Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 44 m2 - Ostrava - Poruba
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63568, V exkluzivním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout byt 2+1 v Ostravě-Porubě na ulici Řecká v panelovém domě, který prošel revitalizací. Byt má 42 m2 +sklep a nachází se v 8. patře. Byt disponuje zděným jádrem, oddělen... (více v detailu)
3 100 000
 Kč
Pronájem restaurace
Pronájem restaurace
Před 21 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
V centru Uničova přenechám pronájem zavedené restaurace ve stylu USA 60th. Více info na telefonu
Olomoucký kraj
9 380
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3+1
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím pronájem bytu v Rýmařově o dispozici 3+1. Pro více informací volejte.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Byt 3+1 Police nad Metují
Byt 3+1 Police nad Metují
Před 21 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví v Polici nad Metují v klidné části města, ulice Fučíkova. Byt se nachází v 1.NP bytového panelového domu. Dům je ve výborném stavu, zateplen, s vyměněnými plastovými okny. Bytová jednotka má celkovou výměru 76m2. Obývací pokoj, ze kterého se vchází do kuchyně má výměru krásných 20,55 m2. Kuchyně se prodává nezařízená, o velikosti 12m2. Dále v bytě naleznete pokoj orientovaný do klidného vnitrobloku a druhý pokoj se vs... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej luxusního bytu s balkonem ve Znojmě
Prodej luxusního bytu s balkonem ve Znojmě
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Luxusní světlý byt 2+1 s balkonem, nabízí klidné bydlení v blízkosti centra Znojma. Byt tvoří prostorný a světlý obývací pokoj, krásná ložnice s velkou koupelnou a plně vybavená kuchyň . Z obývacího pokoje je vstup na příjemný, zastíněný balkon s výhledem do zeleně klidného vnitrobloku. V ložnici jsou k dispozici vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Byt se nachází ve 2. NP v klidné zadní části bytového d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 52 m2 - Žatec
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63763, Nově se naskytla jedinečná příležitost získat krásné a klidné bydlení ve vyhledávané části obce v Žatci. Nabízíme Vám prodej bytu s dispozicí 2+1 v osobním vlastnictví v ulici U Jezu. Byt s výměrou 52 m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží panelového domu bez výtahu. V okolí je krom hodně zeleně, stromů a klidu i veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Mateřská škola, zákl... (více v detailu)
2 450 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 1+1, 38 m2 - Hradec Králové - Třebeš
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63905, Nabízíme k prodeji světlý a slunný byt 1+1 s balkonem o rozloze 38 m2 v klidné lokalitě Hradce Králové. Byt se nachází ve 4 patře menšího panelového domu, který je zasazen do zeleně a obklopen rodinnými domy, což zajišťuje příjemné a tiché prostředí. Dispozice bytu: • Vstupní chodba • Menší chodba s vestavěnou šatní skříní • Koupelna se sprchovým koutem a WC • Prostorný obývací pokoj • Kuchyň s jídelnou a vstupem na balkon Balkon nabízí nádherný výhled do zeleně, ideální pro relaxaci. K bytu dále náleží sklep a k dispozici... (více v detailu)
3 780 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 3+1, 58 m2
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130719, Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví ve 4. patře cihlového domu na sídlišti Pražská. Byt je v původním udržovaném stavu, vhodný jak k okamžitému užívání tak k rekonstrukci. Byt má plastová okna a na podlaze v pokojích parkety. Součástí bytu je sklep nacházející se v suterénu dom... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podlahy... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Týn nad Vltavou
Pronájem bytu 1+kk Týn nad Vltavou
Před 22 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Moderně zařízený byt 1+kk po rekonstrukci v panelové budově nabízí skvělou možnost bydlení v klidné lokalitě. Byt se nachází ve 2. patře z celkových 6 a disponuje plochou 29 m2. Vybavenost bytu - nová kuchyňská... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 200
 Kč
Skříňka do koupelny
Skříňka do koupelny
Před 22 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Skříňka do koupelny 90x64. Použita v dobrém stavu.
Kraj Vysočina
500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ústí nad Labem, ul. Pod Holoměří
Prodej bytu 3+1 v Ústí nad Labem, ul. Pod Holoměří
Před 22 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Pořídit si vlastní byt na jedné z výborných a žádaných adres Vám umožní tato zajímavá a lákavá nabídka. Prostorný v dobrém stavu udržovaný byt 3+1 s balkonem a sklepem o ploše 61 m2 najdete v ulici Pod Holoměří v Ústí n/L ve druhém nadzemním podlaží v jednom z lukrativních míst města. Byt vhodný k okamžitému nastěhování, nebo úprav dle vlastního vkusu disponuje třemi samostatnými pokoji, kuchyní, předsíní a koupelnou s WC. Součá... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu garáž v centru Třince
Před 22 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronajmu zděnou garáž v ul. Kpt. Nálepky v Třinci.
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 3+1, 86 m2
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130725, Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví dispozičně řešen jako 3+1 o podlahové ploše 76 metrů čtverečních se dvěma balkony nacházející se ve 3. NP cihlového domu na lukrativní adrese na ulici Slaměníkova v Přerově. Byt kromě koupelny a WC je v původním stavu a je naprosto ideální k rekonstrukci dle vlastních představ. Okna jsou původní dřevěná, stoupačky jsou plastové. Byt je bez právních v... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Krásný byt 2+kk s terasou, Brno, Bohunice
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme vám k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk ve 4. NP novostavby bytového domu v bezprostřední blízkosti OC Campus v Brně, Bohunicích. Byt je kompletně vybavený. V ložnici se nachází manželská postel a skříně, obývací pokoj je vybaven rozkládací sedačkou IKEA, jídelním stolem s židlemi, plně vybavenou kuchyní (lednice, myčka, indukční deska, digestoř, mikrovlnná trouba, el. trouba), dále je zde prostorná šatna a oddělená předsíň s pračkou. Vytápění b... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 2+1, 57 m2
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130714, Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu družstevní byt o velikosti 2+1 v Ostravě-Porubě, nábřeží SPB. Byt je umístěn v posledním podlaží s krásným výhledem, v domě je výtah. Byt je dobře dispozičně řešen, má velkou vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, samostatným vstupem do ložnice a kuchyně, z kuchyně pak do obývacího pokoje a disponuje ve... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 1+kk, 30 m2
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme byt 1+kk po kompletní rekonstrukci o výměře 30,9m2. Byt je sice družstevní, ale je zde možnost převodu do osobního vlastnictví, tudíž je vhodný i jako investiční příležitost. Nachází se v ulici P. Cingra, která je klidnou částí Bohumína. Velkou výhodou je pa... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám levné bydlení
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Hledám jakékoli levné bydlení na 2-3měsíce v Ostravě spěchá
Neuvedeno
Výrobní objekt v Kuksu, ul. Kuks 28
Výrobní objekt v Kuksu, ul. Kuks 28
Před 22 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost s dvousetletou historií na okraji malebné obce Kuks. Tento objekt s užitnou plochou 911 m² a pozemkem o rozloze 1061 m² je ideální pro širokou možnost využití a realizaci různých podnikatelských záměrů. Budova má 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží, nabízí celkem cca 20 místností. Objekt lze využít jako hotel, sociální zařízení, výrobní objekt či sklad. Díky své výhodné poloze blíz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej zubní ordinace, 59 m2, Opava
Prodej zubní ordinace, 59 m2, Opava
Před 22 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout v zavedeném středisku s mnoha letou tradicí zubní ordinaci v 1. NP a samozřejmě také podíly na společných pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Restaurace, stravování, 245 m²
Restaurace, stravování, 245 m²
Před 22 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem atraktivních obchodních prostor, které se nachází v přízemí nákupního centra Luna v Plzni na Borech. Prostory mají výlohy a vstup nejen z ulice, ale také z hlavní haly obchodního centra. Prostor o celkové výměře 245 m2 sloužil v minulosti jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150 000
 Kč
Pronájem zařízené ordinace v Olomouci
Pronájem zařízené ordinace v Olomouci
Před 22 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pronájem zařízené neurologické ordinace v klidné části U stadionu Olomouc. Nabízíme k pronájmu kompletně zařízenou neurologickou ordinaci o užitné ploše 48 m² v klidné části Olomouce, kousek od centra. Tato nemovitost je ideálně umístěna v rohovém objektu, což zajišťuje bezbariérový, pohodlný přístup. Ordinace je připravena k okamžitému využívání. Nemovitost se rozkládá na třech nadzemních podlaž... (více v detailu)
Olomoucký kraj
33 000
 Kč
Historický objekt 450 m², Hrádek - Wodolenka
Historický objekt 450 m², Hrádek - Wodolenka
Před 22 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ojedinělou příležitost ke koupi historického objektu s lázeňskou historií v okrajové části obce Odolenov pod rozhlednou Svatobor u Sušice. Tento dvoupodlažní dům má celkem 16 místností a vyžaduje celkovou rekonstrukci. V prvním nadzemním podlaží se nacházela bývalá kuchyně, sklady a několik menších místností. V druhém podlaží najdete velkou společenskou místnost a několik ubytovacích pokojů. Budova není památkově chráněná, což vám poskytuje svobodu při p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej zubní ordinace, 65 m2, Opava
Prodej zubní ordinace, 65 m2, Opava
Před 22 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout v zavedeném středisku s mnoha letou tradicí zubní ordinaci v 1. NP a samozřejmě také podíly na společných pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem obchod a služby 86 m2 v Třemošné, ul. Plzeňská
Pronájem obchod a služby 86 m2 v Třemošné, ul. Plzeňská
Před 22 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytového prostoru o užitné ploše 86 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Místo je vhodné pro obchodní činnost. Největší výhodou je maximální průchodnost, kterou může Nákupní centrum Třemošná vzhledem k přízemní poloze prostoru nabídnout. V minulosti byl prostor obýván pekárnou a kavárnou, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč