Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+1 v Havířově, ul. Astronautů
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme vkusně zrekonstruovaný družstevní byt 1+1 o rozloze 36 m², ve vyhledávané a žádané lokalitě na ulici Astronautů v Havířově - městě. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží (1. patro), z celkem 5. NP. Byt je nabízen včetně vybavení a nový majitel tedy nemusí řešit další náklady na zařizování. K bytu nálež... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 33 m², Ostrava, ul. Pampelišková
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem malého bytu v blízkosti centra Ostravy a přitom nechcete bydlet na sídlišti? Pak je tato nabídka určena možná právě vám. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem větší garsonky v Ostravě Heřmanicích, která se nachází ve 2. podlaží cihlového domu. Garsonka je zánovní ve velmi dobrém stavu, výhled z ní máte do zahrady. Je vytápěna vlastním plynovým kotlem, který slouží i k ohřevu vody. Je nabízena bez vybavení, nicméně po dohodě s majit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 800
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 100 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 275 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Objevte svůj nový domov nebo ideální útočiště pro váš další dovolenkový únik! Představujeme vám exkluzivní byt 4+kk v malebném městě Jáchymov, který vás okamžitě uchvátí svým jedinečným půvabem a dokonalým spojením komfortu, stylu a nejlepší dostupnosti zimních radovánek. Interiér apartmánu je navržen s důrazem na prostornost a funkčnost. Velký obývací pokoj s kuchyňským koutem je jako stvořený pro společné chvíle, ať už při vaření gurmánských specialit nebo relaxaci u filmu. Tři útulné ložni... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 495 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 79 m², Praha, ul. Lupáčova
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Toužíte po bydlení v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, ale nechcete se vzdát pohodlí, které nabízí širší centrum Prahy? Tento byt 3+kk o podlahové ploše 76 m2 na pražském Žižkově je právě tím, co hledáte! Nachází se v 1. patře bytového domu, který prošel celkovou revitalizací. Je dispozičně řešen obývacím pokojem s vybaveným kuchyňským koutem, dvěma neprůchozími pokoji, koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a chodbou. Navíc k bytu patří i sklep o ploše 2 m2. Všechny prostory jsou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 71 m2, Praha 9 - Letňany, ul. Bechlínská
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi hezký byt, který je dispozičně řešený jako 3+kk v atraktivní a klidné lokalitě Praha 9 Prosek. Nemovitost se skládá z prostorného obývacího pokoje ve kterém je kuchyňský kout a vchod na balkón. Dvě samostatné ložnice dávají dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Velká koupelna s vanou a WC zvlášť. Dvě samostatné ložnice dávají dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Dalš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 360 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m2, Suchdol nad Lužnicí
Před 275 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 o celkové ploše 63 m2 na sídl. 17. listopadu v Suchdole nad Lužnicí. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Nachází se ve 3. nadzemním podlaží z 5 re... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 940 000
 Kč
Pronájem, byt 1+kk, 50 m2, Lázně Toušeň
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu kompletně zařízený, slunný prostorný byt o CP 50 m2, který se nachází v rodinném domě v Lázních Toušeň. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň, kde je umístěna vestavěná šatní skříň, pros... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Třemošná, ul. Školní
Před 275 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej úplně nového kompletně zařízeného bytu 2+kk s balkónem a dvěma vyhrazenými parkovacími místy v developerském projektu Bytový dům Třemošná, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tento moderní byt se nachází ve druhém podlaží zkolaudovaného bytového domu. Tichá lokalita Vám poskytne klidný životní styl v blízkost Plzně. Při vstupu je po pravé straně kom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 220 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 52 m², Kladno, ul. Unhošťská
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tento exkluzivní byt představuje perfektní spojení moderního a světlého interiéru se třemi lodžiemi, které dodávají domovu úžasný výhled a možnost relaxace venku. Vnitřní dispozice bytu 3+kk o velikosti 52,2 m2 je ideální pro pohodlné bydlení. K tomu přidáváme sklep o velikosti 2,5 m2, poskytující dodatečný úložný prostor pro vaše věci. Byt disponuje třemi lodžiemi s celkovou plochou 10,9 m2, což představuje fantastickou možnost vychutnat ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Anenské náměstí
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Krásný, nově zrekonstruovaný ateliér 2+kk (nebo 1+1) s rozlohou 55 m² se nachází ve II. NP zděného bytového domu v centru Jablonec nad Nisou. Bytový dům prošel rekonstrukcemi (zateplení obvodového pláště, výměna oken, rozvody, společné prostory, výtah, střecha, kamerový systém, vchodové dveře atd.) a má vlastní centrální plynovou cen... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 550 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk s balkonem v Liberci, ul. Kašmírová
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám byt 1+kk s balkonem o skvělé rozloze 51 m2. Prostorný byt je vybaven malou kuchyňskou linkou a vestavnou šatní stěnou v předsíni. Příslušenstvím bytu je komora přímo na patře o výměře 3,45m2. Byt je vhodný nejen jako startovací bydlení, ale i jako investiční příležitost. Díky klidné lokali... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 98 m², Domažlice, ul. Kozinova
Před 275 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prostorný byt k prodeji v Domažlicích, části obce Hořejší Předměstí, ul. Kozinova. Mezonetový byt o dispozici 4+kk s užitnou plochou 98 m2, se nachází kousek od centra města, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Bytová jednotka se nachází v druhém patře bytového domu. Byt je v družstevním vlastnictví a převod do osobního vlastnictví je pravděpodobně možný do dvou let, po doplacení anuit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 699 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 65 m², Hořovice, ul. Višňová
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk ve vyhledávané lokalitě města Hořovice, ulice Višńová. Byt situovaný ve 3. podlaží panelového domu má užitnou plochu 66m2 a náleží k němu sklepní koje v přízemí domu a prostorná lodžie. Byt je po částečné rekonstrukci a přestavbě, vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. Nemovitost je nabízena částečně vybavená. Dům prošel revitalizací, za... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 921 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Nový Jičín, ul. B. Martinů
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandartní byt v jedné z nejlepších lokalit města. Po moderní rekonstrukci zde vznikla bytová jednotka 3+kk, která nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce i menší rodinu. Bonusem je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 675 000
 Kč
Pronájem atypického bytu, 225 m², Prachatice
Před 275 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele pro vás máme nabídku pronájmu víceúčelového prostoru o velikosti 225 m² v 1. patře cihlového domu v širším centru Prachatic. Prostory lze využít k různým podnikatelským záměrům. V současné době je zde jeden byt 2+kk se sociálním zařízením a další... (více v detailu)
Jihočeský kraj
70 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Praze, ul. Plzeňská, Green Motol
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Chcete bydlet v luxusním bytě navrženém přímo od známého architekta? Nabízíme Vám jedinečnou možnost krásného bydlení v novostavbě v Praze 5 Motol. Byt o velikosti 4kk s užitnou plochou vč. balkónu 122 m2 nabízí moderní design, 2 koupelny, velkou terasu s krásným výhledem do zeleně. Velkým bonusem jsou 2 parkovací místa. Je zde i technická místnost s pračkou a sušičkou a samozřejmostí je i sklep. Byt se pyšní energetickou náročností třídy B. V bytě je mnoho technických zajímavostí, jako je magnetická stěn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 142 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 104 m², Pardubice, ul. Na Bukovině
Před 275 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem zděného bytu 3+1 s balkonem, který se nachází v Pardubicích v ulici Na Bukovině. Dispozice bytu: vstupní chodba, pokoj se vstupem na balkon, pokoj se šatnou, obývací prostor, kuchyňský kout s jídelnou, předsíň, koupelna a toaleta. K bytu je možnost využívat sklep a... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Plasy, ul. Lipová
Před 275 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v revitalizovaném cihlovém domě v Plasích, o celkové výměře 56 m, ve čtvrtém patře. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Disponuje obývacím pokojem, ložnicí s úložným prostorem, kuchyní se zánovní kuchyňskou linkou, chodbou, koupelnou a odděleným WC. Jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 42 m², Česká Třebová, ul. Klácelova
Před 275 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nový byt 1+kk v České Třebové, ul. Klácelova s výměrou 42 m². Byt se nachází v rodinném domě a tím Vám poskytne více soukromí. Majitel bytu preferuje zájemce bez zvířat. K ... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Nad Akcízem
Před 275 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt (ateliér) s dispozicí 1+kk o výměře 46 m2 včetně 12 m2 předzahrádky v žádané lokalitě pražských Ďáblic. Součástí je plně vybavená kuchyň, pohovka, jídelní stůl a mnoho úložného prostoru. Možnost dokoupení garážového parkovacího stání.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+1+lodžie, 66 m², Jablonec n. N., ul. Lužická
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt 3+1, s jedinečnou dispozicí v klidné a vyhledávané lokalitě Jablonce nad Nisou, na ulici Lužická. Tento slunný byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží revitalizovaného domu, který zaručuje pohodlné bydlení. Tato nemovitost nabízí: Zděnou koupelnu s vanou pro vaše pohodlí. Zasklenou lodžii, která vám umožní užívat si slunečního svitu po celý rok. Jižní orientaci, která zajišťuje dostatek denního světla a tepelného komfortu. Samostatnou šatnu a spižírnu pro ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Ostravě, ul. Mečnikovova
Před 275 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi krásnou novostavbu bytu 3+kk o velikosti 72 m2 v klidné části Ostravy Vítkovic. Byt splňuje dnešní standardy moderního a pohodlného bydlení. Garancí komfortu je podlahové vytápění s možností individuálního ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Benátkách nad Jizerou, ul. Platanová
Před 275 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout hezký byt 2 kk s balkonem v Benátkách nad Jizerou. Byt je ve 4. nadzemním podlaží v domě bez výtahu. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 3 m2.V bytě je kuch... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Anenské náměstí
Před 275 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Velmi pěkný, nově zrekonstruovaný ateliér 1+kk s CP 44 m² se nachází ve II. NP zděného bytového domu v centru Jablonec nad Nisou. Bytový dům prošel kvaltiními rekonstrukcemi (zateplení obvodového pláště, výměna oken, rozvody, společné prostory, výtah, střecha, kamerový systém, vchodové dveře atd.) a má vlastní plynovou centrálu. A každý byt/ateliér má vlastní samost... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 100 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Humpolci, ul. Nerudova
Před 275 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám nově zrekonstruovaný byt 2+kk s balkonem v Humpolci. Byt o celkové podlahové ploše 40 m2 se nachází v 1. patře a nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli v pohodlném a krásném prostř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč