Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 669 výsledků

Prodej rodinného domu Dolní Lukavice, pozemek 1490 m2
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pokud máte sen o bydlení podle svých představ, pak právě pro Vás nabízíme k prodeji rodinný dům v rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 370 m2. Dům se nachází v malebné obci Lišice u Dolní Lukavice v okrese Plzeň- jih. Svou polohou a díky rozlehlé zahradě o výměře 1490 m2, nabízí klidné zázemí pro celou rodinu. Nedokončená rekonstrukce dává prostor pro realizaci Vašich snů o bydlení. Rodinný dům stojí v klidné části obce a je z něj nádherný výhled do okolí. Užitná plocha domu je pouze orientační ( cca 300 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 102 m², Třinec
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatnou polovinu dvojdomku, umístěnou v Třinci v Neborech. Jedná se o novostavbu s moderním řešením a celkovou užitnou plochou 102 m². Dům s dispozicí 4+kk se rozkládá na 2 nadzemních podlažích + terasa a nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Aktuálně je možné vybrat si mezi levou nebo pravou polovinou domu. Součástí prodeje je parcela o výměře přibližně 300 m² s přidělenými 2 parkovacími místy na 156 m² společných ploch. Střecha, fasád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Albertovec, Štěpánkovice
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní nabídku rodinného domu. Jedná se o roubenou dřevěnou stavbu kolaudovanou v roce 2017. Při vstupu do domu je prostorná hala s odkládací a vestavěnou skříni a dále vstup do technické místnosti. Obývací pokoj je propojený s jídelnou a kuchyňským koutem a samostatnou spíži. Tyto prostory umožňují i vstup na zahradu. V přízemí domu je dále ložnice a koupelna s toaletou. V podkroví domu je prostor pro relaxaci. Dům je koncipovaný s možností vybudování dalšího pokoje, pří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Chotovice
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům v malebné obci Chotovice nabízí ideální bydlení pro ty, kteří ocení spojení klidné venkovské atmosféry a pohodlí moderního bydlení. S užitnou plochou 187 m2 a pozemkem o velikosti 647 m2 máte dostatek prostoru pro pohodlný život. Dům disponuje tepelným čerpadlem, což znamená efektivní vytápění a úsporu nákladů na energie. Zateplení domu pak zajišťuje optimální teplotu v každé místnosti, což přispívá k vašemu pohodlí a úspoře nákladů na vytápění. S dvěma koup... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 252 500
 Kč
Prodej rodinného domu 198 m2 v Smečně, ul. K Rybníku
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Smečno, umístěný na samostatném pozemku o rozloze 689 m². Dům o užitné ploše 198 m² tvoří dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, celkově nabízí 8 místností, což zajišťuje dostatečný prostor pro komfortní bydlení velké rodiny nebo možnost využití pro pracovní účely. Konstrukce domu je cihlová. Dům je v dobrém stavu, avšak nový majitel může přeměnit interiér dle vlastních předst... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 800 000
 Kč
Prodej chaty v Přerubenicích
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulnou chatu (2+kk), která se pyšní užitnou plochou 59 m2 a soukromým pozemkem o rozloze 100 m2. Tato krásná chata, nacházející se v tiché a žádané lokalitě Přerubenice, disponuje vynikající polohou v polosamotě a poskytuje nádherný výhled do údolí. Nemovitost, postavená ve smíšené konstrukci, prošla částečnou renovací, je ve vynikajícím stavu a vytápění je řešeno krbovými kamny a krbem.... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Desné, ul. Krkonošská
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům s restaurací, dvěma bytovými jednotkami a bývalou truhlárnou se skvělou dopravní obslužností v blízkosti hlavního tahu na Harrachov. Dům stojí na pozemku o velikosti 1655 m2 ohraničeném Hlubokým potokem, silnicí a dřevěným plotem. Dům má možnost přístupu ze všech stran. V přízemí budovy se nachází restaurace s přímým východem na terasu, kuchyně a sociální zázemí. V patře se nachází dvě velké bytové jednotky o výměře 94, respektive 108 m2. Stavebně... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 244 m², Lipno
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+kk na pozemku o celkové výměře 244 m2. Máte-li vizi vlastního domova, nabízí se možnost rekonstrukce přístavby do zahrady a vybudujete si několik místností navíc. Díky tomu je tato nabídka výjimečnou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností vlastních úprav a vylepšení. V přízemí se nachází kuchyňský kout, obýva... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Sobotka, ul. Březenská
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej slunného rodinného domu v klidné obci Sobotka. Dům o dispozici 4+kk nabízí předsíň, obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou, koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, podkrovní místnost a sklep. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci a veřejný vodovod, což zajišťuje komfortní bydlení. Vytápění je zajištěno kombinovaným kotlem. Dům prošel častečnou rekonstrukcí: nový komín, podlahy, rozvody vody a odpadů, kotel na tuhá p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 202 m², Dubí, ul. B. Němcové
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytového domu v Dubí v části Běhánky. Jedná se o samostatně stojící podsklepenou dvoupodlažní budovu. Objekt je užíván jako obytný dům se šesti bytovými jednotkami. V 1. PP jsou sklepy a kotelna. V 1. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství. Ve 2. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství, V podkroví jsou dva byty (2+1 a 2+1) vč. příslušenství. Všechny byty jsou obsazeny nájemníky. U domu je zahrada, dvě garáže a kůlna.... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 600 m², Výhledy u Hazlova
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Výhledy u Hazlova. Nemovitost na pozemku o výměře 6.412 m2 byla v minulosti provozována jako penzion s restaurací, je zde vybudován také půdní loftový byt. V přízemí se nachází několik prostor, které byly v minulosti využívány pro provoz restaurace, salonek, kuchyni, sociální zařízení. Také je zde technická místnost se vstupem ze zadní části domu. V prvním patře byly čtyři dvoulůžkové... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 390 m², Záboří
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům v klidné lokalitě Záboří u Strakonic nabízí ideální prostředí pro pohodlný život vaší rodiny. Přízemí domu představuje prostorná kuchyně vybavená veškerými spotřebiči, která slouží jako centrum domácího života. K dispozici je také suterén s vlastním vchodem, který je v současné době využíván jako kosmetický salón s možností masáží. V horním patře najdete dostatek prostoru pro celou rodinu v podobě prostorných pokojů. Dům je situován v klidné lokalitě s dostatkem s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Hrádek
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodáváme rodinný dům v idylickém místě polosamoty v Odolenově, přímo u turisticky vyhledávaného místa s rozhlednou Svatobor. Dům stojí na samostatném pozemku o velikosti 117 m² s celkovou užitnou plochou 170 m². Objekt má smíšenou konstrukci a je v dobrém stavu. Disponuje 2 nadzemními podlažími, s celkem 8 místnostmi a kuchyní. Koupelna je v každém podlaží, samostatné WC v přízemí. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a historicky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem rodinného domu, 95 m², Sadská
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rodinný dům s komerčním potenciálem ve městě Sadská. Dům disponuje pěti místnostmi, koupelnou s toaletou a jednou samostatnou toaletou, půdou, menší zahrádkou a kůlnou. Dům je ve velmi dobrém technickém stavu a je vhodný k bydlení i k podnikání. Veškeré vybavení je součástí nájmu, po dohodě s majitelem lze vybavení odstranit. Nemovitost se nachází v centru města, v blízkosti jsou obchody, banka, pošta, m... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Sokolov, ul. Pod Sokolí strání
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji pěkný, samostatně stojící, rodinný dům o 4 místnostech s užitnou plochou 97 m², situovaný v klidné části obce Sokolov, stojící na pozemku o velikosti 351 m². Dům má dvě nadzemní podlaží a je postaven z kvalitní smíšené konstrukce. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci dle Vašich představ. Zahrada ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 147 m², Vsetín, ul. Rokytnice
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům bez zahrady o užitné ploše 147m2. V přízemí se nachází chodba se vstupem do kuchyně, otevřený obývací pokoj, ložnice a koupelna s WC. V prvním patře jsou dva s... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej nájemního domu 590 m², Luby u Chebu
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Investujte do nájemního domu v klidné lokalitě Lubů! Nabízíme Vám jedinečnou příležitost investovat do rozlehlého nájemního domu s užitnou plochou 590 m2, který zaručuje komfort a soukromí pro Vaše nájemníky. Objekt se rozprostírá na třech nadzemních a dvou podzemních podlažích a je rozdělen do čtyř bytových jednotek. Každá z nich poskytuje skvělý bytový standard s dispozicemi 3+1, 3+1,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 816 m², Kamenec u Poličky
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou zemědělskou usedlost k rekonstrukci či demolici v klidné části obce Kamenec u Poličky. Pozemek o celkové rozloze 816 m² poskytuje úžasný prostor pro realizaci Vašich představ o bydlení. Nemovitost se skládá z podzemního a jednoho nadzemního podlaží. Dispozičně nabízí chodbu, čtyři pokoje, dvě koupelny, sklad, sklep a půdu. Dům je napojen na obecní vodovod, s možností připojení na k... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 103 m², Dolní Kounice, ul. Hlavní
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 4+1 v srdci malebných Dolních Kounic. Dům s užitnou plochou 103 m² a celkovou plochou 374 m² je přístupný i ze zadní části pozemku. Nemovitost se rozkládá přes jedno nadzemní podlaží s částečným podsklepením. Obyvatelé ocení garáž pro pohodlné parkování a studnu pro alternativní zdroj vody. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci, je tedy výhodou vytvořeni bydlení dle vlastních předst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 350 000
 Kč
Koupím
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Přímí zájemce koupí činžovní nebo bytový dům na Praze 8 a 9 až 30 km od Prahy 8 a 9 směr Mělník a Kolín. Platím hotově a ihned a nabízím seriozn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tiny House -mobilní
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den. Nabízíme domeček o velikosti 22m2 - dispozice 1kk. Materiály jsou přírodní a jsou průřezem českého lesa: smrková konstrukce a palubní desky, borová futra, okna a modřínová podlaha, izolace je z dřevovlákna střecha pak z opalovaného ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799 000
 Kč
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici - se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe zasíťovanou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou výhod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici - se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe zasíťovanou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou výhod... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici - se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe zasíťovanou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou výhod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
nabídněte chatu, nebo dům k rekreaci
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledám chatu, nebo i dům k rekreaci, situovaný nejlépe do 25km od Hodonína. Případná rek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno