Filtry



Pozemky

4 804 výsledků

Prodej, Pozemky pro bydlení, 644 m2 -
Prodej, Pozemky pro bydlení, 644 m2 -
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 644m2, pozemek se nachází v Rohatci v okrese Hodonín. K pozemku jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě. V současné době je pozemek vedený na katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří a ost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 802 850
 Kč
Prodej, Ostatní pozemky, 1044 m2 -
Prodej, Ostatní pozemky, 1044 m2 -
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodej vinohradu a přilehlých pozemků. Odrůdy ve vinohradu Ryzlink Vlašský, Ryzlink Vlašský, Sauvignon, Modrý Portugal. Staří vinohradu je a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
896 800
 Kč
Pozemek se stavebním povolením Borová u Náchoda
Pozemek se stavebním povolením Borová u Náchoda
Před 626 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
prodej pozemku-stavební parcely v obci Borová u Náchoda. Pozemek se nachází na horním okraji obce, na celoročně slunném místě. Nemovitost se prodává se zahradním plechovým domkem; s platným stavebním povolením, stavba byla zahájena. Svrchní skrývka kvalitní zemědělské půdy byla ze zákona shrnuta a je uložena na pozemku k případné potřebě pěstování, zahradničení, dorovnání terénu. Součástí prodeje je stavební projekt na stavbu roubenky. V blízkém i vzdálenějším okolí jsou postaveny pouze nízké stavby, moderní rodinné domy, případné vyšší budovy (max.třípodlažní) jsou situovány v nižší nadmořské výšce obce a nebrání výhledu v celých 360°. K pozemku vede věřejná asfaltová příjezdová komunikace. Stavební parcela je zasíťována. Pozemek je v osobním vlastnictví, zatížen zástavním právem smluvním. Na pozemek je přivedena voda pouze pro stavbu (není zbudována šachta). V obci Borová je zbudován vodovod a kanalizace pro celou obec. Plyn do obce není zaveden. Služby: škola mateřská (3-6l... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900 000
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavbu - Lysá nad Labem - 9723 m2
Prodej pozemku pro komerční výstavbu - Lysá nad Labem - 9723 m2
Před 626 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 9723 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnosti 0,35 a maximální výškou budov 10 m nad ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 584 500
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavbu - Lysá nad Labem - 4861 m2
Prodej pozemku pro komerční výstavbu - Lysá nad Labem - 4861 m2
Před 626 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 4861 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnosti 0,35 a maxi... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 291 500
 Kč
prodej pozemeku v Buštěhradě 967 m2
prodej pozemeku v Buštěhradě 967 m2
Před 626 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnou k prodeji pozemek v Buštěhradě ( celková rozloha 967 m2 ). Pozemek se nacházejí v lukrativní části Buštěhradu. Jedná se o klidné místo na okraji obce. Kousek od pozemků je dětské hřiště, tenisový kurt, cvičiště pro psy a zastávka přímé autobusové linky do Prahy ( cesta touto linkou na metro A Nádraží Veleslavín trvá pouze 15 minut ). Lokalita je také výborně dostupná autem, protože se nachází kous... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 436 000
 Kč
Ostatní plocha 449m2, Kněžpole, podíl 1/56
Ostatní plocha 449m2, Kněžpole, podíl 1/56
Před 632 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Ostatní plocha 449m2, Kněžpole, podíl 1/56 Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům p... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Trvalý travní porost 381m2, Kněžpole, podíl 1/56
Trvalý travní porost 381m2, Kněžpole, podíl 1/56
Před 632 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Trvalý travní porost 381m2, Kněžpole, podíl 1/56 Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemců... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Orná půda 2917m2, Prušánky, podíl 1/2
Orná půda 2917m2, Prušánky, podíl 1/2
Před 632 dny - HYPERINZERCE
Orná půda 2917m2, Prušánky, podíl 1/2 Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům pře... (více v detailu)
57 465
 Kč
Prodej, Pozemek, Holešov
Prodej, Pozemek, Holešov
Před 633 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují v exkluzivním zastoupení majitele, prodej velkého pozemku o ploše 8948 m cca 4km od dálnice, v územním plánu zahrnutý jako "... (více v detailu)
Zlínský kraj
690
 Kč
Vacenovice, orná půda, 6667 m2 – pozemek
Vacenovice, orná půda, 6667 m2 – pozemek
Před 633 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám ke koupi pozemek v obci Vacenovice, který je v současné době veden na katastru nemovitostí jako orná půda. Pozemky mají obdélníkový tvar a jejich celková výměra činí 6667 m2. Vacenovice jsou obec v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji, 8 km jihovýchodně od Kyjova. Žije ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000 000
 Kč
Prodej zahrady s chatkou, Pernštejn
Prodej zahrady s chatkou, Pernštejn
Před 634 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej zahrady s malou chatkou v Pernštejně. Parcela o výměře 1.747 m2 se nachází vedle naučné stezky a na protějším svahu od hradu Pernštejna, na který je z ní nádherný výhled. Na pozemku je umístěna malá chatka. Pokud hledáte klid v přírodě a chcete alespoň na chvíli utéct od civilizace a mít při tom výhled na gotický hr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
441
 Kč
Prodej 8 stavebních pozemků v obci  Račice, okres Litoměřice
Prodej 8 stavebních pozemků v obci Račice, okres Litoměřice
Před 634 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji 8 zasíťovaných stavebních parcel k výstavbě rodinných domů o výměře: 760 m2, 903 m2, 986 m2, 757 m2, 889 m2, 1099 m2, 982 m2, 789 m2 viz mapa. Ke každému pozemku náleží přípojka el. energie, vody, kanalizace a přípojka k vysokorychlostnímu internetu. Součástí areálu je veřejné osvětlení a nová asfaltová komunikace. Dle územního plánu obce činí zastavitelnost pozemků 30%. Pozemky jsou situovány v odpočinkové části obce, kde se nachází umělý vodní kanál pro veslování a kanoistiku. Veškerá občanská vybavenost se nachází v Roudnici nad Labem a Litoměřicích. Možnost využití vlakového a autobusového spojení. Obec Račice se nachází v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji, poblíž levého břehu řeky Labe, zhruba 2 km západoseverozápadně od Štětí. Žije v nich 343 obyvatel. Roku 1986 byl v místech bývalé pískovny jihozápadně od Račic dokončen umělý vodní kanál pro veslování a rychlostní kanoistiku s velkým sportovním areálem (délka vodní dráhy činí 2 350 m, celková rozl... (více v detailu)
5 500
 Kč
Prodej oploceného pozemku 755 m2, Lhota Rapotina
Prodej oploceného pozemku 755 m2, Lhota Rapotina
Před 635 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej oploceného pozemku o celkové výměře 735 m2. na břehu řeky Svitavy. Pozemek je vhodný pro rekreaci, jeho umístění ocení hlavně rybáři. Na pozemku je umístěn ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zahrada 119m2, Lubenec, podíl 1/2
Zahrada 119m2, Lubenec, podíl 1/2
Před 639 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Zahrada 119m2, Lubenec Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit j... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku v obci Dolany u Olomouce
Prodej komerčního pozemku v obci Dolany u Olomouce
Před 639 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 3.268 m2 (šíře cca 19 metrů a délka cca 172 metrů) ke komerčnímu využití, dle platného územního plánu obce Dolany určen s hlavním využitím k výrobě a skladování - drobná a řemeslná výroba a přípustným využitím pro objekty a stavby souvisejícího skladování, související dopravní a technická infrastruktura, sběrný dvůr, oplocení neuvedené v podmíněném využití, stavby pro zemědělství a lesnictví neuvedené v přípustném využití a ekolog... (více v detailu)
3 999 000
 Kč
Prodej pozemku 10.654 m2, Kaly - Zahrada, okr. Brno-venkov
Prodej pozemku 10.654 m2, Kaly - Zahrada, okr. Brno-venkov
Před 640 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej souboru pozemků o celkové výměře 10.654 m2 v obci Kaly, katastrální území Zahrada. Zahrada je vesnice, část obce Kaly v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Nachází se v Hornosvratecké vrchovině, v přírodním parku Svratecká hornatina asi 3 km od Horních Louček a 7 km od Tišnova. V katastru nemovitostí jsou pozemky vedeny jako koryto vody, lesní pozemek, zahrada a ovocný sad. Jedná se o svažitý pozemek, který je orientován na jihozápadní stranu. Pozemek je dlouhodobě neudržovaný, jsou zde vzrostlé jedle, které jsou vhodné jako ván... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej - Pozemky - Rusava
Prodej - Pozemky - Rusava
Před 640 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
k prodeji velká výměra zemědělských pozemků, cca 3,6 ha, nacházející se v katastrálním území obce Rusava, lokalita Hořansko. V katastru nemovitosti jsou tyto pozemky evidovány jako trvalý trávní porost, zahrada, orná půda a lesní pozemek. Na vyžádání upřesní... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 495 000
 Kč
Valtice, zemědělské pozemky, 4 498 m2
Valtice, zemědělské pozemky, 4 498 m2
Před 640 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pozemky v k.ú. Valtice. Jedná se o parcelu orné půdy o výměře 4 498 m2. Pozemky jsou obhospodařovány a při... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
449 800
 Kč
Kadov-Pole, zemědělské pozemky, 10 044 m2
Kadov-Pole, zemědělské pozemky, 10 044 m2
Před 640 dny - HYPERINZERCE
Zájem o pozemky v k.ú. Kadov- Pole. Jedná se o ideální spoluvlastnický podíl v 5/24 o výměře 10 044 m2. Nabídku tvoří dvě parcely orné půdy, které ... (více v detailu)
431 892
 Kč
Pronájem 30 m2 - Třebíč
Pronájem 30 m2 - Třebíč
Před 641 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Chcete začít podnikat v Třebíči? Stačí vám malá kancelář minutu do centra a v jedné z nejkrásnější čtvrti Třebíče? Máme ji pro vás. Kancelář na ulici Blahoslavova v Třebíči. Nachází se v přízemí rodinného domu a je do ní vstup přímo z ulice. Skládá se z velké hlavní místnosti a t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 500
 Kč
Prodej stavebního pozemku - Znojmo, Leska Dolní - 916 m2
Prodej stavebního pozemku - Znojmo, Leska Dolní - 916 m2
Před 641 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme jeden z mála pozemků v intravilánu Znojma, na kterém je možné postavit samostatně stojící dům. Pozemek je velmi klidný a chráněný na jižním svahu, kdy je vzdálen cca 10 minut chůze od centra města. Na velké zastavitelné ploše 621m2 lze postavit dvoupodlažní dům 6+kk s garáží. Na zbývající ploše je příjezdová cesta a malý soukromý les o celkové rozloze 295m2. Dům disponuje v přední části prostor pro pohodlnou terasu a za domem lze využít pozemek pro zahradu s pergolou a příjemným poseze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Svitávka, stavební parcela, 1381 m2 – pozemek    -
Svitávka, stavební parcela, 1381 m2 – pozemek -
Před 641 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji mírně svažitý pozemek k výstavbě o celkové výměře 1.381 m2 v obci Svitávka, který je dle platného územního plánu určen k výstavbě rodinného domu. Jedná se o krásné slunné místo s pěkným výhledem. Uliční šíře parcely je 50 m, hloubka 24 m, což skýtá ideální podmínky např. pro stavbu domu typu bungalov. Veškeré inženýrské sítě se nacházejí ve na hranici parcely, k níž vede asfaltová obecní příjezdová cesta. Na pozemku stojí dvě garáže a vlastní studna. Svitá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 750
 Kč
Pronájem pozemku pro venkovní výrobu a skladování, 250 m2 - Plzeň
Pronájem pozemku pro venkovní výrobu a skladování, 250 m2 - Plzeň
Před 641 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu oplocené pozemky 250 m2 (lze využít větší i menší část plochy a to od 200 m2 až do 5.000 m2 - při výměrách nad 500m2 sleva v ceně) v městě Plzeň, část Karlov. Pozemky jsou využitelné pro venkovní uskladnění materiálu, venkovní montáže a výrobu nebo parkování techniky. Pozemky se nacházejí v městě Plzeň, Karlov v dostupnosti průmyslové zóny Borská pole. Přístup k pozemkům je po vl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
60
 Kč
Prodej stavebních pozemků 2 601m2
Prodej stavebních pozemků 2 601m2
Před 641 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme prodej souboru dvou stavebních pozemků a jednoho nestavebního pozemku o celkové ploše 2 601 m2. Na pozemku se nachází stavba bez č. p./e. č. Inženýrské sítě jsou v dosahu, plyn není v obci zaveden. V obci není vybudována kanalizační síť, splaškové vody jsou odváděny buď do bezodtokových jímek s vyvážením na ČOV nebo jsou bez čištění vypouštěny do povrchových vod obyvatel. Dešťové vody jsou odváděny pomocí příkopů, struh a... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 490 000
 Kč