K prodeji, pozemek ke komerčnímu vy

Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru pozemků určených ke komerční výstavbě o celkové výměře 4.083 m včetně silážní jámy a malých domků v bývalém zemědělském družstvu v obci Záboří, okr. České Budějovice. K dispozici máme Územní plán, Územně plánovací informaci s možnostmi zástavby na pozemku a vyjádření ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 590 000
 Kč

Podobné inzeráty

K prodeji, nízkoenergetická novosta
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nízkoenergetické novostavby bytové jednotky v dvojdomu o dispozici 5+kk s garáží a pergolou. Dům s pozemkem se nachází v klidné a žádané lokalitě na okraji města Hluboká nad Vltavou, ulice Munická. Jedná se o prodej levé nebo pravé poloviny dvojdomu s podílem na oploceném pozemku parc. č. 352/29. Zastavěný půdorys poloviny dvoupodlažního dvojdomu je 90 m, s celkovou podlahovou plochou 177 m. K domu bude vystavěna dřevěná pergola o výměře 25 m se vstupem z francouzského okna z obývacího pokoje. Dispozice jednotlivých podlaží naleznete ve vizualizaci mezi fotografiemi. Dům bude vystavěn ve standardním vybavení vnitřních inter... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 990 000
 Kč
Pronájem, komerční a kancelářské pr
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o celkové velikosti 100m se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné činí 24.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářské zázemí s vlastním sociálním zázemím. Komerční prostory také lze rozdělit a pronajmout samostatně jako kancelář o velikosti 76m s měsíčním nájmem 17.000,- K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
K prodeji, kompletně zrekonstruovan
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nadstandardní, kompletně zrekonstruované zemědělské usedlosti, s vybaveným rodinným domem 5+1 se zimní zahradou, 2 koupelnami, garážemi, zpevněnými plochami, zahradou se vzrostlými stromy a uzavřeným dvorem poskytujícím dostatek soukromí, 10 minut od města Třeboň. Součástí ceny je objekt s oploceným pozemkem o výměře 3.367 m s automatickou bránou na dálkové ovládání. Nabízíme k dokoupení stavební pozemek o výměře 5.189 m, který přímo navazuje na zahradu u domu a má samostatný příjezd. Zděný, zateplený rodinný dům je zrekonstruován do vyššího standardu a je vybaven kvalitními prvky. Vytápění domu je podlahové. Vytápění zajišťuje plynový kotel s akumulační nádrží, s vlastním zásobníke... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1998 m², Višňová
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost zakoupit komerční pozemek o rozloze 1998 m2 v obce Višňová, okres Liberec. Ideální umístění v tiché lokalitě poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a rozvoj různých komerčních projektů. Strategická poloha pozemku zaj... (více v detailu)
Liberecký kraj
399 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1998 m², Višňová
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost zakoupit komerční pozemek o rozloze 1998 m2 v obce Višňová, okres Liberec. Ideální umístění v tiché lokalitě poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a rozvoj různých komerčních projektů. Strategická poloha pozemku zaj... (více v detailu)
Liberecký kraj
399 000
 Kč
K pronájmu, byt 2+1 v rodinném domě
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem světlého, částečně vybaveného podkrovního bytu 2+1 (63 m) v rodinném domě v obci Ledenice. Byt se nachází na strategickém místě v dojezdové vzdálenosti za prací do Českých Budějovic, Třeboně, Trhových Svinů. Podrobné rozkreslení dispozice naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Paušální platby za energie jsou 3.500,- Kč měsíčně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč
K prodeji, pozemek o výměře 9.632 m
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku parc. č. 4155 o výměře 9.632 m zapsané na LV 314 v k.ú. Čičenice, okr. Strakonice. Druh pozemku je orná půda, k dispozici máme územně plánovací informaci, dle které jsou pozemky zahrnuty do nezastavěného území s funkčním využitím plochy zemědělské s označením ZPF - Orná. Plochy ZPF - orná jsou území vhod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
369 000
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 4861 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 291 500
 Kč
Prodej, stavební pozemek pro komerč
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o rozloze 6.439 m v Úsilném ve městě České Budějovice. Pozemek par. číslo 269/4 zapsaný na LV 167 v kú Úsilné. Územně plánovací informaci s informacemi o možnosti zástavby na pozemku naleznete mezi fotografiemi. Ve vzdálenosti cca 600 m vede plyn, vodovod a kanalizace. Doporučuji prohlídku, pozemek se nachází cca 10 minut od centra města České Budějovice. K dispozici máme komplet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 9723 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnosti 0,35 a maximální výškou b... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 584 500
 Kč
K pronájmu, kancelářské prostory, T
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem reprezentativní kanceláře se samostatnou klimatizací, sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Exkluzivně vybavená kancelář je ideální pro provozování finančního poradenství, advokátní nebo účetní praxe apod.. Součástí pronájmu kanceláře je možnost využití dalších dvou zasedacích místností vybavených klimatizací a venkovního parkovacího stání. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/Čes... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 266
 Kč
Komerční pozemek, 20.502 m2, Marián
Před 4 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního pozemku, který je určen dle platného územního plánu jako průmyslový pozemek pro drobnou výrobu. Plošná výměra činí 20.502 m. Pozemek je rovninný. Inženýrské sítě jsou v bezprostřední blízkosti. Pozemek bezprostředně navazuje na asfaltovou kominikaci. V případě, že hledáte komerční p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 800 000
 Kč
K pronájmu, komerční prostor s kuch
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru s kuchyňkou a sociálním zázemím v 1. patře na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice, ul. Dr. Stejskala č.p. 108. Dispozici prostoru naleznete na orientační plánku mezi fotografiemi. Cena pronájmu je 16 000,- Kč/měsíc + služby 4 0... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč
Prodej, komerční nemovitost (ubytov
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedené komerční nemovitosti (Pension) s bytovou jednotkou a barem ve městě Vimperk, v lokalitě na úpatí Vimperského zámku. Zastavěná plocha nemovitosti činí 408 m včetně zpevněných ploch a zahrada o velikosti 264 m. Objekt nabízí pokoje s 16-ti lůžky s možností navýšení, tři samostatné bytové jednotky o dispozici 3+1, 2+1 a 1+kk. Dále se na okraji objektu nachází bar s terasou s vnitřní kapacitou 20-ti místy a 30-ti místy na venkovním posezení, který slouží jako další zdroj příjmů. Nad barem je přistavěný samostatný pokoj s vlastním sociálem a terasou. Velkou výhodou je parkování přímo před budovou-kapacita 7 míst. Nemovitost je momentálně využívána k trvalému pobytu s dlouhodobým charakterem a generuje tak pravidelný měsíční příjem i mim... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Pozemek 574m2, Praha 4 - Šeberov
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej 3 pozemků o celkové ploše 574m na okraji Prahy 4 část Šeberov. Pozemky se nacházejí vedle Kunratické spojky v blízkosti ČEPS rozvodny Cho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Prodej chaty, 43 m² s pozemkem 4929 m², Baška
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dřevěnou chatu o zastavěné ploše 43 m² s rozsáhlým pozemkem o celkové ploše 4929m² (louka 2101m², les 2785m²), v obci Baška, k. ú. Hodoňovice, tedy v obci, jenž se rozkládá v údolí Podbeskydské Pahorkatiny. Umístění chaty nabízí svému majiteli dostatek soukromí s bezprostředním spojením s přírodou. Celý pozemek se nachází v oblasti územní a ekologické stability, a je ideální pro víkendové úniky z ruchu města spojené a relaxací. Chata je určena k rekonstrukci s možností obnovy do původ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
690 000
 Kč
Stavební pozemek pro výstavbu RD o
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej stavebního pozemku o výměře 1.066 m, obec Všeradice, okres Beroun. Jedná se o krásný slunný pozemek s výhledem na Brdské hřebeny. Jedná se o první pozemek u obecní cesty, pozemek je rovinatý. Inženýrské sítě jsou u pozemku v obecní komunikaci, kanalizace u pozemku, vodovod. Zastavěnost hlavní stavbou je 20%, stavba doplňková včetně zpevněných ploch 10%. V obci je MŠ, obchod KOOP, restaurace a areál statku, kde je restaurac... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 264 000
 Kč
Prodej pozemku 5.475 m2 - Blatno
Přidáno včera - Ústecký kraj - ANNONCE
prodej pozemku v krásné přírodě o celkové výměře 5.475 m. Dle územního plánu je z celkové výměry 1.861 m určeno pro rekreaci. Hlavní využití: rekreace v rodinných chatách a chatových osadách. Na pozemku tvoří krásný přírodní prvek pískovcová stěna. Obec Blatno se nachází v okre... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej, zemědělský objekt, Majdalen
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zemědělského objektu v obci Majdalena, Třeboňsko. Budovy sloužili pro chov prasat se zázemím a stojí na pozemku o celkové výměře 18.720 m se zastavěnou plochou 2.181 m. Pozemek s objekty leží na strategickém místě ve velmi žádané rekreační lokalitě CHKO Třeboňsko. Celou nemovitost lze využít pro podnikatelský záměr s přípravou výstavby domů k trvalému bydlení dle požadavků CHKO a obce. Po jednání s příslušnými úřady máme tuto variantu připravenu pro další zpracování. Druhou možností podnikatelského záměru je pokračování... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 665 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1928 m², Malý Újezd
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o celkové rozloze 1928 m2, nacházející se ve vesnici Vavřineč, jenž je součástí obce Malý Újezd. Dle územního plánu obce je pozemek veden jako plocha smíšená obytná (SO) a je již plně zasíťován. Pozemek má platné stavební povolení na výstavbu jednopodlažního rodinného domu s podkrovím, což odpovídá prostorovým regulacím obce. Pozemek je situován... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 695 000
 Kč
Prodej stavebního komerčního pozemk
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej celého stavebního komerčního pozemku- areál bývalého JZD v obci Občov, okres Příbram. Obec leží pouhých 5 km od města Příbram. Pozemek se nachází na okraji obce, jedná se o pozemek-celý areál uzavřený stavbami. Na pozemku jsou ze... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 036 800
 Kč
K pronájmu, komerční prostory s kan
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor se sociálním zázemím, s parkovacími místy, v objektu Dům Služeb Šumava na vítězném náměstí na adrese J. Opletala č.p. 20, ve čtvrti Čtyři Dvory ve městě České Budějovice. Bezkonkurenční cena pronájmu je 65,- Kč za m měsíčně! Nabízíme komerční a kancelářské prostory různých velikostí. Dispozice jednotlivých prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Součástí areál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 575
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek Hrachovišt
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Hrachoviště. V současné době probíhá zpracování projektu stavby rodinného domu. Dům je možné napojit na obecní vodovod, kanalizace bude řešena domácí čističkou odpadních vod. Pozeme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej pozemku 971 m2 - Ruda u Nové
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej tří stavebních parcel o výměrách 971 m, 985 m a 997 m ve velmi žádané lokalitě obci Ruda u Nového Strašecí. Pozemky jsou jsou dle územního plánu stavebními parcelami. V okolí mnoho typů na cyklistické výlety, nebo pěší turisti... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 757 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory