Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 306 výsledků

Prodej Chata Slapy, osada Hrdlička, prodám
Prodej Chata Slapy, osada Hrdlička, prodám
Před 146 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lukrativní a nejkrásnější místo na celých Slapech ! Tři Nově postavené místnosti na původní betonovém základně každá s vlastním vchodem 22m,22 m, 12m, Zvlášť kuchyňka 7m2 a koupelna se záchodem 5m2,, zastřešená terasa 30m2,,další velká terasa cca 30m2 na grilování,pozemek 431m,zast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronajem bytu Orlova 2+kk v RD
Pronajem bytu Orlova 2+kk v RD
Před 148 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím pronajem v RD v Orlove 2+kk, vic Foto Cena je vcetně energii Prosím pouze 1-3 osoby do bytu, v domě je klid Byt je volný ihned částečně vybaven, chybí pouze pračka (věci samo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej chalupy 85 m2, s pozemkem 24
Prodej chalupy 85 m2, s pozemkem 24
Před 148 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si vám nabídnout ke koupi nemovitost ve výhradním zastoupení: Chalupa s menší stodolou v okrajové a klidné části obce Krasoňov u Humpolce. V chalupě je možné celoročně bydlet. Dispoziční členění: vstupní chodba, ložnice, koupelna s WC, obývací pokoj, kuchyně, ložnice II.. K chalupě náleží dvě menší stodoly. Př... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 490 000
 Kč
Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž,
Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž,
Před 150 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Boskovštejn, chalupa 5+kk novostavba, garáž, zahrada - chalupa.Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m2 naleznete obývací pokoj s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej domu v centru Šluknova
Prodej domu v centru Šluknova
Před 150 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej domu - víceúčelová stavba v centru Šluknova. Spodní patro domu je v započaté rekonstrukci, nachází se v něm 2 byty 2+1 a v druhém nadzemním podlaží jsou také 2... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 700 000
 Kč
Zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitostí
Zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitostí
Před 151 dny - HYPERINZERCE
Chcete prodat svou nemovitost bez zpětného leasingu? Potřebujete rychle peníze a bydlení máte zajištěno? Chcete svou nemovitost pouze pronajmout? Není problém, vyplňte pouze formulá... (více v detailu)
5 000 000
 Kč
RD v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
RD v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
Před 152 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části obce Lom u Mostu, ideální pro příznivce hor a přírodních krás. Tento dvoupatrový cihlový dům prošel rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení na užitné ploše 145 m² a celkovou dispozicí o 221 m2 s terasou a rozsáhlým pozemkem o celkové výměře 3618 m2. V domě se nachází osm místností rozložených do dvou bytů, což poskytuje flexibilní možnosti využití. K dispozici je také dílna a další venkovní kolny. K domu patří dvě pergoly, okrasná i ovocná zahrada. Dále zahrada se ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
RD  ve Velkém Meziříčí - Hrbov
RD ve Velkém Meziříčí - Hrbov
Před 152 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Hrbov, pouhé 4 km od Velkého Meziříčí a dálničního nájezdu na D1. Tento jedinečný dům s cihlovou konstrukcí rozkládající se na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, na prostorném pozemku o výměře 2131 m², poskytuje dostatek prostoru a soukromí. Celková užitná plocha nemovitosti činí působivých 213 m². Nemovitost se skládá z dvou samostatných bytových jednotek. V přízemí domu je situován byt 2+1 s užitnou plochou 86 m², doplněný o garáž ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Prodej chalupy, Hrbov - Velké Meziříčí
Prodej chalupy, Hrbov - Velké Meziříčí
Před 152 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme unikátní chalupu umístěnou v příjemné a klidné části obce Hrbov, která je vzdálena pouze 4 km od Velkého Meziříčí a snadno dostupného dálničního nájezdu na D1. Tato nemovitost stojí na pozemku o ploše 2131 m² a disponuje dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním, celkem nabízí 8 místností a celková užitná plocha činí 213 m². Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky: v přízemí se nachází byt o dispozici 2+1 s garáží a v patře je k dispozici prostornější byt 5+1. Objekt prošel zateplením a je osa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
podíl na rodinném domě a pozemcích v Ostravě
podíl na rodinném domě a pozemcích v Ostravě
Před 152 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
V rámci insolvenčního řízení vedeného pod sp. zn. KSOS 14 INS 3273 / 2021 u Krajského soudu v Ostravě Vám nabízíme k prodeji spoluvlastnické podíly na následujících pozemcích: podíl o velikosti 1/8 na pozemcích: - parc.č. 249/1 - zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba pro bydlení č.p. 438 - parc.č. 249/2 - zastavěná plocha a nádvoří - parc. č. 250 - zahrada, vč. součástí a příslušenství, vše v k.ú. Vítkovice, obec Ostr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 280 m2 - Bohušov - Karlov
Prodej rodinné domy, 280 m2 - Bohušov - Karlov
Před 152 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 280 m2 - Bohušov - Karlov.Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Karlov. Nachází se asi 3 km na západ od Bohušova v krajině plné přírodního bohatství, zeleně a ticha, v krajině pramenů léčivé vody a čistého vzduchu. Tato obec je blízko hranic s Polskem. Ve vzdálenosti zhruba 30 km se nachází město Krnov a 50 km od této klidné vesničky najdeme město Jeseník, které leží v samém srdci hor. V obci se nachází autobusová zastávka. Jedná se o cihlový patrový dům vhodný k celkové rekonstrukci nebo k zacho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
680 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Žežice
Prodej rodinného domu, 182 m², Žežice
Před 152 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vítejte v rodinném domě v malebné obci Chuderov, části Žežice, který nabízí ideální spojení moderního komfortu s českými tradicemi. S dispozicí 4+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život. Užijte si odpočinek u vlastního bazénu nebo relaxujte v pergole s pohodlným posezením. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti přírody, což zaručuje klid a krásný výhled na okolní krajinné scenérie. Podlahové vytápění a kachlová kamna zajišťují útulnou atmosféru v ka... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 850 000
 Kč
RD 7+1, Klášterec n/O, ul. Karlovarská
RD 7+1, Klášterec n/O, ul. Karlovarská
Před 152 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představte si domov, kde historie šeptá z každého rohu, kde luxus se snoubí s pohodlím a kde budoucnost rodiny je již napsána mezi starobylými zdmi. Nabízíme unikátní příležitost stát se majitelem krajního řadového domu, v srdci historického centra vyhlášeného lázeňského města. Tento domov, který se můž... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 141 m², Jivno
Prodej rodinného domu, 141 m², Jivno
Před 152 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Představte si domov, kde každý den začíná pohledem na rozlehlé zelené pláně a končí západem slunce nad panoramatem Českých Budějovic, kde moderní životní styl splynul s klidem přírody tak dokonale, že se každý Váš den stane nezapomenutelným zážitkem. Exkluzivně Vám nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 5+KK na okraji obce Jivno s užitnou plochou 141 m². Moderní design v domě splňuje nejvyšší standardy pohodlí. Dům disponuje 2 samostatnými pokoji, pracovnou a ložnicí, které nabízejí dost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Podbořany, ul. Cyrila a Metoděje
Prodej rodinného domu, Podbořany, ul. Cyrila a Metoděje
Před 152 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a garážovým stáním v Podbořanech okr. Louny v ulici Cyrila a Metoděje. V přízemí domu se nachází bytová jednotka 1+1 s příslušenstvím a samostatným vchodem, kterou majitel pronajímá. Dále zde najdeme kuchyň, koupelnu s wc, verandu a chodbu se schodištěm, po kterém se dostaneme do prvního patra, kde se nachází obývák, ložnice, velký pokoj a koupelna s wc. Dům je atypického tvaru, je vytápěn ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
RD 3+1/T/G/velká zahrada, Zvíkovské Podhradí
RD 3+1/T/G/velká zahrada, Zvíkovské Podhradí
Před 152 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Exkluzivní nabídka rodinného domu, bývalé zemědělské usedlosti, plně vybavené a zařízené (součástí prodeje), skladby 3+1/garáž/terasa/stodola s velkou zahradou a bazénem, ve velmi žádané rekreační oblasti Zvíkovské Podhradí u hradu Zvíkov, okr. Písek. Původní hospodářský objekt (stodola), zděný, přízemní, nepodsklepený s využitelným podkrovím, který byl v r. 2006 kompletně a citlivě rekonstruován. Inž. sítě: 220/380V, obecní vodovod + studna ( užitková voda ), kanalizace řešena septikem, k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 300 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 227 m2 - Slaný - Netovice
Prodej rodinné domy, 227 m2 - Slaný - Netovice
Před 153 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 227 m2 - Slaný - Netovice.Nový rodinný dům se samostatnou garáží pro dvě auta s celkovou užitnou plochou 227 m2 na pozemku o rozloze 1 114 m2 s krásným výhledem do kraje ve Slaném, městské části Netovice. Dispozice domu je 5+kk. V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíží a výstupem na zahradu a terasu. Dále velký pokoj pro hosty se samostatnou koupelnou a šatnou. V přízemí je také oddělená technická místnost. V prvním patře se nachází prostorná ložnice s vlastní šatnou a koupelnou, dále další dva pokoje a koupelna s toaletou. Koupelny jsou vybaveny značkovými zařizovacími předměty (Hüppe, Gröhe). Celý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 800 000
 Kč
Velké Opatovice, RD 4+2, komerce, dvůr – rodinný
Velké Opatovice, RD 4+2, komerce, dvůr – rodinný
Před 153 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Velké Opatovice, RD 4+2, komerce, dvůr – rodinný dům.Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní měšťanský dům v centru Velkých Opatovic. V přízemí domu se nachází komerční prostory, dříve využívané jako restaurace. Jsou tvořeny restaurací (50 m2), salonkem (30 m2), kuchyní (25 m2) a vlastním sociálním zařízením. Za domem se nachází další budova s barem, letní zahrádkou a toaletami. V prvním nadzemním patře najdeme dva byty o dispozici 2+1 (65 a 45 m2), z nichž je jeden kompletně zrekonstruovaný. V celém domě probíhá prů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 93 m², Horní Rápotice
Prodej rodinného domu, 93 m², Horní Rápotice
Před 153 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Horní Rápotice o celkové ploše 947 m2. Dům je rozdělen do 2 nadzemních podlaží. V 1. NP najdeme obývací pokoj, kuchyň, koupelnu, samostatné WC, spíž verandu. Patro domu se skládá ze 3 pokojů s tím, že krajní pokoje mají vlastní balkóny. Vytápění je zajištěno krbovými kamny s výměníkem a teplá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 990 000
 Kč
Prodej stodoly se zahradou, 2822 m², Stašov
Prodej stodoly se zahradou, 2822 m², Stašov
Před 153 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zahradu se stodolou o rozloze 2822 m², situovanou v klidné části obce Stašov. Pozemek nabízí prostor pro relaxaci i zemědělské využití. Na pozemku se nachází stodola, jež m... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 285 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 278 m², Drnovice
Prodej zemědělské usedlosti, 278 m², Drnovice
Před 153 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní zemědělskou usedlost v idylickém a klidném prostředí, umístěnou na samotě v malebné části obce Drnovice u Valašských Klobouk. Usedlost s celkovým počtem deseti místností nabízí bohatý prostor a variabilitu využití, které se rozkládá na dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní. Dominantní stavba na pozemku o velikosti 1706 m² je postavena z cihly a má užitnou plochu 278 m². Tato usedlost pos... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Tatobity - Žlábek
Prodej rodinného domu, 150 m², Tatobity - Žlábek
Před 153 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji čarovnou roubenku v klidné části oblíbené obce Žlábek. Tento unikátní rodinný dům prošel citlivou rekonstrukcí v roce 2009 a pyšní se velmi dobrým stavem. Jedná se o dvoupodlažní objekt s menším klenutým sklepem, celkem disponuje 4 místnostmi a užitnou plochou 150 m². Pozemek nabízí rovněž plochu 1500 m², kde je možnost výstavby dalšího domu. Zmínka o „krásné roubence“ hned navodí atmosféru pohody a tepla domova. Roubenka je vybavena automatickým kotlem na centralizované vytáp... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Bochov
Prodej rodinného domu, 65 m², Bochov
Před 153 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné a malebné části obce Polom v Karlovarském kraji. Tento samostatně stojící dům je postaven z cihly a skládá se z jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží. S celkovou užitnou plochou 400m² a zahradou o rozloze 169 m². Nemovitost vyžaduje nákladnou rekonstrukci, což dává budoucím majitelům jedinečnou příležitost upravit ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 021 000
 Kč
Pronájem pokoje
Pronájem pokoje
Před 153 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízím pronájem dvoulůžkových pokojů v rodinném domě Pardubice Dukla. Cena za lůžko je 5000 měsíčně p... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem roubenek v Orlickém Záhoří
Před 154 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu celoročně roubenky v Orlickém Záhoří, 3 byty, kapacita 23 o... (více v detailu)
12 500
 Kč