Filtry



Pozemky

4 803 výsledků

Prodej, stavební pozemek, 1 444 m2, Oldřichov u Písku
Prodej, stavební pozemek, 1 444 m2, Oldřichov u Písku
Před 573 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Oldřichov vedle města Písek. Velikost pozemku je celkem 1 444 m2. K pozemku je možné přikoupit podíl na boční příjezdové cestě. Pozemek patří do první etapy (7 pozemků) výstavby rodinných domů. Pozemek leží na okraji obce v klidné lokalitě a je z něho krásný výhled do okolí. Příjezd k pozemku je po zpevněné obecní cestě, do které bude obec... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej, Pozemek se stavbou, Strážnice, okres Mělník
Prodej, Pozemek se stavbou, Strážnice, okres Mělník
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Prodej pozemku na Kokořínsku, v obci Strážnice, jehož součástí je budova vhodná k vestavbě interiéru. Veškeré podrobné informace najdete na webu www(tečka)bydlenistraznice(tečka)cz. Budova je bez čísla popisného a evidenčního. Pozemek o celkové ploše (včetně zastavěné části) 1.637 m2 je velmi mírně svažitý a nachází se v klidné části obce u cesty směrem na Chodeč. Vede na něj cesta s dálkově ovládanými vraty, která je společná s dalšími dvěma majiteli. Z parcely je moc hezký výhled do okolí na jihovýchodní stranu. Minimální zástavba v okolí zase zaručuje klid a soukromí. Celý pozemek je dle územního plánu vhodný k výstavbě, v tomto případě ale bude pro mnoho lidí zajímavá rekonstrukce stávající budovy, tedy spíše vestavba interiéru. Jedná se totiž o poctivou stavbu ze 70. let se střechou z roku 2012. Z té dob... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Brno-Černovice, prodej pozemku 846 m2
Před 573 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej pozemku 846 m2 v KN vedeného jako zahrada. Dle platného ÚP města je pozemek veden k zastavitelnosti. Šíře cca 8m, délka cca 105m, sítě do 5 m od hranice pozemku, v o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemku - zahrady, 3447 m2 - Oslavany - Padochov
Před 573 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej zahrady celkové o výměře 3447 m v Oslavanech (Padochov). Jedná se o pozemek (š. 18 m, d. 195 m ) v okrajové části obce - Žlíbek s výhledem na Oslavany. Na pozemku oplocená... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pozemky 39773 m2, k.ú. Hodějovice
Před 573 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Oceňované pozemky jsou převážně zemědělské, nachází se v katastrálních územích Starý Pelhřimov, Hodějovice a Bácovice. Pozemky jsou dle lokality a své funkce oceňovány v jednotlivých funkčních celcích. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy j... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 370 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 503 m2, Praha 8  Ďáblice
Prodej stavebního pozemku 503 m2, Praha 8 Ďáblice
Před 573 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ke koupi šest plně zasíťovaných stavebních pozemků o rozměrech 503 m2, 516 m2, 520 m2, 588 m2, 694 m2 a 755 m2 v lokalitě Praha 8 Ďáblice. Pozemky se nacházejí ve stavební oblasti, kde se realizují novostavby, jsou zrealizovány příjezdové komunikace ze zámkové dlažby a tak jak již zmiňujeme pozemky jsou plně zasíťované. Dopravní dostupnost zajišťují autobusy MHD jejíž zastávka je v docházkové vzdálenosti a samotná lokalita nabízí maximální občanskou vybavenost, která pramení z dlouhé historie této lokality... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 249 200
 Kč
Pozemek – trvalý travní porost, Čejkovice u Jičína
Pozemek – trvalý travní porost, Čejkovice u Jičína
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Pozemek – trvalý travní porost, Čejkovice u Jičína. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetk... (více v detailu)
91 500
 Kč
Orná půda 12m2, Valašská Bystřice
Orná půda 12m2, Valašská Bystřice
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Orná půda 12m2, Valašská Bystřice Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozh... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pole 1323m2, Horní Jindřichov
Před 573 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pole 1323m2, Horní Jindřichov .,,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo In... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Zbořeniště 59m2, Valašská Bystřice
Zbořeniště 59m2, Valašská Bystřice
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Zbořeniště 59m2, Valašská Bystřice Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy roz... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Podíly na pozemkách a stavbu, Uherčice u Hustopečí
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Podíly na pozemky, a stavbu, Uherčice u Hustopečí Jedná se několik LV. K.ú. Uherčice u Hustopečí, podíl 1/144, zastavená plocha a nádvoří - 47m2, kde na pozemku je jiná stavba - bez č.p./e.č. K.ú. Uherčice u Hustopečí, podíl 1/18 - TTP 878m2, TTP 1795m2, lesní pozemek 21m2, orná půda 5234m2, orná půda 4697m2, orná půda 3488m2, orná půda 2694m2, ostatní plocha 33m2. K.ú. Uherčice u Hustopečí, podíl 1/36 - orná půda 428m2, orná půda 1501m2, orná půda 91m2. ,,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znam... (více v detailu)
34 000
 Kč
Ostatní plocha 40m2, Netonice, podíl 1/4
Ostatní plocha 40m2, Netonice, podíl 1/4
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Ostatní plocha 40m2, Netonice, podíl 1/4 .,,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny pří... (více v detailu)
4 000
 Kč
Orná půda 1749m2, Tečovice
Orná půda 1749m2, Tečovice
Před 573 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Orná půda 1749m2, Tečovice .,,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo Inso... (více v detailu)
Zlínský kraj
60 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pozemky 4444 m2, k.ú. Kozinec
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o pozemky v centru obce. Okolní zástavbu tvoří rodinné a bytové domy. Pozemky jsou rovinaté, přístupné po zpevněné komunikaci. V blízkosti se nachází zastávka PID. Je zde možnost napojení na inženýrské sítě. Obec Holubice leží asi 17 km severozápadně od centra Prahy. V obci je základní a mateřská škola, obchod, knihovna, pošta, vybrané služby, zdravotnické zařízení, hřiště i obecní policie. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k... (více v detailu)
7 879 212
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej pozemku, stavební - komerční, 3 500 m2, OV Slezská Ostrava
Před 573 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodej pozemku ke komerčnímu využití o celkové ploše cca 3 500 m2. Určeno k výstavbě objektu s občanskou vybaveností. Pozemek navazuje na nově vybudované IS a příjezdovou cestu. Jedná se o frekventované místo v centru města Ostravy, městská ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pozemky zastavěná plocha a nádvoří 418m2, Ždírec nad Doubravou, podíl 551/14247
Pozemky zastavěná plocha a nádvoří 418m2, Ždírec nad Doubravou, podíl 551/14247
Před 573 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Pozemky zastavěná plocha a nádvoří 418m2, Ždírec nad Doubravou, podíl 551/14247 K prodeji dva pozemky: pozemek zastavená plocha a nádvoří o výměře 208m2, kde na pozemku stoji bytový dům s č.p. a pozemek zastavěná plocha a nádvoří o výměře 218m2, kde na pozemku stojí bytovů dům s č.p. Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 650
 Kč
Vodní plocha 2508m2 a trvalý travní porost 2301m2, Louňovice, podíl 1/8
Vodní plocha 2508m2 a trvalý travní porost 2301m2, Louňovice, podíl 1/8
Před 573 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Vodní plocha 2508m2 a trvalý travní porost 2301m2, Louňovice, podíl 1/8 Jedná se o prodej 4 pozemků - trvalý travní porost o výměře 2301m2, dále vodní plcoha o výměře 247m2, vodní plocha o výměře 1851m2 a vodní plocha o výměře 410m2. Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktu... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Prodej zahradní celoroční chaty 27m2 s pozemkem 471m2 ve Skalici u České Lípy v zahrádkářské kolonii
Prodej zahradní celoroční chaty 27m2 s pozemkem 471m2 ve Skalici u České Lípy v zahrádkářské kolonii
Před 573 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji udržovanou chatu v zahrádkářské kolonii se zastavěnou plochou 27m2 se zahradou 471m2, skleníkem ve Skalici u České Lípy. Do chaty je přiveden el. proud 230V, pitná voda, takže je možné ji využívat téměř celoročně. Chata je celopodsklepená, kdy je možné prostor využít jako dílnu nebo úložný prost... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 290 000
 Kč
Prodej pole 107 108 m2
Prodej pole 107 108 m2
Před 573 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám ke koupi pozemky zapsané na LV 206 v katastrálním území Křtětice v obci Vodňany. Jedná se o prodej celého LV a soubor pozemků, které tvoří 58.809 m2 trvalý travní porost, 48.243 m2 je tvořena ornou půdou a 56 m2 které tvoří část koryta vodního toku. Jedná se o p. č. : 79/3 - o výměře 30.396 m2 201/10 - o výměře 7.353 m2 305 - o výměře 9873 m2 606/4 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49
 Kč
Stavební pozemek v obci Litultovice
Stavební pozemek v obci Litultovice
Před 573 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek v obci Litultovice vzdálený 10 minut autem od Opavy. Pozemek je vhodný z hlediska územního plánu k výstavbě rodinného domu. Nabídne Vám klidné bydlení v méně zastavěné lokalitě na kraji obce s dobrou dostupností do města Opavy. K poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 990 000
 Kč
Trvalý travní porost 342m2, Valašská Bystřice
Trvalý travní porost 342m2, Valašská Bystřice
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Trvalý travní porost 342m2, Valašská Bystřice Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podsta... (více v detailu)
Neuvedeno
Pozemek - orná půda, Vilémov u Šluknova
Pozemek - orná půda, Vilémov u Šluknova
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Pozemek - orná půda, Vilémov u Šluknova. Evidováno jako orná půda, aktuálně využívání jako zahrada. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního říz... (více v detailu)
846 000
 Kč
Prodej, Zemědělská půda, 18559 m2 -
Prodej, Zemědělská půda, 18559 m2 -
Před 573 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pozemek č.229/7 v k.ú. Kyjice, obec Vrskmaň o celkové ploše 18.559m2, který se nachází přímo u nově budovaného Panattoni Park Chomutov North, na sjezdu ze silnice I/13 trasa mezi Chomutovem a Mostem. Pozemek je v katastru nemovitostí vedený jako orná půda. V současné době je pozemek využíván k pěstování zemědělských plodin. Pozemek nabízí výborné strategické umístění v blí... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500 000
 Kč
Parcelace v obci Hosín, II. etapa, od 750 až 1836 m2
Parcelace v obci Hosín, II. etapa, od 750 až 1836 m2
Před 573 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Nabízíme Vám pozemky od výměry 750 m2 až 1836 m2, s cenou od 3.345 Kč/m2, v klidné lokalitě s krásným výhledem, u lesa. V dosahu nájezd na dálnici (cca 4 km) . ZTV bude navazovat na již dokončenou I. etapu. Dokončení ZTV plánované v průběhu roku 2023. Lze čerpat i hypoteč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1
 Kč
Prodej, Ostatní pozemky, 86621 m2 -
Prodej, Ostatní pozemky, 86621 m2 -
Před 573 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek parc.č. 162/45 v k.ú. Drmaly, obec Vysoká Pec o celkové ploše 86.621 m2. Tato investiční příležitost má do budoucna široké využití a výbornou strategickou polohu pro developerskou činnost. Pozemek se v rámci Ústeckého kraje nalézá v pohodlné blízkosti měst Jirkov, Chomutov, či například Most, která disponují veškerou občanskou vybaveností – zdravotní péče, kompletní vzdělání zahrnující různé typy škol všech stupňů, nákupní možnosti, služby či společenské, kulturní a sportovní příležitosti i pracovní příležitosti v nejrůznějších oblastech. Města jsou přitom vzdálena jen několik málo minut jízdy autem či MHD. Zkrátka všude je všechno v dostupné vzdálenosti a jedná se o bezpečnou lokalitu. Pozemek je... (více v detailu)
45 150 000
 Kč