Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 306 výsledků

Prodej rodinného domu, 140 m², Tachov, ul. Jabloňová
Prodej rodinného domu, 140 m², Tachov, ul. Jabloňová
Před 138 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme jedinečnou nemovitost, atypický rodinný dům typu bungalov v terasovitém komplexu o zastavěné ploše 160 m², dispozice 6+kk. Dominantou je prosvětlený obývací pokoj se vstupem na terasu a na míru dělanou kuchyňskou linkou, dále zde nalezneme dva neprůchozí pokoje, ložnici, koupelnu s masážním sprchovým koutem, vanou a WC, prostornou šatnu, prádelnu/sklep, dílnu, chodbu a druhé samostat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 167 m², Barchov
Prodej rodinného domu, 167 m², Barchov
Před 138 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům s dispozicí 6+1 o podlahové ploše 167 m² s prostorným a udržovaným pozemkem s celkovou výměrou 1 145 m², který je umístěný v klidné části obce Barchov. Jedná se o novější dům postavený výhradně z kvalitních materiálů na přání majitele, zkolaudován byl 13.8.2020. Na zahradě, která je propojena s domem venkovní terasou, je umístěný bazén a jsou zde vysázeny ovocné stromky. Dům je připojený na všechny inženýrské sítě a zároveň dispon... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Prostějově, ul. Vrlova
Prodej rodinného domu v Prostějově, ul. Vrlova
Před 138 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Prostějově na ulici Vrlova. Tento dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí s dokončením v roce 2011, kdy z původní stavby zůstala pouze jedna stěna. Nemovitost nabízí moderní bydlení s dispozicí 2+1(kk) v přízemí a dispozicí 2+kk v podkroví, s celkovou plochou parcely 232 m2. Vybavení zahrnuje podlahové topení v koupelně a kuchyni, což zvyšuje komfort obyvatel. Součástí je také pergola a dvě kryté garážové stání, což dodává další pohodlí. Pro milovníky pří... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vranovicích-Kelčicích
Prodej rodinného domu v Vranovicích-Kelčicích
Před 138 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě, umístěný v obci Vranovice-Kelčice, konkrétně v části Kelčice. Dům se pyšní novou střechou a rozpracovanými prostorami v přízemí, s plány na dokončení podkroví. Dle projektu bude celková užitná plocha domu 120 m2, zatímco plocha parcely činí 348 m2. Nemovitost se nachází v lokaci s výbornou dostupností díky blízkému sjezdu a nájezdu na dálnici, což umožňuje snadné spojení s okolními městy. Obec nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně š... (více v detailu)
3 650 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 920 m2 - Měšice.Tato
Prodej rodinné domy, 920 m2 - Měšice.Tato
Před 138 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 920 m2 - Měšice.Tato exkluzivní nabídka čeká na ty pravé majitele, kteří hledají klidné místo na žití v blízkosti Prahy. Jedná se o krásný prostorný rodinný dům, který má dvě nadzemní podlaží. V domě jsou k dispozici dvě kuchyně, čtyři velké pokoje, nová koupelna, jedna toaleta v přízemí, druhá v mezipatře a dvě spíže. Dům má také garáž, upravitelný půdní prostor a velkou krásnou zahradou, kde můžete celé dny zahradničit a nebo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Rodina hledá pronájem RD
Před 138 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 63 m², Zlín
Prodej rodinného domu, 63 m², Zlín
Před 138 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v katastrálním území Jaroslavice u Zlína. Jedná se o cihlový dům s užitnou plochou 63 m², který má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží a celkem 3 místnosti nabízející příjemné bydlení. Součástí nemovitosti je také prostorný pozemek o velikosti 1859 m². Poloha na polosamotě poskytuje ničím nerušený klid a soukromí, ideální pro rodiny nebo jednotlivce toužící po útěku z ruchu velkomě... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 399 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám dům na prodej
Před 141 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, ráda bych touto cestou našla dům na prodej. Pokud někdo zvažujete prodej, nebo v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 2+1 Herálec
Rodinný dům 2+1 Herálec
Před 141 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 2+1 v klidné obci Herálec, okres Havlíčkův Brod. Dispozice domu: Veranda, chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Půdní prostory vhodné pro vybudování dalších pokojů. Topení je řešeno krbovými kamny, nebo plynové vafky. Nová plastové okna rok 2022, nové interiérové dveře, nová kuchyňská linka, podlahy tvoří dlažba, plovoucí ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m²,Seč
Prodej rodinného domu, 110 m²,Seč
Před 141 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané rekreační oblasti, která se nachází pět minut pěší chůze od Sečské přehrady v obci Hoješín. Celková plocha nemovitosti je 4061 m2. Dá se využít k chovu domácích zvířat. Na zastavěné ploše o rozloze 747 m2 je rodinný dům, stodola a dílna, která se nachází v samostatném objektu. V současné době se využívá rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 110 m². Po částečné rekonstrukci vznikl také nový obytný prostor, který máte možnost dokončit podle vlastních př... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490 000
 Kč
Prodej, chalupy s pozemkem, 2465 m2, Maršov u Úpice
Prodej, chalupy s pozemkem, 2465 m2, Maršov u Úpice
Před 141 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej chalupy z roku 1790 v rekreační oblasti Jestřebích hor a blízkých Krkonoš. Momentálně probíhá nové GP (nové komunikace v obci), zaměření a skutečný stav bude zastavěná plocha 645 m2, zahrada 420 m2, dále je i pozemek vedený v katastru nemovitostí také jako zahrada, využítí dle ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Svárově, ul. Okružní
Prodej rodinného domu v Svárově, ul. Okružní
Před 141 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o 140 m² s dispozicí 5+kk, dvěma parkovacími stáními a plochou pozemku celkem o 1 233 m² v obci Svárov. V domě Vás jistě zaujme prostorný a krásně členěný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, který rozděluje komínová stěna s krbem. Prosklená stěna zde propojuje tento prostor s krásně upravenou částí zahrady a Vy tak získáte další prostor pro pořádání rodinných oslav a dalších párty. Dále zde naleznete čtyři samostatné ložnice, dvě koupelny, šatnu a na půdě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 800 000
 Kč
Prodej chalupy, 1458 m², Městečko Trnávka
Prodej chalupy, 1458 m², Městečko Trnávka
Před 141 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní chalupu v idylické části Přední Arnoštov, umístěnou v rohové polosamotě, obklopenou vzrostlými stromy. Dům spočívá na pozemku o rozloze 1458 m² a rozkládá se na dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Celková užitná plocha domu činí 130 m² a nabízí 5 místností. Nemovitost je vybavena kopanou studnou, žumpou a hlavním zdrojem vytápění jsou krbová kamna, což dodává domovu pohodovou a útulnou... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 5+1, 170 m2, Blatno - Bečov
Pronájem rodinného domu, 5+1, 170 m2, Blatno - Bečov
Před 141 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu prostorný rodinný dům v klidné části obce Bečov. Jedná se o samostatně stojící dům, rozkládající se na dvou nadzemních podlažích. Dispozičně nabízí 6 místností s celkovou užitnou plochou 170 m², což poskytuje komfort pro celou rodinu či dvougenerační bydlení. Nemovitost se vyznačuje svým velmi dobrým stavem, což zaručuje minimální starosti s údržbou.Celý dům stojí na rozlehlém pozemku o velikosti 1705 m², který nabízí soukromí a dostatek prostoru pro relaxaci ne... (více v detailu)
Ústecký kraj
33 000
 Kč
Prodej restaurace s penzionem, 536 m², Opava, ul. Hlavní
Prodej restaurace s penzionem, 536 m², Opava, ul. Hlavní
Před 141 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi jedinečnou příležitost – prosperující restauraci s penzionem na prestižní adrese v Opavě Kylešovicích. Objekt se rozkládá na dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 536 m², cihlové konstrukce, na pozemku o velikosti 1977 m² v rušné části obce. Restaurace přivítá až 60 hostů v hlavním sále, nabízí další prostor v salonku pro soukromé společenské události a na dvou venkovních zahrádkách s kapacitou téměř 80 míst. Je zde i malé dětské ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 025 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kamenický Šenov, ul. Pod vrchem
Prodej rodinného domu, Kamenický Šenov, ul. Pod vrchem
Před 141 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části Kamenického Šenova. Všech 42 fotek a půdorysy jsou na našich webových stránkách mmreality.cz. Tato jedinečná nemovitost s užitnou plochou cca 416 m² je rozložena na 2 nadzemní podlaží + půda a 1 podzemní podlaží, nabízí celkem 10 obytných místností a další úložné prostory. Všechny místnosti umožňují flexibilní využití dle představ nového majitele. Dům je postavený ze smíšeného zdiva, což mu zaručuje stabilní konstrukci a dlouhodobou udržitelnost. Sta... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 140 000
 Kč
Prodej chaty, Oseček
Prodej chaty, Oseček
Před 141 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dřevěnou chatu, která leží na pozemku o rozloze 817 m². V přízemí chaty je pokoj s kuchyňským koutem a v podkroví pokoj na přespání, dostupný po dřevěném schodišti. WC suché, umístěné vedle chaty. Na pozemku je kopaná st... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 372 m², Česká Lípa, ul. Liberecká
Prodej rodinného domu, 372 m², Česká Lípa, ul. Liberecká
Před 141 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s užitnou plochou 372m2 v klidné a vyhledávané lokalitě Česká Lípa . Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami se samostatnými vchody a je tedy ideální jako dvougenerační bydlení nebo jako investiční využití. Momentálně je jedna jednotka v započaté rekonstrukci. Vytápění domu je řešeno plynových kotlem s možností náhradního vyt... (více v detailu)
8 840 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 107 m², Karlovy Vary, ul. Revoluční
Prodej rodinného domu, 107 m², Karlovy Vary, ul. Revoluční
Před 141 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám exkluzivní nabídku rodinného domu v oblíbené lokalitě Karlových Varů, v části Olšová Vrata. Tento starší dům prošel částečnou, avšak zásadní rekonstrukcí. Dům se pyšní novou střechou a kompletně zrekonstruovaným zvýšeným přízemím a horním patrem. Uvnitř najdete novou kuchyňskou linku, podlahy, dveře, okna i rozvody. Celý dům je podsklepený, což poskytuje mnoho úložného prostoru a zahrnuje prádelnu, kotelnu na tuhá paliva, sklad a letní kuchyň. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jincích, ul. Slavíkova
Prodej rodinného domu v Jincích, ul. Slavíkova
Před 141 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní usedlost starou 300 let skrývající se centru malebné obce Jince v srdci Brdských lesů. Tato nemovitost disponuje užitnou plochou přes 650m2, čímž nabízí obrovský potencionál v jejím dalším využití. V suterénu jsou velkorysé sklepní prostory, které dříve sloužily jako ledárny a zásobárny k tamnímu pivovaru, dnes využívány hlavně jako skladové prostory pro místní kovárnu. V prvním nadzemní podlaží jsou 2 bytové jednotky (2+1 a 4+1) o celkové ploše 200 m², ve druhém nadzemním p... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 444 m², Nalžovské Hory
Prodej rodinného domu, 444 m², Nalžovské Hory
Před 141 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li dům v Šumavském podhůří, máme pro vás jedinečnou nabídku domu v Nalžovských horách, které jsou nazývány vstupní bránou do Šumavy. Dům je dispozičně řešený 2+1, ale nabízí mnoho variant přestavby a je určený ke kompletní rekonstrukci. V současné době je odpojen od inženýrských sítí (veřejná kanalizace, vodovod). K domu náleží zahrada, která nabízí dostatečný prostor pro pergolu a grilovací koutek či parkovací stání. Ve Městě se nachází ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 790 750
 Kč
Prodej chalupy 6+kk, 276 m2, Nahořany, Rodná
Prodej chalupy 6+kk, 276 m2, Nahořany, Rodná
Před 141 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení na klidném místě na venkově v prostorném domě s velkou zahradou? Představujeme vám nemovitost v obci Nahořany u Rodné. K dispozici jsou dva domy o UP 276 m2 s uzavřeným dvorem, venkovním posezením, zastřešeným bazénem se saunou, stodolou a zahradou o rozloze 1365 m2. Oba domy prošly rekonstrukcí, mají nové střechy včetně krovů a zateplení a solární panely, které jsou využívány pro ohřev TUV, kuchyň a pro čističku bazénu. V domě jsou nová okna, dveře a nová vrata do dvora. Vytápění automati... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 269 m², Jesenice, ul. Albatrosová
Prodej rodinného domu, 269 m², Jesenice, ul. Albatrosová
Před 141 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní dvougenerační rodinný dům o celkové rozloze 317 m², v klidné části obce Zdiměřice u Prahy s velkou garáží a spousty parkovacího místa na pozemku. Užitná plocha domu je 269 m², ideální velikost zahrady 638 m², celkově má pozemek 840 m². Dům má dvě nadzemní podlaží, balkón, terasu 14,6m² a perfektně splňuje požadavky na komfortní luxusní bydlení pro vícegenerační rodinu. ZŠ je jen pár kroků od domu, stejně tak tenisová škola. Jedná se o cihlový dům, který disponuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 s garáží, Rtišovice - Milín
Prodej rodinného domu 4+1 s garáží, Rtišovice - Milín
Před 141 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám exkluzivní nabídku rodinného domu v atraktivní lokalitě Rtišovice u Milína, který kombinuje pohodlí klidného bydlení s výbornou dostupností do měst jako Příbram a Praha. Tento dobře udržovaný dům o zastavěné ploše 180 m² poskytuje ideální prostor pro váš nový domov. Interiér domu: Dům disponuje čtyřmi pokoji a jednou kuchyní: V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem, který tvoří srdce domu. Kuchyň je vybavena vším potřebným pro vaření ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytového domu s komerčním prostorem
Prodej bytového domu s komerčním prostorem
Před 141 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji bytový dům s komerčními prostory na dobrém místě , objekt dříve sloužil jako známý hotel , dnes je téměř celý opraven. V přízemí je obchod 350 m2, stylová hospoda, kde se provádí rekonstrukce a velký sál, 1.patro je kompletně po rekonstrukci a plně obsazeno nájemníky, na patře je prostorná bytová jednotka 4+1 135 m2, 5x byt 1+1 a jeden 1+kk ,druh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno