Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 468 výsledků

kyariten sorpport
kyariten sorpport
Před 17 dny - HYPERINZERCE
kyariten sorpport prosím, toto je dětské safari, prosím, cokol... (více v detailu)
Neuvedeno
Nemovitost na splatky
Nemovitost na splatky
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
V malebné obci Únějovice, ukryté v srdci klidného venkovského prostředí, se nabízí jedinečná příležitost pro všechny, kteří touží po vlastním domově a mají v sobě kreativního ducha. Rodinný dům s celkovou plochou 90 m stojí na vlastním pozemku, je bez věcných břemen a představuje skvělou základnu pro přetvoření interiéru podle vlastních představ a potřeb. Součástí této nemovitosti je také garáž o výměře 39 m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej, rodinný dům, ul. Horní, Koloveč, okres DO
Prodej, rodinný dům, ul. Horní, Koloveč, okres DO
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi rodinný dům, vhodný i k rekreaci, ul. Horní, v obci Koloveč, okres DO. Nemovitost se nachází v klidné části obce, kde je opravdu klid a nerušené soukromí. Velká a udržovaná zahrada za domem sahá až k lesu a je zde i krásný výhled do krajiny. Celková výměra pozemku činí 1988m2. Na nemovitosti již probíhá částečná rekonstrukci a to především vnitřním prostor - rozvody vody, odpady, nové podlahy (ošetřené proti vlhkosti), omítky.Dům je napojen na obecn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990 000
 Kč
RD Lomnice nad Lužnicí, uzavřený dvůr, stodoly, 1342 m2
RD Lomnice nad Lužnicí, uzavřený dvůr, stodoly, 1342 m2
Před 17 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dům k trvalému bydlení rekreaci, nebo ke komerčním účelům či kombinaci všech využití v centru městysu Lomnice nad Lužnicí. Jedná se o krásnou lokalitu na třeboňské pánvi mezi rybníky, lesy a loukami, s množstvím turistických možností, cyklostezek a dalších volnočasových aktivit. Lomnice nad Lužnicí leží na spojnici mezi Třeboní (cca 10 min.) a Veselím nad Lužnicí (cca 15 min.), kde je i nájezd na dálnici D3 (České Budějovice - Praha). Jedná se o větší nemovitost s uzavřeným dvorem, která obsahuje obytnou část s 5 míst... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 530 000
 Kč
Dlouhodobý pronájem 2 apartmánů na Jižní Moravě
Dlouhodobý pronájem 2 apartmánů na Jižní Moravě
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dlouhodobě pronajmu 2 apartmány v rekreační chatě v oblasti Lučina na Jižní Moravě. Lze pronajmout i samostatně. Je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu, 5+kk, 1 413 m², ul. Zahradní, Prachovice, okres Chrudim
Před 17 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5351, BO! Vám nabízí rodinný dům o dispozici 5+kk a o celkové ploše pozemku 1 413 m² nacházející se na ulici Zahradní v Prachovicích, okres Chrudim. Dispozice domu: 1.NP - vstupní hala, technická místnost, vst... (více v detailu)
7 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 83 m2 - Ivančice
Před 17 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63120, Pokud hledáte místo, které bude Vaším klidným útočištěm a zároveň nabídne veškeré výhody městského života, máme pro vás skvělou nabídku. K prodeji nabízíme rodinný dům v obci Ivančice, který se nachází na pozemku o výměře 192 m2. Tento dům je perfektní volbou pro ty, kteří hledají útulné, prosvětlené bydlení pro rodinný život nebo atraktivní investici. Nemovitost je situována v krásné a klidné části Ivančic, kde můžete v klidu načerpat energii po dlouhém dni a přitom zůstat v dosahu všech potřebných služeb. Ivančice jsou skvěle dostupné autem, což zajišťuje rychlé a poh... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 150 m2
Před 17 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130758, Prodej rodinného domu s hospodářskou budovou v obci Rychtářov u Vyškova Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Rychtářov, nacházející se na okraji Drahanské vrchoviny. Tento dům, postavený ze smíšeného zdiva, je určen ke kompletní rekonstrukci, což umožňuje budoucímu majiteli vytvořit si domov přesně podle svých představ. Hlavní charakteristiky nemovitosti: Dispozice přízemí: Dvě místnosti a kuchyně, které nabízí základní obytný prostor s možností úprav. Podkroví: Krásné patrové podkroví, kde lze vybudovat další ložnice nebo jiné obytné prostory podle vašich potřeb. Pozemek: Dům stojí na menším pozemku, kde se nachází i hospodářská budova s možností přestavby na obytné prostory, případně jejího odstranění pro rozšíření ... (více v detailu)
2 150 000
 Kč
Dětský zahradní domeček dřevěný s okapem
Dětský zahradní domeček dřevěný s okapem
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Domeček je kvalitní domácí výroby. Střecha je ze šindele, okap z jedné strany. Trochu sedly dvířka a musí se dát nové madlo na otevírání, okýnko je posuvné. Dno-podlaha je z masivu a je odnímatelná. Je vhodný pro malé děti, klidně od doby co... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
spoluvlastnický podíl id. 1/4
Před 17 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Insolvenční správce společnost Insolvenční servis v.o.s. nabízí ke koupi nemovitý majetek sepsaný v majetkové podstatě dlužníků sp. zn. KSCB 27 INS 6557/2024, konkrétně: - podíl o velikosti 1/4 na pozemku parc. č. st. 1442, jehož součástí je stavba č. p. 315, rod. dům, zapsáný Katastrálním úřadem pro Jihočeský kraj, katastrální pracoviště... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej RD, 6+1, 1.114 m2 s garáží v obci Ketkovice
Prodej RD, 6+1, 1.114 m2 s garáží v obci Ketkovice
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci 6+1 s garáží v obci Ketkovice. Dům je vytápěn moderním úsporným a komfortním tepelným agregátem (tepelné čerpadlo - Fujitsu). Obytná plocha domu tvoří 140 m2, na které se nachází šest pokojů, kuchyň, koupelna a dvě toalety. Dům je částečně podsk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 750 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej dvougeneračního RD 5+2, s obyt. plochou 220 m² a pozemkem 4600 m2 v Karviné
Před 18 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům 5 + 2 s obytnou plochou 220 m², zahradou a sadem cca 4600 m² v Kaviné Ráji. Nemovitost je napojena na veškeré sítě a je dostupná z obecní komunikace. Přilehlý dům je zcela oddělen a nemá žádné společné prostranství ani vstupy s na... (více v detailu)
4 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 80m2, pozemek 264 m2
Prodej rodinného domu 80m2, pozemek 264 m2
Před 18 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám bezbariérový rodinný dům v Jemnici 4+1, užitná plocha je 80 m2. Dům je v klidném a krásném prostředí u Arboreta. Před domem je bezúdržbová zahrádka. Celková výměra pozemku je 264 m2. Na pozemku se nachází garáž s hospodářskou místností, zahrádka, studna, skleník, dvorek a pergola. D... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 199 000
 Kč
PRODÁM dřevěnou chatu
PRODÁM dřevěnou chatu
PRODÁM dřevěnou chatu s venku plech 4/4,3m s kompletním vybavením, masivní dře... (více v detailu)
40 000
 Kč
RD na prodej majitel bez RK
RD na prodej majitel bez RK
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
RD k prodeji přímo od majitele, zatím bez RK, od října bude v nabídce v RK, tzn. že cena bude pro kupujícího o cca 120tis.vyšší - provize RK. Lokalita: Horní Dunajovice u Znojma dostupnost autem - Znojmo 20min., Brno 45min. RD 90m + 2 dílny, hospodářské přístavky, kopaný sklep, velký zděný dřevník, studna cca 10m hlub... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300 000
 Kč
RD 7+1 s terasou, balkonem, garáží
RD 7+1 s terasou, balkonem, garáží
Před 19 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům, či vilu k investici či podnikání? Máme pro Vás nabídku, která Vás nadchne! Prvorepubliková vila z roku 1937 s neuvěřitelným půvabem a jedinečným stylem. Tento 7+1 dům nabízí prostorné tři nadzemní podlaží, terasu, balkon a garáž - vše, co potřebujete pro pohodlný život. Samostatný vchod a vjezd na zahradu pro maximální soukromí a pohodlí. Přišel čas na rodinný dům, který bude odpovídat Vašemu životnímu stylu. Tento dům má 7 pokojů, tři toalety, tři koupelny, sklady a zahradu o rozloze 979 metrů. Vložený do klidného prostředí, se dvěma vchody a kompletní rekonstrukcí z roku 2006, která zahrnuje zateplení, plastová okna s nízkým součinitelem prostupu tepla. O vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500 000
 Kč
Prodej 2 RD 287 m2 s krásným pozemk
Prodej 2 RD 287 m2 s krásným pozemk
Před 19 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi dvou krásných patrových domů 4+1 a 1+1, s možností dostavby bytu v podkroví o velikosti 70 m a pozemkem 1093 m v Lounech - Lenešicích. Domy byly užívané dvěma generacemi rodiny a jsou oba v perfektním stavu. Moderní dům 4+1 je dostavěn teprve nedávno v roce 2018. Vytápěn plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů v přízemí i prvním patře domu. Podlahové topení v obývacím pokoji, v koupelně a chodbě je podlahové vytápění připraveno na instalaci. přízemí a rozvodem do radiátorů v prvním patře domu. V přízemí domu se nachází prostorná chodba s šatnou, krásný obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyní s vestavěnými spotřebiči a dále krásná koupelna a samostatné WC. Po krásných schodech se dostanete do prvního patra, kde je výstup na terasu a tři další prostorné a světlé ložnice. Před domem na krásně udržovaném pozemku je zakopaný bazén s vlastní čističkou, dále zde nalezneme krásnou pergolu s posezením, vlastní kuchyní, která je v samostatné místnosti u... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 840 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, dvojdomek, obe
Prodej, rodinný dům, dvojdomek, obe
Před 19 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej celého dvojdomku v obci Lažiště, mezi obcemi Vimperk a Prachatice. Jedná se o panelovou částečně podsklepenou dvoupatrovou budovu, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má dispozici 3+1 a je mezonetová, propojena schodištěm. Podsklepení je určeno pro technické zázemí (kotelny na tuhá paliva) a prostor na uskladnění topiva. Dům s bytovými jednotkami je v původním stavu a je vhodný k rekonstrukci s možností čerpání dotace. Dům je celkově v udržovaném stavu a vše je funkční. Objekty jsou připojeny na veřejný vodovod a obecní kanali... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej domu 2+1 v obci Kadov
Prodej domu 2+1 v obci Kadov
Před 19 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej přízemního venkovského domu v udržovaném původním stavu. Dům se nachází na okraji obce a nabízí jedinečnou možnost klidného bydlení s možností využití bydlení s retro prvky. Celková zastavěná plocha domu činí 100 m na pozemku o velikosti 259 m. Dispozice domu je 2+1. Dům je ve stavu rekons... (více v detailu)
Jihočeský kraj
960 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 115 m², Brno, ul. Pražská
Prodej rodinného domu, 115 m², Brno, ul. Pražská
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům v Bosonohách který je možné rozdělit na dva byty - 3+1 a 1+1. Dům je v původním stavu a bude nutná částečná rekonstrukce, avšak nabízí skvělou investiční příležitost. Dům je prostorný a jeho součástí je garáž, kůlna, zahrada a také se zde nachází prostorný sklep, ze kterého můžete udělat vinný sklípek. Tento dům nabízí ideální rodinné bydlení, ale zároveň má do budoucna velký investiční potenciál. Jen si představte, že si tento ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 550 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám chatu, chalupu.
Před 19 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím chatu, chalupu. Nová, dobrý stav, po rekonstrukci. Dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
RD 7+1, Doubrava Nýřany, 350m2
RD 7+1, Doubrava Nýřany, 350m2
Před 19 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu v obci Doubrava u Nýřan. Dům je velmi prostorný pro hóóóódně velkou rodinu (nebo zaměstnance), na půdě lze v případě potřeby vybudovat další ubytování či bytové jednotky!!! Celková velikost plochy pozemku cca 1100 m. U domu velké technické zázemí - zděná budova se spoustou místností - dílny, sklady, chlívky, černá kuchyně a pod. Prostorná pergola pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 6 + 1/dvě garáže, zahrada v
Prodej rodinného domu 6 + 1/dvě garáže, zahrada v
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinného domu 6 + 1/dvě garáže, zahrada v Praze 10 - Strašnice, ulice Průběžná.Soccer reality vám exkluzivně nabízí k prodeji rodinný dům s dvěma garážemi a útulnou zahradou v klidném vnitrobloku. Dům se nachází v pěší dostupnosti metra trasy A Strašnická. Dům je řešený ve třech podlažích. Vchod do domu a vjezd do garáží je z ulice Průběžná. V prvním nadzemním podlaží najdeme předsíň, místnost s technickým zázemím, plynovým kotlem na vytápění a ohřev vody a šatnu s velkými úložnými prostory. . Po schodišti projdeme do druhého nadzemního podlaží, kde se nachází dvě l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 800 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 220 m², Praha, ul. Kobyliská
Pronájem rodinného domu, 220 m², Praha, ul. Kobyliská
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem prostorného rodinného domu v klidné části Dolních Chaber. Nabízíme k pronájmu krásný rodinný dům v žádané lokalitě Dolní Chabry. Tato nemovitost je ideální pro rodiny, které hledají klid a komfort v dobré dostupnosti do centra Prahy. Dům má celkem 9 místností, je rozložen na 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. Jeden byt má vlastní vchod, další dva mají společný vchod. Celková užitná plocha činí 220m². Dům lze využívat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Horšovský Týn, ul. Janáčkova
Prodej rodinného domu, 130 m², Horšovský Týn, ul. Janáčkova
Před 19 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům ve velmi dobrém stavu, v žádané lokalitě Velké Předměstí, Horšovský Týn, ulice Janáčkova. Tento dvoupodlažní cihlový dům disponuje 4 místnostmi, kuchyňským koutem, šatnou a dvěma koupelnami, což zajišťuje komfortní bydlení pro celou rodinu. Užitná plocha 130 m² poskytuje dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby. Dům se nachází na pozemku o velikosti 263 m², jehož součástí je i menší zah... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 650 000
 Kč