RD v obci Hartvíkovice, okres Třebíč

Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy jsou patrně smíšené a objekt je smíšené, převážně kamenné konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 50 cm. Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytinu tvoří pálená taška a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové a plášť je částečně zateplen polystyrenem. Objekt byl postaven na základě sdělení přítomné osoby asi před 85 lety. Poslední významnější úpravy proběhly asi před 10 lety, kdy byla vyměněna okna za plastová téměř v celém objektu, bylo provedeno částečné zateplení pláště a fasádní omítky z ulice, dále byla provedena 4 přístavba verandy ve dvorním traktu a dále byla v části vyměněna podlahová krytina – keramická dl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 746 667
 Kč

Podobné inzeráty

RD Lipová u Chebu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V rámci insolvenčního řízení nabízíme prodej rodinného domu v obci Lipová u Chebu. Jedná se samostatně stojící zděný objekt ze smíšeného zdiva, přízemní s půdou přístupnou po dřevěném žebříku v otvoru ve štítové stěně. Hlavní vstup do domu je přístavbou do zádveří a odtud do chodby. Z ní je přístupná kuchyně průchozí do dvou pokojů. V podlaze chodby je otvor v podlaze do malého sklípku. Vnitř... (více v detailu)
420 000
 Kč
Prodej ideální poloviny panelového
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji ideální polovinu panelového domu, který se nachází v Praze 9 - Proseku, v ulici Cvikovské, v klidné části u parku. Dům není momentálně katastrálně rozdělen na jednotlivé bytové jednotky, což lze v budoucnu bez komplikací vyřešit. Nemovitost má 4 patra a celkem 15 bytů o dispozici 3+1, každý o výměře 60 m. V každém patře se nachází 4 byty, v přízemí jsou 3 byty, prostor pro garsoniéru a další nebytový prostor. Všechny ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 000 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům Ostrava Svinov
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme ke koupi na pohled malý řadový RD, který překvapí svou velikostí a dispozičním uspořádáním. Nemovitost se nachází v lukrativní části Ostravy Svinova. - postaveno v 80tých letech - cihla, udržovaný stav - zastavěná plocha - 150 m2 - užitná plocha - cca 273 m2 - plocha pozemku - 388 m2 - plocha zahrady - 238 m2 - 2 NP + 2 mezipatra - Dispozice 5+2, garáž, prádelna + další prostory s různým využitím - terasa, balkón - inženýrské sítě el., veřejný vodovod + kanalizace, plyn ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 979 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 202 m2
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130915, Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou zahradou. V přízemí domu jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, samostatné WC a sprchový kout s WC. V patře jsou dva pokoje, sprchový kout s WC, příjemný prostor k posezení a boční úložné půdní prostory. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má zateplenou... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu v obci Brzotice, okres Bene
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu v obci Brzotice , okres Benešov. Jedná se přízemní rodinný dům tipu bungalov s dispozicí 4kk a užitnou plocho 95 m². Dům je dispozičně řešen vstupní hala, technická místnost, chodba se vstupem do obývacího pokoje spojeného s kuchyní, jídelnou se vstupem na venkovní terasu. Z chodby je dále vstup do ložnice dvou samostatných koupelen a dvou dětských pokojů. Obvodové zdivo cihla 24 cm + 20 cm zateplení. Krov vazníkový - částečně pochozí půdní prostor, krytina betonová taška, stropy sádrokartonové zateplené minerální vatou 30 cm. Okna plastová - Oknoprofil 3 sklo, posuvné HS portál hliník 3 sklo. Vytápění domu řešeno tepelným čerpadlem s vodním podlahovým rozvodem. V domě je komín s přípravou na krbová kamna jako další možná var... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 380 000
 Kč
RD 1x2+kk, 2x2+1, 1xkomercni prostor, 2xgaraz na pozemku 706 m2, Zruč nad Sázavou, okr. Kutná Hora
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416198, Nabízíme k prodeji podsklepený rodinný dům se zahradou a dvěma garáži v klidné lokalitě ve Zruči nad Sázavou, okres Kutná Hora. Tento patrový dům s 3 podlažími nabízí zastavěnou plochu 194m² s celkovou plochou parcely 706m². Objekt je ve velmi dobrém technickém stavu a nabízí 3 bytové jednotky, včetně sklepů o rozloze 60m². K dispozici jsou 2 garáže a 2 parkovací místa na pozemku. V přízemí je situován byt 2+kk o velikostí 46 m2, částečně vybaven a komerční prostor o velikostí 25 m2. První pat... (více v detailu)
8 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, dvojdomek, obe
Před 6 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej celého dvojdomku v obci Lažiště, mezi obcemi Vimperk a Prachatice. Jedná se o panelovou částečně podsklepenou dvoupatrovou budovu, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má dispozici 3+1 a je mezonetová, propojena schodištěm. Podsklepení je určeno pro technické zázemí (kotelny na tuhá paliva) a prostor na uskladnění topiva. Dům s bytovými jednotkami je v původním stavu a je vhodný k rekonstrukci s možností čerpání dotace. Dům je celkově v udržovaném stavu a vše je funkční. Objekty jsou připojeny na veřejný vodovod a obecní kanali... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej, rodinný dům s pozemkem, Sva
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Samostatně stojící rodinný dům s pozemkem o celkové rozloze 2.745 m je nyní k prodeji ve Svatoňovicích, v okrese Opava. Dům je přízemní se sedlovou částečně pozinkovanou střechou. Objekt je částečně podsklepen. Co se dispozičního řešení týče, jedná se 4+1. Nedávno byl instalován nový komín. K dispozici je vlastní žumpa a studna, vytápění je zajištěno pomocí kotle na tuhá paliva. Na pozemku se nachází... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 800 000
 Kč
K prodeji, kompletně zrekonstruovan
Před 6 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nadstandardní, kompletně zrekonstruované zemědělské usedlosti, s vybaveným rodinným domem 5+1 se zimní zahradou, 2 koupelnami, garážemi, zpevněnými plochami, zahradou se vzrostlými stromy a uzavřeným dvorem poskytujícím dostatek soukromí, 10 minut od města Třeboň. Součástí ceny je objekt s oploceným pozemkem o výměře 3.367 m s automatickou bránou na dálkové ovládání. Nabízíme k dokoupení stavební pozemek o výměře 5.189 m, který přímo navazuje na zahradu u domu a má samostatný příjezd. Zděný, zateplený rodinný dům je zrekonstruován do vyššího standardu a je vybaven kvalitními prvky. Vytápění domu je podlahové. Vytápění zajišťuje plynový kotel s akumulační nádrží, s vlastním zásobníke... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 990 000
 Kč
PRODEJ BYTU 3+kk -KLADNO.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU 3+kk -KLADNO. 69m2 v klidné lokalitě na okraji města Kladna. Byt je velmi dobře vyřešen. Velikou výhodou je poloha bytu. Disponuje dvěma světlými neprůchozími pokoji o velikosti 10m2 a 13m2. Dále prostornou chodbou 9,2m2, příjemným obývacím pokojem o velikosti 26m2 navazující na kuchyň 6m2. Dále koupelnou o velikosti 3m2 s vanou a samostatným WC 1,6m2. Součástí bytu je i komora na chodbě 1m2. SVJ nemá žádný úvěr a ani jej neplánuje. V domě se v současné době vyměňují výtahy. Dům je zateplen má plastová okna, novou střechu, vyměněny stoupačky svislé i vodorovné. Poplatky pro 4 osoby jsou 5784 vč. fondu oprav. Výhodou tohoto bydlení je poloha nemovitosti, byt se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně pošty, několika r... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku
Před 6 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací a zateplením, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podlahy, částečné zařízení, kuchyně, koupelna po rekonstrukci... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+kk, 120 m2, Louny, Kryry
Před 6 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, rodinný dům 4+kk, 120 m2, Louny, Kryry.Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům 4+kk po kompletní rekonstrukci, který je umístěný ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě v části obce Kryry, okres Louny. Dům je situovaný jako řadový s celkovou užitnou plochou 120m² a zahradou 93 m2. Dveře a okna jsou plastová zn. Velux s izolačním trojsklem vč. sítí proti hmyzu. Dům je cihlový, zateplený - včetně garážových vra... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 290 000
 Kč
Prodej RD 4+2, 200 m2, Nové Těchanovice, Vítkov
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83158, Prodej dvougeneračního rodinného domu, dvě bytové jednotky, venkovní terasa a garáží. Hledáte nejen prostorné bydlení, ale i příležitost, jak své podnikání rozšířit přímo ve vašem domě? Tento dvougenerační rodinný dům nabízí nejen komfortní a rozmanité možnosti bydlení, ale také skvělou příležitost k podnikání! Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností, což z něj činí ideální prostor jak pro rodinné bydlení, tak pro komerční využití. V 1.NP, se nachází bytová jednotka 2+1, velikosti 100 m2, kuchyně, prostorný obývací pokoj, samostatný dětský pokoj, koupelna s WC, kde je vana i sprchový kout. Dále venkovní terasa o výměře 60 m2. Ve 2.NP, se nachází bytová jednotka 2+1, o velikosti 100 m2, kuchyně s rohovou kuchyňskou linkou a ostrů... (více v detailu)
4 200 000
 Kč
Prodej, řadový RD, Ostrava Svinov
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 79, Nabízíme ke koupi na pohled malý řadový rodinný dům, který překvapí svou velikostí a dispozičním uspořádáním. Nemovitost se nachází v lukrativní části Ostravy Svinova, pod jižními Svahy, na ulici Urbaníkova. - postaveno v 80tých letech - cihla, udržovaný stav - zastavěná plocha - 150 m2 - užitná plocha - cca 273 m2 - plocha pozemku - 388 m2 - plocha zahrady - 238 m2 - 2 NP + 2 mezipatra - Dispozice 5+2, garáž, prádelna + další prostory s různým využitím - terasa, balkón - inženýrské sítě el., veř... (více v detailu)
7 979 000
 Kč
Stylový rodinný dům 6+1, Tři Sekery, ev.č. xIGD8317
Ev.č. xIGD8317 Tři Sekery je obec v okrese Cheb, která leží jen 9 km jihozápadně od centra Mariánských Lázní. Klidné místo, avšak dostatek občanské vybavenosti jsou zárukou pohodového bydlení. Zděný, částečně zateplený rodinný dům o 2 nadzemních podlaží o podlahové ploše cca. 250m2 a obyvatelném podkrovním prostoru, s dispozicí 6+1 s garáží a balkónem, krytým bazénem, prošel před lety renovací, kdy byla přistavěna garáž o zastavěné ploše 62m2 a praktická veranda, jenž zajišťuje jeden z několika vstupů do domu. Dům je situován dále od přístupové komunikace, kdy může budit dojem nenápadnosti, ale uvnitř vás překvapí velkorysým prostorem, chytrým dispozičním řešením rozděleného do 3 podlaží. Přízemí domu tvoří později přistavěná předsíň, na kterou navazuje vstupní hala s přístupem do jednotlivých místností - obývací pokoj s dominantními kachlovými kamny, vybavená kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC, plynová kotelna a prostor u kotelny, kde může stát právě vaše ... (více v detailu)
6 950 000
 Kč
Prodej RD 179 m2 - Starý Petřín, pozemek 886 m2
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme koncový řadový rodinný dům ve Starém Petříně. Součástí uvedené ceny je také HOSPODÁŘSKÁ BUDOVA se zastavěnou plochou 321 m2. Rodinný dům stojí na pozemku jiného vlastníka ( ČR ). V 1. nadzemním podlaží je vstupní chodba, garáž, kotelna a dva sklady. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází menší kuchyň, prostorný obývací pokoj s jídelnou, WC a komora. Z obývacího pokoje je možný výstup na lodži... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 140 m2 -
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 48924, Nabízíme k prodeji prostorné bydlení se zahrádkou a hospůdku k tomu. Dům je částečně podsklepený v 1.NP je momentálně dobře zavedená hospoda s možností rozšíření o obchodní prostory. Ve 2.NP se nachází prostorný byt 105m2, jehož dispozice se dá upravit dle potřeb nového majitele. Zateplené půdní prostory mohou sloužit jako úložiště všeho potřebného, nebo jako další obytná část domu. Možnost vedení zaběhnuté hospůdky s dlouholetou tradicí v rozvíjejícím se městě je také další přednost tohoto místa. Pivnice, zvaná Liďák, je stále v provozu... (více v detailu)
6 890 000
 Kč
Samostatně stojící neveřejný Harley
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Samostatná stavba Beroun velké sídliště Sokolovská 1247, včetně kompletního zařízení a vybavení Možnost pokračování provozování zavedeného a velmi úspěšného soukromého klubu. Vlastník nemovitosti předá veškeré kontakty a zkušenosti k provozování klubu. Součástí prodeje je i převod vlastnictví občanského sdružení, který klub provozuje. Podrobné informace ke způsobu vedení obchodního sdružení a jeho výhodám při provozování, poskytneme během prohlídky nemovitosti.. Připravujeme studii pro změnu užívání stavby na bydlení s podkrovní nástavbou, včetně střešních oken s předpokládanou celkovou podlahovou plochou cca. 100 -110 m Podlahová plocha celkem 58 m Zastavěná plocha 62 m. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 770 000
 Kč
RD 7+2, Petrovice u Karviné
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dvougenerační rodinný dům k bydlení popřípadě k rekonstrukci? Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům 7+2 s garáží a velikou zahradou v obci Petrovice u Karviné - Dolní Marklovice. Velkou výhodou je, že každá jednotka má vlastní vstup do domu, je tedy vhodný pro dvě rodiny. Dům je zděný z cihel a tvárnic, má plastová okna, je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej novostavby RD
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu s užitnou plochou 142 m2, s dispozicí 4+kk, technická místnost, prádelna, 2 krytá parkovací stání, soukromá zahrada, Lužec nad Vltavou.www.bydleniluzec.cz Nabízíme prodej novostavby rodinného domu v unikátním developerském projektu v obci Lužec nad Vltavou, pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy, na hezkém místě v těsné blízkosti cyklostezky a umělého plavebního kanálu. Nabízený rodinný dům je situován v souboru celkem 12 designových domů navržených známým pražským architektonickým studiem Versatille. Důraz na prostornost a komfort je patrný ve všech ohledech. Dispozice domu je příjemných 4kk s dvougaráží, kdy celkovou užitnou plochu 145 m2 dělíme na podlahovou plochou bytu 111 m2 a 38 m2 je výměra dvougaráže. K dispozici je také samostatná soukromá zahrada, která je architektonicky řešena tak, aby nabídla co nejvíce soukromí a oddělený prostor od sousedních domů. Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete prostornou vstupní předsíň, k... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 419 500
 Kč
Horní Dunajovice, RD 4+1, bazén, zahrada,
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Horní Dunajovice, RD 4+1, bazén, zahrada, rekonstrukce – rodinný dům.Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům o dispozici 4+1 v obci Horní Dunajovice. Dům prošel před nedávnem významnou rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu veškerých rozvodů, podlah, oken, krovu, provedení zateplení a proměnila tak dům do zcela nové podoby. Jedná se o přízemní objekt s částečným využitím podkrovního prostoru mezonetovým způsobem. Najdeme zde 4 obytné místnosti, kuchyň, sociální zařízení, kotelnu a garáž. Pouze několik kroků ven z obývacího pokoje se nachází bazén a pro uschování zahradní techniky či jiných potřebných věcí je na pozemku sklad zahradního nářadí o zastavěné plo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 975 000
 Kč
Prodej novostavby RD s užitnou plochou
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu s užitnou plochou 149 m2, s dispozicí 5+kk, technická místnost, prádelna, 2 krytá parkovací stání, soukromá zahrada, Lužec nad Vltavou.www.bydleniluzec.cz Nabízíme prodej novostavby rodinného domu v unikátním developerském projektu v obci Lužec nad Vltavou, pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy, na hezkém místě v těsné blízkosti cyklostezky a umělého plavebního kanálu. Nabízený rodinný dům je situován v souboru celkem 12 designových domů navržených známým pražským architektonickým studiem Versatille. Důraz na prostornost a komfort je patrný ve všech ohledech. Dispozice domu je příjemných 5kk s dvougaráží, kdy celkovou užitnou plochu 149 m2 dělíme na podlahovou plochou bytu 117 m2 a 32 m2 je výměra dvougaráže. K dispozici je také samostatná soukromá zahrada, která je architektonicky řešena tak, aby nabídla co nejvíce soukromí a oddělený prostor od sousedních domů. Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete prostornou vstupní předsíň, k... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 926 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7 + 2, 225 m², Vejprty, ul. Husova
Před 11 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení či investiční příležitost v Krušných horách? Nabízíme k prodeji rodinný dům s rozlehlou zahradou, který je vhodný jak pro vlastní bydlení, tak k vybudování bytových jednotek či penzionu. Dům se nachází v turistické lokalitě, zejména vyhledávané sjezdovky na Klínovci a Božím Daru (cca 16 km). Ve městě se křižuje cyklistická trasa Krušnohorská magistrála a nespočet turistických tras. Dále je zde i hraniční přechod do Německa. Dům s pozemkem o celkové výměře 1442 m2 se na... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Bílá
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásnou nemovitost ve Vysoké nad Kysucou, která prošla několika rekonstrukcemi. Tento dům je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreaci. Poslední rekonstrukce: dům má natřenou plechovou střechu, plastová okna s trojskly, kompletně nové rozvody, okopané základy a zateplené stropy 2. NP, nový bojler na teplou vodu a kotel na tuhá paliva. Je umístěn na oploceném pozemku, který zajišťuje dostatek soukromí. K domu náleží garáž a vedlejší stavba, kde vzniklo útulné místo pro venk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 799 900
 Kč
Prodej RD ve Svojšíně, dva byty
Před 11 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelů možnou koupi vícegeneračního rodinného domu v obci Svojšín, okr. Tachov. Dům dobře poslouží nejen pro vícegenerační bydlení, ale také jako výborná investice, ať už budete pronajímat jen jeden byt a ve druhém bydlet nebo pronajímat oba byty. Svojšín je malá obec, nacházející se v údolí řeky Mže. V jejím okolí najdete několik turistických tras a cyklostezek, v místních lesích a lučinách žije spousta fauny a flory. Pro bydlení rodiny s dětmi je Svojšín velmi vhodná obec, nacházející se cca 9 km od města Stříbro, dům je postaven na návsi, které dominuje zámek . O ten se obec nádherně stará , neustále ho rekonstruuje a je hlavním místem kulturního a společenského dění v obci. Spojení s okolním světem kromě Vašeho auta zajistí vlaková i autobusová zastávka . Půdorys - popis: v přízemí se nachází byt 1+1 o výměře cca 60 m čtv. s prostornou zrekonstruovanou koupelnou, kromě vytápění ústředním topením má byt přidané ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty