitné ploše 70m², který se nachází v klidné části obce Česká Lípa. Byt prošel rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Umístěný v 1. nadzemním podlaží sedmi patrového panelového domu, nabízí komfortní bydlení. K dispozici jsou 4 místnosti, s moderním uspořádán... (více v detailu)
19 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 (49 m²)v Rokycanech, ul. Raisova
Před 174 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 2+1 v klidné části Rokycan v družstevním vlastnictví. Tento byt s užitnou plochou 49 m² je situován v prvním patře cihlového domu. V bytě se nachází dva neprůchozí pokoje, kuchyně, vstupní chodba, koupelna a samostatná toaleta. K bytu náleží dva sklepy (dohromady 6,9 m²). Byt je před rekonstrukcí, co... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 730 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 49 m², Staříč, ul. Chlebovická
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk s užitnou plochou 49m², umístěný v klidné části obce Staříč, přímo v centru. Byt se nachází v cihlovém domě. Součástí nemovitosti je i praktický sklep. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, což přispívá k vysoké kvalitě života. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Libušíně, ul. Máchova
Před 174 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte útulné bydlení mimo město? Mám pro Vás skvělou nabídku. Pronájem zařízeného bytu 2+kk v rodinném domě. Byt o rozloze 50 m² nabízí prostorný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní, ložnici a koupelnu se sprchovým ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Brně, ul. Radlas
Před 174 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, prostorný a atypický byt 3+1 s užitnou plochou 112 m² v části Brna Zábrdovicích. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží smíšené konstrukce domu s celkem pěti nadzemními podlažími. Díky své umístění v centru obce si budete moci užívat veškerého komfortu městského života. Byt je v dobrém stavu, ale vyžaduje některé úpravy, dává novému majiteli volnou ruku v přizpůsobení si interiéru dle vlastních představ. Je součástí bytového družstva, které klade důraz na slušnost a kvalitu obyv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 699 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Pardubice Dubina
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu pěkný byt 1+1 na sídlišti Dubina s užitnou plochou 37 m². Byt se nachází v 1. patře nedávno revitalizovaného domu. K bytu náleží sklep a možnost užívání lodžie v mezipatře. Byt je částečně vybaven - k... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Pronájem, byt 3+1, 80 m², Frýdek-Místek, ul. Tolstého
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu krásný, prostorný, slunný byt 3+1 na ulici Tolstého ve Frýdku - Místku. Byt je po rekonstrukci a jeho výhodou je velká zasklená lodžie, nachází se ve 4./6 NP. V domě po revitalizaci s výtahem. V bytě jsou vestavěné skříně a dostatek úložného prostoru zajistí technická místnost. Vybavení ložnice ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Holicích, ul. Ottmarova
Před 174 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 2+kk o užitné ploše 62m². Byt je situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu na klidném sídlišti v oblíbené části obce Holice. Tento byt je ve velmi dobrém stavu a je ideální volbou pro jednotlivce či menší rodinu hledající pohodlí a soukromí. Díky své poloze Vám tato nemovitost poskytne klidné prostředí s výbornou dostupností do centra města a veškerou občanskou vyb... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jablonném v Podještědí, ul. U Školy
Před 174 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o rozloze 38 m², situovaný ve 2. patře panelového domu ve velmi žádané a klidné části Jablonného v Podještědí. Tato nemovitost je ideální volbou pro dvě osoby hledající klidné bydlení s krásnou přírodou v těsné blízkosti. Byt je k dispozici částečně zařízený, což dává novým nájemníkům skvělou příležitost přizpůsobit si prost... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Praha, ul. Václava Rady
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o celkové užitné ploše 72 m² s obrovskou terasou 53 m², umístěný v klidné části Zbraslavi na ulici Václava Rady. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu, což zajišťuje dostatečné soukromí a klid. Díky geniálnímu řešení a orientaci je zajištěno maximální využití denního světla a nádherný výhled do okolí. Byt je v excelentním stavu a připravený k nastěhování bez dalších investic. Interiér bytu nabízí prostor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 450 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 43 m2, Beroun ul. Nepilova, balkon
Před 174 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji útulný světlý byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním v klidné lokalitě města Beroun, ulice Nepilova. Byt má výměru 43,6 m2, plus 5,5 m2 balkon a 3 m2 sklep. Orientován na jih. Dispozice: prostorný pokoj se vstupem na balkon, kuchyňský kout vybavený digestoří, kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a troubou. V designové koupelně je vana, umyvadlo, žebříček, toaleta a přípojka na pračku. Velká předsíň, kam můžete umístit praktickou šatní skříň. K... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 350 000
 Kč