Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 769 výsledků

Prodej nájemního domu, 240 m², Hroznětín, ul. ČSA
Před 199 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Chcete investovat do nemovitosti s obrovským potenciálem? Máme tu něco, co by vás mohlo zaujmout. Představujeme vám rodinný dům v Hroznětíně, idylickém městečku v úpatí Krušných hor. Tento dům nabízí nevídané příležitosti, ať už plánujete jeho kompletní rekonstrukci, přeměnu na bytové jednotky nebo jen hledáte klidný koutek pro svou rodinu. Nechte se okouzlit jeho polohou a možnostmi, které nabízí. Jen 8 km od Karlový... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Litvínov
Před 199 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost prodeje rodinného domu o rozloze 158 m², který je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají nové místo k životu, plné možností a potenciálu. Tento dům se chlubí svým původním stavem, který vám dává jedinečnou příležitost upravit si interiér přesně podle vašich představ a potřeb. Umístěný v klidné a žádané lokalitě města Litvínov v obci Horní Ves. Nemovit... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 460 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 196 m², Rychvald
Před 199 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám rodinný dům, v klidné části Rychvaldu, pouhých 10 km od centra Ostravy. V rámci domu najdete nejen sklep, dílnu a garáž, ale také stáje pro milovníky zvířat. Další obytný prostor může být snadno vytvořen přestavbou půdy, podle vašich představ. Dům je plně napojen na veřejný vodovod a má také studnu jako záložní zdroj vody. Ohřev teplé vody je zaj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1265 m², Křetín
Před 199 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné části obce Křetín, s krásným výhledem na okolní krajinu a dostatkem soukromí. Dům s kamennou konstrukcí leží na celkové ploše pozemku 1265m². Nemovitost se skládá z celkem 7 místností rozmístěných ve 2 nadzemních podlažích, což poskytuje dostatek prostoru pro větší rodinu nebo možnost pracovních a rekreačních aktivit. K dispozici je rovněž prostorná terasa, která umožňuje pohodové odpoledne v klidu vlastníh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 102 m², Třinec
Před 199 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatnou polovinu dvojdomku, umístěnou v Třinci v Neborech. Jedná se o novostavbu s moderním řešením a celkovou užitnou plochou 102 m². Dům s dispozicí 4+kk se rozkládá na 2 nadzemních podlažích + terasa a nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Aktuálně je možné vybrat si mezi levou nebo pravou polovinou domu. Součástí prodeje je parcela o výměře přibližně 496 m² s přidělenými 2 parkovacími místy na 156 m² společných ploch. Střecha, fasád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Kladno, ul. Mošnova
Před 199 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v žádané a klidné části Kročehlav. Tato nemovitost se rozprostírá na 435m² pozemku a nabízí v přízemí domu užitnou plochu 160m². Na hranici pozemku dále stojí garáž a chlívky. Dispozice 5+1 v přízemí domu, nad celou plochou je k dispozici půdní prostor. Po jeho rekonstrukci může vzniknout další prostorné, obytné podlaží. Zahrada nabízí naprosté soukromí, slepá ulice. Konstrukce domu je smíšená (kámen, cihla). Technický sta... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Rodinný dům v Rožnově pod Radhoštěm, ul. Karlova
Před 199 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu v klidném a žádaném prostředí na okraji města. 2 samostatné vjezdy do garáží s bránou na dálkové ovládání. V suterénu garáž, herna, kancelář, WC, sprchovací kout a technická místnost o rozměrech 110 m2. V přízemí malá garáž pro zahradní techniku, garáž pro auto s dílnou, jednotka s dispozicí 1+1 o rozměrech 115 m2. V 1. patře druhá bytová jednotka 5+1 o rozměrech 160 m2 vybaven nábytkem na míru a vestavěné skříně. Každá bytová jednotka má svůj samostatný vchod. 3 p... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 102 m², Třinec
Před 199 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatnou polovinu dvojdomku, umístěnou v Třinci v Neborech. Jedná se o novostavbu s moderním řešením a celkovou užitnou plochou 102 m². Dům s dispozicí 4+kk se rozkládá na 2 nadzemních podlažích + terasa a nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Aktuálně je možné vybrat si mezi levou nebo pravou polovinou domu. Součástí prodeje je parcela o výměře přibližně 300 m² s přidělenými 2 parkovacími místy na 156 m² společných ploch. Střecha, fasád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Vratimov, ul. Leopolda Fajkuse
Před 199 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk v klidné části obce Horní Datyně. V okolí převažuje nová rodinná zástavba a lokalita poskytuje jak klid tak výbornou dostupnost všech služeb. Dům je již dokončen a připraven k nastěhování - zbývá pouze kuchyňská linka, která je již dle výběru nového majitele. Vytápění domu je řešeno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+kk, 545 m², Zruč-Senec, okr. Plzeň
Před 199 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej řadového RD v obci Zruč-Senec v okrese Plzeň-sever s možností převzetí hypotéky za úrok 1,99%!!! V prvním podzemním podlaží se nachází garáž pro dvě auta, dále prádelna, dílna, sušárna a sklad. v prvním podlaží předsíň, dále WC a vedle špajz s možností vybudování sprchového koutu. Dále otevřený prostor obývací s krbem, jídelnou a kuchyní. S obývacího pokoje francouzské dveře na lodžii. Ve druhém podlaží chodba, ze které jsou vstupy do koupelny, samostatného WC, třech pokojů, ze dvou též vstup na ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6+1, 322 m², Praha 4 - Písnice
Před 199 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte skvělé bydlení na výjimečném místě? Pak právě pro vás máme rodinný dům 6+1 o podlahové ploše 322 m² v Praze – Písnici, který vás ohromí prostorem a světlem. Dům v klidné vilové čtvrti žádané lokality nabízí pocit bydlení mimo ruch města přesto se všemi jeho výhodami. V přízemí domu se nachází vstupní hala, kuchyň, jídelna, prostorný obývací pokoj se vstupem na venkovní terasu a zahradu, šatna, toaleta a chodba se vstupem do garáže. V patře je ložnice s balkonem, dva dětské pokoje, samostatná toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 223 m², Pečky, ul. Nová
Před 199 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Velké Chvalovice. Uvažujete o životě v klidném prostředí obce, ale zároveň nechcete rezignovat na komfort dostatečně prostorného bydlení? Tento cihlový rodinný dům usazený samostatně v katastrálním území Velké Chvalovice by mohl být právě tou pravou volbou pro vás. Celková užitná plocha domu činí 223 m² a rozkládá se přes dvě nadzemní podlaží, což nabízí dostatek prostoru pro komfortní život celé rodiny. Dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Malé Hradisko
Před 199 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou nabídku ke koupi prostorného rodinného s pozemkem nacházející se v klidné části obce Malé Hradisko, okres Prostějov. Dům o dispozici 5+1 a celkovou plochou pozemku 408 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a pro společné chvíle s rodinou či přáteli. Dům je prakticky řešen s dvěma sklepy a půdou, což poskytuje dostatek úložného prostoru a potenciál pro další využití podle vašich potřeb. Kvalitní smíšené zdivo zaručuje stabilitu a dlouhou životnost domu a je v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Kozojedy, ul. Českobrodská
Před 199 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům v klidné části obce Kozojedy u Kostelce nad Černými Lesy. Nemovitost nabízí velký potenciál jak k rekonstrukci stávajícího domu, tak i k rozvoji nových projektů na pozemku o velikosti 6277 m². Díky územnímu plánu existuje možnost výstavby řadového domu nebo rozparcelování pozemku až na 6 samostatně stojících rodinných domů. Dům je cihlový, sestává ze dvou nadzemních a jednoho podzemního po... (více v detailu)
23 995 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Vendolí
Před 199 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vendolí. Dům stojí na pozemku o rozloze 3334 m² a je dvougenerační. Nachází se v něm dvě bytové jednotky - 3+1 a 2+1. V celém domě jsou plastová okna a plastové vstupní dveře. Uvnitř je chemické WC, před domem nachystán vstup na tlakovou obecní kanalizaci. Obyvatelná část je z cihelného zdiva, hospodářské části ze smíšeného zdiva. Dům je určen k celko... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 194 m², Sokoleč, ul. Františka Nováka
Před 199 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme moderní a prakticky řešený rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Sokoleč u Poděbrad. CP je 640 m2, UP je 194 m2. Kolaudace domu proběhla v roce 2011. Součástí budovy je garáž. Výjimečná je okrasná zahrada poskytující soukromí a relaxaci u citlivě vybudovaného jezírka s okrasnými rybkami a bazénem ke koupání. Vedle domu se nachází funkční skleník. Na předzahrádce najdete zahradní domek - 37 m2. Dům je cihlový a celý zateplený. Vytápění je řešeno podlahovým topením v celém domě, 3 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 172 m², Rotava, ul. Růžové údolí
Před 199 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hezký, velký, s obrovským pozemkem a s garáží. To je dům, který je nově v mé nabídce. Dům se nachází v naprosto klidné okrajové části města Rotava, Růžovém údolí, na výpadovce na Šindelovou a Nejdek. Dům byl původně dvojdomek, ale majitelé oba domy propojili a vznikl tak velký rodinný dům, který prošel téměř kompletní rekonstrukcí. V přízemí najdete vstupní předsíň, jídelnu propojenou s kuchyní, obývací pokoj, velikou koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, dv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m2, Buškovice u Podbořan
Před 199 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zajímavá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov. Dům je určený k rekonstrukci, v přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys a rozměry přízemí jsou přiloženy ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Na pozemku se dále nachází dílna, kůlna a pergola. Dům i jeho okolní zázemí nabízí neomezený potenciál va... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 745 200
 Kč
Prodej rodinného domu, Chlumec nad Cidlinou, ul. Klicperova
Před 199 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji víceúčelovou nemovitost situovanou přímo v centru obce Chlumec nad Cidlinou. Tento dvoupodlažní dům s bohatým prostorovým řešením, kombinuje bydlení i komerční využití s celkovou užitnou plochou 361 m² na pozemku 465 m². V přízemí se nacházejí dvě prodejny s vlastními vstupy, nabízí praktické možnosti pro vaše podnikání. Nad nimi ve druhém nadzemním podlaží jsou umístěny dvě bytové jednotky 2+1, které poskytují pohodlné b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 480 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Mělník, ul. Na Staré cestě
Před 199 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o velikosti 4+kk na Mělníku, část Mlazice. Dům je velmi pěkně dispozičně řešen a budoucím majitelům poskytne opravdu komfortní bydlení a soukromí. Dispozice: prostorná vstupní chodba, velká spíž, kuchyně, jídelní kout, koupelna, samostatné WC, ložnice, obývací pokoj ze kterého je vstup na zahradu, kde se dá vybudovat pergola na společné rodinné chvíle. Přímo z domu j... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 300 000
 Kč
Prodej chalupy v Uhelné Příbrami
Před 199 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu s rozlehlým pozemkem o rozloze 17 984 m² pro milovníky klidu a přírody, umístěnou v malebné a klidné části Uhelné Příbrami. Nabízí rozmanité možnosti využití jak pro relaxaci, tak pro zemědělské či rekreační aktivity. Chalupa pochází z cihlové konstrukce a je určena k rozsáhlé rekonstrukci, což Vám umožn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jáchymově
Před 199 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu na hlavní třídě v krušnohorském Jáchymově. Podsklepený rodinný dům má v přízemí kromě chodby jednu velkou místnost užívanou jako nebytový prostor s vlastním vstupem, v mezipatře je WC s umyvadlem a jedna nedokončená místnost. V 1. patře je samostatný rekonstruovaný byt 2+kk o ploše cca 60 m, vybavený kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, el. bojlerem na ohřev vody a krbovými kamny. V koupelně je sprcha, umyvadlo a WC. Na podlaze je položena plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. V mezipatře je také WC s umyvadlem a jedna místnost využívaná jako ateliér. Ve druhém patře j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 613 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Karlovy Vary
Před 199 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby řadového rodinného domu v Karlových Varech - Tašovicích. Nepodsklepený zateplený dům má 3 podlaží a celkovou užitnou plochu 216 m. V přízemí je zádveří, garáž, technická místnost a obývací pokoj s kuchyňským koutem, celkem podlahová plocha 82,42 m. V 1. patře je prostorná ložnice s lodžií, dva samostatné pokoje, koupelna a chodba se schodištěm, celkem podlahová plocha 83,37 m. Ve 2. patře - podkroví je obytný prostor o velikosti cca 50 m. V celém domě jsou plovoucí podlahy a dlažby (koupelna, garáž a lodžie), vytápěn je plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Součástí domu je i komín a tedy možnost osazení krbových kamen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 990 000
 Kč
Novostavba RD 5+KK s garáží na poz. 1871m2
Před 199 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu RD 5+KK s garáží na oploceném pozemku 1871m2 v obci Zahořany okr. Domažlice. Nemovitost se nachází na okraji obce ve velmi klidné lokalitě v blízkosti přírody. Dům je velmi prostorný v přízemí se nachází velký pokoj, sprchový kout, wc, posilovna, kotelna a garáž. V patře je chodba, tři pokoje, oddělené WC a koupelna s vanou, obývací pokoj s kuchyňským koutem odkud je možno vcházet na budoucí terasu francouzkým oknem dále na kuchyňský kout navazuje spíž. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění je zajišťováno automatickým kotlem na uhlí nebo peletky. V celém domě je rozvedeno podlahové topení včetně garáže a dále okruh s radiátory, velkou výhodou jsou nízké provozní náklady. Interíér obou pa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v centru Počátek. Nabízím k prodeji
Před 199 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Rodinný dům v centru Počátek. Nabízím k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v centru Počátek, Lipárecké náměstí. Jedná se o původní cihlovou stavbu v řadové zástavbě s přístavbou do dvora, ve které se nachází koupelna a kolna. Prostřední místnost osvětlan světlíkem, který by po renovaci mohly nahradit schody do podkr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 490 000
 Kč