Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1, Ostrava - Muglinov, ul. Vančurova
Před 273 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej atypického mezonetového bytu v rodinném domě. Každý byt má vlastní vchod, k bytu náleží sklepní prostory o velikosti 33 m2, vhodné využít jako dílnu apod. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, každá bytová jednotka má vlastní napojení. By... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950 000
 Kč
Podnájem
Před 273 dny - AVIZO_CZ
Nabízím pěkný podnájem, spolu bydlení, osamělé ženě či slečně zdarma, pouze za v... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledám pronájem
Před 273 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, pro sebe a své dvě děti (3 a 6 let) hledám jakýkoli menší prostor k bydlení, pronájem nebo podnájem bytu, domu/části domu ve Valašském Meziříčí a okolí, za rozumnou cenu. Včasné platby, slušné jednání/chování ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Kralovicích.
Před 274 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní kancelářské prostory o užitné ploše 31 m², umístěné v žádané lokalitě centra obce Kralovice, v katastrálním území Kralovice u Rakovníka. Jedná se o příjemné a světlé prostory na 2. nadzemním podlaží činžovního domu s celkem 3 podlažími a 1 podzemním podlažím. Prostory se skládají z 1 místnosti a jsou v energicky úsporné cihlové konstrukci, což garantuje nižší provozní náklady. Nájemné 5000,- a energie cca 3000,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, Kostelec nad Orlicí, ul. Mánesova
Před 274 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji spodní část výrobního areálu o ploše 208 m², která se nachází v centru Kostelce nad Orlicí, veškerá občanská vybavenost v dosahu. Objekt skýtá spoustu možností využití. Vhodné například jako sklad, obchod nebo zázemí pro Vaši fir... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 940 000
 Kč
Pronájem skladovacích hal
Před 274 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem chladícího boxů o velikosti 200 m cena 90.000,- Kč/měsíčně Je zde možnost si pronájmout až dva chladící boxy (celkem tedy 400 m podlahové plochy) Výška je 5,6 metrů a podlahy jsou předimenzované, lze tedy štosovat zboží až po strop haly. Součástí pronájmu jsou dvě vykládací/nakládací rampy. K dispozici je možno nabídnout veškerou techniku, která je zapotřebí k vykládání a nakládání zboží z kamiónů. Rampy jsou přizpůsobené i k rychlé překládce zboží přímo z kamionu do kamionu. K pronájmu náleží sociální zařízení s odpočívárnou. V našich skladech dbáme především na nejvyšší j... (více v detailu)
Středočeský kraj
90 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 274 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 274 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 v Aši, ul. Moravská
Před 274 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v centru města Aš, ulice Moravská. Byt se nachází v 6. NP zatepleného panelového domu. V bytě je položena plovoucí podlaha, dlažba a zachovalé parkety. Je zde zrekonstruovaná koupel... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 799 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Doudleby nad Orlicí, ul. Dukelská
Před 274 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 2+1 v Doudlebách nad Orlicí. Bydlení na ploše 66 m2, které prošlo rekonstrukcí. Výhodou je balkón a také parkování ihned ved... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 600
 Kč
Hledám bydlení v Jičíně, nebo v okrese Jičín.
Před 274 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledám bydlení v Jičíně, nebo v okrese Jičín. Levně.
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
pronájem bytu 4+1 na ulici Kuršova
Před 274 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Užijte si pohodlí a klid v tomto úžasném bytě 4+1 k dlouhodobému pronájmu! Uvítá vás do svého náruče útulný byt o celkové ploše 98 m, který je doplněn o dvě lodžie (každá o velikosti 4m) a dva sklepy (každý o velikosti 3m). Součástí nájmu je i garáž pro vaše auto. Byt se nachází ve 4. patře bytového domu s výtahem, obklopeného zelení a klidem. Při vstupu do bytu vás přivítají bezpečnostní dveře a útulná vstupní chodba se šatnou. Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči Miele, včetně trouby, mikrovlnné trouby, plynového sporáku, myčky nádobí, lednice a pračky. Obývací část bytu vás zavede na prostornou lodžii s posezením, kde si můžete vychutnat klidné chvíle. Byt dále nabízí velký dětský pokoj, který je propojen dveřmi s kuchyní a vstupe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
3+1 60m2 s garáží, Kladno - Kročehlavy
Před 274 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
3+1 60m2, Kladno. Prodej bytu s garáží v OV. Byt je v 1. patře zatepleného cihlového domu bez výtahu a sestává ze vstupní chodby, koupelny s vanou a uzavíratelným WC, kuchyně, obývacího pokoje se vstupem do ložnice a druhého samostatného... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 62 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o
Před 274 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 62 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2+1 po kompletní rekonstrukci a modernizaci. V bytě jsou dva samostatné pokoje a jeden pokoj disponuje balkonem, vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, V kuchyni a na chodbě je podlaha keramická dlažba, v pokojích plovoucí podlaha. Vstupní dveře bezpečnos... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 630 000
 Kč
Pronájem zcela nového 4+kk 150m2, 20 m2+13m2 terasa + zahrada 300m2 + garáž, sklep
Před 274 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prohlídky možné ihned. Pronájem zcela nového bytu 4+kk o velikosti 150 m2, obývací pokoj 46 m2, plus zastřešená terasa 13 m2, další terasa 2é m2 orientace jižní, zahrada 300 m2, v suterénu kryté zabezpečené garážové stání pro jedno auto a sklep. Jihozápadní orientace, všechna okna vybavena před-okenními automatickými žaluziemi. Tři ložnice, spousta úložného místa, vlastní plynový kotel. Dům je v nové, klidné rezidenční čtvrti, stále oblíbenější místo k bydlení i díky blízkému břehu řeky Vltavy, kde najdete cyklostezku lemovanou volno časovými aktivitami vedoucí až k Mánesu v centru Prahy. Na d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 38 m², Dlouhoňovice, ul. Sídlištní
Před 274 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem pěkného vybaveného bytu 1+1 nacházející se ve 4. NP bez výtahu v panelovém domě v Dlouhoňovicích u Žamberka, ul. Sídlištní. Nemovitost je po celkové nákladné rekonstrukci, nová kuchyňská linka s el. spotřebiči, zděné bytové jádro, koupelna se s... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Na okruhu
Před 274 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte investiční bydlení na okraji Prahy? Máme pro Vás nabídku bytu o dispozici 2+ kk o celkové ploše 50 m2. Fotografie bytu jsou vizualizace a byt je určený jen k částečné rekonstrukci. Tento byt se nachází jen pár minut chůze od areálu Sapa a také autobusové zastávky. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. Dále se v bytě nachází útulná ložnice. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 995 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Poděbradech, ul. nám. T.G.Masaryka
Před 274 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byt 3+kk na luxusním místě u lázeňské kolonády v Poděbradech. Byt prošel v roce 2021 rekonstrukcí. K bytu náleží balkon s výhledem... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 995 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Stříbře, ul. Palackého
Před 274 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný mezonetový byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+kk a výměře 97 m2, se dvěma sklepy. V bytě se nachází prostorná chodba, která je zčásti využívána jako jídelní kout, obývací pokoj, jehož dominantou jsou krbová kamna a kuchyňský kout s podlahovým topením a střešním oknem. Z chodby je dále vstup do koupelny s vanou, umyvadlem a WC. Po dřevěném schodišti vystoupáme do kompletně zrekonstruovaného podkroví se třemi pokoji. Vytápění a ohřev TUV vlastním plynovým... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 675 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Kutná Hora, ul. Ortenova
Před 274 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Byt o dispozici 3+kk se nachází ve třetím nadzemním podlaží panelového bytového domu bez výtahu. Byt prošel rekonstrukcí v rámci které byl upravený na bezbariérový. Disponuje obývacím pokojem propojeným s kuchyní, dvěma pokoji, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Patří k němu... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Obchod s dětskou obuví/obch. prostor
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání pronájmu obchodu s dětskou obuví na Praze -západě o výměře 27m2 s kompletním vyba... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře v budově VTP Tri
Před 275 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem moderní kanceláře v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti na ul. Stojanova. Samostatná kancelář o velikosti 27,35 m a sociální zázemí je společné na chodbě. K dispozici jsou vnitřní žaluzie a také se v kanceláři se nachází klimatiza... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 466
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 275 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 19 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 5.900,- Kč + p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 275 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 40 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 10.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč