Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

PlaceholderNo Image
Koupím chatu
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím chatu v jakémkoli stavu, se zavedeným el. proudem a vodou na vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Moravský Beroun
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Moravský Beroun
Před 117 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 150 m2 - Moravský Beroun.Nabízíme k prodeji rodinný dům k celkové rekonstrukci nebo ke komerčním účelům, v přízemí domu dříve fungovalo řeznictví. Dům se nachází v centru města Moravský Beroun naproti základní školy. Dům je již delší dobu vybydlený, je podsklepen, bez známek zatékání. Za domem se nachází zahrada o velikosti cca ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a
Před 117 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a komfort se spojují v tomto novém rodinném domě, který se nachází v úchvatné Rezidenci Košťany, blízko lázeňskému městu Teplice. S dispozicí 4+1 a užitnou plochou 127 m2, tento dům vás přivítá svým prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, dvěma moderními koupelnami (jedna s vanou, druhá s WC), chodbou a garáži. Dům je vybudován s důrazem na eleganci a kvalitu. Použité materiály zahrnují například špičkové velkoformátové dlaždice z Itálie a nádherné lišty z Belgie. Podlahové vytápění, klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku zajišťují nejen komfort, ale také nízké náklady na bydlení. Bezpečnost je zaručena moderním bezpečnostním systémem. Francouzská okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vzduchu. Nádhernou zahradu s vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 368 000
 Kč
Prodej RD 6+1 B/G 150 m2, se zahradou 807 m2 v ulici Na Ryšavce v Písku
Prodej RD 6+1 B/G 150 m2, se zahradou 807 m2 v ulici Na Ryšavce v Písku
Před 117 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej RD 6+1 B/G na pozemku 944 m2 v ulici Na Ryšavce v Písku. Dům je v původním, ale udržovaném stavu. Dispozici domu tvoří v přízemí: garáž, vstupní chodba, technická místnost, koupelna, kuchyně, špajz, 2 pokoje a obývací pokoj, na který navazuje přístavba dvou dalších pokojů - se vstupem na terasu a na dvůr, koupelna se sprchou a jedna větší místnost se skladem, která lze využít i ke komerčním účelům.. V patře je kuc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 750 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 913 m², Kladno, ul. T. G. Masaryka
Prodej nájemního domu, 913 m², Kladno, ul. T. G. Masaryka
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně obsazený nájemní dům s kombinací bytových i nebytových prostor, na velmi lukrativním místě, přímo na pěší zóně T. G. Masaryka. K domu patří pozemek o celkové výměře 926 m². Díky reprezentativnímu vzhledu domu a jeho dobrému umístění je zde dlouhodobý zájem ze strany nájemníků. V přízemí domu se nachází kosmetické služby (199 m²), barber shop (30 m²), vyhlášená prodejná fornettů (30 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 66 m², Čelákovice, ul. Na Hrádku
Prodej rodinného domu, 66 m², Čelákovice, ul. Na Hrádku
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji malebný rodinný dům o dispozici 3+1 v obci Čelákovice. Dispozice: vstupní chodba, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. Z kuchyně se přesuneme do útulného obývacího pokoje, ve kterém si zpříjemníme atmosféru večera zapálením krbu. Z obývacího pokoje se po schodišti dostaneme do chodby, z které je vstu... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 499 000
 Kč
Anglické přívěsy - bydlení na kolech
Anglické přívěsy - bydlení na kolech
Před 117 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
domeček - chatka na kolech, tiny house, mobilheim, vhodný na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tyto karavany - bydlíky, co jsou na... (více v detailu)
Středočeský kraj
143 000
 Kč
PRODEJ RD VSETÍN-POTŮČKY
PRODEJ RD VSETÍN-POTŮČKY
Před 118 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
K prodeji rodinný dům ve Vsetíně - Potůčky určený k rekonstrukci. Dům je celý podsklepený. Obytná plocha... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 200 000
 Kč
Ubytování-chalupabesednice.cz
Ubytování-chalupabesednice.cz
Před 118 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Ubytování-Chalupa Besednice Kapacita 6 osob a 2 děti. Domácí mazlíčci vítáni. Zahradní sprcha,houpačka a trmpolína. Parkování v uzavřeném... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
predam luxusny rod dom
predam luxusny rod dom
Před 118 dny - HYPERINZERCE
predam luxusny rod dom zastavena plocha cca 500 komplet pozemok cca 25 arov inzinierske siete svetky je mozna a... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej chalupy, Jívka - Horní Vernéřovice
Prodej chalupy, Jívka - Horní Vernéřovice
Před 119 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte netradiční bydlení, či rekreaci? Máme pro Vás kouzelnou roubenou chalupu v srdci malebné obce Jívka, situovanou na úpatí fascinujícího skalního masivu Adršpašských skal. Tato nemovitost Vás okouzlí svým tradičním venkovským charakterem. Dispoziční řešení: 1. NP: Vstupní chodba vede do hlavní místnosti, kde se nachází útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a částí vyhrazenou pro spaní. V této části domu jsou umístěna originální kachlová kamna s pecí, která dodávají domu autenticko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Křivice
Prodej rodinného domu, 250 m², Křivice
Před 119 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde můžete pohodlně bydlet a zároveň úspěšně podnikat? Máme pro vás skvělou nabídku! Tento rodinný dům s prosperující provozovnou stavebnin se nachází na okraji obce Křivice, jen pár minut od Týniště nad Orlicí. Co tento areál nabízí: - komfortní rodinný dům s udržovanou zahradou, bazénem či útulnou terasou, kde můžete relaxovat s rodinou a přáteli, - dvougaráž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 391m²,v Horní Bříze, ul. Dlouhá
Prodej rodinného domu 4+kk, 391m²,v Horní Bříze, ul. Dlouhá
Před 119 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+kk s pozemkem 391m² v Horní Bříze. Nabízíme k prodeji rodinný dům s cihlovou konstrukcí, umístěný v klidné, rohové poloze v obci Horní Bříza. Tento dvoupodlažní dům s podzemním podlažím a užitnou plochou 112 m² se pyšní balkónem a prostornou zahradou. V přízemí se nachází hlavní bytová část, zatímco horní patro poskytuje unikátní příležitost pro rekonstrukci a možnost rozdělení na více místností po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 681 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 134 m², Starý Plzenec, ul. Pastýřská
Prodej rodinného domu, 134 m², Starý Plzenec, ul. Pastýřská
Před 119 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 134m² s pozemkem o 1230m² je situovaný na samém konci slepé ulice s žádnou dopravou před domem a velkou slunnou zahradou. Dvoupodlažní dům s dispozicí 4+kk o užit. ploše 117m² + garáž. Kolaudace 2014. Předností domu je velmi klidné,příjemné bydlení v přírodě na okraji města s plnou občanskou vybaveností a zároveň snadnou dostupností do Plzně-8 km, zastávka MHD 200m. Přízemí tvoří zádveří, chodba se schodištěm s důmyslnými úložnými prostory, koupelna včetně WC, kuchyně s v... (více v detailu)
11 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m², Vráž, ul. Dolní Stupice
Prodej rodinného domu, 157 m², Vráž, ul. Dolní Stupice
Před 119 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám rodinný dům ve Vráži u Berouna. Tento dům, který je připravený na kompletní rekonstrukci, Vám nabízí možnost vytvořit si své vlastní útočiště dle Vašich potřeb a představ (vizualizace najdete ve fotografiích). Dům je obklopen soukromím a klidem, které přináší venkovský život, ale současně má dobrou dostupnost na Prahu a Plzeň. Představte si, jak se po náročném dni vrátíte do klidu a ticha vašeho domova obklopeného velkou zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Karlovice
Prodej rodinného domu, Karlovice
Před 119 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v srdci Českého ráje, který je nyní využívány jako penzion. Majiteli je obýván byt v přízemí, kde je dále pokoj pro dvě osoby. V prvním nadzemním podlaží se nachází velký apartmán pro 8 osob a na zahradě potom chata pro 3 osoby. V areálu je možnost posezení, jak venkovního, tak krytého, možnost... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 990 000
 Kč
Dvoug. RD Syrovice
Dvoug. RD Syrovice
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního rodinného domu Syrovice. Nabízím Vám ke koupi zajímavou nemovitost v obci Syrovice. Potenciál: prostorné rodinné bydlení, případně k investici a přebudování objektu, případně tvorba zcela nového projektu. Volné ihned. Jedná se o dvougenerační rodinný dům v klidné části obce ( na návrší u kostela ) s pěkným výhledem a dostatkem soukromí. Stavba je v provedení 1NP, 2NP, půda, terasa, dva sklepy, prostorná zahrada, dostatek místa pro parkování. Soubor nemovitostí se skládá celkem ze čtyř parcel: celkem 470m2 stav. pozemku ( dle ÚP plochy smíšené obytné ) + 864m2 zahrada. Vjezd na celkově oplocený pozemek: zánovní el. posuvná brána na dálk. ovládání. RD je v dispozici dvou samostatných "bytů". 1NP - byt 3+1 - kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, komora, koupelna s rohovou vanou a WC. Samostatným schodištěm potom do 2NP - byt 3kk - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj + terasa, ložnice, spižírna, koupelna a samostatné WC. K využití je i čistá, p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 350 000
 Kč
RD 4+kk, 916 m2, Mirošov
RD 4+kk, 916 m2, Mirošov
Před 120 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivní novostavba zděného přízemního rodinného domu o dispozici 4+kk v klidné části obce Mirošov, v těsné blízkosti Brdských lesů, se zahradou o vel. 916 m2. Samostatně stojící dům, je postaven z kvalitních materiálů ve vysokém standardu. Disponuje dubovými podlahami, HS portálem, trojskly, tepelným čerpadlem, podlahovým topením, bez falcovými dveřmi, krbem v obývacím pokoji, dále plně vybavenou moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, trouba, myčka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
1/2 podil chaty s pozemkem 400m od řeky
1/2 podil chaty s pozemkem 400m od řeky
Před 120 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej 1/2 podíl chaty v osadě Na Papírně, Dobronice u Bechyně. Chata je 400m od Lužnice. Chata je dvoupatrová, zastavěná plocha 45 m2, částečně zděná - sklep a přízemí a částečně dřevěná - podkroví, dispozičně jako 3+1. Chat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
750 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 205 m2 - Častolovice.Rodinný
Prodej rodinné domy, 205 m2 - Častolovice.Rodinný
Před 120 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 205 m2 - Častolovice.Rodinný dům na jedinečném pozemku v centru obce Častolovice pár minut chůze od zámku. To je investiční příležitost, kterou Vám aktuálně nabízíme. V objektu je možnost vybudování čtyř bytových jednotek za účelem dlouhodobého pronájmu. Budoucí obyvatelé ocení prostorný pozemek nabízející venkovní aktivity a zahradničení. Investiční plán a rozpočet předpokládané rekonstrukce Vám rádi poskytneme při osobním jednání. Nabídka je vhodná i pro rodinu hledající vhodný pozemek pro vlastní bydlení v centru Častolovic. Dispozice rodinného domu - Vstup z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 890 000
 Kč
Rodinný dům, 127 m2, Vliněves, okres Mělník.www
Rodinný dům, 127 m2, Vliněves, okres Mělník.www
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rodinný dům, 127 m2, Vliněves, okres Mělník.www.domyvlineves.cz - Prodej rodinného domu v rámci developerského projektu v obci Vliněves u Mělníka, pouhých 30 minut od Prahy. Nabízíme k prodeji 8 moderních rodinných domů o dispozici 4+kk s garáží. Domy se nacházejí na kraji obce, blízko pískovny Baraba, a vyznačují se vysokou kvalitou provedení a energetickou efektivitou. Zděné zateplené domy v energetické třídě B využívají tepelné čerpadlo a podlahové vytápění. Nechybí... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 208 m², Strupčice
Prodej rodinného domu, 208 m², Strupčice
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu řadového rodinného domu s celkovou užitnou plochou 118 m², situovanou na okraji obce Strupčice na pozemku o velikosti 208 m². Jedná se o dvoupodlažní dům s cihlovou konstrukcí, který slunečními paprsky ožívá ve všech přízemních prostorách. Přízemí domu tvoří vstupní chodba, WC, prostorná kuchyň s obývacím koutem a praktický špajz, zatímco ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři pokoje, z nichž jeden disponuje balkonem nabízejícím venkovní posezení s výhledem... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 857 300
 Kč
Prodej rodinného domu v Rovensku pod Troskami, ul. Sokolovo
Prodej rodinného domu v Rovensku pod Troskami, ul. Sokolovo
Před 120 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rozestavěný rodinný dům v klidné části Českého ráje. Hrubá stavba nabízí možnost dokončení dle vlastních představ. K domu je stavební projekt + povolení. Veškeré sítě v domě... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 750 000
 Kč
Prodej chaty, Kunratice, Studený, okres Děčín
Prodej chaty, Kunratice, Studený, okres Děčín
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulnou chatu v katastrálním území Studený u Kunratic, situovanou na krásném místě. Nemovitost má celkovou výměru 977 m². Tato jedinečná nemovitost je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v polosamotě, kde si můžete užívat klid a soukromí. Chata má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží, což poskytuje kompaktní, avšak dostatečný prostor s celkovou užitnou plochou 42 m². Nemovitost se pyšní smíšenou konstrukcí a celkově dobrým stavem, což z ní činí ihned obyvatelné místo bez ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 675 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 245 m², Letohrad, ul. Komenského
Prodej rodinného domu, 245 m², Letohrad, ul. Komenského
Před 120 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v žádané lokalitě města Letohrad, umístěný přímo v centru obce. Dům tvoří 1 nadzemní a 1 podzemní podlaží se 4 místnostmi a je postaven z cihly, což představuje pevný a tradiční základ pro Váš budoucí domov. Půda je vhodná k vestavbě dalších místností. K dispozici uzavřený dvorek, zděná dílna a kůlna pro nářadí. Dům je v obyvatelném stavu, ale vybízí k provedení rekonstrukce, která Vám umožní přetvořit tento prostor podle vlastních představ a potřeb. Ať už hledáte mís... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 210 000
 Kč