Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 468 výsledků

Prodej rodinného domu, 357 m², Lukoveček, ul. Sýkoří
Prodej rodinného domu, 357 m², Lukoveček, ul. Sýkoří
Před 20 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný vícegenerační rodinný dům v klidné části obce Lukoveček. Dům s užitnou plochou 357 m² je rozložený do tří nadzemních podlaží a stojí na pozemku o celkové ploše 1164 m², z čehož 901 m² tvoří zahrada. První podlaží zahrnuje dvě prostorné garáže, zasedací místnost s kuchyní, sklady, kotelnu a WC. Dr... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 629 200
 Kč
Prodej nájemního domu, Klatovy, ul. Kp. Jaroše, 248 m²
Prodej nájemního domu, Klatovy, ul. Kp. Jaroše, 248 m²
Před 20 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nájemní dům v historickém srdci Klatov, v části obce Klatovy I. Jedná se o unikátní investiční příležitost s třemi bytovými jednotkami a obchodním prostorem v přízemí. Celková užitná plocha domu činí 248m² a stojí na pozemku o velikosti 162m². Dům je konstrukčně smíšený, rozkládá se na 3 nadzemní a 1 podzemní podlaží. K dispozici je 16 místností, což poskytuje prostor pro individuální úpravy a využi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 681 500
 Kč
Prodej rodinné domy, 48 m2 - Družec.Nabízíme k
Prodej rodinné domy, 48 m2 - Družec.Nabízíme k
Před 20 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 48 m2 - Družec.Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Družec, okres Kladno – skvělá příležitost pro ty, kteří chtějí vytvořit domov podle svých představ! Dům je před rekonstrukcí a stojí na pozemku o celkové velikosti 312 m2. Družec je malebná obec s bohatou historií, základní občanskou vybavenos... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 750 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 132 m2
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130737, Exkluzivně nabízíme vesnický domek, v úpravě na rekreaci, nebo trvalé bydlení. Na poměrně malé ploše se podařilo majiteli vytvořit útulnou nemovitost. V přízemí je kuchyň spojená s obývacím pokojem, menší ložnice a soc. zařízení s WC, umývadlem a sprchovým koutem. Z chodby se dostaneme do podkroví, kde jsou za sebou řazeny tři pokoje s úložným prostorem. U domku je menší dílnička a zastřešené venkovní posezení s krbem a udírnou. Domek má dva způsoby vytápění, ... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Skalice u České Lípy
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63245, Nabízíme ke koupi rodinný dům (chalupu) vhodnou díky udělenému číslu popisnému i k trvalému bydlení ve Skalici u České Lípy. Dispozičně 3+1 nabídne i dostatek úložného prostoru díky velké technické místnosti. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně, prostorná koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC, chodba, zádveří a technická místnost, která by mohla být v budoucnosti přebudována jako další pokoj. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází 2 pokoje a středová část. O dům bylo pravidelně pečováno a využíval se primárně pro osobní rekreační potřebu. Obec Skalice u České Lípy má charakter rekreační oblasti s rychlým přístu... (více v detailu)
2 970 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabízíme k prodeji Domek na kolech
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k prodeji Domek na kolech pro celoroční bydlení o ploše 26 m2. Je postavený z masivních smrkových DUO konstrukčních hranolů. Domek je sestaven ... (více v detailu)
1 650 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupim dum
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Koupim dum na venkove. Stav nerozhoduje. Platba hotove.
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Rodinný dům 130m2 zahrada 170m2
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům 3+kk, který se aktuálně nachází ve fázi rekonstrukce. Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří si chtějí vytvořit domov dle vlastních představ nebo hledají investiční příležitost. Praktické a prostorné uspořádání místností, ideální pro rodinu. Probíhající rekonstrukce poskytuje možnost ... (více v detailu)
Neuvedeno
Chata v jižních Čechách
Chata v jižních Čechách
Před 20 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Reality a jim podobní prosím už nevolejte. Děkuji Chata na vlastním pozemku na prodej Nebo dlouhodobý pronájem s roční smlouvu a možností obnovit. Cena za rok 140 Tis a to pouze slušným lidem kteří se chtějí o stavení starat a ne ho devastovat! Chata se nachází v klidné části obce Blažejov. Malý Ratmírov. V blízkosti se nachází rybník potok kemp a restaurace. Kolem Les a v blí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Mobilní dům / domek - Mobilheim - Chatka - Karavan
Mobilní dům / domek - Mobilheim - Chatka - Karavan
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji mobilní dům SHELBOX VERONA ve velmi dobrém stavu. Fasáda je z omyvatelných panelů v imitaci hnědých palubek a celý dům je zastřešený sedlovou plechovou střechou v černé barvě. V celkových rozměrech 8×3m se skrývá obytný prostor o dispozici 3+kk. V obývací místnosti je rohová pohovka a jídelní stůl se židlem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
229 000
 Kč
Byt k pronájmu
Byt k pronájmu
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme byt k pronájmu v 2. patře rodinného domu v klidné části Ostravy - Polanka nad odrou. Velikost bytu cca 110 m2. Dětský pokoj, ložnice, koupelna s WC, malá šatna a velký prostor obývacího pokoje pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
prodej domu ve VIP lokalitě Tábora
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám k prodeji novostavbu moderního rodinného domu o dispozici 4+kk s dvěma koupelnami, dílnou (případně saunou) a další koupelnou. Dále sklepem, technikou místností, zahradou a parkováním před domem. To vše v rezidenční lokalitě Tábora v Bezručově ulici. Dům je částečně bezbariérový. V přízemí nalezneme kuchyni s jídelnou a obývákem, ložnici se šatnou, koupelnu s přípravou na vanu i sprchu a technické zázemí. Za kuchyní lze využít prostor na spíž. V prvním patře jsou dva pokoje s koupelnou a přímím vstupem ... (více v detailu)
8 650 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, ul. Výhledy, Nýřany
Prodej, rodinný dům, ul. Výhledy, Nýřany
Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi rodinný dům v klidné, okrajové části, ul. Výhledy, ve městě Nýřany, okres PS. Okolní zástavbu tvoří čistě rodinné domy a je zde nerušený klid. Dům je v dobrém a zachovalém stavu. Nemovitost lze využít i jako dvougenerační. Dům se sestává ze dvou nadzemních podlaží a půdy, přičemž v suterénu se nachází sklepní prostor, kde je kotelna a úložné prostory. V 1. podlaží se nachází předsíň, kuchyně, obývací pokoj a dva pokoje, koupelna a samostatné WC. ... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej RD 4+1 ve Vážanech u Vyškova
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme velmi pěkný RD ve Vážanech u Vyškova o velikosti 4+1 v klidné části obce. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. V přízemí najdeme kuchyň se špajzem, obývací pokoj, ložnici, koupelnu, samostatné WC a chodbu, ze které se dostanete na dvůr s dílnou, prádelnou a hospodářskými prostory. V prvním... (více v detailu)
3 675 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej útulného rodinného domu, 244 m2, Zbraslavice
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout prodej útulného rodinného domu v obci Zbraslavice. Rohový rodinný dům o 97 m2 prošel v roce 2014 rekonstrukcí, včetně střechy. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, pokoj, obývák s kuchyní a moderní kuchyňskou linkou a koupelna s toalet... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
Prodám rodinný dům
Prodám rodinný dům
Před 21 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dům se nachází v obci Rozhraní s plnou vybaveností na trase Sy-Brno. Letovice 7km, Svitavy 20km a Boskovice 20km. Zákl. a mateřská škola, zdravot. středisko 3km. Obýván do 7/23. Ihned obyvatelný a vhodný k rekonstukci. Stavba z 50 let min.s... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m, Světec - Úpoř.
Prodej rodinného domu, 130 m, Světec - Úpoř.
Před 21 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Útulná vesnička Úpoř v obci Světec Vám nabízí moderní a vkusně zrekonstruovaný dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 7+1 s prostornou a udržovanou zahradou rozdělenou na dvě praktické části. V přední části zahrady je samostatná stavba s garáží, posilovnou, pracovnou a soláriem. Venkovní altán Vám nabídne příjemné posezení s pohledem na krásy Českého středohoří. O... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 920 m2 - Měšice.Tato
Před 22 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 920 m2 - Měšice.Tato exkluzivní nabídka čeká na ty pravé majitele, kteří hledají klidné místo na žití v blízkosti Prahy. Jedná se o krásný prostorný rodinný dům, který má dvě nadzemní podlaží. V domě jsou k dispozici dvě kuchyně, čtyři velké pokoje, nová koupelna, jedna toaleta v přízemí, druhá v mezipatře a dvě spíže. Dům má také garáž, upravitelný půdní prostor a velkou krásnou zahradou, kde můžete celé dny zahradničit a nebo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
prodej RD 4+1, terasa, balkon, gará
prodej RD 4+1, terasa, balkon, gará
Před 22 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší skleník a chlívky. Vzrostlé stromy ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Skalice u České Lípy
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Skalice u České Lípy
Před 22 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Skalice u České Lípy.Nabízíme ke koupi rodinný dům (chalupu) vhodnou díky udělenému číslu popisnému i k trvalému bydlení ve Skalici u České Lípy. Dispozičně 3+1 nabídne i dostatek úložného prostoru díky velké technické místnosti. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně, prostorná koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC, chodba, zádveří a technická místnost, která by mohla být v budoucnosti přebudována jako další pokoj. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází 2 pokoje a středová část. O dům bylo pravidelně pečováno a využíval se primárně pro osobní rekreační potřebu. Obec Skalice u České Lípy má charakter rekreační oblasti s rychlým přístupem do okresního... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 290 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 276 m2 - Nelahozeves -
Prodej rodinné domy, 276 m2 - Nelahozeves -
Před 22 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 276 m2 - Nelahozeves - Hleďsebe 1.díl.Zdravím, Zdravím! Mám pro vás exkluzivní dům, který je v této lokalitě opravdovou raritou. Užít si můžete 276 m2 užitné plochy včetně teras a balkónů. Dům prošel větší rekonstrukcí v roce 2012, kdy byla vyměněna okna, střecha a koupelna. Před třemi lety byla přistavěna pergola, položena plovoucí podlaha a zrekonstruována spodní koupelna. Dům má tu výhodu, že ho můžete rozdělit na dvě až tři bytové jednotky. To znamená, že může být dvougenerační. Přízemí domu nabízí krásnou kuchyni se samostatnou jídelnou a obývací pokoj spojený s dalším pokojem, který může sloužit jako pokoj pro hosty nebo pracovna. Z obývacího pokoje se dostanete na velkou terasu o rozloze téměř 18 m2, která je stavěna tak, aby unesla vířivku, venkovní posezení s grilem. V obývacím pokoji se také nachází krb, který v zimě vytvoří úžasnou atmosféru. V přízemí je také koupelna. V prvním patře najdete 5 pokojů a velkou koupelnu. Pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici, se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe se zasíťovanou parcelou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno