Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
S jistotou budete prvními nájemci. Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Prodej, Byt 2+1, Chornice, okr. Svitavy
Prodej, Byt 2+1, Chornice, okr. Svitavy
Před 22 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, 62 m² v obci Chornice. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží zděného revitalizovaného domu a je v dobrém stavu. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyň s jídelní místností, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchou a umyvadlem a samostatné WC. K bytu náleží také sklepní kóje o výměře 4 m² a místnost o výměře 12 m² na pevná paliva a kotel a také společné prostory (sušárna, kolárna). Vy... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 896 000
 Kč
Byt 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví veVarnsdorf
Byt 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví veVarnsdorf
Před 23 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme prodej bytu o prostorné dispozici 3+1 se zasklenou širší lodžií. Byt je prakticky dispozičně řešen plocha 70m2 umožňuje větší kuchyň a chodbu. Z obývacího pokoje je přístup na lodžii a do ložnice. Koupelna a toaleta po rekonstrukci a oddělena. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v 5. patře panelového domu ve Varnsdorfu, ulice Žitavská ( první pan... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 760 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 92 m2 - Liberec I-Staré Město
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61877, Útulný byt 3+KK 92,3 m2, Riegrova, Lidové sady, Liberec I-Staré Město + garáž Hledáte bydlení, kde se klid a příroda snoubí s pohodlím městského života? Tento nádherný a světlý byt 3+KK o rozloze 92,3 m2, situovaný na jihozápadní stranu, je přesně to, co potřebujete! Nachází se ve 2. patře domu v Riegrově ulici, v jedné z nejžádanějších lokalit Liberce – Starém Městě, přímo naproti Lidovým sadům a liberecké zoologické zahradě. Byt vás okouzlí prostorným obývacím pokojem s moderním kuchyňským koutem, kde se budete cítit jako doma od prvního okamžiku. Z obývacího pokoje se můžete těšit nádherným výhledem na Ještěd – ikonu města. Dvě samostatné ložnice a vlastní šatna nabízejí dostatek prostoru pro celou rodinu. Koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem, takže si můžete vybrat podle nálady. Malá lodžie s výhledem do zeleně Lidových sadů je ideálním místem pro... (více v detailu)
8 799 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1, 89m2 Prostějov - Vrahovice
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V zastoupení majitele Vám nabízím tento prostorný byt o dispozici 3+1 v Prostějově - Vrahovicích. Byt nabízí příjemný prostor pro bydlení rodiny s dětmi v klidné části Prostějova. Bytová jednotka se nachází v 5.NP a nabízí krásný výhled na okrajovou část města. Celkem Vám byt poskytuje podlahovou plochu 89m2 se sklepem o ploše 6m2. Byt je v udržovaném stavu s... (více v detailu)
4 290 000
 Kč
Podnajem 1+k
Podnajem 1+k
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Byt v přízemí, po rekonstrukci, v kuchyni okna, kuchyňská linka, lednice, pračka, internetová přípojka na televizi, komora... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 2+1 s lodžií, Trutnov, ul. Žižkova
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici! Exkluzivně Vám nabízím k prodeji slunný byt 2+1 o celkové ploše 57,6m2 , v žádané lokalitě Trutnova, ulice Žižkova. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu ve výborném stavu, který prošel rekonstrukcí. Dům je vybaven moderním výtahem. Obývací pokoj je prostorný a světlý, nabízí dostatek místa pro relaxaci i společné chvíle s rodinou. Ložnice má přímý vstup na zasklenou otevíratelnou lodžii o ploše 4,49 m², která poskytuje krásný výhled na město i okolní zeleň. Kuchyně je vybavena starší, ale funkční kuchyňskou linkou, která umožňuje oka... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Sháním byt, byly bychom 2 osoby s pejskem. 1+1, 2+1, 2+kk. Obě j... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
byt 2+1
Před 23 dny - AVIZO_CZ
K disposici volný, kompletně zařízený byt v areálu okrasné zahrady osamělé ženě, který by se dovedl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám/pronajmu nebytovou jednotku v Humpolci
Prodám/pronajmu nebytovou jednotku v Humpolci
Před 23 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám/pronajmu nebytový prostor na adrese Dolní náměstí 618 v Humpolci. Jedná se jednotku v SVJ. Jednotka má plochu cca. 110m2 plus ve stejné ploše půdní prostory (možnost vestavby a rekolaudace na bytové prostory). Veškeré energie jsou oddělené a mají samostatné měření. Vytápění/chlazení je řešeno tepelným čerpadlem s možností připojení až 9 vnitřních jed... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím 1+1, 2+kk, 2+1
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Sháním menší byt pro dceru. Balkon výhodou, ne však podmínkou. Peníze hotov... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu
Před 23 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Byt 2+1 s balkonem a sklepem , část. zařízený, 10 p. dálkové topení a teplá voda, plyn. sporák , kuchyňská linka ,zděné jádro sprchový box, 2 výtahy, ve velmi dobrém stavu. Klidný a slušný dům naproti nákupnímu centru. Dlouhodobě, jen slušný... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 500
 Kč
Prodám plovoucí podlahu
Prodám plovoucí podlahu
Před 23 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Podlaha dva balíky+ dva balíky, cena dohodou
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 2+1, 52 m2
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130711, Nabízíme pronájem bytu 2+1 v Přerově, na ulici nábřeží Protifašistických bojovníků. Byt se nachází v 1.patře panelového domu s výtahem. Obývací pokoj s maličkým balkónem průchozí do ložnice... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 2+kk v Ivanovicích
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Dlouhodobě pronajmu prostorný byt 2+kk se zimní zahradou, dvorem a zahradou v Ivanovicích na Hané za 12 500,- +... (více v detailu)
12 500
 Kč
Tepelné štítky 100 x 150mm 500 ks RealC
Tepelné štítky 100 x 150mm 500 ks RealC
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Termoetikety na roli o rozměru 100x150 mm jsou spolehlivým způsobem rychlého a snadného označení produktů a obalů. Vysoce kvalitní papír v dokonalé bílé pro termální tisk Odolný povrch, odolný proti oděru a mechanickému poškození Odolnost vůči UV záření, olejům, vodě a chemikáliím Rychlý a snadný tisk etiket Kompatibilita s různými termálními tiskárnami, včetně Zebra, TSC a Bixolon Označování produk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu byt 1kk
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu byt 1kk v Ostravě-Výškovicích, 9500,-/měs. email Re.toth@seznam.cz
9 500
 Kč
Pronájem pokoje
Pronájem pokoje
Zařízený pokoj k pronájmu pro 1 osobu, ideálně studenta VŠ. Pokoj se nachází v 1.patře v novém RD na klidném místě u lesa, 3 km od obchodního centra Olympia Plzeň. K dispozici je velká postel 120x200 cm, psací stůl, skříň, připojení na Wi-Fi zdarma. Koupelna v 1. pat... (více v detailu)
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 1+1, 39m2, OV, ul. Na domovině, Praha 4 - Libuš
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416099, Nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 39m², umístěný v 5. nadzemním podlaží panelového domu v ul. Na domovině, Praha 4 - Libuš. Jednotka s jihozápadní orientací směrem do vnitrobloku prošla částečnou rekonstrukcí a je účelně dispozičně řešena - vstupní chodba, plně vybavená kuchyně s jídelní částí, obytná místnost s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Bytový dům monitorovaný kamerovým systémem prošel kompletní revitalizací (nové výtahy, plastová okna, zateplení, fa... (více v detailu)
4 700 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1, 99 m2, ulice Chrudimská, Prachovice
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím k prodeji byt 3+1 o velikosti 99 m2, ulice Chrudimská, Prachovice. Tento byt v prvním patře domu, je v původním, velmi pěkném stavu, s novými plastovými okny. Dispozice: prostorná vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, samostatný pokoj, kuchyně, spíž, koupelna s vanou a Wc. K bytu náleží sklep. Dům je perfektně udržovaný (... (více v detailu)
2 100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pronájem bytu
Před 23 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím dlouhodobé ubytování, pronájem bytu v Jáchymově. 2kk
Karlovarský kraj
Neuvedeno
BYT 1+1
BYT 1+1
Nabízím k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví s celkovou rozlohou 34m v Mostě. Z bytu je nádherný výhled na celý Most a Krušnohoří. V bytě se nachází kuchyň, která nabízí dostatek prostoru i pro jídelní stůl. Hlavní pokoj lze využít jako obývák s ložnicí. V chodbě je pak chytře řešena vestavěná skříň, ve které je zabudovaná pračka. Bytové jádro je původní, ale v koupelně a na WC jsou nové obklady. K bytu je přidělená kóje, která je umístěna o patro výše. Tento byt je ideální ... (více v detailu)
1 000 000
 Kč
Hotel. resort u hradu, 3335 m², Křivoklát
Hotel. resort u hradu, 3335 m², Křivoklát
Před 24 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V nadčasové a velmi krásné lokalitě, přímo pod hradem Křivoklát, nabízíme atraktivní Resort hotelového typu s kompletně zařízenou restauraci a pensionem, jejíž součástí je letní terasa, Dům pro rychlé občerstvení, udírna a gril s parkovištěm až pro 20 hostů. Součástí areálu jsou 2 rodinné domy 4+kk s podlahovou plochou 97 m2 a recepcí 13 m2 vhodný k trvalému bydlení, např. pro kuchaře či personál. V zadní části areálu nad restaurací byl vystavěn druhý větší dům 5+kk s... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Obchod a služby, Klimkovice
Obchod a služby, Klimkovice
Před 24 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory blízko centra města, v atraktivní lokalitě Klimkovice. Objekt je vhodný k provozování různých druhů podnikání a může být rozdělen na části. Majitel může zajistit i menší stavební úpravy. Parkoviště je přímo u budovy. Vytápění lehkým... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 10 423 m2 -
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 10 423 m2 -
Před 24 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 10 423 m2 -.Nabízíme k prodeji komerční pozemek o velikosti 10 423 m2 jehož součástí je budova, která v současné době slouží jako pila. Pozemek je z větší části dle ÚP jako plocha výroby a skladování (lehká výroba) - regulativ je 8m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 634 500
 Kč