Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Chotěšově
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, moderní byt s nádechem historie v uzavřeném areálu v srdci Chotěšova. Tato exkluzivní nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a byly zde použity jen ty nejkvalitnější materiály. Byt s balkonem o velikosti 67m2 se nachází v prvním patře v historickém objektu bývalé fary. Podlahové vytápění udržuje v chladných měsících v bytě teplo a útulno, zatímco velké zámecké dubové parkety vyzařují eleganci. Silné vnější stěny z přírodního kamene, odb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Ostrava - Muglinov, ul. Vančurova
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej atypického mezonetového bytu v rodinném domě. Každý byt má vlastní vchod, k bytu náleží sklepní prostory o velikosti 33 m2, vhodné využít jako dílnu apod. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, každá bytová jednotka má vlastní napojení. By... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 850 000
 Kč
Podnájem bytu 2+kk, 36 m², Habartov, ul. Karla Čapka
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu 2+kk v dobré a klidné části Habartova na ulici Karla Čapka. Byt prošel revitalizací, je slunný, čistý a částečně vybavený. Jedná se o dobrou lokalitu s dostatkem parkovacích míst a občanskou vybaveností v dosahu. Měsíční nájemné činí 5.400,- Kč + zálohy na služby nastavené pro dvě osoby 3.800... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Plzeň-Roudná
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 2+kk a ploše 62 m² s terasou 14 m² v nové Rezidenci Roudná. Při vstupu chodba ze které je koupelna po levé straně a za ní komora, vpravo samostatné WC. Dále se vchází do obývacího pokoje s kuchyní odkud je i vstup na prostornou terasu, na k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 450 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 79 m², Praha, ul. Lupáčova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Toužíte po bydlení v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, ale nechcete se vzdát pohodlí, které nabízí širší centrum Prahy? Tento byt 3+kk o podlahové ploše 76 m2 na pražském Žižkově je právě tím, co hledáte! Nachází se v 1. patře bytového domu, který prošel celkovou revitalizací. Je dispozičně řešen obývacím pokojem s vybaveným kuchyňským koutem, dvěma neprůchozími pokoji, koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a chodbou. Navíc k bytu patří i sklep o ploše 2 m2. Všechny prostory jsou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Vodňanská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nádherný byt 2+kk v klidné a vyhledávané lokalitě Prahy. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, takže je vše připravené na pohodlné bydlení. Velkým bonusem je obrovská zahrada, kterou můžete využít k odpočinku nebo ke grilování s přáteli. K bytu také náleží vlastní parkovací místo - nemusíte se tedy obávat hledání místa k parkování. A pro úschovu věcí, které právě nepotřebujete, je k dispozici sklep. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodního centra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej atypického bytu, 58 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej atypického bytu 58m², Jáchymov. Nabízíme k prodeji unikátní prostor v lázeňském, horském městě Jáchymov, situovaný v 1. nadzemním podlaží z 5, v klidné části obce. Nemovitost, vedená jako nebytový prostor, prošla částečnou rekonstrukcí, která z ní vytvořila krásný apartmán s atypickým řešením. Dispozici tvoří samostatná ložnice, hezká koupelna s moderním vybavením, prostor připravený pro kuchyňskou linku a velký obývací pokoj, který může sloužit i jako společenská místnost.Objekt z cihly se n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Jaroměřicích
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 3+kk o užitné ploše 62 m², nacházející se v klidné lokalitě obce Jaroměřice. Byt leží v cihlovém domě ve 2. podlaží. Celý dům prošel revitalizací v roce 2011, kdy se dělala nová střecha, okna a zateplená fasáda. K bytu náleží zahrádka se skleníkem, sklepní kóje, půda, dílna a zahrada o výměře 110 m², na které stojí z... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Lomnice n. P., ul. Komenského
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronajmeme nově zrekonstruovaný, slunný byt 2+kk, v klidné části Lomnice nad Popelkou. Byt je nově vybudován v cihlovém bytovém domě, ve 2. NP. Vstup prostornou předsíní, komora s plynovým, kondenzačním kotlem na teplo i ohřev vody. Velký pokoj s kuchyňskou linkou a el. sporákem. Další pokoj. Koupelna se s... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Milevsku, ul. nám. E. Beneše
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+kk, o rozloze 30 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží cihlového domu, přímo v centru města Milevska. Bytový dům bez výtahu. Tato nemovitost se nachází v lokalitě, která je ideální pro pohodový život s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti. Byt je k dispozici ve velmi dobrém a zcela vybaveném stavu. Tento prostor je ideální p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 36 m², Tábor, ul. Buzulucká
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej útulného a světlého bytu 2+kk v žádané lokalitě ve městě Tábor - Pražské sídliště. Tento příjemný byt se nachází ve 2. patře panelového domu ze 4. Díky jižní orientaci je byt plný denního světla, což přispívá k příjemné atmosféře prostoru o podlahové ploše 36 m². Byt prošel částečnou renovací - disponuje obloženým jádrem koupelny s toaletou, kuchyňská linka a je k dispozici i balkon, což zvyšuje komfort bydlení. Nabíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 599 000
 Kč
Pronájem novostavby 2+kk Praha 5 Ba
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk o užitné ploše 53 m s terasou 8 m, v 5. patře novostavby právě dokončeného rezidenčního projektu Kaskády Barrandov. Byt je kompletně, luxusně zařízený moderním nábytkem, viz. fotografie. Dispozice zahrnují prostornou a světlou obývací místnost, kuchyňský kout s nadstandardně vybavenými všemi spotřebiči (indukční deska, trouba, digestoř, lednice s mrazákem, myčka, vestavěná mikrovlnka), ložnici s pracovním koutem, koupelnu vybavenou moderním walk-in sprchovým koutem, toaletou a pračkou se sušičkou, předsíň, komoru a terasu se zahradním nábytkem s výhledem. K vysokému standardu vybavení patří např. předokenní žaluzie na dálkové ovládání, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Kabešova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a moderní byt 2+kk o celkové užitné ploše 51 m², situovaný v klidné části Vysočan. Nemovitost se pyšní vynikajícím stavem a nabízí kompletně zařízené interiéry, což usnadňuje okamžité nastěhování bez dalších nutných investic. K bytu náleží i balkon, který poskytuje hezký výhled a prostor pro odpočinek, a parkovací stání přímo v domě, což je v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústi nad Labem
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Jak už to bývá vlastník bytu, který se rozhodl byt přestavět a přestěhovat se do nového bytečku, si nakonec změnil plány a pouští tuto nemovitost dál do světa pro nového majitele, který si své bydlení dokončí dle svých přestav a možností. Proto vám nyní nově nabízíme na prodej bytovou jednotku 2+1 v klidném domě v osobním vlastnictví, celková výměra 66 m., která je umístěna na okraji centra města ulice Masarykova v Ústi nad Labem, téměř naproti městského prostorného parku obklopen zelení. Nachází se ve 3. patře cihlového domu, na hlavní třídě vchod vedle prodejny Bandi a také pár metrů od Polikliniky, naproti domu je zastávka do centra města. Byt sestává z 2 průchozích pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Místnosti mají dostatek přirozeného denního světla. Bytová jednotka je před celkovou rekonstrukcí, která začala ale nebyla dokončena. Například jádro koupelny, kde je usazena pouze toaleta, také kuchyňský kout... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800 000
 Kč
Nabízíme levné ubytování
Před 205 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování na jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích na Praze 4 - Nusle, ulice Rostislavova 1698/13. Hostel v klidném a příjemném prostře... (více v detailu)
260
 Kč
Nabízíme levné ubytování
Před 205 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování na jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích na Praze 5 - Nový Smíchov, ul. Plzeňská 540/23. V blízkosti OC Smíchov. Ideální dostupnost MHD a do cent... (více v detailu)
260
 Kč
Prodej byty 2+1, 48 m2 - Žďár nad Sázavou 3
Před 205 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 48 m2 - Žďár nad Sázavou 3.Hledáte útulný a moderně zrekonstruovaný byt ve Žďáru nad Sázavou, který vám nabídne nejen komfortní bydlení, ale také skvělou občanskou vybavenost a blízkost přírody? Představujeme vám exkluzivní nabídku bytu 2+1 o užitné ploše 48 m2 v lokalitě Okružní Dolní, který splní všechna vaše očekávání a ještě mnohem více. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které byl kladen důraz na každý detail. Můžete se těšit na nová dřevěná okna, která zajišťují vynikající izolaci, a na velké dvoukřídlé dveře, které vás z obývacího pokoje zavedou přímo na balkon. Odtud se vám naskytne pěkný výhled, který vám umožní relaxovat a načerpat novou energii. Nemovitost je součástí plně revitalizovaného domu, což znamená, že se nemusíte obávat žádných nečekaných problémů či nutných oprav v blízké budoucnosti. K bytu navíc patří dva sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru. Díky bočnímu vchodu s nájezdem se do sklepa snadno dostanete s kolem nebo kočárk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 194 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 61 m2 - Hradec Králové.Rádi
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 61 m2 - Hradec Králové.Rádi bychom Vám k pronájmu nabídli prostorný byt 2+kk ve velmi klidné lokalitě Hradce Králové - ulice Petra Jilemnického 400/50. Jedná se o byt v 3. nadzemním podlaží v bytovém domě bez výtahu o celkové podlahové ploše 61 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, ložnice a koupelny s vanou a WC. K bytu náleží sklepní kóje. Bytová jednotka leží na klidném místě s velkým... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Nabídka prodeje bytu - Jablonec n. N.
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Byt 1+kk/1+1 v Jablonci v dobrém stavu pro bydlení - hledám. Cena do 1,9 mil. Kč. Koupi financuji z vlastních peněz. Jsem přímý zájemce. Nabíz... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej byty 2+kk, 51 m2 - Ostrava - Moravská
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 51 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava.Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 51 m2, dispozičně řešený jako 2+kk, na ulici Živičná v Ostravě. Byt je situován ve 4. NP bytového domu s výtahem. Byt prošel celkovou rekonstrukcí. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s prostornou šatnou a koupelna spojená s toaletou. K bytu náleží sklepní kóje. V blízkém okolí veškerá občanská vybavenost. Nemovitost nabízí vyhledávanou kombinaci dostupnosti veškeré městské infrastruktury s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 680 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 64 m2 - Brno - Starý Lískovec
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 64 m2 - Brno - Starý Lískovec.Prodej bytu 3+1 s výhledem na Bohunice Nabízíme k prodeji prostorný byt o celkové rozloze 3+1 v žádané lokalitě Bohunice, situovaný v 7. patře s krásným výhledem a přirozeným osvětlením. V roce 2011 byt prošel částečnou rekonstrukcí a je připraven k nastěhování. Dům má folovoltaiku a tepelné čerpadlo. Podrobnosti: Kuchyně: 8,53 m2 1. pokoj: 16,07 m2 2. pokoj: 12,14 m2 3. pokoj: 7,96 m2 Koupelna: s vanou, sa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 363 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 55 m2 - Praha - Nové Město
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 55 m2 - Praha - Nové Město.Pronájem bytu 2+1 55 m2 Hálkova 1630/8, Praha 2 – Nové Město 19 500,- Kč za měsíc Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2 + 1 v ulici Hálkova, která se nachází jen pár metrů od náměstí I.P.Pavlova v centru Prahy. Díky umístění v této žádané a oblíbené lokalitě máte možnost využití široké nabídky všech služeb, stylových kaváren a barů, zábavných center a řady kulturních památek. Je zde výborná dostupnost všech hlavních dopravních linek a spojů, metra C – stanice I.P.Pavlova a metra A – stanice Muzeum... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Prodej byty 3+1, 92 m2 - Rokycany - Nové Město
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 92 m2 - Rokycany - Nové Město.Hledáte velmi prostorný byt v Rokycanech? Na bydlení či jako investici? Máme pro Vás byt o dispozici 3+1 v cihlovém bytovém domě. Dům prošel velmi zdařilou revitalizací, kdy došlo k zateplení domu, vč. střechy, výměně oken. Byt je v 3. nadzemním podlaží - v podkroví. Byt je v původním udržovaném stavu. Podlaha je dřevěná (parkety). O vytápění a teplou vodu se stará plynový kotel, který je umístěn v koupelně. V bytě budete svým vlastním pánem. Toaleta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 800 000
 Kč
Byt k pronájmu
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, sháním byt k pronájmu v Praze, o vel. 60m čtver., od června 2024. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt k pronájmu
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, sháním byt v Praze - kolem 60m čtver., dlouhodobě. Žena 55 let, pracující. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno