Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 95 m², Plzeň, ul. Bezručova
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný, prostorný byt 2+1 s užitnou plochou 95 m², umístěný v žádané lokalitě Vnitřního Města Plzně. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s celkem 3 nadzemními patry. Byt se nachází v centru obce, kde máte veškerou občanskou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 69 m², Bezděkov nad Metují
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného, světlého bytu 3+1 v obci Bezděkov u Police nad Metují. Celková užitná plocha bytové jednotky do 83 m2. Podlahová plocha 69 m2. Nízké měsíční náklady. Bytový dům se nachází v klidné části obce Bezděkov nad Metují. Police nad Metují a Hronov do 10 minut autem. Okresní město Náchod do 20 minut autem. Dům je zděný cihlový. Nutná platba nájemného předem. Preferujeme nájemce se závazkem budoucího odkupu jednotky s budoucí smlouvou. Možnost dohody úhrady nájemného na delší ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. Šrobárova - Vinohrady
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej útulného bytu 2+kk ve 3. patře s výtahem v nově zrekonstruovaném cihlovém domě na Vinohradech. Poloha bytu je vyhledávaná lokalita s veškerou dopravní dostupností a občanskou vybaveností, 3 min pěšky od stanice metra Želivského nebo 2 min pěšky od tramvaje, obchodní centrum Flora, školy, školky. Družstevní vlastnictví (anuita 0), převod do OV možný v roce 2027. Byt je dobře dispozičně řešený s výhledem do ze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 910 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 38 m², Hronov, centrum města
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem rekonstruovaného bytu 1+1 v osobním vlastnictví. Bytová jednotka v dosahu rekreační oblasti Krkonoše, Orlické hory, Adršspašsko-teplické skály. Dálnice D 11 do Hlavního města Prahy v dojezdu do 40 minut. Celková plocha bytové jednotky do 38 m2. Nízké měsíční náklady. Bytový dům se nachází v klidné části města Hronov. Náměstí dostupné do 5 minut pěšky. Okresní město Náchod do 10 minut autem. Dům je zděný cihlový ze starší výstavby. Nut... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Příbram, ul. Budovatelů
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, kompletně zrekonstruovaný byt 1+1 o užitné ploše 32 m², situovaný ve 1. nadzemním podlaží panelového domu v srdci Příbrami VIII, Březové Hory. Tento světlý byt prošel nedávnou rekonstrukcí – plastová okna, plovoucí podlahy, nové obklady a kuchyňská linka. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC v sádroka... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Líšnice, ul. Spálený Mlýn
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Už jste unavení z ruchu velkoměsta a chcete se uklidit do přírody? Pro Vás tu mám k pronájmu apartmán 1+kk v rezidenci Spálený Mlýn, jen 20 min od Prahy. Spálený Mlýn se nachází vedle obce Líšnice, která je na 14. km dálnice D4 (Strakonická). Nachází se v malebném údolí, kterým protéká potok. V areálu je vybudováno zákoutí k posezení v zeleni. Apartmán se nachází ve 2. NP... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, Třinec, ul. 1. máje
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte investiční příležitost, nabízíme Vám ke koupi byt k následnému pronájmu s jistým měsíčním výnosem. Jednotka je v současné době pronajata a současní nájemníci mají zájem v nájmu pokračovat. Mezonetový byt s dispozicí 5+1 v samém centru města Třince o celkové ploše 248 m2. Bytová jednotka o rozloze 128 m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží a je propojena vnitřním schodištěm do nejvyššího patra s podkrovní vestavbou o rozloze 32 m2 (... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Náchod, ul. Kamenice
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu stylově zrekonstruovaný byt 1+1 přímo v centru města. Tento prostorný byt o užitné ploše 40 m² nacházející se v druhém patře cihlového domu slibuje kombinaci komfortního bydlení a široké občanské vybavenosti. Interiér bytu prošel kompletní rekonstrukcí a díky tomu na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem luxusního bytu 3+kk - 140m
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem luxusního mezonetového bytu 3+kk s balkonem, o velikosti 140m, který se nachází v lokalitě Praha 8 - Libeň. Byt se skládá ze vstupní haly s recepcí, velmi prostorného obývacího pokoje s krbem a moderně vybaveným kuchyňským koutem. Koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, samostatná toaleta. V patře se nachází ložnice a otevřený pokoj využívaný jak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Ubytovací zařízení Dobřív
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
DOBŘÍV Hledáte parkoviště pro své úspory? Skutečně zabezpečenou reálnou investici? Ubytovací zařízení Dobřív, rekonstruováno, okr. Plzeň, blízko do Rokycan a Holoubkova. Na D5, 22 pronajímaných bytů s veškerým zázemím (koupelna, WC, kuchyně), centrální topení v objektu, vlastní voda z centrální studny, všechny sítě vč. městského vodovodu a kanalizace, objekt kompletně po rekonstrukci, okna, fasáda, střecha, byty, stoupačky. TČ a dva automatické eko kotle – dřevo, uhlí, pelet... (více v detailu)
Plzeňský kraj
42 000 000
 Kč
Prodej, vinný sklep s apartmánem, 1
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. Tento moderně zrekonstruovaný a vybavený objekt se momentálně pronajímá na krátkodobé relaxační pobyty, jelikož je zde naprosté soukromí a klid. Takže, pokud byste nechtěli objekt využívat pro své potřeby, lze ho s velmi zajímavou výnosností dále pronajímat. Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 3 200,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu. Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 194 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 194,6 m2 s pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V patře j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 067 799
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Pražská
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Příjemný byt 2+1 ve 3.patře cihlového domu s krásným výhledem na město Jablonec nad Nisou. Dispozice - chodba, prostorná koupelna s odděleným WC, průchozí kuchyně a obývací pokoj, velká ložnice. Z komory lze posunutím SDK příčky vytvořit menší (třeba dětský) pokoj. Vizualizační fotografie nabízí inspiraci k možným rekonstrukcím. K bytu dále patří prostorná půdní místnost (na patře s bytem), dva s... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 193 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 193,1 m2 s terasou a pozemkem 100 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, šatna, tři ložnice. V patř... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 903 001
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 195 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 195,2 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o 3 bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, tři koupelny, prostor pro saunu či vanu,... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 067 799
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, 127 m², Nejdek
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný a moderní byt o celkové ploše 127 m2 v klidné okrajové části města Nejdek. Bytová jednotka, která se nachází v posledním 6. patře panelového domu vznikla spojením dvou bytu o dispozici 2+1 a 3+1. Dominantou celého bytu je moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, barovým pultem a jídelnou. V obývacím pokoji Vám večerní posezení zpříjemní biokrb. Značnou výhodou jsou neprůchozí poko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 099 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 164 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 164,6 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, koupelna, tři ložnice. V pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 449 999
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 163 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 163,8 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V ... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 356 348
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 46 m², Písek, ul. K Háječku
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+kk, o celkové užitné ploše 46 m², který se nachází v Písku na Hradišti, ul. K Háječku. Byt je situován na 6. nadzemním podlaží panelového domu, kde je zaručen klid a výhled na okolí. Dům je zateplen včetně nových plastových oken a díky tomu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 200 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 200,1 m2 a pozemkem 100 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V patře j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 479 999
 Kč
Pronájem 1+1 v Chomutově
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem bytové jednotky 1+1 v Chomutově, ulice v Álejích. Nabízená atypická bytová jednotka se nachází v bytovém domě ve velmi hezké a klidné lokalitě. V bytě jsou plastová okna, vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatná toaleta, kuchyň s novou kuchyňskou linkou včetně veškerých vestavěných spotřebičů, dále spíž, vstup na zahradu a velmi p... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Prodej novostavby, 4+kk, 115m2, Altajská, Praha-Vršovice
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V samém srdci Vršovic, v blízkosti parku Grébovka a Heraldových sadů, se už na nového majitele těší krásná novostavba z roku 2016. Najdete ji hned vedle kostela sv. Václava, tedy v místě, odkud to máte blízko jak do obchodů, škol, tak i do parku či na nádraží. Celková užitná plocha bytu činí 115 m2. Dispoziční řešení umožnilo vytvořit 3 samostatné neprůchozí pokoje a v prostorném obývacím pokoji vytvořit plnohodnotnou kuchyni. K byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 900 000
 Kč
Koupím za hotovost
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Koupím byt 2+kk a větší, uvítám garáž, terasa, výtah. Nabízím rychlé jednání a hotovostní platbu.
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk o výměře 58 m2 v
Před 205 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 2+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 58 m. Nová kuchyňská linka bude vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na bydlení. Parkování přímo u dom... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76m2 s garáži a zahrádk
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji byt 3+1, 76 m2,s garáži a zahrádkou. V Lázeňském městě Bechyně okr. Tábor. V prostředním domě z řady tři zděných domů. Ložnice (12, 5m2) a dětský pokoj (16, 5 m2) mají okna na východ, obývák (21 m2) a kuchyň (10, 5 m2... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 565 000
 Kč