Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 275 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 73 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 14.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej prostoru 13m2, OV, ul. Šimáčková, Praha 7 - Holešovice
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost v osobním vlastnictví o výměře 13 m2 ul. Šimáčková, Praha 7 - Holešovice. Jednotka se nachází ve sníženém přízemí domu. Vchod do nemovitosti je přes společnou zahrádku/terasu. V prostoru se nachází hlavní místnost a uzavřená menší místnost, ve které se nachází sprchový kout, WC a umyvadlo. Velmi nízké měsíční náklady, vhodné jako investiční příležitost, ideální na masáže, kancelář, fotostudium. Jednotk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 790 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekonstr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 118 m², Český Těšín
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím pronájem obchodního prostoru (v minulosti kavárny) v centru města. Výborná lokalita nabízí široké možnosti využití, lze pokračovat v provozu kavárny nebo využít pro jiný druh podnikání. Prostor má přímý vstup z ulice a je prosvětlen velkými výlohami. Veškeré vybavení ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Prodej pozemků 24.965 m2, Votice
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru na sebe navazujících pozemků, které tvoří celkovou výměru 24.965m, vedených jako trvalý travní porost a ostatní plocha. Pozemky se nachází v k.ú. Votice, v okrajové ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 714 185
 Kč
Prodej garáže, Kopřivnice
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Neváhejte a zda-li potřebujete garáž v obci Kopřivnice, přijďte se podívat na tuto výjimečnou nabídku. Jde o garáž s výměrou 18 m2. Obecní příjezd. Při koupi bude vyklizena... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
460 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1859 m², Petřvald, ul. Rychvaldská
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek v katastrálním území Petřvald u Karviné. Výměra pozemku je 1859 m2 a v územním plánu je vedený jako plocha smíšená obytná pro stavby občanského vybav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 022 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 106 m², Pardubice, ul. Lonkova
Před 275 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru, Pardubice - Polabiny, ulice Lonkova. Prostory o velikosti 106 m² se nachází ve 2. patře s výtahem. Vhodné na občerstvení (výroba a rozvoz salá... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 900
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 300 m², Havířov, ul. Na Kopci
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní halu s podlahovou plochou 300 m2, nacházející se v srdci Havířova na adrese Na Kopci. Tato hala je ideální pro servis motorových vozidel nebo pro různé výrobní procesy. Využití tohoto prostoru je dosud zaměřeno na servis nákladních vozidel s přítomností 2 servisních tunelů. K dispozici je také jeřáb, což zajišťuje efektivní pracovní prostředí pro manipulaci s těžkými součástmi. Tato hala umožňuje využití pro servis nebo ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
46 000
 Kč
Prodej obchod a služby, Pardubice
Před 275 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej části obchodního objektu v Pardubicích, ulice Dašická, v současnosti provozované jako indoor golfové centrum. Jedná se o dvě prostorné haly bývalého protiatomového krytu v suter... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Anenské nám
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi obchodní prostor tvořený jednou místností a sociálním zázemím o celkové ploše 52 m². Prostor se nachází v I.NP nově zrekonstruovaného bytového domu v centru města Jablonec nad Nisou na Anenském náměstí. V... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 399 000
 Kč
Prodej garáže ve Velkém Meziříčí, ul. Bezručova
Před 275 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte ke koupi garáž a nemůžete najít, protože garáže jsou nedostatkové zboží? Tak mám pro Vás výbornou zprávu. Máme pro Vás jednu ve městě Velké Meziříčí, v klidné lokalitě na ulici Bezručova. V... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 19 m², Děčín, ul. Oblouková
Před 275 dny - ANNONCE
Hledáte perfektní místo pro Váš nový začátek nebo expanzi Vašeho současného podnikání? Nabízíme Vám k pronájmu ideální obchodní prostor o rozloze 19 m², který se skvěle hodí pro zřízení kanceláře či jiné obchodní aktivity. Tento prostor je situován v příjemné lokalitě, kde můžete těžit z klidného pracovního prostředí s tichými spolunájemci, což je zárukou produktivity a soustředěné práce. Kromě toho je také k dispozici společná kuchyňka, která Vám umožní pohodlně připravit občerstvení nebo oběd přímo na... (více v detailu)
3 300
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 31 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 275 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o různých velikostech přímo na náměstí v Rychnově nad Kněžnou. K prostorům náleží společné toalety a také denní místnost vše se nachází v budově s výtahem ve druhém nadzemním podl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 970
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 275 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o různých velikostech, které se nacházejí přímo ve druhém nadzemním podlaží budovy na náměstí v Rychnově nad Kněžnou. K prostorům náleží společné toalety a ta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 207
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 275 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o různých velikostech přímo na náměstí v Rychnově nad Kněžnou. K prostorům náleží společné toalety a také denní místnost. Cena náj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 815
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 292 m², Loučná pod Klínovcem
Před 275 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Tato horská chata je dokonalým útočištěm pro všechny, kteří touží po úniku z každodenního shonu a hledají klid v náručí přírody. Přitom nabízí vše, co je potřeba pro prosperující podnikání. Se svými šesti útulnými pokoji, restaurací, prostorným pozemkem a exkluzivním podkrovním apartmánem je chata připravena přivítat hosty toužící po horských dobrodružstvích nebo relaxaci. Navíc s výjimečnou polohou v těsné blízkosti sjezdovek K... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 900 000
 Kč
Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyjímečný byt 3+kk v 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu s garážovým stáním a prostorným sklepem v rezidenční čtvrti Vinice, Praha 10 Tento byt jenž je částečně zařízený nabízí nejen díky svému umístění rozmanité výhody a komfort pro moderní život. Koupelna s vanou a oknem včetně samostatného WC zajišťují pohodlí a soukromí. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s vestavěnou skříní a komorou, kde je včetně pračky a uzamčená skříň pro uložení věcí. To vám pomůže udržovat pořádek a organizaci. Byt se nabízí k dlouhodobému pronájmu bez nábytku. V bytě je samostatné topení zajišťované plynovým kotlem, což umožňuje individuální nastavení teploty a kontrolu nad vytápěním. Plovoucí podlahy dodávají bytu moderní vzhled a snadnou údržbu. Kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, včetně myčky na nádobí, což vám usnadní přípravu pokrmů v bytě. Pro okamžiky relaxace a odpočinku máte k dispozici balkon s výhledem do zeleného prostředí. To vám umožní užívat si č... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Rakovníku, ul. Luženská
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt za přijatelnou cenu v dojezdové vzdálenosti pouhých 35 minut od stanice metra Zličín, který si můžete upravit přesně podle svých představ? V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji byt v Rakovníku vhodný k rekonstrukci, který se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Jedná se o byt s dispozicí 2+KK v nově zatepleném bytovém domě s novými plastovými okny. Byt se nachází v klidné lokalitě na okraji města v dosahu veškeré občanské vybavenosti. Vlastní... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 346 500
 Kč
Byt 2+kk, Zlín-Kudlov
Před 275 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej atypického bytu po kompletní rekonstrukci, s dispozicí 2+kk v Kudlově. Tato jedinečná nemovitost se nachází v zatepleném, zděném domě o třech jednotkách. Výhodou je vlastní parkovací stání, dále prostorný sklep cca 15 m a velká ter... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
3+1 Josefův Důl u Jablonce nad Nisou
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Byt 3+1. Nechcete se starat o dům, ale pouze odpočívat a užívat si krás hor? Pokud ano, řešením pro vás je byt přímo v srdci Jizerek. Jizerky zbožňují milovníci panenské přírody i peších túr, neboť nabízejí nespočet míst a dechberoucích vyhlídek, zá... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 916 667
 Kč
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem krásného bytu 2+kk, 62 m2, Praha 2 - Nové
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem krásného bytu 2+kk, 62 m2, Praha 2 - Nové Město, Ječná.Pronájem krásného bytu 2+kk, 62 m2, Praha 2 - Nové Město, Ječná Potřebujete zařízený prostorný byt v centru Prahy? Ihned? Krásný, prostorný a plně vybavený byt se nachází ve 3. patře udržovaného cihlového domu s novým výtahem. Dům je na atraktivním místě v samotném centru Prahy. V obývacím pokoji je prakticky navržená kuchyňská linka s dostatkem úložných prostor. Velká pohodlná sedačka a křesla, TV, stůl se židlemi. Na podlahách jsou v obytných místnostech kvalitní parkety. Světlá koupelna je po rekonstrukci a má okno. Součástí je rovná vana s vanovou zástěnou, pračka, WC. V koupelně je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 800
 Kč